Σελίδα 21 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1116171819202122232425263171121 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 5

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    όχι όχι δεν με κατάλαβες. ήταν συνέχεια του πιο πάνω μνμ μου.

λέω ότι πολλοί πιστεύουν ότι μια δουλειά του δρόμου μέσα στα κρύα και το λιοπύρι σημαίνει ότι είσαι παμπτωχος.
    και έθεσα αυτό το παράδειγμα για να δείξω ότι δεν είναι όλοι έτσι. εγώ δεν έχω πρόβλημα.

Ωπ δεν καταλαβα και σαφως εχεις απολυτο δικιο......

εν τω μεταξύ έπεσαν κάτι ψιλές στο Αιγαίο προχτές....
    Μια τούρκικη ψαρότρατα έπλεε "τυχαία" εντός των Ελληνικών υδάτων κοντά στη Λήμνο, και βρέθηκε να κατευθύνεται σε πορεία σύγκρουσης με το Ρωσικό αντιτορπιλικό Smetlivy. Δεν απάντησε σε καμμία ειδοποίηση και αφού έφτασε σε απόσταση 600m από το Smetlivy και έριξαν κάτι προειδοποιητικές οι Ρώσσοι, ξαναγύρισε πίσω.

Τώρα ακούγεται πολύ τραβηγμένο το σενάριο ότι οι Τούρκοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο...?
    Με την Ρωσσία να είναι ο κακός, και εμάς να είμαστε ο κακός γείτονας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αν δεν ήταν ατύχημα-τυχαίο (το πιθανότερο) τότε πιο πολυ σαν απόπειρα "μέτρησης αντιδράσεων" μου κάνει...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    εν τω μεταξύ έπεσαν κάτι ψιλές στο Αιγαίο προχτές....
    Μια τούρκικη ψαρότρατα έπλεε "τυχαία" εντός των Ελληνικών υδάτων κοντά στη Λήμνο, και βρέθηκε να κατευθύνεται σε πορεία σύγκρουσης με το Ρωσικό αντιτορπιλικό Smetlivy. Δεν απάντησε σε καμμία ειδοποίηση και αφού έφτασε σε απόσταση 600m από το Smetlivy και έριξαν κάτι προειδοποιητικές οι Ρώσσοι, ξαναγύρισε πίσω.

Τώρα ακούγεται πολύ τραβηγμένο το σενάριο ότι οι Τούρκοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο...?
    Με την Ρωσσία να είναι ο κακός, και εμάς να είμαστε ο κακός γείτονας...
    Επίσης ο τούρκος ψαράς λέει οτι είμασταν 1μιλι μακρία, και οτι δε μας κάλεσαν ποτέ

https://www.efsyn.gr/arthro/epistrofi-ton-apelaseon

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία κρατουμένου, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση της «Εφ.Συν.», οι αστυνομικοί ανάγκασαν με απειλές και χρήση βίας τους συλληφθέντες να υπογράψουν έγγραφα στα ελληνικά και τα αραβικά, βάζοντας και τα δακτυλικά τους αποτυπώματα. «Ηταν πολύ θυμωμένοι και άσκησαν βία σε μερικούς. Ελεγαν “υπογράψτε ή θα σας χτυπήσουμε”. Και πράγματι χτύπησαν μερικούς ανθρώπους», είπε.
    Σε ερώτηση τι έγγραφα ήταν αυτά, απάντησε: «Δεν μας άφησαν να τα διαβάσουμε. Μας έλεγαν “απλά υπογράψετε εδώ”» (σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες ενημερώθηκαν για τα δικαιώματά τους και υπέγραψαν την έκθεση σύλληψης και το έγγραφο παράδοσης του διαβατηρίου μέχρι την απέλαση).
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Αν δεν ήταν ατύχημα-τυχαίο (το πιθανότερο) τότε πιο πολυ σαν απόπειρα "μέτρησης αντιδράσεων" μου κάνει...
    μπα, δε νομίζω...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ναι, κι επειδή η αριθμητική δεν βγαίνει για τέτοια ποσά (ποσα κάστανα ή ρίγανη να πουλήσεις; Άντε σου λέω τζιράρεις 150-200€ τη μέρα) για να βάλεις στην άκρη 200Κ ή τα 3Μ με κάτι άλλο ασχολείσαι, μάλλον όχι νομιμο.

Οι επαγγελματίες ζητιάνοι/τυφλοί εξαιρούνται του παραπάνω συλλογισμού.
    Μια χαρα βγαινει για τη γιαγια.

Με 50 την ημερα καθαρα στο παντελονι (η στη φουστα) επι 300 μερες το χρονο εχουμε 15 χιλιαρικακια το χρονο.Σε μια δεκαετια με ενα μεσο επιτοκιο 20% του τοτε αυτα απο μονα τους σε μια δεκαετια γινονται πανω απο 60.Αρα στην δεκαετια με καποιους πολυ προχειρος υπολογισμους το ποσο μας παει στις 350.0000 και μαλλον λιγα λεω.

Να πω οτι λεω 50 και ειναι πολλα,να τα κανω 35?Παλι ειναι 250 χιλ τη δεκαετια.Οσο και να ειμαι σιγουρος για τα 50.θεωρω οτι τα παραπανω ειναι μια υποθεση εργασιας,οποτε το αφηνω στην ακρη.

Λογω του επαγγελματος μου βλεπω ατομα που αυτα τα 15000 τα βαζουνε στην ακρη σε 45 μερες,κανοντας παραλληλα και την κανονικη τους δουλεια.Εχω αρκετα παραδειγματα αλλα και παλι δεν ξερω αν εχει νοημα να τα αναφερω.

Ξαναβαλτα κατω,με κομπιουτερακι αυτη τη φορα και θα εκπλαγεις.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Μια χαρα βγαινει για τη γιαγια.

Με 50 την ημερα καθαρα στο παντελονι (η στη φουστα) επι 300 μερες το χρονο εχουμε 15 χιλιαρικακια το χρονο.Σε μια δεκαετια με ενα μεσο επιτοκιο 20% του τοτε αυτα απο μονα τους σε μια δεκαετια γινονται πανω απο 60.Αρα στην δεκαετια με καποιους πολυ προχειρος υπολογισμους το ποσο μας παει στις 350.0000 και μαλλον λιγα λεω.

Να πω οτι λεω 50 και ειναι πολλα,να τα κανω 35?Παλι ειναι 250 χιλ τη δεκαετια.Οσο και να ειμαι σιγουρος για τα 50.θεωρω οτι τα παραπανω ειναι μια υποθεση εργασιας,οποτε το αφηνω στην ακρη.

Λογω του επαγγελματος μου βλεπω ατομα που αυτα τα 15000 τα βαζουνε στην ακρη σε 45 μερες,κανοντας παραλληλα και την κανονικη τους δουλεια.Εχω αρκετα παραδειγματα αλλα και παλι δεν ξερω αν εχει νοημα να τα αναφερω.

Ξαναβαλτα κατω,με κομπιουτερακι αυτη τη φορα και θα εκπλαγεις.
    Τελικα ρε Παναη........λαθος δουλειά κανουμε........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Τελικα ρε Παναη........λαθος δουλειά κανουμε........
    Απο μια αποψη δεν εχεις αδικο.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Εμ έλα ντε....

Τόσα μύρια που βγάζουνε οι καστανάδες και οι γιαγιάδες με τα καλαμπόκια, τί μας ζαλίζανε οι μανάδες μας να πάμε στα πανεπιστήμια?

Και στα φανάρια λέει ξέρεις τί κονομάνε?

Για να μην πιάσουμε τα "κορίτσια". Ένα 20ευράκι το 5-10λεπτο μίνιμουμ, καθαρίζουν εύκολα ένα 500άρι την ημέρα.

Ορμάτε λέμε.
    Επαγγελματικός προσανατολισμός και μαλακίες.

Εγώ άμα κάνω παιδιά βρήκα τί θα τα "σπουδάσω"

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Αυτά ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ.
    Εγώ έχω να πω ότι μετανάστες που δεν μπορούν να να φύγουν έξω η να πάρουν άσυλο επιδίδονται σε πράξεις που αρκεί να πάνε στο αυτόφωρο ώστε να μην απελαθούν.
    Με το δικαστικό σύστημα να σέρνεται μια 3ετια την έχουν στο νερό με ένα χαρτί από επίσημη δικαστική αρχή πού γράφει απαγόρευση εξόδου από την χώρα μέχρι να τελεσιδικιση η κατηγορία.
    Ξέρουν πολύ περισσότερα για τούς νόμους και το νομικό μας σύστημα απ ότι νομίζουμε, και αν δεν τα ξέρουν υπάρχουν <κάποιοι >πού τούς διδάσκουν και τούς συνδικαλιζουν.
    Εγώ όμως ήμουν εκεί έξω.
    Και είδα αυτά τα χαρτιά, από αρπαγή τσάντας /κινητού, απόπειρα ληστείας, κατοχή/πωληση ναρκωτικων ,απόπειρα να ταξιδέψουν αεροπορικώς με πλαστά διαβατήρια, διακεκριμένες σωματικές βλάβες κλπ κλπ
    Στην μία περίπτωση η μία παρέα είχε προσπαθήσει πολλάκις να περάσει τα σύνορα μέσω Σκοπίων, όχι όμως από ειδομενη και από Αλβανία.
    Συνελήφθησαν και απελάθηκαν στην Ελλάδα.
    Την Τρίτη φορά πού ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο με αυτήν την παρέα, ήταν ποίο άνετοι από ότι μια π@@τανα βγάζει τα εσώρουχα τής.
    Για τον έναν όμως είχε βγει καταδικαστική απόφαση και μάλιστα ερήμην, μίας και δεν πάτησε στο δικαστήριο.
    Ο συγκεκριμένος πήγε φυλακή οι υπόλοιποι ελεύθεροι.
    Α ξέχασα τα αδικήματα και οι πράξεις είχαν γίνει στην Αθήνα.
    Θες και άλλα τέτοια?
    Τελευταία τροποποίηση από pipe_smoker; 16/12/2015 στις 16:24.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Εγώ άμα κάνω παιδιά βρήκα τί θα τα "σπουδάσω"
    είχα ένα φίλο που όταν κάναμε παρέα, έλεγε ΄"θέλω κόρη και θα την κάνω καραποτάνα να μην έχει ανάγκη κανέναν" (μερικοί εδώ μέσα τον ξέρουν)

έκανε κόρη λοιπόν

πρέπει να είναι 7 - 8 χρονών

θα πάω να τον ρωτήσω πως πάει με τον επαγγελματικό προσανατολισμό της
    πουτσ@@@@@@@@@

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    http://www.protothema.gr/greece/arti...li-o-kastanas/

και ολα καλα που στεναχωριέστε.Αν διορθωθεί ποτε αυτο το μπουρδελο....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    http://www.protothema.gr/greece/arti...li-o-kastanas/

και ολα καλα που στεναχωριέστε.Αν διορθωθεί ποτε αυτο το μπουρδελο....
    δεν το καταλαβες?μονο αν βγεις στα καναλια βρισκεις λυση!
    λυπηρο!!γιατι ποσοι αλλοι ειναι σαν τον συγκεκριμενο.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Tέλος με τα προσωπικά σας.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19