Πολύ όμορφη!!!
Καλές βόλτες, να την χαρείς όπως γουστάρεις.
Τώρα αν είχαμε χιούμορ θα έπρεπε να σου κάνουμε δώρο την μεγαλύτερη μπαγκαζιέρα της αγοράς.![]()
Πολύ όμορφη!!!
Καλές βόλτες, να την χαρείς όπως γουστάρεις.
Τώρα αν είχαμε χιούμορ θα έπρεπε να σου κάνουμε δώρο την μεγαλύτερη μπαγκαζιέρα της αγοράς.![]()
Η μηχανή του ΑΕΚΤΖΗ!!!
Κιτρινομαυρες ευχές για πολλές βόλτες
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές!
Και λίγα λόγια στα γρήγορα. Από το λίγο που την βόλταρα απόψε...
Δεν ξέρω τι έχουν κάνει εκεί στο Ακάσι, η μηχανή είναι... Πούπουλο! Εκεί που με τον Κινέζο ψιλοζοριζόμουν στα μπρος-πίσω, τούτη δω νομίζεις ότι σπρώχνεις ποδήλατο...
Το μανιουάλι αναφέρει για τα πρώτα 350 χλμ. Μέχρι 4.000 στροφές, οπότε έβλεπα τα πουλάκια να κελαηδούν, το χορτάρι να μεγαλώνει...
Στρίβει για πλάκα, σέλα επιτέλους μια που δεν χρειάζεται καμία επέμβαση! Μαλακή όσο πρέπει, δεν γλιστράει με την καμία, εκεί που ακουμπάς τον κώλο σου εκεί θα μείνει!τα όργανα την νύχτα...
Ο προβολέας θέλει ρύθμιση (οκ, λογικό) στο ύψος, φωτίζει μια χαρά.
Η θέση λίγο με ξένισε λόγω των αποστατών που είχα βάλει στον Κινέζο και ήμουν πιο... Τσολιάς, σε αυτό δεν θα βάλω, δεν χρειάζεται. Αυτά τα ολίγα για αρχή και τα υπόλοιπα θα γραφτούν στο θέμα του μοντέλου να υπάρχουν για πάν επόμενο ενδιαφερόμενο.
Τελευταία τροποποίηση από Bowleno; 26/07/2025 στις 07:01.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αυτό το κίτρινο με τρελαίνει.
Καλορίζικη και καλοτάξιδη και από εδώ Δημήτρη.
Να τη χαρείς και να περάσεις πολύ όμορφα μαζί της!!
I'm diagonally parked in a parallel universe.
https://www.facebook.com/panagiotis.hatzis.9
https://www.youtube.com/watch?v=rB6OlJqV1rQ
Υπέροχο μηχανάκι,να το χαρείς, καλές βόλτες!
you rise you fall you're down then you rise again
Και πάλι καλορίζικο, να το χαρείς οσο δεν πάει!
Από "ματι" σκίζει η kawa. Να χαίρεσαι να το κοιτάς.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Πολύ ωραίο εργαλείο.
Καλούς δρόμους.