ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ ΤΟ 999 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ![]()
![]()
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΩ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ![]()
![]()
ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ ΤΟ 999 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ![]()
![]()
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΩ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ![]()
![]()
Ευχαριστώ φίλε μου. Ένα ίδιο με το δικό σου το κουκλί έχεις ένας φίλος. Χάρμα οφθαλμών και ωτίων!
Στο δικό μου το μόνο που έχω κάνει είναι να βάλω ανθρακονημάτινη καμπάνα και η 999 ακούγεται σαν τη φιλαρμονική του Βερολίνου.
From a Battle I've come..
to a Battle I ride..
ΑΝΘΡΑΚΟΝΙΜΑΤΙΝΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ?
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
![]()
![]()
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ CARBON ΚΑΠΑΚΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΝΟΙΚΤΟ.
ΔΙΚΟ ΣΟΥ? ΑΠΟ EURO ΠΟΣΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΙΤ ?
Carbon δεν θα σου συνιστουσα γιατι αν πεσεις το carbon καπακι θα σπασει αμεσα και θα γινει ζημια στο συμπλεκτη (ελατηρια κ.λ.π.) Οχι οτι αυτο που εχω εγω θα σωσει και πολυ την κατασταση αλλα σιγουρα ειναι πολυ πιο ανθεκτικο σε μια πτωση απο ενα carbon.
Το καπακι το πηρα απο e-bay 65 euro. Το πιατελλο (pressure plate) και τα καπακια των ελατηριων τα εχω βαψει μονος μου προς το παρον μεχρι να αποφασισω σε τι χρωμα μου αρεσουν και να τα παραγγειλω με το χρωμα αυτο σε ergal. Ο συνδυασμος που μου αρεσε περισσοτερο ηταν μαυρο πιατελλο με κοκκινα καπακια ελατηριων. Θα βαλω καμμια φωτο απο το σπιτι με αυτο το συνδυασμο.
Duc 999 '07 Black
αυτο το τελευταιο ειναι αλουμινιο και κανει 300+ αν δεν κανω λαθος.....
Μαμαει παντως![]()
mesh δικιο εχεις.το dp καπακι εχει καπου 323!!!!!!!!!!αλλα επειδη νομιζω οτι η ducati παει να μας πιασει το κωλαρακι,το συγκεκριμενο καπακι το πηρα απο ιταλια με 65!!
ειναι cnc αλουμινιο και πολυ ελαφρυ.βεβαια εχει καποιες μικροατελειες αλλα πρεπει να εισαι πολυ ψειρας για να σε ενοχλησει
οποιος ενδιαφερεται ας ψαξει το παληκαρι στο ebay.it εχει διαφορα κατα καιρους
V POWER