Και μένα μου έχουν λείψει ρε φίλε...
Δε θα σοβαρευτούμε ποτέ... και το κακό είναι οτι εγώ προσπαθώ... και προσπαθεί και η κρίση να με πείσει... μάται όμως!
Done that... όταν αρχίζουν να μας περνάνε οι πεζοί μάλλον έχουμε πρόβλημα...!
Φρόντιζε να αδειάζεις το ρεζερβουάρ φιλαράκο για άλλο λόγο... γιατί η καρδιά είναι κακός σύμβουλος και λάθος λόγος να 200αρίζεις εντός πόλης, πως να το κάνουμε είσαι λίγο αφηρημένος... για τη κ@υλ@ σου κάντο όποτε θες...
Για να σε παρηγορήσω τα έχουμε κάνει όλοι οπότε ποιος είμαι εγώ που θα δώσω συμβουλές... αλλά ξέρεις έξω απο το χορό...!
@k0panosδεν εχεις αδικο...
(εκτος πολης πηγα..., αν κ δεν ειναι δικαιολογια)
ας μη σοβαρευτουμε , ειδα τι επαθα και οταν μιζεριασα και επαιρνα λεωφορειο για οικονομια
γμσ τη ψυχη μου...
cb 600 hornet '05
Με είδα Πρωτομαγιάτικα να είμαι καρφωμένος στο γραφείο του πόνου και να "λιώνω" με το moto.gr
Καλό δρόμο σε όλους...![]()
WHO RUNS THE SHOW
Με ειδα σημερα πινοντας φραπεδουμπα να σας κοιταω κατα δεκαδες να ανεβαινετε προς βορεια Ευβοια με full εξοπλισμο(μονο κανα δυο ξεκρανωτοι αλλα αυτοι θα ηταν ντοπιο πραμα...)
Τωρα να πω οτι δε ζηλεψα...![]()
Με είδα να παθαίνω εξάρτηση από το μοτο.γρ, να θέλω να μπαίνω όλη την ώρα και να διαβάζω... Επίσης να διαβάζω και να ζηλεύωωωωωωω...
(και ο φθόνος είναι στα 7 θανάσημα αμαρτήματα)
Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα μου περάσει....
Γραμμένα στα παλιά μας παπούτσια του κόσμου τα πρέπει, τα θέλω, τα μη...
Να πουμε παλι οτι το thread ειναι για να γραφουμε τις μ@λ@κιες που κανουμε εμεις οι ιδιοι εκει εξω.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Με είδα να αναρωτιέμαι μήπως πρέπει και εγώ να σταματήσω να χρησιμοποιώ τα φλας μου για να δουν όλοι οι υπόλοιποι τι αίσθηση είναι... Να μην έχουν ιδέα οι μπροστά και οι πίσω μου ποια θα είναι η επόμενη μου κίνηση... να έχει λίγο suspense βρε αδερφέ! π.χ. να περιμένουν να βγουν από στενάκι και εγώ θέλοντας να στρίψω σε εκείνο το στενάκι, να μη βγάζω φλας και να τους αφήνω να περιμένουν καρτερικά χωρίς κανένεα απολύτως λόγο, έχοντας την εντύπωση ότι εγώ θα πάω ευθεία. Μου συμβαίνει κάθε μέρα. Πολλές φορές![]()
Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast