κατι προσωπικό υπαρχει εδω...
Ξεφτιλίκια πράγματα. Μα σοβαρά τώρα;
(και δεν αναφέρομαι στο Επίδαυρος trackday)
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
"Όταν η ρουφιανιά είναι στο DNA σου " το έγραψε κανείς ή πρόλαβα?
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Εγώ θα πω κάτι που έχω στο μυαλό μου,
Ναι πιθανόν η πίστα των Μεγάρων να μην έχει τις κατάλληλες άδειες για χρήση μοτο,που αρχικά όμως ειχε,ΟΜΩΣ σε ένα τρακντει,με τη παρουσία πλοηγών και ασθενοφόρων,με την υποχρεωτική χρήση πλήρους εξοπλισμού ασφαλείας και την γενικότερη ασφάλεια που σου παρέχει ένα κλειστό περιβάλλον είναι ΑΠΕΊΡΩΣ ασφαλέστερη από οποιοδήποτε δρόμο!
Σε αυτό συμφωνούμε όλοι! Και με την αυξημένη συχνότητα τρακντει τον τελευταίο χρόνο έδινε τη δυνατότητα σε πολλούς να πάνε εκεί να βγάλουν την ανάγκη τους για γκάζια!
Ότι καλύτερο δηλαδή!
Θα ξαναπώ, έστω και χωρίς τις κατάλληλες πιστοποιήσεις που όλοι ξέρουμε πως η ελληνική γραφειοκρατία δυσκολεύει και το πιο απλό!
Και έρχεσαι λοιπόν εσύ κύριε της μοτοσυκλέτας,που ζεις από αυτή και πας συνεχώς σε τρακντει και άρα γνωρίζεις την ανάγκη του κόσμου για αυτό το αντικείμενο να κλείσεις την μοναδική διέξοδο όλων αυτών δίπλα από την Αττική??
Για να τους ξαναβγάλεις σε Βίλια, Επίδαυρο και Μπράλο???
Θα πω βαριά κουβέντα αλλά ,μακάρι να μην συμβεί τίποτα ποτέ,αν ξανάγίνουν ατυχήματα σε αυτά τα σημεία όλη την ευθύνη την έχει ο συγκεκριμένος άνθρωπος!
Είναι ο ηθικός αυτουργός και να το φέρει βαρέως στη συνείδηση του!
Όλοι καταλαβαίνουμε πως ο συγκεκριμένος έχει προσωπική κόντρα με τον κύριο Ζαφειρόπουλο,αλλά βρε μπαγλαμά έτσι κάνεις κακό σε όλο τον μοτοσυκλετισμο της Αττικής και όχι μόνο!
Ήδη ανακοίνωσε και ο Χάλαρης την ακύρωση του τρακντει του!
Αν ήθελες να του κάνεις κακό ας έστελνες την εφορία που λέει ο λόγος! έκανες κάτι που θα επηρεάσει τόσους άλλους!τόσο μυαλό θέλει να το καταλάβεις?
Με την καταγγελία που έκανε καταδίκασε την πίστα σε κλείσιμο!
Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 04/06/2025 στις 23:28.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Μην έχεις ψευδαισθησεις. Άτομα που προσπαθούν να μεγιστοποιησουν τις συνεπειες των πράξεων τους, δεν φέρουν τίποτα βαρέως γιατι είναι ασυνείδητοι.
Το ότι το έκανε Κυριακή πρωί, δείχνει πως στόχος του δεν ήταν μόνο η ακύρωση του Track Day, αλλά η στοχευμενη ταλαιπωρία 200-300 ανθρώπων που σηκώθηκαν να πάνε εκεί.
Αυτό που μάλλον δεν έχει καταλάβει (ακόμα) ο καταγγέλλων, είναι ότι σύντομα θα βάλει ταφόπλακα στην εταιρία του....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Χωρις να ξερω προσωπα και πραγματα , η λογικη λεει πως οταν κανεις κατι τετοιο (παιρνω ολα τα δεδομενα πογ αναφερθηκαν υπ οψην)...
Κατι ετοιμαζεις .
Αλλιως εισαι τελειως ηλιθιος .
Τελευταία τροποποίηση από Lioulios; 05/06/2025 στις 01:16.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Το κακό είναι οτι δημοσιοποίησε το όνομα, κάτι που απαγορεύεται!
Και επειδή τα νέα κυκλοφορούν πολύ γρήγορα.....
Για να καλύψει το γεγονός ότι οργάνωσε τρακ ντέι χωρίς να έχει άδεια η πίστα....
Επειδή ταλαιπωρήθηκε κόσμος εξαιτίας αυτού......
Και επειδή όλο αυτό γίνεται για να φύγει η ευθύνη από πάνω του.....
Αν το πάρει χαμπάρι ο καταγγέλλον, θα έχει μεγάλα τρεξίματα!!!!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Καλά τα λες αλλά.....
Γιατί όλοι αυτοί που οργανώνουν και εκμεταλλεύονται την πίστα τόοοοοοοοοσα χρόνια δεν μαζεύονται για να γίνουν όλα νόμιμα και να μην μπορεί να τους κουνήσει κανείς?
Ποιον συμφέρει να τρώγονται? Γιατί όλα γίνονται για το χρήμα! Κι αν χρειάζεται να πέσει χρήμα για να πάρει άδεια η πίστα....
Σιγά μη σκεφτούν όλοι αυτοί πως, όσο μένει σε αχρησία η πίστα, σκοτώνεται κόσμος στο δρόμο!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......