Σελίδα 21 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 11161718192021222324252631 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 541

Θέμα: Λάστιχα για Vstrom

Παλαιό μέλος
    οσο λεσ ειναι το σωστο συμφωνα με την εταιρια απλα επειδη μενω αθηνα και δεν εχουμε τουσ καλυτερουσ δρομουσ ριχνω λιγη πιεση για να ζεστενονται αμεσωσ

Παιδιά έκατσα και διάβασα σχεδόν ολο το ποστ... και δεν θα ΄θέλα να ρωτησω και γω με την σειρα μου τι λαστιχα να βαλω?

...Απλα δεν εχω καταληξει!!!

Οι πιο πολοι βαζουν λαστιχα για να πατανε γερα στον δρομο να βουτανε στις στροφες κτλ ...

Εγω που το σκιζω στον δρομο ,στα στροφιλικια κτλ

αλλα και το καλοκαιρι στο νησι το ξεσκιζω στους χωματοδρομους βατους και μη κανοντας τουλαχιστον 600χλμ στο χαλαρο

Τι θα μπορουσε να καλυψει τις αναγκες μου???

μιας και τα μαμα trailwing που εχω εδω κ εναμισι χρονο εχουν φτασει τα 29000 χλμ και το πισω στα πλαινα εχει ακομα κατι ψηλα αλλα στην μεση ειναι πλεον σλικ και το μπροστα εχει ριτιδιασει

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Εγώ έχω βάλει τα metzeler tourance exp και είμαι πολύ ευχαριστημένος. πολύ καλά κρατήματα στις στροφές και επίσης δεν φοβάμαι μην κόψω κάνα λάστιχο σε κατσικόδρομους.
    Ένας φίλος πρόσφατα μου είπε και για κάτι άλλα λάστιχα με διπλή γόμωση αλλά δεν θυμάμαι μάρκα. Pirelli νομίζω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    Παιδιά έκατσα και διάβασα σχεδόν ολο το ποστ... και δεν θα ΄θέλα να ρωτησω και γω με την σειρα μου τι λαστιχα να βαλω?

...Απλα δεν εχω καταληξει!!!

Οι πιο πολοι βαζουν λαστιχα για να πατανε γερα στον δρομο να βουτανε στις στροφες κτλ ...

Εγω που το σκιζω στον δρομο ,στα στροφιλικια κτλ

αλλα και το καλοκαιρι στο νησι το ξεσκιζω στους χωματοδρομους βατους και μη κανοντας τουλαχιστον 600χλμ στο χαλαρο

Τι θα μπορουσε να καλυψει τις αναγκες μου???

μιας και τα μαμα trailwing που εχω εδω κ εναμισι χρονο εχουν φτασει τα 29000 χλμ και το πισω στα πλαινα εχει ακομα κατι ψηλα αλλα στην μεση ειναι πλεον σλικ και το μπροστα εχει ριτιδιασει
    ..βάλε τα ίδια φιλαράκι.. Tα Exp πάντως εγώ δεν τα ξαναβάζω.
    V-Strom 650
    Grand Cherokee Limited 4.7
    Vespa 50S
    Aek

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    Λοιπον....
    ημουν ετοιμος να παω να βαλω τα bw (μολις ειχα τραβηξει λεφτα απο την τραπεζα για να παω να τα περασω)
    φευγοντας απο το ατμ στα 50μ βλεπω ενα μαγαζι με ελαστικα μοτο.
    μπαινω, ρωταω.....
    το παλικαρι πολυ φιλικο και εξυπηρετικο μου λεει οτι δεν εχει bridgestone, αλλα μονο pirelli και dunlop
    Τα dunlop μαλιστα (εχω ακουσει καλα λογια) τα ειχε και ετοιμοπαραδοτα....
    το εκπληκτικο ομως ηταν η τιμη τους...
    ?225 κομπλε με τα περαστικα!
    οταν λοιπον η καλυτερη τιμη που πηρα για τα bw ηταν ?280, αξιζει να βαλω τα dunlop ή οχι???
    Να πω οτι το dunlop το ειδα, ηταν καινουριο και φρεσκο
    η καλη τιμη οφειλεται σε παραεισαγωγη
    Η χρηση που κανω στη μηχανη ειναι 80/20 πολη/ταξιδια
    Ευχαριστω
    wasting space via Architecture

Για τα Dunlop έχω ακούσει πολλά ..(Πολλές χώρες κατασκευής ..με διαφορετικά standards εκσου και οι τεράστιες διαφορές στις τιμές) Είμαι βέβαιος ότι με λίγο ψάξιμο θα βρεις καλύτερη τιμή στα BW.Όσο για την πίεση ελαστικών ακολουθώντας το service manual καθώς και ένα καλό site αμερικάνικο έχω 36 -41 και τα προηγούμενα που άλαξα είχαν πολύ ομοιόμορφη φθορά. Βέβαια κινούμε αρκετά δικάβαλος..
    V-Strom 650
    Grand Cherokee Limited 4.7
    Vespa 50S
    Aek

Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
    Λοιπον....
    ημουν ετοιμος να παω να βαλω τα bw (μολις ειχα τραβηξει λεφτα απο την τραπεζα για να παω να τα περασω)
    μπαινω, ρωταω.....
    το παλικαρι πολυ φιλικο και εξυπηρετικο μου λεει οτι δεν εχει bridgestone, αλλα μονο pirelli και dunlop
    οταν λοιπον η καλυτερη τιμη που πηρα για τα bw ηταν ?280, αξιζει να βαλω τα dunlop ή οχι???
    Ευχαριστω

ΒΑΛΕ BW ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ 3Η ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ BW THE BEST. ΣΚΛΗΡΗ ΓΟΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΛΑΚΗ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Κ.Α ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

http://www.battlax.co.uk/battlewing-bw-501-502

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
    οσα εχουν ζαντεσ με ακτινεσ εχουν σαμπρελα βλεπε lc8 ktm
    το στρομα δεν εχει σαμπρελα δεν εχει ζαντεσ με ακτινεσ
    και πολλα sm η μετατροπεσ σε sm εχουν φορανε σαμπρελα (sm=supermoto)

οσα εχουν ζαντεσ με ακτινεσ εχουν σαμπρελα

ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!!! ΒΛΕΠΕ BMW ,APRILIA ΕΧΟΥΝ ΑΚΤΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΜΠΡΕΛΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
    Λοιπον....
    μπαινω, ρωταω.....
    Ευχαριστω

Φιλε kakofonixx

Επειδη και σε μένα δεν μ'αρεσει να πληρωνω κερατιατικα το ψαξα λιγο το πραγμα.

Εχοντας φτασει τα 31,000 χιλιομετρα με τα μαμα trailwing δεν με επερνε αλλο και επρεπε να πανε για αλλαγη.

Κατ εμε τελικα τα καλυτερα ειναι τα tourance αλλα τα εβρησκα μονο με δεικτη v οπου θεωρω οτι δεν κανουν για το δικο μας μηχανακι

...ετσι εβαλα τα BW και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος τωρα 2 μερες.

Ουτε το τιμονι τρεμει οταν το αφηνω ουτε η μηχανη κουναει στα πολλα (ακομα και με την μπαγκαζιερα) ουτε τιποτα! Τα λαστιχακια δουλευουν μια χαρα και η διαφορα με τα μαμα ειναι κατι παραπανω απο εμφανεστατη!!

Στο προκειμενο τωρα 240 ευρω με τα περαστικα, ζυγοσταθμιση κλπ. και φρεσκοτατα!

...βεβαια ειπα οτι ειμαι απο το v-strom club (δεν ειμαι) ειδα την προσφορα στο internet και αλλα τετοια...

Ο κυρ Ματθαιος μια χαρα μαστορας.

Δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα νομιζω πρεπει να το λεμε οταν καποιος ειναι σωστος και οικονομικοτερος απο ολους τους αλλους .

Τα BW τα εβρισκα απο 280 μεχρι 330

Το καταστημα ειναι λ. Αλεξανδρας 23 ...μοτοχωρος

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    Φιλε kakofonixx

Επειδη και σε μένα δεν μ'αρεσει να πληρωνω κερατιατικα το ψαξα λιγο το πραγμα.

Εχοντας φτασει τα 31,000 χιλιομετρα με τα μαμα trailwing δεν με επερνε αλλο και επρεπε να πανε για αλλαγη.

Κατ εμε τελικα τα καλυτερα ειναι τα tourance αλλα τα εβρησκα μονο με δεικτη v οπου θεωρω οτι δεν κανουν για το δικο μας μηχανακι

...ετσι εβαλα τα BW και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος τωρα 2 μερες.

Ουτε το τιμονι τρεμει οταν το αφηνω ουτε η μηχανη κουναει στα πολλα (ακομα και με την μπαγκαζιερα) ουτε τιποτα! Τα λαστιχακια δουλευουν μια χαρα και η διαφορα με τα μαμα ειναι κατι παραπανω απο εμφανεστατη!!

Στο προκειμενο τωρα 240 ευρω με τα περαστικα, ζυγοσταθμιση κλπ. και φρεσκοτατα!

...βεβαια ειπα οτι ειμαι απο το v-strom club (δεν ειμαι) ειδα την προσφορα στο internet και αλλα τετοια...

Ο κυρ Ματθαιος μια χαρα μαστορας.

Δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα νομιζω πρεπει να το λεμε οταν καποιος ειναι σωστος και οικονομικοτερος απο ολους τους αλλους .

Τα BW τα εβρισκα απο 280 μεχρι 330

Το καταστημα ειναι λ. Αλεξανδρας 23 ...μοτοχωρος
    ευχαριστω φιλε low__rider
    καλα κανεις και λες σε ποιο μαγαζι τα εβαλες
    και φυσικα δε θεωρω οτι ειναι διαφημιση να λες καλα λογια για εναν ανθρωπο που κανει σωστα τη δουλεια του χωρις να αισχροκερδει
    Το μονο κακο σε ολα αυτα ειναι οτι μενω Θεσσαλονικη...
    και δυστυχως εχοντας διαβασει για τιμες ~240 ευρω για τα συγκεκριμενα λαστιχα στην Αθηνα, καταλαβαινεις πως νιωθω οταν η καλυτερη τιμη που εχω βρει εδω ειναι 280
    Τελος παντων μαλλον θα παω να τα βαλω να τελειωνω, μιας και ο καιρος χαλαει και τιθεται φυσικα και το θεμα της ατομικης ακαιραιοτητας που αξιζει πολυ παραπανω απο τη διαφορα των 40 ευρω
    wasting space via Architecture

Ακριβως φιλε μου για 40 ευρω αξιζει να βαλεις κατι καλο!

Εμενα 2η μερα και την εκαναν μια την δουλεια τους ...λιγο ελειψε να στουκαρω

...λιγο αφηρημενος εγω πεταγετε ενα σκυλι σε μπροστινο αυτοκινητο , ο οδηγος το κοκαλωνει

και γω το βλεπω ξαφνικα στα 2 μετρα ... και πλακωνομαι στα φρενα!

δεν πηγαινα με πολλα γυρω στα 30 με 40 αλλα λεω παει θα του την κατσω στον προφυλακτηρα δεν παιζει!

αλλα τιποτα η μηχανη σταματησε με την μια!

με τα προηγουμενα λαστιχα τιποτα ...απλα θα ειχε πιασει το abs και γω ακομα θα πηγαινα...

επισης να πω οτι το abs στο πισω τροχο πλεον δεν πιανει τοσο ευκολα μιας και το λαστιχο εχει σαφως καλυτερη προσφυση και σου δινει καλυτερη αισθηση.

Παλαιό μέλος
    επισης να πω οτι το abs στο πισω τροχο πλεον δεν πιανει τοσο ευκολα μιας και το λαστιχο εχει σαφως καλυτερη προσφυση και σου δινει καλυτερη αισθηση. [/B][/QUOTE]

ΑΥΤΟ ακουγεται καλο για την ασφαλεια μας.

επισης να πω οτι το abs στο πισω τροχο πλεον δεν πιανει τοσο ευκολα μιας και το λαστιχο εχει σαφως καλυτερη προσφυση και σου δινει καλυτερη αισθηση.

Αυτο ειναι πολυ σοβαρο πλεονεκτημα. Αλλα εγω πραγματικα απορω με τη συχνοτητα αλλαγης των ελαστικων. Περαν της φθορας που αν παρατηρηθει πρεπει κανεις να κανεις αμεσα την αντικατασταση ποτε πρεπει να αλλαζει κανεις λαστιχα?

Βλεπω πολυ κοσμο στο thread αυτο να μαζευει 30000 km με τα μαμισια για να παει να τα αλλαξει. Εγω εχω τη μηχανη ενα χρονο, εχω κανει καπου 18000 και αισθανομαι οτι στον πισω τροχο ενεργοποιειται συνεχως το abs. Θα πει κανεις να χαμηλωσω την πιεση του αερα, αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτη λυση για να διορθωσεις το προβλημα της προσφυσης. Μαλλον εναλλακτικη εκτακτη λυση μου φαινεται αυτο...

Καποτε ενας λαστιχας μου ειπε ετησια αλλαγη: "Εισαι πανω σε δυο ροδες φιλε. Καλυτερα νωριτερα και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, παρα...."

βαλε ουζάκι κοριτσάκι
    χαιρετώ όλα τα παιδιά με το vstrom και τούς λοιπούς ακόμα ..!!!

Έχω βέβαια καιρό να γράψω θάθελα όμως την γνώμη σας όσον αφορά το λάστιχα της avon (azaro,distanzia ,storm)
    Ενα φιλαράκι τα φόραγε και πολυ τα έκανε κέφι σε σχέση με τα METZELER που έβαλε τώρα και τοχει μετανιώσει ....

Γνωρίζει κανα παλικάρι τίποτις !! Έχω 15000χλμ και ετοιμάζομαι να αλλάξω τα μαμήσια διότι την θέλω τη ζωούλα μου !!

Ελπίζω να μην εχει λήξει το φόρουμ και κάποιος να απαντήσει!!!!
    Γιατί ποτέ δε λόγιασα το πότε και το πώς,μα εβύθισα τη σκέψη μου μέσα στην πάσαν ώρα,σα μέσα της να κρύβονταν ο αμέτρητος σκοπός !

βαλε ουζάκι κοριτσάκι
    http://www.avon-tyres.co.uk/motorcyc...isttyres&cat=6

Α ναι σας στέλνω και το site για μια γεύση !!! διαλέξτε fitment guide και βάλτε το μοντέλο να δείτε τι προτείνει ....
    Γιατί ποτέ δε λόγιασα το πότε και το πώς,μα εβύθισα τη σκέψη μου μέσα στην πάσαν ώρα,σα μέσα της να κρύβονταν ο αμέτρητος σκοπός !

Παρόμοια θέματα

1. Λάστιχα Bridgestone για Vstrom 650 K7
    από IPL στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 12:46
  2. λαστιχα για vstrom 1000
    από x-rider στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2005, 07:51
  3. λαστιχα για KTM LC4 SM
    από dez στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 10