Σελίδα 21 από 217 ΠρώτοΠρώτο ... 1116171819202122232425263171121 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 3247

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread V

Βλάχος: "Μου άρεσε ο Ολυμπιακός"

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Βαγγέλης Βλάχος, στάθηκε στο καλό πρόσωπο του Ολυμπιακού: "Δεν με προβληματίζει το γεγονός πως χάσαμε 3-0 από τον Ολυμπιακό, που μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Ο Ολυμπιακός, μας κέρδισε κατά κράτος σε όλους τους τομείς και είχε τη δυνατότητα να πετύχει και άλλα τέρματα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι χάσαμε δύο παίκτες (σ.σ. λόγω των αποβολών). Ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο παιχνίδι του μέχρι στιγμής. Μου άρεσε ο Ολυμπιακός.

Είναι θέμα χρόνου να παίξει ακόμα καλύτερα μόλις οι παίκτες που έχει, με την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τους, βρεθούν ακόμα περισσότερο μεταξύ τους. Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθειά τους, αλλά η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη. Η ομάδα μας ήταν φοβισμένη. Δεν ήμασταν καλοί. Ο φόβος και η ποιότητα του αντιπάλου έκαναν τη μεγάλη διαφορά. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο στο κέντρο και ήταν επόμενο, με τους παίκτες και την ποιότητα που διαθέτουν, να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Ήταν μία εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό".

Η διαιτησία τελικά μάλλον ήταν η αιτία που κερδίσαμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Βασικα δεν μπηκε σε κανα τρυπακι ( και νομιζω οτι πολλους απο εσας αυτο σας χαλαει..)

Η Αρχη σε αυτον τον αγωνα.....????

Οτι " εβλεπε το ματς με τρεις φιλους του" και βγαινει δημοσια να παραδεχθει οτι το γκολ της αντιπαλης ομαδας που ακυρωθηκε ηταν αδικο....

Ελα δω Πατερα.... Αδαμιδη... Το γαντι για τον εν λογο διαιτητη το εριξα....

Φωναξτε και εσεις για ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ....Οπως και οι αλλοι δυο...!

:

εισαι λαθος
    το να φωναξει να παει σπιτι του ειναι ΔΙΚΟ του θεμα.

ειναι προεδρος σουπερ λιγκ πρωτον
    και δευτερον αυτος φωναζε για εγκληματα κατα τις ελλαδος και αλλα τραγελαφικα και για καθαρισμα του ελληνικου ποδοσφαιρου.

να τιμωρηθει ενας που σφυριξε υπερ την ομαδα του....δεν αφορα το ελληνικο ποδοσφαιρο????

η μονο οταν προκειται για τους αλλους???

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    kratame auto....gia mellontiki xrisi
    όχι να μην κρατήσεις αυτό, να κρατήσεις ΟΛΟΚΛΗΡΗ την παράγραφο αν θές όχι κομμάτι της

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Βλάχος: "Μου άρεσε ο Ολυμπιακός"

Η διαιτησία τελικά μάλλον ήταν η αιτία που κερδίσαμε
    Μπιλυ...οταν αρχιεσεις να ασχολεισια λιγο περισσοτερο με το ελληνικο ποδοσφαιρο απο οσο ασχολεισαι τωρα....δεν θα το γραψεις παλι αυτο ......

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πω-πω σειστηκε το συμπαν απο τις δηλωσεις Γιουβαρλακη!!! Χαμος! Αστραψε και βροντηξε!

Δεν θα ζητησει διαγραφη του διαιτητη που σφυριξε στιο χθεσινο ματς; Δεν θα απαιτησει να κρεμασει τη σφυριχτρα του; Δεν εναι εθνικο ζητημα πλεον;

Ε ρε γελια...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το εγραψα και πιο πανω...επικοινωνιακα, ειναι οτι χειροτερο αυτο που εκανε ο χοντρος...εκτεθηκε σε μεγαλο βαθμο....

Μπιλυ...οταν αρχιεσεις να ασχολεισια λιγο περισσοτερο με το ελληνικο ποδοσφαιρο απο οσο ασχολεισαι τωρα....δεν θα το γραψεις παλι αυτο ......
    ρε george όταν ακούω φήμες παρασκηνίου δεν τις λαμβάνω υπόψιν ποτέ, γιατί πολύ απλά όλα είναι ΦΗΜΕΣ και μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όποιος έχει στοιχεία τα αναφέρει, για φήμες δεν συζητάω. Ο καθένας βγάζει από μία φήμη που γουστάρει και στόμα με στόμα ακούγεται. Μάλιστα πολλές φορές παίρνει τη μορφή του τύπου:

<<έχω πληροφορίες από έγκυρη πηγή που είναι μέσα στα πράγματα>>

έχω χορτάσει από συνωμοσίες και φήμες, εγώ γράφω αυτό που βλέπω, από φήμες είχα κυκλοφορήσει και γω μία που έκανα παρτούζα με τη Σκλεναρίκοβα και άλλη μία μοντέλα και ήταν σάπιες στο κρεβάτι και για ένα περίεργο λόγο δεν το πίστεψε ποτέ κανένας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    το εγραψα και πιο πανω...επικοινωνιακα, ειναι οτι χειροτερο αυτο που εκανε ο χοντρος...εκτεθηκε σε μεγαλο βαθμο....
    αν μιλάς για τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι σας για το Δαλούκα και το έγκλημα κατά της Ελλάδος δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω 100%, ανέφερα και πιο πάνω ποιο είναι το χειρότερο σε όλη την ιστορία

ρε george όταν ακούω φήμες παρασκηνίου δεν τις λαμβάνω υπόψιν ποτέ, γιατί πολύ απλά όλα είναι ΦΗΜΕΣ και μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όποιος έχει στοιχεία τα αναφέρει, για φήμες δεν συζητάω. Ο καθένας βγάζει από μία φήμη που γουστάρει και στόμα με στόμα ακούγεται. Μάλιστα πολλές φορές παίρνει τη μορφή του τύπου:

<<έχω πληροφορίες από έγκυρη πηγή που είναι μέσα στα πράγματα>>

έχω χορτάσει από συνωμοσίες και φήμες, εγώ γράφω αυτό που βλέπω, από φήμες είχα κυκλοφορήσει και γω μία που έκανα παρτούζα με τη Σκλεναρίκοβα και άλλη μία μοντέλα και ήταν σάπιες στο κρεβάτι και για ένα περίεργο λόγο δεν το πίστεψε ποτέ κανένας.
    Μπιλυ απλα μου διεχνεις οτι εισαι μακρυα νυχτωμενος φιλε....χωρις πλακα...

ξεραμε ολοι (εκτος απο σενα) οτι το παιχνιδι σας ηταν οβερ.

ξεραμε ολοι (εκτος απο σενα) οτι τον αστερα τον ευνοησαν με την αεκ για να τον σφαξουν σοτ καραισκακης.

ξεραμε ολοι (εκτος απο σενα) οτι ο αστερας ανοιγει παντα τα ποδια στον γαυρο και ειναι η μονο ομαδα για την οποια κανει κολακευτικοτατες δηλωσεις..(τις εχω αν θες)

ολα αυτα λοιπον τα εχουμε γραψει ΕΔΩ απο την προηγουμενη κυριακη.

αν εσυ θες να πιστευεις οτι ολα ειναι φημες και φουμαρα....δεν θα σου χαλασω το χατηρι ρε φιλε....
    ειλικρινα

Μπιλυ απλα μου διεχνεις οτι εισαι μακρυα νυχτωμενος φιλε....χωρις πλακα...

ξεραμε ολοι (εκτος απο σενα) οτι το παιχνιδι σας ηταν οβερ.

ξεραμε ολοι (εκτος απο σενα) οτι τον αστερα τον ευνοησαν με την αεκ για να τον σφαξουν σοτ καραισκακης.

ξεραμε ολοι (εκτος απο σενα) οτι ο αστερας ανοιγει παντα τα ποδια στον γαυρο και ειναι η μονο ομαδα για την οποια κανει κολακευτικοτατες δηλωσεις..(τις εχω αν θες)

ολα αυτα λοιπον τα εχουμε γραψει ΕΔΩ απο την προηγουμενη κυριακη.

αν εσυ θες να πιστευεις οτι ολα ειναι φημες και φουμαρα....δεν θα σου χαλασω το χατηρι ρε φιλε....
    ειλικρινα
    εντάξει εγώ είμαι βαθιά νυχτωμένος ρε Γιώργο για πες από που το ξέρατε όλοι, ποιες είναι οι πηγές σας, μήπως ξέρατε και το λεπτό που θα μπουν τα γκολ.

και εντάξει πες εγώ είμαι νυχτωμένος και κορόιδο

εσείς που δεν είστε γιατί δεν ποντάρατε ότι είχατε και δεν είχατε σε χρήματα αφού ήταν τόσο σίγουρα και προδιαγεγραμμένα όλα

εγώ στη θέση σας θα είχα βγάλει εκατομμύρια ευρουλάκια γιατί φαντάζομαι θα ξέρετε και για άλλα ΣΙΓΟΥΡΑ παιχνιδάκια του Θρύλου από τις πηγές σας

Άσε ρε Γιωργάκη τώρα, σε παρακαλώ μη μου γράφεις τέτοια πράγματα δεν μπορώ να τα ακούω και από σένα, αν θες περισσότερα το συζητάμε από κοντά μη ξεφύγω κιόλας και παρεξηγήσει κανένας.

εντάξει εγώ είμαι βαθιά νυχτωμένος ρε Γιώργο για πες από που το ξέρατε όλοι, ποιες είναι οι πηγές σας, μήπως ξέρατε και το λεπτό που θα μπουν τα γκολ.

και εντάξει πες εγώ είμαι νυχτωμένος και κορόιδο

εσείς που δεν είστε γιατί δεν ποντάρατε ότι είχατε και δεν είχατε σε χρήματα αφού ήταν τόσο σίγουρα και προδιαγεγραμμένα όλα

εγώ στη θέση σας θα είχα βγάλει εκατομμύρια ευρουλάκια γιατί φαντάζομαι θα ξέρετε και για άλλα ΣΙΓΟΥΡΑ παιχνιδάκια του Θρύλου από τις πηγές σας

Άσε ρε Γιωργάκη τώρα, σε παρακαλώ μη μου γράφεις τέτοια πράγματα δεν μπορώ να τα ακούω και από σένα, αν θες περισσότερα το συζητάμε από κοντά μη ξεφύγω κιόλας και παρεξηγήσει κανένας.
    α) πονταρα στο οβερ τοθ γαυρου...τα κονομησα μια χαρα...

β) οχι ρε φιλε...δεν χρειαζεται να το συζητησουμε απο κοντα....ειπαμε....δεν ειναι ετσι οπως τα λεμε......
    εξαλου δεν εχουμε τις ""πηγες¨¨ οπως τις αποκαλεις.....γιατι για εσας τους γαυρους....πηγες ειναι ενα εγγραφο που να λεει.....εγω ο προεδρος του αστερα δηλωνω οτι το ματς με τον γαυρο ειναι στημενο.

καταλαβες τωρα γιατι δεν χρειαζεται να το συζητησουμε? ζειτε σε αλλο κοσμο, αρμονικο μπιλυ.

και μια ερωτηση προς τους υπολοιπους....

ο αστερας εχει βγαλει καμμια ανακοινωση??? διαμαρτυριας??? κατι τελος παντων???

οχι ακομα????

χμ...μονο με τις αλλες ομαδες ξερει να βγαζει...

α) πονταρα στο οβερ τοθ γαυρου...τα κονομησα μια χαρα...

β) οχι ρε φιλε...δεν χρειαζεται να το συζητησουμε απο κοντα....ειπαμε....δεν ειναι ετσι οπως τα λεμε......
    εξαλου δεν εχουμε τις ""πηγες¨¨ οπως τις αποκαλεις.....γιατι για εσας τους γαυρους....πηγες ειναι ενα εγγραφο που να λεει.....εγω ο προεδρος του αστερα δηλωνω οτι το ματς με τον γαυρο ειναι στημενο.

καταλαβες τωρα γιατι δεν χρειαζεται να το συζητησουμε? ζειτε σε αλλο κοσμο, αρμονικο μπιλυ.
    δεν είπα αν έβγαλες χρήματα, αφού το πίστευες σίγουρα έβγαλες, αλλά αν ήταν σίγουρο γιατί δεν πόνταρες ό,τι είχες σε χρήματα, καταθέσεις κτλ

πολύ απλά γιατί είναι κουραφέξαλα αυτές οι φήμες

κάποιες φορές επαληθεύονται και κάποιες γίνεται το αντίθετο, ξέρεις πόσοι έχουν χάσει φράγκα έτσι γιατί ήταν σίγουροι???

ο λόγος που δεν έχετε τις πηγές είναι γιατί δεν υπάρχουν, όχι γιατί ψάχνουμε για έγγραφο, στον ίδιο κόσμο ζω και ξέρω ότι όταν κάποιος δεν μπορεί να στηρίξει κάτι (όχι στο ποδόσφαιρο παντου ισχύει) επικαλείται ΦΗΜΕΣ, είναι πανεύκολο, ανέξοδο και πιάνει σε πάρα πολλούς.

Όμως αν μου πεις ότι ξέρεις με σιγουριά ότι η Χριστίνα που μένει απέναντι μου είναι μάγισσα δεν θα μαζέψω πλήθος να πάμε να την κάψουμε όπως γινόταν κάποτε ή που γίνεται ακόμα στην Ουγκάντα και δεν ξέρω και γω που αλλού, θα σου ζητήσω να το στηρίξεις κάπου αυτό που λες και όχι λόγια του Αέρα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό εσύ ζεις σε άλλο κόσμο όχι εγώ

δεν είπα αν έβγαλες χρήματα, αφού το πίστευες σίγουρα έβγαλες, αλλά αν ήταν σίγουρο γιατί δεν πόνταρες ό,τι είχες σε χρήματα, καταθέσεις κτλ

ποσο εισαι ρε φιλε??

15 χρονών?? ή μηπως γραφει άλλος με το nick σου?

πολύ απλά γιατί είναι κουραφέξαλα αυτές οι φήμες

κάποιες φορές επαληθεύονται και κάποιες γίνεται το αντίθετο, ξέρεις πόσοι έχουν χάσει φράγκα έτσι γιατί ήταν σίγουροι???

ο λόγος που δεν έχετε τις πηγές είναι γιατί δεν υπάρχουν, όχι γιατί ψάχνουμε για έγγραφο, στον ίδιο κόσμο ζω και ξέρω ότι όταν κάποιος δεν μπορεί να στηρίξει κάτι (όχι στο ποδόσφαιρο παντου ισχύει) επικαλείται ΦΗΜΕΣ, είναι πανεύκολο, ανέξοδο και πιάνει σε πάρα πολλούς.

Όμως αν μου πεις ότι ξέρεις με σιγουριά ότι η Χριστίνα που μένει απέναντι μου είναι μάγισσα δεν θα μαζέψω πλήθος να πάμε να την κάψουμε όπως γινόταν κάποτε ή που γίνεται ακόμα στην Ουγκάντα και δεν ξέρω και γω που αλλού, θα σου ζητήσω να το στηρίξεις κάπου αυτό που λες και όχι λόγια του Αέρα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό εσύ ζεις σε άλλο κόσμο όχι εγώ

οκ μαν, οτι πεις.....εξαλλου απαντησα ήδη

και μια ερωτηση προς τους υπολοιπους....

ο αστερας εχει βγαλει καμμια ανακοινωση??? διαμαρτυριας??? κατι τελος παντων???

οχι ακομα????

χμ...μονο με τις αλλες ομαδες ξερει να βγαζει...
    τι να βγαλει????

Ρε συ το παιχνίδι το είδες τι είναι αυτά που λες, όταν σε όλο το παιχνίδι σε έχει σκίσει η άλλη ομάδα και αισθάνεσαι τυχερός που έφαγες μόνο 3 και όχι 13 θα βγάλεις ανακοίνωση για το 1 ακυρωθέν γκολ που έβαλες και αισθάνεσαι αδικημένος, έλεος ρε Γιώργο.

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε