Συγγνώμη που χάθηκα αλλά η εξεταστική ξεκινά στις 06/06 και έχω αρκετό διάβασμα, συν δύο εργασίες να παραδώσω μέχρι τέλος Ιουνίου...
Σε ευχαριστώ, όχι και φοβερός, κάνω ό,τι μπορώ αλλά είμαι απλά ένας αδαήςΑρχικά δημιουργήθηκε από giannhs1
John Steed εισαι φοβερός.Χαζευω με τις ωρες τις φωτο σου.Καλή δύναμη
![]()
![]()
![]()
Ταινία θα αγοράσω γιατί την βρίσκω πολύ χρήσιμη, κάπου θα χρειαστεί, σε ευχαριστώ πάντως!Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Ταινια εχω να σου δωσω εγω.
Τι εννοεις πως θα τα βαψεις? χρωμα δλδ ?
Οτι εχεις ετοιμο για βαψιμο μην τα βαψεις με πινελομαζεψε τα και φερε τα απο εδω κανα απογευμα να τα βαψουμε ....
Για τα καπάκια που έλεγα να τα βάψω, επειδή είναι πλαστικά, δεν ξέρω αν βάφονται με το χρώμα διπλής που θα κάνουμε το σκελετό ή αν χρειάζονται κάποια επεξεργασία ή κάποιο ειδικό χρώμα, γιαυτό ρώτησα!
Το φοβάμαι να το καταργήσω γιατί έχω ακούσει πολλά αρνητικά για τις φιλτροχοάνες....Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
σταυρο!! αχ αυτο το φιλτροκουτι... οσο το βλεπω [...] εγω σκεφτομαι σοβαρα να καταργησω το φιλτροκουτι και να το κρατησω απλως ως βαση μπαταριας και λασπωτηρα..
Καταρχήν, εδώ το μισό καλοκαίρι έχει νοτιά, κοκκινόχωμα ευγενικής χορηγίας Καντάφη που τρυπώνει παντού!
Και μετά, έχω διαβάσει ένα σωρό ιστορίες για καρμπυρατέρ που δεν μπορούν να ρυθμιστούν και για κακά μείγματα με φταίχτη την αφαίρεση του φίλτρου.
Δεν ξέρω, ειλικρινά. Έχει τα κακά του τα χάλια και ο άλλος δεν μου απάντησε αν φτιάχνεται!
Σπύροοο!
αυτό διορθώνεται με φλατζόκολλα και δαχτυλάκι?
Ευχαριστώ Νίκο, το χρειαζόμουν αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Παρε και μια φωτο να παρεις δυναμη και εμπνευση για τη συνεχεια...
![]()
![]()
![]()