aprilia--ομορφια+ιδιοτροπια
Αprilia Tuono
KTM Super Duke
Triumph Speed Triple
Ducati Streetfighter
Yamaha FZ1 Fazer
BMW K1300R
Kawasaki Z-1000
Honda CB1000R
Suzuki B-King
Buell XB
νομιζω πως το καλητερο γυμνο ειναι R1 2003 με καρατιμονα
(βεβαια δεν εχω οδηγισει ολα τα παραπανω ......αλλα ειναι ελαφρη , ροπατο με σωστες αναρτισεις και φρενα)
![]()
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
νομιζω πως το καλητερο γυμνο ειναι R1 2003 με καρατιμονα
(βεβαια δεν εχω οδηγισει ολα τα παραπανω ......αλλα ειναι ελαφρη , ροπατο με σωστες αναρτισεις και φρενα)
![]()
Νομιζω το poll ειναι για τα εργοστασιακα/απειραχτα μηχανακια.. Περα απο αυτο εχεις ενα δικιο![]()
δεν εχω διαβασει ολα τα παραπανω γιατι σε μιση ωρα θα ερθει η ελενη να βγουμε κι εγω οπως και χθες δεν εχω κανει ακομα μπανιο γιατι διαβαζα moto.gr...
αν και ειμαι HOndakias μεχρι ψυχικης αποσβεσεως ψηφισα εσψρουχο. ΓΙΑΤΙ:
1,Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ STREETFIGHTER... ΑΡΑ ΟΧΙ ΓΥΜΝΟ. και ειχοντας ηδη ενα CBR streetfighter καποτε στην κατοχη μου (και ΔΕΝ ημουν ευχριστημενος που χαλασα το F μου)
2, δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα παραπανω οπως και πολλοι παντογνωστες εδω...ψηφιζω με το τι εχω διαβασει στον ειδικο τυπο κι απο γνωμες εμπιστων και πολυδουλεμενων μηχανοβιων..
3, αδικαιολογητος για το τουονο απλα θα ηθελα 3κιλυνδρο...
το ΚΤΜ ακουω οτι ειναι καλο αλλα το 3κ εχει πιο πολυ γκαζι πραγμα καλο αν θες να ωβαλεις και την γυναικα πανψω και να ρολαρεις. (καγκουριες κανουν και τα δυο γι'αυτο δεν αναλυω)
το δουκατι με την τιμη και σκεφτομαι με την λογικη οποτε... (εξαλλου εχει πλεονεκτημα μονο μες την πιστα..)
το FZ! ειναι βαρυ και κουφιο χαμηλα αρα δεν κανει για τιποτε
το Κ1300 ειναι βαρυ
το Βκινγκ ειναι πιο αργο στα 400μ απο το Κ (ανεπιτρεπτο)
το Ζ φλωρεψε αγριως (αμα μιλαμε για το παλιο τα παιρνω πισω 2003 ετσι?)
το μπιουελ΄γιατι δεν γουσταρω αργοστροφα V2. και το ηινδα γιατι θα ηταν ενα ΥΠΕΡΟΧΟ HORNET αλλα οχι streetfighter.. αυτα
και τωρα εχω SRX,... αλλα με βλεπω να το δινω για να φτιαξω κανα κανιβαλλο CBR900RR...
(παρεπιπτοντως.... οι πιο πολλοι εχετε οδηγησει σε στροφιλικι supersport h superbike π[ριν και μετα την καγκουροποιηση???
μακραν πιο αργο το streetfighter.. ως απελπιστικα πιο δυσκινητο θα ελεγα.. αλλα κανει γκαυλα τα αναποδα στην εξοδο απο τα πεταλα... και τις κλειστες στροφες γενικα...)
+1200Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εγω δεν ψηφίζω.![]()
Τα καλύτερα δεν τα βάλατε κάν!
Aprilia tuono....
![]()
![]()
![]()
![]()
κι εγω τουονο γιατι μου αρεσουν τα πλεημπαηκσ..
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι η τεραστια διαφορα μεταξυ τριπλ και χοντα.θα περιμενα να ειναι περιπου στα ιδια..![]()
![]()
ξερω, η απαντηση που θα παρω θα ειναι καπως ετσι: χοντα...![]()
tora to oti o makis ftiaxnei post gia MeGala streetfighters..kai oxi kana frape me GALA....to periergo kai tipota perissotero...
fazer γιατι αυτο εχω,,,,,![]()
ουτως η αλλως δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα αλλα......
αλλα θα ηθελα πολυ να οδηγησω superduke......
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ktm super duke giati to vlepo akoma stoys dromoys kai niotho ligo antras...
ola ta alla einai mpananofloydes...
ekei poy i logiki kai i fysiki stamatane ..xekina i odigiki apolaysi gia ayto to mixanaki..
![]()
οταν κυκλοφορησει το v4 θα τα σαρωσει ολα...![]()
![]()
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!