Επίσης να βλέπεις χαρακτηριστικά γιατί σε πολλές προσφορές ειναι παλιότερα μοντέλα με λιγότερη δύναμη απ' τα καινούρια (τα οποία φυσικά είναι ακριβότερα).
Επίσης να βλέπεις χαρακτηριστικά γιατί σε πολλές προσφορές ειναι παλιότερα μοντέλα με λιγότερη δύναμη απ' τα καινούρια (τα οποία φυσικά είναι ακριβότερα).
Sent from me using a computer.
Αν το πάρεις απ' έξω προτίμησε τον "εργαλειοσυναγερμό", έχει τις καλύτερες τιμές στα Bosch και 15€ μτφ.
http://www.werkzeugalarm.de/elektrow...erset/a-10763/
To ίδιο πακέτο στην Ελλάδα
http://www.vidakatsavidi.gr/ergaleia...ias-0615990g6l
Έχω πάει σε αυτό το μαγαζί. Έχω πάρει το 1-2 πράγματα της Bosch και είναι καλό μαγαζί. Έχει και τα καινούργια 10.8v της μακιτα να τα δεις και αυτά και να αποφασίσεις.
Τελευταία τροποποίηση από MISKIN; 17/08/2016 στις 05:47.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Το χω βάλει στο μάτι καιρό τώρα.
https://www.youtube.com/watch?v=sFNNfzZZxko
230ευρώ Ελλάδα όλο το σετ όπως φαίνεται στο βίδεο.....καλά να είμαστε αν κάτσει ο προγραμματισμός και δε φύγω εξωτερικό τελικά θα είναι ο εργάτης να στηθεί ο νέος επαγγελματικός χώρος και η συνέχεια.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ποιο λες καινούριο μοντέλο το BHP 453??
Τώρα που κοίταγα το βίντεο μου φάνηκε ότι είναι το ίδιο εργαλείο με λίγο διαφορετικά παρελκόμενα και διαφορετικό τρόπο ταξινόμησης στο συρτάρι. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό που έχω εγώ έχει αρκετά μη ευρέως χρησιμοποιούμενα εργαλεία και κακής ποιότητας απλά για να γεμίσει τον χώρο και να δείξει "πλούσιο". Τα τρυπάνια στο BHP είναι καλύτερα τακτοποιημένα (στο δικό μου μου βγαίνουν τα δάχτυλα για να τα ξαναβάλω στην θέση τους) + το κατσαβίδι καστάνιας που είδα και μου άρεσε.
Αν είναι να πάρεις εργαλείο περασμένης γενιάς, με 42 Nm ροπή στα 18 V, γιατί να μη πας στο Dewalt που είναι και 40€ φθηνότερο;
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7316#texnika
Γνωστός μου το έχει βγει στα 160€ αλλά δε ξέρω αν είναι φιλική τιμή.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
οπως είπα και πιο πάνω μάλλον θα πάω στο επόμενο μοντέλο του 2016 και αυτό σε κάνα μήνα από τώρα αν όλα πάνε by plan.
την βλέπω την δουλειά θ' αρχίσουμε να κάνουμε με τα εργαλεία όπως με τα της πληροφορική, θα κυνηγάμε τα Nm όπως κάποτε τις συχνότητες και τους πυρήνες (όχι της φωτιάς). Και είναι δαπανηρό κι εργαλείο δεν παίρνεις ποτέ περιμένοντας πάντα ή να βγει το νέο μοντέλο ή να φτηνήνει το παλιότερο.
BTW κάποτε είχε πάρει το μάτι μου ένα site όπου είχε κατηγοριοποιημένα τα εργαλεία, διάλεγες ότι σε ενδιέφερε, μαζεύονταν αρκετοί ενδιαφερόμενοι και οι του site έκαναν κουβέντα με προμηθευτές για καλύτερη τιμή αφού είχαν μεγάλες ποσότητες να διαθέσουν (σαν προπαραγγελίες). Με σημαντικές διαφορές από τον φθηνότερο. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιοί ήταν και δεν τους βρίσκω και στα μπουκμαρκς μου. Το είχε δει κανείς αυτό το site?? (Αγγλία νομίζω)
Θα το απέφευγα...
Από όσο ξέρω η σειρά HP της Makita δεν είναι συμβατή με τα υπόλοιπα LXT εργαλεία της και χρησιμοποιεί και διαφορετικές μπαταρίες (όχι τις BL18?0 που χρησιμοποιεί η LXT σειρά).
Αυτό σημαίνει πως αν αύριο μεθαύριο θελήσεις να πάρεις και έναν τροχό για παράδειγμα, δεν θα μπορείς να αγοράσεις σκέτο το σώμα
Τα ευρωπαϊκά μοντέλα ξεκινούν είτε από Β (πενταετίας και άνω) είτε από D τα νέα.
Για τις διαφορές μεταξύ τους, διάβασε εδώ. Κατά περίληψη, τα D είναι μεταγενέστερη ονομασία των Β (πχ κάποια στιγμή το BHP452 έγινε DHP452).
Το XFD είναι η αμερικανική ονομασία για τη σειρά LXT.
Αν πας για σκέτo σώμα δεν έχει διαφορά με τα BHP/DHP (αν και θα πρέπει να βρεις εσύ την αντιστοιχία τους), αλλά αν πας για σετ ο φορτιστής τους θα είναι για αμερικανικό ρεύμα (120Volt 60Hz αντί 230Volt 50 Hz της Ευρώπης).
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!