εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
https://www.youtube.com/watch?v=j9eR...l=ZoosVictoria
τα αρσενικά βρυχώνται σαν τον τζορτζ φίσερ![]()
you rise you fall you're down then you rise again
Ωραιο το dodge και τα υπολοιπα αλλα οταν ειναι διπλα παρκαρισμενη κοκκινη ferrari επισκιαζονται ολα!!
![]()
you rise you fall you're down then you rise again
Φάτε μάτια ψάρια!
Super οι φωτογραφίες!
Χριστόδουλε, μετά από τόσα χρόνια πλέον, ποιά η άποψή σου για την Αυστραλία? Καλύτερα Αυστραλία ή Ελλάδα?
Όντας πάνω από 10 χρόνια πλέον στη Μελβούρνη, μπορώ να πω ότι η Αυστραλία μου έδωσε τα πάντα! Θα ήμουν τελείως αχάριστος αν παραπονιόμουν για κάτι! Αν ήμουν στην Ελλάδα, είναι σίγουρος πως θα είχα καταστραφεί οικονομικά. Στάθηκα πολύ τυχερός! Ίσως η Αυστραλία να είναι και η μόνο σωστή απόφαση που πήρα ποτέ στη ζωή μου!
Σίγουρα, δεν είναι τέλεια. Πουθενά δεν είναι φαντάζομαι. Αλλά αν συγκρίνω τη χώρα μας με την Αυστραλία, σίγουρα θα πρέπει να προτιμήσω τη ζωή εδώ. Υπάρχει τάξη και σύστημα που ακολουθείται από την πλειοψηφία και δουλεύει. Για αυτό και προοδεύει ως χώρα.
Δε θα δεις διπλοπαρκαρίσματα, δε θα δεις αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια, δε θα δεις τα σκουπίδια στίβα στην άκρη (και μέσα) στο δρόμο.
ΑΛΛΑ, σίγουρα δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ σπίτι μου! Το σπίτι μου πάντα θα είναι το χωριό μου η Κυανή στον Έβρο. Καμιά 270 κάτοικοι είναι μόνο (μαζί με τους πεθαμένους ίσως) αλλά θα είναι πάντα το σπίτι μου. Δεν είναι τουριστική περιοχή, αλλά είναι το σπίτι μου. Δεν έχει τίποτα το αξιοσημείωτο να πας να δεις, αλλά για μένα είναι το σπίτι μου. Εκεί θέλω να ξαναγυρίσω όταν τελειώσω από εδώ με τη δουλειά.
Όταν, πριν χρόνια θυμάμαι, πήρα την απόφαση να φύγω, ο πατέρας μου με ρώτησε αν ήμουν σίγουρος για αυτό μου το βήμα.
Του απάντησα ότι "όχι δεν είμαι σίγουρος για τίποτα. Γιατί, για όλα όσα ήμουν σίγουρος, πήγαν στραβά. Οπότε, έμαθα το μάθημά μου και ποτέ δεν θεωρούσα κάτι δεδομένο. Αλλά με το πρώτο μου ταξίδι στην Αυστραλία, είχα δει ότι υπάρχει η προοπτική να καταφέρω πράγματα".
Αμέσως μετά, τον ρώτησα αν ο ίδιος βλέπει καμιά προοπτική στην Ελλάδα.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την απάντησή του, η οποία έκανε την απόφαση της μετανάστευσής μου αμετάκλητη:
"Ποια προοπτική βρε αγόρι μου! Εδώ τα πράγαματα θα χειροτερέψουν τόσο που δε φαντάζεται κανείς! Δούλευα μια ζωή σαν το σκυλί, για να πεινάσω τώρα στα γεράματα" (!!!)
Αν ο πατέρας μου, με 35 χρόνια αναγνωρισμένης με ένσυμα βαριάς εργασίας, πίστευε ότι θα του πετσοκόψουν τη σύνταξη σε βαθμό να δυσκολευτεί, μου έλεγε αυτές τις λέξεις... τότε φαντάσου τι θα γινόταν! Και έγινε...
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
Χαίρομαι που βγήκε σε καλό η απόφασή σου αυτή! Επίσης συγχαρητήρια για την υποτροφία και εν τέλει για το πτυχίο! Λυπάμαι όμως για τη χώρα μας που σε πολλές περιπτώσεις δε σου αφήνει άλλη επιλογή. Και δυστυχώς, ως συνήθως, την πληρώνουν κυρίως οι ευάλωτοι, αυτοί που θα έπρεπε να προστατεύονται... Μακάρι σύντομα να φτιάξουν τα πράγματα, να φεύγουμε από επιλογή επειδή και όσοι γουστάρουμε και όχι από ανάγκη. Χριστοδουλε, be strong and keep going!