Καλημέρα παιδάκια.
Άλλη φορά όταν κανονίζετε για καφέ να διευκρινίζετε ότι εννοείτε μπύρες και σφηνάκια![]()
Καλημέρα παιδάκια.
Άλλη φορά όταν κανονίζετε για καφέ να διευκρινίζετε ότι εννοείτε μπύρες και σφηνάκια![]()
...γιατί ως γνωστόν ψυχοφάρμακα + αλκοόλ = ΚίνδυνοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Καλημέρα παιδάκια.
![]()
![]()
![]()
Καλή εβδομάδα everybody!![]()
και βάφλες! :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Καλημέρα παιδάκια.
καλη εβδομάδα!![]()
Ανήμερα είνα αργία.....Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Παραμονες η ανημερα Ζαν????![]()
![]()
![]()
![]()
Την επόμενη θα ανέβει![]()
![]()
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
μπα... και ένα μαξιλαράκι στην σέλλα θα κάνει καλά την δουλειά!Αρχικά δημιουργήθηκε από pestilence
Κάτσε να βγάλω μοιρογνωμόνιο να μετρήσουμε Εγώ πάλι πιστεύωότι το ψηλότερο κέντρο βάρους επηρεάζει το στομάχι και τα κοψίδια
![]()
καλές βόλτες,
Ν.
έκλασε σύστημα raid 5Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR_
Και όλα να χάθηκαν... και να ανέβει με άλλο ντεκόρ, και να βγεί κάνα back up του 2οοο . Στα @@ μου... ό,τι γράψαμε, όσοι τα γράψαμε τα έχουμε κρατήσει εδώ (δείχνωντας το κεφάλι εννοώντας το μυαλό) για να τα θυμώμαστε, να γελάμε και να τα ξαναγράψουμε.
Στο θέμα μας...
Σόρρυ παιδιά, πέρασε η ώρα και πρέπει να φύγω. Πετάω σήμερα για Ορλάντο. Πάω να δείξω στον άχρηστο admin πώς γίνεται κάτι fail safe...
![]()
Καλά μπάνια σε όλους .... σας![]()
αντε γειάααάάάάάά
καλές βόλτες,
Ν.
Τι σόι ήταν για να κλάσει RAID 5?
και αν , πρέπει με εναν spare να γίνει η δουλειά, όλο το ARRAY έκλασε?
Πωπω μιλάμε για γκαντεμιά! Περαστικά παιδιά...
Aν τα έφτυσε χωρίς κανένα clue (sicΑρχικά δημιουργήθηκε από coolraven
έκλασε σύστημα raid 5
αντε γειάααάάάάάά) δηλαδή απο ρεύμα ή κάτι άλλο (πλημμύρα και τα σχετικά),oK. Αλλιώς δίνει warning ότι γίνεται μπάχαλο. Σε κάθε περίπτωση έχεις τραβηχτούς με εβδομαδιαία back up που σου ζητάει αυτόματα να τα κάνει σε περιπτωση που τα ξεχάσεις. Μιλάς για πολλά γίγα και πολλα λεφτά προφανώς αλλα αν δεν θες να κρεμάσεις πελάτες αυτό κάνεις. Εδω καταντήσαμε να το κάνουμε ιδιώτες (και χωρίς r-5) δεν θα το έκανε εκείνος? go figure...
-0o-
προς cd και β4+2ρΑρχικά δημιουργήθηκε από coolraven
έκλασε σύστημα raid 5
αντε γειάααάάάάάά
αν μου δωσεις τους δίσους του ρ5 τους χτυπημένους θα σου δώσω τα data τους...
και η ζωή συνεχίζεται...
free xlomo to vlepo mias kai to array vrisketai sto orlando
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
ε και??Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
free xlomo to vlepo mias kai to array vrisketai sto orlando
δυο μέρες με dhl....
και η ζωή συνεχίζεται...
εχω γλυτώσει πελάτη με το ιδιο παραμύθι
netfinity μετα απο @@@ δεν εβλεπε τίποτα...
και η ζωή συνεχίζεται...
ρε παιδια, ας του πει καποιος τι ειναι το RAID5 pleaseΑρχικά δημιουργήθηκε από free rider
προς cd και β4+2ρ
αν μου δωσεις τους δίσους του ρ5 τους χτυπημένους θα σου δώσω τα data τους...![]()
coolraven: παιζει και να σας λενε μουφες... Για να "σκασει" RAID5 πρεπει να ειναι off 2 disks μαζι ('η να σκασει 1 και πριν προλαβει να γινει το reconstruction, να σκασει κι αλλο)
κι όμως έγινε. σκάσανε 2 δίσκοι μαζί.Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
ρε παιδια, ας του πει καποιος τι ειναι το RAID5 please![]()
coolraven: παιζει και να σας λενε μουφες... Για να "σκασει" RAID5 πρεπει να ειναι off 2 disks μαζι ('η να σκασει 1 και πριν προλαβει να γινει το reconstruction, να σκασει κι αλλο)
έτσι είπανε αυτοί....
καλές βόλτες,
Ν.
δεν παω να σας κάνω τον εξυπνο...
να βοηθήσω θέλω..
με λίγα λόγια..
raid 5 μέθοδος προστασιας δεδομένων σε ενα server
με τρεις δισκους μπορεις να φτιάξεις ενα aray
τωρα αν σου χαλάσει ο ενας οκ
τον αλάζεις και ουτε γατα ουτε ζημιά
αν δυο ταυτόχρονα αρχιζεις καντήλια για να βρεις backup...
apta..
και η ζωή συνεχίζεται...