Σελίδα 21 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 1116171819202122232425 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 367

Θέμα: ομαδα ΔΙαροια ΑΣτυνομιας..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    θα πει οτι στο Αμερικα βαλανε καμερες στα περιπολικα για να δειχνουν καθε φορα ποιος φταιει. Εδω εμεις ειμαστε θιγμενοι και μας βαζουν χερι στα προσωπικα δεδομενα αλλα ολοι τραβανε βιντεακια με καμερουλες κινητων.

καλα στα λεω.
    Εκπαιδευμενος ειμαι και εγω και δεν ειμαι στον δρομο.
    εχω περασει καμποσες αλλα καμμια δεν σε προετοιμαζει για τον διαλογο με τον πολιτη.

ειναι περισσοτερα τα περιστατικα οπου αστυνομικος χτυπηθηκε απο οπλο κακοποιου παρα το αντιθετο και αυτο οφειλεται στη σωστη χρηση του που οφειλεται και στην εκπαιδευση.
    Δυστυχως το περιστατικο με τον Ματει που μας παει 20 χρονια πισω περιγραφει μια αστυνομια που δεν εχει καμμια σχεση με τοτε.

Τοτε στο σωμα δεν υπηρχε διαπραγματευτης σαν ειδικοτητα και ειδαμε τα αποτελεσματα.
    Αυτο ηταν και το εναυσμα να σταλθουν στο εξωτερικο και να εκπαιδευθουν καποιοι.

Θυμασαι το περιστατικο με το λεωφορειο στον Μαραθωνα? αυτο ηταν αποτελεσμα του διαπραγματευτη και του σκοπευτη.
    Εκπαιδευση λεγεται αυτο.

το οτι ολοι μας εχουμε εμπειριες απο τη συμπεριφορα της αστυνομιας δεν σημαινει οτι ειναι και το σωμα ανεκπαιδευτο.
    Το οτι δεν ξερετε πως δουλευει η Αμεση Δραση δεν ειναι κριτηριο σχολιασμου για αναικανοτητα ολης της αστυνομιας...λογω των Ματ.

Τεσπα δεν θα βγαλουμε ακρη οποτε ας μην ανοιγουμε περισσοτερο τη συζητηση.
    Οι διαπραγματευτές κι οι σκοπευτές είναι από άλλη υπηρεσία, αν δεν κάνω λάθος,σίγουρα ο σκοπευτής ήταν ΕΚΑΜιτης.

Και γιατί συγκρίνεις τις ΗΠΑ με την Ελλάδα; Εκεί κυκλοφορεί νόμιμα 1 όπλα για κάθε κάτοικο, εδώ είναι 1 για δέκα, κι αυτά λιανοντούφεκα... Τα παρανομα δεν τα συζυτάμε, αν εδώ είναι πάνω απο ένα μύριο εκεί πρέπει να είναι πολλά μύρια... Ακυρη η σύγκριση.

Edit : Οι ασυρματοι με κρυπτογραφηση οκ ή με τα κινητά και τα cb ακόμα;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    καθολου ακυρη η συγκριση.
    εχει αλλαξει επιπεδο η εγκληματικοτητα εδω και το εχουν πληρωσει πολλα παιδια.
    μπορει τα οπλα εδω να ειναι λιγοτερα αλλα η προσεγγιση σε ενοπλο περιστατικο η ελεγχου ειναι λαθος και σε αυτο οφειλεται η θεση της κοινης γνωμης στη θεα του οπλου.
    Εδω ο καθενας με το που θα του κανουν ελεγχο περα απο τα στοιχεια του ...θιγεται και νομιζει οτι ειναι εγκληματιας.
    Οχι φιλε μου...ετσι ειναι και πρεπει να συναινεσει στον ελεγχο ο καθενας.
    Τωρα αμα ειναι μαλακας ο συναδελφος...παω πασο.
    Δεν μπορω να καλυπτω οτι δεν ειμαι μπροστα .
    Μιλαω μονο για οτι εχω ζησει.
    Εμενα παντως οσες φορες με εχουν σταματησει...ειτε εδω ειτε επαρχια πριν μπω στην Αστυνομια( μπηκα το 2007 και στα 27) ποτε μα ποτε κανενας δεν μου μιλησε ασχημα...ισα ισα.
    Αλλα εχει τυχει να με σταματησει ΔΙΑΣ επειδη του εκανα προσπεραση στο Ντυναν.
    Οποτε καταληγουμε στο οτι εχετε δικιο καποιοι που κραζετε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ...
    Οποτε καταληγουμε στο οτι εχετε δικιο καποιοι που κραζετε...
    Το θέμα είναι να είμαστε όλοι επαγγελματίες.

Αλλά πολύ φοβάμαι ότι με κράτος πένητα, θα περάσουμε μαύρες μέρες σε λιγο καιρό.
    Mark my words.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί στους Δ.Ι.Α.Σ είναι να τους φορτώσουν τους ΔΕΛΤΑ. Όχι πως έχω τους πρώτους σε καμιά εκτίμηση, αλλά γενικά σε καθημερινή συνθήκη ήταν πολύ καλύτεροι από τους ούγκανους 24/7.

Να ξέρετε πάντως πως μερικοί δε πιπιλάμε δάχτυλο, μπορεί να υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που έχουν περάσει μερικές πολύ όμορφες νύχτες στον 6ο της ΓΑΔΑ ή έχουν μπει στο λευκό transit της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας με τον γλυκούλη ανθύπα (που εύχομαι μια μέρα να μη μπορεί ούτε να σκουπίσει τον κώλο του), μπορεί να έχουν δει φίλες τους ξεβράκωτες, ξυπόλητες και δεμένες πισθάγκωνα στα κατρουλάδικα του Α.Τ. Ομονοίας για σωματικό έλεγχο από χαριτωμένη θηλυκή διασταύρωση Ορκ με Yeti. Μπορεί να έχουν δει φίλους τους με σπασμένα χέρια, πλευρά, δόντια και άλλα ωραία και όμορφα που ότι καλό και αν δουν μετά από κάποιο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ να τα θεωρούν μεμονωμένα περιστατικά, στιγμιαία λάθη ρε αδερφέ ! Και που είσαστε μη νομίζεται πως δε μπορεί να τύχει στον καθένα

Αν όμως κάποιος βγάλει το "προσωπικό" από τη μέση και κάνει την υποχώρηση να πει πως αυτή η κοινωνία ίσως μπορεί να βελτιωθεί έστω και στα σημεία ως έχει (και όχι να γίνουν όλα στάχτη) ένα από αυτά τα σημεία θα ήταν να δημιουργηθεί μια αστυνομία που θα έχει έξυπνους χωρίς κόμπλεξ κατωτερότητας ανθρώπους, που θα είναι από τη φύση τους ευγενικοί και που δε θα "μάθουν" τη δουλειά από τους παλιούς. Σε συνδυασμό με ένα σωφρονιστικό σύστημα που στόχο θα έχει το σωφρονισμό (ίουυυυ :a04: ) και όχι την εκδίκηση και δικαστές που δε θα είναι καλοπληρωμένα ψωνισμένα ανδρείκελα του συστήματος.

Τέλος πάντων, Μικέ φτηνά τη γλίτωσες το αντίσταση εξύβριση απείθεια είναι ψωμοτύρι, για το τίποτα παίζει να έβγαινες σήμερα το απόγευμα και να είχες και κάνα δικαστήριο στην πλάτη σου να σε κυνηγάει 4-5 χρόνια.
    Τελευταία τροποποίηση από skylaros; 11/01/2016 στις 19:43.

never hold back Το avatar του/της Ohm
    κανουν ελεγχο περα απο τα στοιχεια του
    Τί άλλο μπορούν να ζητήσουν;
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    θα πει οτι στο Αμερικα βαλανε καμερες στα περιπολικα για να δειχνουν καθε φορα ποιος φταιει. Εδω εμεις ειμαστε θιγμενοι και μας βαζουν χερι στα προσωπικα δεδομενα αλλα ολοι τραβανε βιντεακια με καμερουλες κινητων.
    την Αμερική θα πρότεινα να μην την πιάσουμε καθόλου στο στόμα μας.

ας φανώ αιρετικός σε όσους δεν το έχουν ζήσει, το επίπεδο της ευγένειας με το οποίο σου απευθύνεται ο Αμερικάνος αστυνομικός θα κάνουμε πολλά χρόνια να το δούμε στη χώρα μας, αν συμβεί ποτέ.
    ο σεβασμός που σε αντιμετωπίζει σαν κατ ουσία εργοδότη του, η γνώση του νόμου, η εκπαίδευσή του αλλά και η διαλλακτικότητά του, πόρω απέχει απ την Ελλάδα του σήμερα, της προ 20ετίας και του μέλλοντος νομίζω.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

να μην πούμε και ότι οι σερίφηδες στις μικρές κομητείες είναι αιρετοί...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    παντως αυτο που φαινεται στα αμερικανικα εργα στους τροχονομικους ελεγχους ειναι ο συνδυασμος της απολυτης ευγενειας με το καραξεσκισμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    παντως αυτο που φαινεται στα αμερικανικα εργα στους τροχονομικους ελεγχους ειναι ο συνδυασμος της απολυτης ευγενειας με το καραξεσκισμα
    μπορούμε πάντως να συγκρίνουμε συμπεριφορές και αντιδράσεις

https://youtu.be/ZDTmTrCgsi4?list=PL...ZrWbW7pfIxg_Kk
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος
    εδω δεν εχουμε νοσοκομεια και κρατος θα εχουμε αστυνομια?
    o κλασσικος Ελληναρας απαιδευτος ειναι παντου!!
    ανετα σε τυλιγουν σε μια κολα χαρτι!αντιστοιχως πολυ ειναι αγενεστατοι
    και στην αστυνομια ξερεις ποιος ειμαι εγω κ.τ.λ
    χαρακτηριστικο παραδειγμα ο Καρβελας που ειχε κλειστει στο αμαξι
    στο Αμερικα εχουν μπουζουριασει celebrities σωρο!
    η ατιμωρησια θα φερει κι αλλα!
    και καλος να εισαι σε οποιαδηποτε επαγγελμα μαθαινεις να γινεσαι λαμογιο!
    σε ενα χαλια κρατος προσαρμοζεσαι και γινεσαι ενας κακος δημοσιος υπαλληλος
    ασε που αμα εισαι καλος χαλας την πιατσα!!μπορντελο!

Παλαιό μέλος
    ο ελληνας δεν τον ενδιαφερει αν θα περασει με κοκκινο και τσακισει τον αλλον...δεν τον νοιαζει να περασει κτεο το σαραβαλο,δεν τον νοιαζει να οδηγαει πιωμενος,στα αρχιδια του....αλλα μην του μιλησεις με υφακι...εκει μπορει και να σε σκοτωσει..αυτο τον ενδειαφερει μονο...ενα πραγμα δηλαδη,ειμαι μαλακας αλλα δεν θελω υφακι...

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Επειδη τωρα το διαβασα ....

Ρε Μικέ, για να αντιδράσεις εσύ ετσι, ή δεν είχες φάει καλά, ή δεν είχες φάει καθόλου! Έπρεπε να τους το πεις απ' την αρχή, να γλυτώσεις το στριμωξιδι

Εγώ πάντως τα παω καλα με τους "Ολυμπιους". Οπότε με σταματάνε, πάντα σε όπλα και διαμετρήματα θα καταλήξει η κουβέντα
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lonerider Προβολή μηνύματος
    ο ελληνας δεν τον ενδιαφερει αν θα περασει με κοκκινο και τσακισει τον αλλον...δεν τον νοιαζει να περασει κτεο το σαραβαλο,δεν τον νοιαζει να οδηγαει πιωμενος,στα αρχιδια του....αλλα μην του μιλησεις με υφακι...εκει μπορει και να σε σκοτωσει..αυτο τον ενδειαφερει μονο...ενα πραγμα δηλαδη,ειμαι μαλακας αλλα δεν θελω υφακι...
    το βιντεο που εβαλε ο dimmie_72 ειναι φοβερο
    σκεψου αντιστοιχο ελληνικο διαλογο!!
    θα ειχαν αρπαχτει!ειναι στα γονιδια μας τελος
    ειμαστε νευρωτικοι!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    οποιος με γνωριζει, ξερει καλα ότι σχεδόν παντα είμαι χαλαρο και ευδιαθετο ατομο...
    επισης ξερει ότι εχω και μια παιδεια, και δεν είναι τυπος χυμα και στ'αρχιδια μου, οποτε δεν προκαλω με τη συμπεριφορα μου..

τυποι που δεν με γνωριζουν όπως το τρολλ από πανω.. (lonerider πραγματικα με κανεις και γελαω με τα συμπερασματα που βγαζεις.. προσπαθησε κι άλλο εισαι πολύ αστειος) μπορουν να υποθετουν ότι να 'ναι, ακομα και αν εδώ εχου γραφτει πραγματα για το ποιον μου από ατομα που με ξερουν...

υπευθυνο ατομο δεν εισαι όταν δεν κανεις μαλακιες.. ολοι κανουμε... εισαι όταν παραδέχεσαι τα λαθη σου και εισαι ετοιμος να υποστείς τις συνεπειες... πραγμα που παντα κανω!
    τωρα αν επιλογή του αρχηγου της ομαδας ηταν να μου τη χαρισει, σορυ αλλα δε θα τον παρακαλεσω να μου τη φορεσει κιολας επειδή εκανα βλακεια και πρεπει να πληρωσω.. ποσο δε μαλλον όταν η βλακεια δεν εγινε σκοπιμα..

ωστοσο προτιμουσα 1000 φορες να πληρωσω την 700αρα παρα να με ξεφτιλιζει το κάθε βαρεμενο 25χρονο..
    ειλικρινα δεν εχω θεμα με τη "λαικη" συμπεριφορα.. αν μου ελεγε "τι μαλακια ηταν αυτή που εκανες ρε παπαρα" στο ιδιο υφος και στον ιδιο τονο που τους μιλησα αρχικα εγω, σας διαβεβαιωνω ότι καθολου δεν θα με πειραζε..
    ο τσαμπουκας και η μαγκια που πηγε να μου πουλησει με ενοχλησε... και το γυρισμενο ματι, που εδειχνε ατομο με ψυχολογικα θεματα, και αρα αναξιο να βρισκεται στη θεση που βρισκονταν..

και αυτό το θεμα δεν το εχω μονο με την αστυνομια.. το εχω παντου και παντα..
    εδώ "στολισα" και μαλιστα ασχημα, εργοδοτη μου μπροστα σε πελατες, την 4η μερα σε δουλεια που βρηκα μετα κοπων και βασανων υστερα από 10 μηνες ανεργιας, επειδή θεωρουσε πως επειδή μου δινει ένα μεροκαματο ειχε αυτόματα και το δικαιωμα να μου φερεται σαν σκλαβο και να μου μιλαει όπως γουσταρει..

αξιοπρεπεια λεγεται αυτό για οσους δεν γνωριζουν.. και τη δικη μου δεν τη χαριζω πουθενα οσο και αν μου κοστισει..

παρολα αυτά με την αστυνομια δεν ειχα ποτε πρόβλημα ως τωρα, από θεμα συμπεριφορας.. και ναι η αληθεια είναι όπως ειπατε μερικοι ότι ο τιτλος είναι λιγο τραβηγμένος καθως γενικολογει.. το σκεφτηκα αφου τον εβαλα...

Α!! και για μια ακομη φορα, να σας ευχαριστησω ολους που καταφέρατε να κρατηθεί η κουβεντα σε πολιτισμενο επιπεδο, (ακομα και μετα την παρεμβαση των αστυνομικων του φορουμ ) βλέπετε ποσο ευκολο και ομορφο είναι να μιλαμε πολιτισμένα?
    Τελευταία τροποποίηση από mikes; 11/01/2016 στις 22:19.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Επειδη τωρα το διαβασα ....

Ρε Μικέ, για να αντιδράσεις εσύ ετσι, ή δεν είχες φάει καλά, ή δεν είχες φάει καθόλου! Έπρεπε να τους το πεις απ' την αρχή, να γλυτώσεις το στριμωξιδι

Εγώ πάντως τα παω καλα με τους "Ολυμπιους". Οπότε με σταματάνε, πάντα σε όπλα και διαμετρήματα θα καταλήξει η κουβέντα
    λες αμα τους λεω επιτακτικα "παιδια προσοχη είμαι νηστικος" να καβαλανε και να εξαφανίζονται πανικόβλητοι?? χμμ... για να το δοκιμασω..

Παρόμοια θέματα

1. Δηλωστε Την Ομαδα Σασ
    από karelis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 144
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 05:53
  2. Ομαδα Αιματοσ Στα Κρανη.
    από maintenance στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2005, 19:03
  3. Έσκισε η ομάδα!!!
    από stako στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0