να ριξουμε και λιγο καθαρισμα στο τελικο..
να ριξουμε και λιγο καθαρισμα στο τελικο..
και επιτελους καθαρο το τελικο![]()
αγορες...το τσαντακι το τοποθετησα ηδη.για τα φωτα σκευτομαι για xenon
πιστευω με λαμπες αλογονου τυπου ξενον θα εισαι οκ!!
Πανεμορφο το yamaxa σου !!Μπραβο!!
ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤ......ΔΕΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!!!
Φίλε μου, μιας και το έχεις ψάξει ήδη φαντάζομαι, μήπως ξέρεις που θα μπορούσα να βρω τάπα βενζίνης για το τερνερε του 83; Η δική μου τάπα έχει τρυπήσει σε δύο μέρη και στάζει.
How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?
Πάντα όρθιοι αδέρφια.
σε τι σημειο εχεις προβλημα?αν μπορεις βαλε μια φωτο.ισως να μπορεσω να σου φτιαξω τη δικια σου αν εισαι αθηνα
ευχαριστω φιλε.εχω προχωρησει αρκετα και θα ανεβασω φωτο με την πρωτη ευκαιρια.το αποτελεσμα μεχρι στιγμης με ικανοποιει και αυτο ειναι αρκετο.βεβαια εχουν βοηθησει αρκετοι φιλοι απο εδω μεσα με μερικες συμβουλες.
Πάρα πολύ καλή δουλειά στο τελικό. Αν μου έλεγες ότι τώρα το έβγαλες από το κουτί θα το πίστευα!
Με τι το έτριψες;
Κωστής
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
keep going αρχηγε!!
και βαλε καμια ολοσωμη φωτο να δουμε συνολικα πως ειναι τωρα...
![]()
εχω βαλει αλλενοβιδες ηδη.φαινεται σε μια προηγουμενη φωτο που ειναι τραβηγμενη απο πισω.την εξατμηση την καθαρισα με το ιδιο υγρο που καθαρισα τα φτερα και τη βαση της βαγκανας.αν δειτε λιγο πιο πισω θα καταλαβετε φιλοι, vaska και Kotselakos.
Τελευταία τροποποίηση από antenere; 28/03/2012 στις 12:49.
εδω φαινονται οι αλλενοβιδες
παμε στην πινακιδα...και εδω ηθελα πατεντα γιατι δεν θελω το λασπωτηρα που κραταει την πινακιδα
πηρα ενα λαμακι γαλβανιζε(απο το στοκ) για να μη σκουριαζει και το εβαλα στις βιδες του κωλοφαναρου.το σημαδεψα στα σημειο που επρεπε να το κοψω