σε ειδα χθες εξω απο την λαμια με το μαυρο τενερε,βαλιτσες εξατμισεις και ενα ωραιο ψηλο φτερο.κουκλαααααα το μηχανακι σου![]()
![]()
![]()
![]()
σε ειδα χθες εξω απο την λαμια με το μαυρο τενερε,βαλιτσες εξατμισεις και ενα ωραιο ψηλο φτερο.κουκλαααααα το μηχανακι σου![]()
![]()
![]()
![]()
Με είδα:
Να κανω 450 κμ. Αθηνα - Θηβα και Αθηνα - Κλενια και να πονά ο κολος μου...
Να κανω οφ ροουντ χεσμενος πατοκορφα...
Να τρωω ηλιο και σκονη, κουνουπια και αλογομηγες για 2 μερες...
Να βλεπω την ανατολη τρωγοντας τυροπιτα σε καποιο χωριο καπου...
... Και να ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥΥΥ !!!![]()
πι-ες και ολα αυτα με v-strom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και μ' άρεσε κιολας...
φωτο: τρωγωντας τυροπιτα και βλεπωντας την ανατολη
Σας είδα σήμερα το απογευματακι στο Νερακι... παρεάκι με μαστοδοντα γυρναγατε μαλλον απο χωματαδα.. επινα ουζακια στον φωτιου...γιατι μου το κανατε αυτο? Επεσα σε καταθλιψη... θελω και εγω![]()
Γεια σας μαγκες παντα γεροι!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
χεστήκαμε![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
ΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΒΕ-ΣΤΡΩΜ???Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
τη φωτο ξεχασα:
![]()
![]()
![]()
![]()
κορινθιας?Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Με είδα:
Κλενια
![]()
Ήσουν και συ;Ημουν κι εγω....είμασταν πολλοί....Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
κορινθιας?
![]()
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Ήσουν και συ;Ημουν κι εγω....είμασταν πολλοί....
οχι δεν ημουν...![]()
τι να κανω τζουτζουκο μου? η αναγκη βλεπεις... σαν το δουκα ενα πραμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΒΕ-ΣΤΡΩΜ???
![]()
![]()
![]()
![]()
πας καλα ρε?? σιγα μην επερνα β-στρομ! το καβατζωσα 2 μερες απο τον πεθερο μου γιατι με το cbr μεσα στις ειδικες δε νομιζω να μπορουσα να το παω, οχι πως δε παει το εργαλειο απλα εγω ειμαι κομματακι κουλος![]()
παντως ωραια φαση το ον-οφ αντε να κερασει και ο road καμια βολτα το bmw να δω τι κανει ενα σοβαρο μηχανακι.
Καλα πολυ γελιο το στρωμα, φρενα δεν εχει, το abs ειναι... καπως, αναρτησεις κουκουρουκου, αλλα ειχε πολυ γελιο!! το φχαριστηθηκα αν και με κουραση η θεση οδηγησης.
@Allst@rf: Ναι Κορινθιας .
@7gibernau: τελικα σαν να 'μασταν πολλοι...![]()
ήσουν μαζι με gs1200 και ποιο δίπλα παρκαρισμένο ενας απριλιας Πήγασος;Μήπως φορουσατε και οι δυο μαντίλα για τη σκόνη;Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
τι να κανω τζουτζουκο μου? η αναγκη βλεπεις... σαν το δουκα ενα πραμα...
πας καλα ρε?? σιγα μην επερνα β-στρομ! το καβατζωσα 2 μερες απο τον πεθερο μου γιατι με το cbr μεσα στις ειδικες δε νομιζω να μπορουσα να το παω, οχι πως δε παει το εργαλειο απλα εγω ειμαι κομματακι κουλος![]()
παντως ωραια φαση το ον-οφ αντε να κερασει και ο road καμια βολτα το bmw να δω τι κανει ενα σοβαρο μηχανακι.
Καλα πολυ γελιο το στρωμα, φρενα δεν εχει, το abs ειναι... καπως, αναρτησεις κουκουρουκου, αλλα ειχε πολυ γελιο!! το φχαριστηθηκα αν και με κουραση η θεση οδηγησης.
@Allst@rf: Ναι Κορινθιας .
@7gibernau: τελικα σαν να 'μασταν πολλοι...![]()
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
οχι δεν ημουν εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
ήσουν μαζι με gs1200 και ποιο δίπλα παρκαρισμένο ενας απριλιας Πήγασος;Μήπως φορουσατε και οι δυο μαντίλα για τη σκόνη;
Ω ναι...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Κίτρινη..???
Με γκρι Hepco βαλιτσάκι...???
Τα αυτοκόλλητα από χώρες του Βοριά...????
![]()
Ο γύρος του κόσμου με Vespa
Σε είδα κοπελιά με το μαύρο street και την κρανούμπα και την κοτσιδάρα που πλεγμένη έφτανε 4 δάχτυλα από τον ....πωπό!
Λυτά, πού φτάνουν τα μαλλιά σου?
ΥΓ επίσης είδα και το μπλουζάκι -τζινάκι που φόραγες αλλά τελευταία στιγμή και την τακουνάρα την 12ποντη. Όχι που λένε άλλες ότι δεν μπορούν με τακούνια
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()