ετσι...αντρικια πραματα...!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ελα, παρε ενα τιπ...
αυτο ηταν ενα Nike air max 2009...![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι...αντρικια πραματα...!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ελα, παρε ενα τιπ...
αυτο ηταν ενα Nike air max 2009...![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
χοντα πηρε φωτια??????????Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και αυτη η μπλουζα του Moto.gr...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
...τα @@ του πάντως στο τσακ τη γλίτωσανΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
χοντα πηρε φωτια??????????![]()
Τί έγινε ρε παιδιά?![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
βλεπω βγαζει (και βαζει)ν ψωτιες ο κωλος σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οχι μονο του...
το βοηθησα λιγο και εγω...καθ'οτι αγορι φλογερο...:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
σελακι συνοδηγου ειναι γκαβουλιακα αυτο...(σε περιπτωση που δεν το ειδες)...:a24:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
βλεπω βγαζει (και βαζει)ν ψωτιες ο κωλος σου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οχι μονο του...
το βοηθησα λιγο και εγω...καθ'οτι αγορι φλογερο...:rotflmao:![]()
Νταξ ... ξέρω ότι η ιταλική κουζίνα έχει καυτερά φαγητά ....
αλλά τέτοιο πράγμα ...![]()
ρε παπαρα οταν μιλισαμε και εισουνα σαν κλαμμενο μ@υνι μου εδωσες να καταλαβαω οτι λαμπαδιασες...αυτη ειναι η φωτια που ελεγες??να σου πει ο Ακης η Κατερινα και ο Κωστας για φωτια να γουσταρουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
σελακι συνοδηγου ειναι γκαβουλιακα αυτο...(σε περιπτωση που δεν το ειδες)...:a24:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε παπαρα οταν μιλισαμε και εισουνα σαν κλαμμενο μ@υνι μου εδωσες να καταλαβαω οτι λαμπαδιασες...αυτη ειναι η φωτια που ελεγες??να σου πει ο Ακης η Κατερινα και ο Κωστας για φωτια να γουσταρουμε...![]()
παλι καλα μαλακα που δεν ειχα κατω κατω στα σαμαρια το αποσπητικο σπρεϊ γιατι θα ειχαμε και καμπουμ στο σεναριο...![]()
![]()
πφφφφφφφφφφφφ...παλι ερασιτεχνης...αυτοκινητο με ντεποζιτο υγραεριου και βενζινας στα 10 μετρα μπροστα μας...χωρις δυνατοτητα να παμε πιο πισω...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αποσπητικο σπρεϊ
καλα ρε...οκ...λαμπαδιασαν...τα καθρεφτακια τι τα εχεις???να κοιτας μονο ποσο ομορφος εισαι???![]()
τα ποια??Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
πφφφφφφφφφφφφ...παλι ερασιτεχνης...αυτοκινητο με ντεποζιτο υγραεριου και βενζινας στα 10 μετρα μπροστα μας...χωρις δυνατοτητα να παμε πιο πισω...
καλα ρε...οκ...λαμπαδιασαν...τα καθρεφτακια τι τα εχεις???να κοιτας μονο ποσο ομορφος εισαι???![]()
![]()
τελικα εισαι οντως γκαβακας...![]()
![]()
![]()
![]()
Tι λες ρε μλκ ???
Πες λεπτομερειες?
Απο το σωληνάκι?
![]()
![]()
![]()
Βλέπω η γκαντεμιά δεν τελείωσε... Ω ρε μαν... Θα την κάνεις λαμπάδα την κοπέλα ρεεεεεεεεε κάφρεεεεε
Νταξ , αφου ολα καλα
![]()
![]()
![]()
![]()
ολα καλα παντως και για τους 3 (εγω,Χρυσα, μηχανακι)
λεπτομερειες με την επισκοπηση της εκδρομης...
τωρα παω για νανι γιατι μου λειπει υπνος με το γαμωκαραβι (δεν μας αφησε η κ@ργιολα να κοιμηθουμε..σε 5 ωρες Ηγουμενιτσα...σε 4,5 ωρες Ηγουμενιτσα...σε 4 ωρες και 10 λεπτα Ηγουμενιτσα)![]()
![]()
![]()