Εμεις γυρισαμε πισω. Το μηχανημα του διαολου μας πηγε απο χωματοδρομους και χωραφια το κερατο μου. Ηταν η πιο γρηγορη διαδρομη λεει. Περασαμε υπεροχα!!!! Αντε κ στην επομενη!!!!
Εμεις γυρισαμε πισω. Το μηχανημα του διαολου μας πηγε απο χωματοδρομους και χωραφια το κερατο μου. Ηταν η πιο γρηγορη διαδρομη λεει. Περασαμε υπεροχα!!!! Αντε κ στην επομενη!!!!
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ βόλτα, πολλές συμμετοχές και χαμόγελα.
Στα επόμενα λοιπόν και χίλια μπράβο σε αυτούς που το έστησαν για να κάνουμε την πλάκα μας.
Επιστρεψαμε κι εμείς!
Σορρυ που δε σας χαιρετισα όλους φεύγοντας!
Τα υπόλοιπα αργότερα
Τελευταία τροποποίηση από teo_g7; 28/02/2016 στις 21:12. Αιτία: Auto#÷:$; $correct
Back.
Το μηχάνημα του διαβόλου μας έβγαλε παντού σωστά αυτή τη φορά.
Χάρηκα που είδα Γιώργο Λα, taisteal, Vaska έστω και μόνο του, αν και πιστεύω ότι επίτηδες ήρθε σόλο και τον ξεσκισαν οι θαυμαστές/ριες... Η ήθελε πολύ αέρα στα... Πανιά του.
Τολη κάθε φορά που σε βλέπω θυμάμαι το "εξηγήθηκε σκουλικιαρικα" και λιώνω στο γέλιο εσωτερικά.
Φωτο έβγαλα μεν, θα δω τι βγήκε καλό δε γιατί δεν πολυπροσεχα.
Θα τα πούμε και πιο μετά.
Μιλ μερσί κύριοι αμπάρηδες.
Πολλα μπραβο στα παιδια που οργανωσαν την βολτα!!Ολα σουπερ!!!Eιχα πολυ καιρο να χαρω τοσο βολτα και απ'οτι φαινεται το ειχα αναγκη...Αντε και στην επομενη![]()
Here I am,on the road again.......
Επιστροφή και για μας.....Χάρηκα που μαζευτήκαμε καμιά πενηνταριά άτομα και ξεκουνηθηκαμε για να βολτάρουμε παρέα.....
Ευχαριστώ προσωπικά τον κάθε ένα που ήρθε και συγχωρέστε με οι locals, ειδικά τους μακρινούς που έγραψαν τόσα χλμ για συμμετάσχουν....
Προσωπικά πέρασα υπέροχα, ο καιρός ήταν πολύ καλός η διαδρομή όμορφη και είδα μπόλικους να χαμογελάνε.... Τα της διοργάνωσης τα βλέπουμε και την επόμενη φορά πραγματικά θα χαθείτε κΙουφάλες.....
Στα της ταβέρνας δυστυχώς την ψιλοπατήσαμε μπινια του μαγαζιού αν και είχαμε ενημερώσει για over 30 άτομα.....
Χάρηκα που σας είδα παιδιά..........![]()
Ωραια διοργανωση ωραια διαθεση ωραιες φατσες ωραια ημερα, τι αλλο να ζητησει κανεις? Χαρηκα που ξαναειδα πολλους και γνωρισα αλλους πρωτη φορα, Αν και λιγο σας ειδα καθως ημασταν το γκρουπ της καθυστερησεως,![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Το μεγαλύτερο Μπράβο στον GiorgosLA που διέσχισε τη μισή Ελλάδα ΜΟΝΟΣ κι από Εθνική για να κάνει αυτά τα 100+ χλμ.![]()
επειδή υπήρξε λαϊκή απαίτηση για μπλουζες και κατηγορηθηκαμε άδικος για παράγκα/κλίκα και αλλα τετια υποκοριστικά
όσοι θέλουν μπλουζάκια μπορούν να μου στείλουν πμ για περαιτέρω ενημέρωση.
Σας κάναμε, 30τοσα μηχανάκια ποσοι ησαντε, χαβαλέ δύο παπάκια κι ένα σκούτερ δικαβαλο μάγκες.
Όλα τα περαιτερω φιλιονταιαγκαλιαζονται είναι να χαμε να λέγαμε
Μόνο ο σπαηρο σε ένα τσεκποιντ σας έβγαλε ασπροπροσωπους.
Υγ1:τι πέτσα ήταν αυτό το γιαούρτι ωρέ;
Του χρωστάμε ένα χορό υπό τους ήχους του νταρι νταρι του εν λόγω κυριου
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ωραία ήταν![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Back to base κι εγώ νηστικος σχεδόν ακατουρητος για. 600+ χλμ αλλά σωος! Χάρηκα που βγήκα μετά από 7 μηνες, χάρηκα που σας είδα όλους σορυ όμως που δεν μπόρεσα να σας χαιρετίσω όλους. Η γκαντεμιά της σημερινής μέρας να πάει και να μην γυρίσει. Τα υπόλοιπα αύριο. Τώρα πίνω καφεδαρα από τα χεράκια μου ακριβώς όπως μου αρέσει.
Μπραβο στους διοργανωτες που καταφεραν και συντονισαν ολα αυτα τα μηχανακια !! Αντε και στην επομενη ...!!!
Εμεις παντως τα καταφεραμε !!! Χαθηκαμε στην αρχη , χαθηκαμε και στο τελος!!