6 - 6,5 - 7 κατανάλωση, το πολύ, και όταν είναι κρυο πάει στα 10??
Μην τρελλαθούμε κιόλας.
6 - 6,5 - 7 κατανάλωση, το πολύ, και όταν είναι κρυο πάει στα 10??
Μην τρελλαθούμε κιόλας.
Λοιπόν απανταω σε όλους!
Όποιος διαβάσει πιο πριν το θρεντ θα δει οτι είχα ξαναμετρησει κατανάλωση τα μισά χλμ εθνικη και τα μισά πόλη με αυτονομία 300 χλμ στα 7 κατανάλωση!
Τώρα. Γέμισα φουλ! Εκαν χλμ μονο σε πόλη! Απο τα 150 μου είχε ανάψει η Ρεζέρβα μεχρι που στα 198 χλμ δεν ήθελα να το διακυνδινεψω άλλο και μπήκα βενζινάδικο! Στο ιδιο πάντα και απο την ίδια αντλία! Μου έβαλε ο βενζινας 21 λιτρα περίπου (λίγο πιο λιγο!)
Σε 1500χλμ περιπου έχω σέρβις! Εννοείτε πως θα πω στο μάστορα να το κοιτάξει!Εδω το ανέφερα απλά για να κάνουμε μια κουβέντα γιατί τα νούμερα μού φενονται απο σπορτ τετρακυλινδρο!
καθε μερα ...νεα μερα.
Το θέμα είναι αν έχει πρόβλημα τότε τι μπορεί να είναι?Που μπορεί να οφείλετε! Ιντεκσιον είναι! Αν ήταν καμπυλατερ θα πονταρα εκεί πάντως!
καθε μερα ...νεα μερα.
Το ότι είναι κρύος πως ακριβώς προκαλεί αύξηση 50% στην κατανάλωση?
Γιατί κι εγώ στην επαρχία 1,5 με 2 χλμ κάνω το πρωί,το μεσημέρι,το απόγευμα και το βράδυ και η κατανάλωση με όλα τα μηχανάκια που είχα τόσα χρόνια (από μονοκύλινδρα XT και KLR έως μεγάλα GS) δεν έφευγε παραπάνω από 0,5 λ/100 από το στάνταρ.
Και ούτε έχει ακουστεί ποτέ μια μοτοσυκλέτα που κινείται κατ' αυτό τον τρόπο να έχει τόσο τεράστιες αποκλίσεις!
Μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο πιο τεχνικά αυτό?
Έχει ψεκασμό ή καρμπ; Το καρμπ κάνει διαφορά στην κατανάλωση κρύο;
Το δικό μου 4κ με καρμπ και αποκλειστικά πόλη κοντεύει τα 200χλμ και έχει κάψει κάτω από 14λτ.
Σπίτι-δουλειά 6χλμ και πάντα με τσοκ το πρωί μέχρι να στρώσει ρελαντι.
Eννοεί ότι είναι λίγα τα χλμ εντός και δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί.
Να τον στείλουμε τριήμερο τώρα το Πάσχα, θα αλλάξει γνώμη εύκολα
Nίκο έχεις καθαρό φίλτρο, εργοστασιακή εξάτμιση και έχεις πάει για καθαρισμό τα σώματα ψεκασμού;
Κι εγώ όταν είχα μεγάλες μηχανές τους ίδιους προβληματισμούς είχα με την κατανάλωση κάθε μέρα σπιτι δουλειά.
Μόλις τις έβγαζα εθνική μου λυνόντουσαν οι απορίες και ηρεμούσα.
Δεν υπάρχει θέμα, μικρές σύντομες αποστάσεις και ιδίως με κρύο καιρό= εξωφρενική στιγμιαία κατανάλωση.
οτι και να λεμε τα μοτέρ αυτά δεν έχουν φτιαχτεί για να δουλεύουν ως πάπιες, οταν τα οδηγάμε ετσι πίνουν τον άμπακα.
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.