Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
τι να πω...πολλα τα μετωπα αδερφε και δεν ξερω που να στρεψω τα πυρα...
στον εαυτο σου?![]()
στον εαυτο σου?![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
τι να πω...πολλα τα μετωπα αδερφε και δεν ξερω που να στρεψω τα πυρα...Το πολύ πολύ να χρειαστεί να πεις και κανέναΑρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Τον καταλογο τον εχεις. Πανε λοιπον και σπαζε κεφαλια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ooooops......sorry......
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
στον εαυτο σου?![]()
Στον εαυτο μου? Τι θες να πεις με αυτο?![]()
Ειμαι εναντια σε αυτα τα οντα και θελω την οποιαδηποτε τιμωρια τους, πλην του αμμεσου θανατου τους, γιατι θα ξεμπερδεψουν πολυ ευκολα και δεν μου κανει σαν λυση![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
Εξισώνεις τους συνομιλητές στο φόρουμ με τα καθίκια? Είναι τόσο αποτροπαια αυτα που λένε που 'σαι ετοιμος να "στρεψεις πυρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
τι να πω...δεν ξερω...πραγματικα δεν ξερω με τι να τσαντιστω περισσοτερο,με το καθε αποβρασμα που το κανει,με τον αλλο που το βλεπει και γουσταρει η` με αυτον που τασσεται υπερ των δικαιωματων τους?
Αντιγραφω απο Εχαιτλέο:
"Το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού (Ι.Υ.Π.) εκτιμά ότι για κάθε 10.000 γεννήσεις το χρόνο κακοποιείται το 1% με 2% των παιδιών. Δηλαδή, αναμένονται 1.000 με 2.000 νέα περιστατικά κακοποίησης σε παιδιά ηλικίας 0 έως 3 ετών.
Επίσης, εκτιμάται ότι κάθε χρόνο 5.000 με 10.000 παιδιά προσχολικής ηλικίας πέφτουν θύματα κάποιας μορφής κακοποίησης από την οικογένεια τους ή τους συγγενείς τους."
Μετάφραση:
1%-2% κακοποιημένοι σημαίνει moto.gr= 35000 μέλη => 350-700 κακοποιημένοι.
Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις με ποιούς μιλάς?
Και σι ρε σνιφερ πρέπει να κοιτάξουμε μια φωτο αθώου παιδιου, μήπως και δεν εχουμε συνειδιτοποιήσει τη σοβαρότητα του θέματος? Εκβιασμοι?
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ : Αιτιολογία – Εκτίμηση – Αντιμετώπιση.
http://www.iator.gr/2009/03/17/paedophilia/
Απίστευτη Απόφαση
Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD)
από το Τοπικό Δικαστήριο της Χάγης και η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=50&newid=11
υ.γ και ρωταω οταν η κανονες τις κοινωνιας καταπατιουνται και οι νομοι δεν ειναι επαρκεις τοτε τι γινεται?
![]()
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
[B]
Μάλλον παρερμηνευσες τα γραφόμενα μου. Ίσως φταίω κι εγω που δεν έβαλα εισαγωγικά στο "πυρά".
Σε καμία περίπτωση δεν εξισωνω τα κτήνη που βιάζουν ή που φτιάχνονται με αυτό το "θέαμα",με όλους αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει να τιμωρούνται βάση νομου και μόνον.Κι εδώ μόνον διαφωνούμε: δεν υπάρχουν ελαφρυντικά γι'αυτα τα καθικια,γι'αυτους τα πυρά είναι χωρίς εισαγωγικά.Φιλικα
![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
Τότε με παίρνεις τηλέφωνοΑρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
υ.γ και ρωταω οταν η κανονες τις κοινωνιας καταπατιουνται και οι νομοι δεν ειναι επαρκεις τοτε τι γινεται?
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Παιδια φερτε τους εμενα....
μολις εβγαλα την μαμα εξατμιση του hornet και δεν εχω που να τη βαλω.....
(τους περιμενει και καιει ακομα!!!!!)
ή που θα σασει μια δουλεια
ή που θα σοχαλασει
Πληζ τέικ α νάμπερΑρχικά δημιουργήθηκε από RakiRacer
Παιδια φερτε τους εμενα....
μολις εβγαλα την μαμα εξατμιση του hornet και δεν εχω που να τη βαλω.....
(τους περιμενει και καιει ακομα!!!!!)
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
πραγματικά απορώ με ορισμένα ατομάκια, εδώ μέσα. Και απορώ και με την ανοχή που τους έχουμε...
Αναφέρομαι σε εκείνους φυσικά που μιλάνε εκ τους ασφαλούς για ελευθερίες και δικαιώματα, που ''πρέπει'' να έχουν ανθρωπόμορφα κτήνη δίχως ίχνος συναισθημάτων...
Δεν θα επρεπε να απορεις...
Αυτη ειναι κ η θεση της παγκοσμιας κοινωνιας που ζεις (παραδοξως), αν δε σου αρεσει πηγαινε στο φεγγαρι![]()
Αν δεν μπορείς εσύ, διατείθεμαι αφιλοκερδώς και με περίσσεια ευχαρίστηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Τότε με παίρνεις τηλέφωνο
![]()
![]()
Ίσως να γίνει έτσι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Δεν θα επρεπε να απορεις...
Αυτη ειναι κ η θεση της παγκοσμιας κοινωνιας που ζεις (παραδοξως), αν δε σου αρεσει πηγαινε στο φεγγαρι![]()
Όταν φύγω για εκεί όμως, να ξέρεις ότι θα φύγω με θόρυβο. Αφού προηγουμένως ''στείλω'' ορισμένους.
Σημ:
όσο και να επιμείνεις, όσο κι εριστικός να γίνεις, δεν θα καταφέρεις να με τσαντίσεις. Επομένως, ματαίως προσπαθείς.
γινετε και το αλλο παιρνεις μια σφαιρα τις χαραζεις πανω την ιδεα και μετα απλα προσπαθεις να περασεις την ιδεα σου στο μυαλο του.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Τότε με παίρνεις τηλέφωνο
![]()
ΕΕΕΕΕ? ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΕ!!
Inception δηλαδή??Αρχικά δημιουργήθηκε από panoulis2222
γινετε και το αλλο παιρνεις μια σφαιρα τις χαραζεις πανω την ιδεα και μετα απλα προσπαθεις να περασεις την ιδεα σου στο μυαλο του.![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
http://www.fimes.gr/2009/12/paiderastes-onomata/
Αυτοι εδω ειναι αλλοι?
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Σημ:
όσο και να επιμείνεις, όσο κι εριστικός να γίνεις, δεν θα καταφέρεις να με τσαντίσεις. Επομένως, ματαίως προσπαθείς.
Ασυναρτησιες λες, συγκρινε καλυτερα τα μηνυματα μας στην τελευταια σελιδα κ πες μου ποιος ειναι εριστικος
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
πραγματικά απορώ με ορισμένα ατομάκια, εδώ μέσα. Και απορώ και με την ανοχή που τους έχουμε...
Αναφέρομαι σε εκείνους φυσικά που μιλάνε εκ τους ασφαλούς για ελευθερίες και δικαιώματα, που ''πρέπει'' να έχουν ανθρωπόμορφα κτήνη δίχως ίχνος συναισθημάτων...
Ίσως να γίνει έτσι.
Όταν φύγω για εκεί όμως, να ξέρεις ότι θα φύγω με θόρυβο. Αφού προηγουμένως ''στείλω'' ορισμένους.
![]()