απο την φοτο νομιζω θα εχεις θεμα με το υψος της μηχανης επρος... η θα βαλεις αποστατες στο πηρουνι η αλλο πηρουνι (τα πιο μακρια USD ειναι απο 1990+ GSXR1100...)
απο την φοτο νομιζω θα εχεις θεμα με το υψος της μηχανης επρος... η θα βαλεις αποστατες στο πηρουνι η αλλο πηρουνι (τα πιο μακρια USD ειναι απο 1990+ GSXR1100...)
ORGIA!!!!!
Γιαννη το εχω δει και εγω, ας πατησει μια κατω μετα ολα τα κιλα της (εχουμε χρονο μεχρι τοτε) και στην αναγκη βαζω ψηλωτερο USD ηδη εχω καποια στο μυαλο μου.
Υπαρχει ενα θεμα με την ευρεση πισω δαγκανας στον τροχο του CBR και αυτο γιατι η μαμα δαγκανα (υπαρχει) πιανει στην πανω μερια του ψαλιδιου με κοντρα-οδηγο που υπαρχει στο ψαλιδι του CBR μονο , το ψαλιδι του ZRX1200 απο την αλλη παιρνει δαγκανα μονο απο την κατω πλευρα με κοντρα.
η Δαγκανα του CBR ειναι μονοπιστονη και η μονη που χωραει χωρις να βρει επανω στον αφαλο της ζαντας πισω απο την δισκοπλακα, δεν μπαινει ομως ακομα και με πλακα προσαρμογης γιατι αν καταργηθει η βαση της τα τακακια ειναι στον αερα, κρατανε απο την μια μερια επανω στην βαση, (ειναι απαραιτητη η βαση δηλαδη χωρις αυτην η δαγκανα δεν λειτουργει)
Η λυση που σκεφτηκα ειναι να παω σε δισκο μεγαλυτερης διαμετρου 24cm και να προσαρμοσω δαγκανα που να δεχεται κοντρα απο κατω οπως του ZRX1200
Αρα μια δισκοπλακα με A=240mm B=105mm και καρε (C) 4Χ125mm E=10.5mm F=5mm Ειναι αυτη που χρειαζομαι, απο αναζητηση που εκανα το καρε αυτο υπαρχει μονο σε Honda η οποια βγαζει σε καποια μοντελα ιδιες διαστασεις σε ολα τα παραπανω αλλα με διαμετρο (OD) 24cm, οση και η διαμετρος το δισκου του ZXR που εχω δαγκανα και βαση.
Βρηκα ενα σχεδιο που δειχνει τiς διαστασεις στις δισκοπλακες για να δουμε συμβατοτητες. Το βαζω εδω, πιστευω να βοηθησει καποιους οπως βοηθησε και εμενα.
![]()
Αφου βρεθηκε δισκοπλακα συμβατη χρειαζομαι και εναν αποστατη πισω απο την δισκοπλακα 7mm να την φερει στο κεντρο της δαγκανας του ZXR, εκανα προχειρες δοκιμες βαζοντας ροδελες πισω απο την δισκοπλακα για να δω πως καθεται, παρατηρηστε το κενο που αφηνει η 22αρα δισκοπλακα στην δαγκανα του ZXR.
Η κοντρα του ZRX1200 μπηκε στην Δαγκανα του ZXR, ετσι ευκολα, καλα θα ηταν αλλα δεν ειναι στο κεντρο ο τροχοςπολυ θα με βολευε παντως!
![]()
Τελευταία τροποποίηση από mankam; 21/10/2014 στις 15:20.
ωραιος ρε μανο
κι εμενα εκανε εναμιση μηνα απο αμερικη.
Έτσι είναι άμα υπάρχει χρήμα
ξέρω ξέρω καλός σας βρήκα
Ψάχνω για Ζ1R
η λυση με φρενα απο απο τροχους kawasaki- susuki πανω στον τροχο απο to cbr600 με αποστατη στο δισκοφρενο μεγαλυτερη δισκοπλακα και ολα αυτα με τον κινδυνο να βρει η δαγκανα επανω στα ριμς της ζαντας με εκανε να εγκαταλειψω αυτο το σεναριο
Η σκεψη ηταν να μπει το φρενο που εχει ο τροχος του cbr επανω , δεν ηθελα ομως να κανω καμια επεμβαση στο ψαλιδι του ZRX1200 και να το χαλασω..
πλακα αλουμινιου με οδηγο που πιανει η βαση της δαγκανας οπως και στο ψαλιδι του cbr, βιδωθηκε σε 3 σημεια για να εχει αντοχη χωρις να πειραξω το ψαλιδι.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από mankam; 02/11/2014 στις 20:30.