Ρεϊ. πείτε του κιόλας, μπορεί να θέλει να τα αλλάξει.
10W 40 ακούγεται λογικό όπως και 50 αν εκανες delivery καλοκαιρι.
Ρωτα το μηχανικό σου αν συμφωνεί για full synthetic. Αν τσιμπάει λάδια τώρα, με full θα πίνει.
Ξέρετε κανένα καλό αυτοκόλητο φιμέ για το φανάρι;
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Kαλημέρα,
λέω να πάρω ένα ΟΕΜ σετ τις βίδες στήριξης του κινητήρα.
Βρίσκω τα λαστιχένια μέρη απο ευρώπη και βιδες - βασεις uk..
Mήπως έχουμε κάποιον στην ελλάδα που τα έχει;
υγ: kawasaki er6n '10
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 09/06/2025 στις 11:54.
Κάπως χαζή ερώτηση, αλλά το pinlock το καλοκαίρι το αφαιρείτε για να μη χαλάει το λάστιχό του λόγω υψηλών θερμοκρασιών;
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Εγώ το αφαιρώ, γιατι στρεβλώνει ολόκληρο, εκτός του οτι χαλάει η σιλικόνη.
Για να πώ την αλήθεια όμως, δεν το αφαιρώ, γιατι κάθε φορά που το θυμάμαι, είμαι πάνω στην μηχανή....
Και μετά χαλάει, και λέω τον χειμώνα να πάρω ένα καινούριο.
Αλλα το ξεχνάω και το θυμάμαι κάθε φορά όταν είμαι πάνω στη μηχανή και μου θολώνει η ζελατίνα....
Και κάποια στιγμή, έρχεται η ώρα να αλλάξω κράνος, το οποίο όταν αγοράζεις, έχει μέσα pinlock, και ο κύκλος ξεκινάει απο την αρχή...
Τι να σου πω,το φοράω απάνω 4; χρόνια,από τότε δηλαδή που πήρα το κράνος και δεν είδα διαφορά ή να χαλάει και
να μην δουλεύει τον χειμώνα.
Μην σε πάρω στον λαιμό μου όμως γιατί ξέρω και έναν 82 χρονών που καπνίζει ακόμα και δεν έχει πάθει κάτι από το τσιγάρο,με καταλαβαίνεις .
when life gets complicated... i ride.
Υποτίθεται ότι κιτρινίζει, θολώνει, κ λ π. Εγώ το έβγαλα σήμερα, πάντως....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Παιδιά ευχαριστώ. Πριν τη σημερινή σύντομη βόλτα θυμήθηκα να το βγάλω, αλλά είπα να ρωτήσω κι εδώ. Το μαμά pinlock 70 στην ουσία έχει αχρηστευθεί εδώ και λίγους μήνες. Πριν το 1ο moto.gr track day πήγα και πήρα ένα καινούργιο pinlock 120 με 30€. Στο κατάστημα μου είπαν ότι καλό είναι το καλοκαίρι να αφαιρείται για να μη χαλάει η σιλικόνη από τις υψηλές θερμοκρασίες.
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Το έχω πάνω στο κράνος σχεδόν 8 χρόνια, δεν έχει πάθει τίποτα.
Ερώτηση
Τι είναι το pinlock 70 και 120; Τι διαφορές έχουν και για πια μάρκα κράνους μιλάμε;
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Pinlock grades
Κράνος Shark Spartan RS
Μια φιλοσοφική ερώτηση η χοντα για το cb-1 λέει οτι το βάρος του αναβάτη του συνεπιβάτη και των αποσκευών δεν πρέπει να ξεπερνά τα 157κ αυτό το λέει για το υποπλαίσιο για το αμορτησέρ και για τα δύο;εγω με τον υίο και τις αποσκεύες είμαστε 170κ θα υπάρχει θέμα;τη ξέρω μέσα μου την απάντηση απλά θέλω γνώμες.
![]()
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Για πινλοκ κι εμένα μου είπαν να το βγάλω. Το έβγαλα και μόλις με έπιασε πρωινή μπορα στα Τζουμέρκα θόλωσε το κράνος
Οπότε, όλο τον χρόνο απάνω. Δηλαδή θα κερδίσω ίσως 2 χρόνια ζωής περισσότερα με τα βάλε βγάλε αλλά θα πρέπει να ζω με την έννοια κάθε φορά που θα έχει ψύχρα το πρωί ή θα βρέχει; Τότε τι το πληρώνω; Άσχετο που έρχεται με το κράνος
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι το καλοκαίρι με την μπαλακλάβα, έχω πιο εύκολα θολώματα, οπότε έχω καταλήξει να οδηγάω με το sun visor, αν κι έχω πάντα τον φόβο μην φάω καμιά σφήκα στα μούτρα.
Τις προάλλες χτύπησα ένα μπαμπουρα με το γείσο και ήταν λες και με πυροβόλησε μπάρμπας κυνηγός.
Τελευταία τροποποίηση από Peterjackson; 15/06/2025 στις 09:49.