Σελίδα 21 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 1116171819202122232425263171 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    DrLuv...

Παθος για την μηχανή δεν μπορείς να το περιγράψεις με λόγια ούτε να το μετρήσεις με χιλιόμετρα.. Απο πότε το συναίσθημα ή η πνευματική έκφραση ενός ανθρώπου , χωράει σε λέξεις και μετρήσιμες μονάδες;

Οι άνθρωποι που δεινοπαθούν πάνω σε ενα χάρβαλο δίκυκλο (συνήθως) για διανομές κτλ.. δεν το κάνουν απο πάθος... κατά ανάγκη το κάνουν γιατί είναι δουλειά. Αν τους δώσεις μια άλλη δουλειά σε γραφείο και ενα Ι.Χ. με leasing να κινούνται κάθε μέρα, αυτό θα προτιμήσουν οι περισσότεροι.

Δεν το κάνουν απο πάθος.. .όσα χιλιόμετρα και αν γράφουν.. το κάνουν απο ανάγκη εργασίας. Για αυτό σου λέω οτι τα χιλιόμετρα δεν μπορούν να μετρήσουν το πόσο "πάθος" τρέφει κάποιος για μια μοτοσυκλέτα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Gadalf:

Συμφωνώ ότι οι περισσότεροι ντελιβεράδες δεν κάνουν χιλιόμετρα από πάθος αλλά από ανάγκη. Το γεγονός όμως και μόνο ότι περνάνε τη μισή τους ζωή πάνω σε δυό ροδες και βλέπουν καθημερινά πράγματα που ο μέσος μοτοσυκλετιστής τα βλέπει στη βδομάδα τους κατατάσει στους μοτοσυκλετιστές αυτομάτως. Και ούτε το γεγονός ότι περνάνε κόκκινα ή πάνε ανάποδα φίλε sakisvolos τους κάνει λιγότερο... Και μένα μ' εκνευρίζει αυτή η συμπεριφορά, αλλά αν το πάμε έτσι θα πρέπει να δούμε και τα καγκούρια με τα κωλοφτιαγμένα, αυτούς με τις ακράπες που κάνουν λές και έχει φύγει το πιστόνι απ' τον κύλινδρο, τον άλλο που σε περνάει ξυριστά ανάμεσα απ' τα αυτοκίνητα γιατι είναι γλήγορος, τον ζογκλέρ που σκάει σούζα στη Βουλιαγμένης και η λίστα δεν τελειώνει πουθενά....

Επίσης δεν προσπαθώ να μετρήσω το πάθος του καθενός για τη μοτοσυκλέτα γιατί όντως δεν είναι μετρήσιμο, άσε που το πάθος ξεφουσκώνει και πολύ εύκολα πολλές φορές. Πόσοι από τους πιτσιρικάδες που είναι στο φόρουμ τώρα πιστεύεις ότι θα είναι μοτοσυκλετιστές και μετά τα 40 τους, ας πούμε?

Αλλά ρε φίλε μάγε το αν έχεις ένα παπί ή ενα σκουτεροειδές και το παίρνεις κάθε Κυριακή να πας να πάρεις εφημερίδα (επίτηδες υπερβάλω) είσαι μοτοσυκλετιστής? Και ο κολλητός μου που οδηγεί μόνο μηχανή ακόμη και με χιόνι, με 100 χιλιόμετρα καθημερινά είναι το ίδιο με τον προηγούμενο?

Δεν είμαι εξωγήινος ρε παιδιά, αλλά καμμιά φορά τρελαίνομαι με κάτι γιαλαντζί μηχανόβιους που περιγράφουν κουτιά τα αυτοκίνητα που θα αποκτήσουν σε λίγα χρόνια και θα τρώνε την παντόφλα με το κιλό... Αλλά μάλλον έφυγα απ' το θέμα, θα ανοίξω καινούριο καλύτερα...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    εκείνος που κάνει 100ΚΜ κάθε μέρα μέσα σε καιρικές συνθήκες , επειδή το γουστάρει και οχι απο ανάγκη σίγουρα δηλώνει πάθος... αλλά αυτό έχει μια διαφορά απο ενα αντίστοιχο παληκάρι που κάνει τα ίδια, κυρίως λόγω ανάγκης.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    εκείνος που κάνει 100ΚΜ κάθε μέρα μέσα σε καιρικές συνθήκες , επειδή το γουστάρει και οχι απο ανάγκη σίγουρα δηλώνει πάθος... αλλά αυτό έχει μια διαφορά απο ενα αντίστοιχο παληκάρι που κάνει τα ίδια, κυρίως λόγω ανάγκης.

Gandalf
    Και πάλι θα συμφωνήσω.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Dr. Luv,
    το πάθος δεν έχει καμία σχέση ούτε με τα χιλιόμετρα, αλλά ούτε και με το πόσα τερτίπια και άσκημες καταστάσεις συναντάει κάποιος στο δρόμο. Το να κάνεις 1, 50, 200, 3000 χιλιόμετρα με τη μηχανή επειδή το θέλεις πραγματικά υποδηλώνει πάθος. Το να κάνεις τα ίδια χιλιόμετρα με τη μηχανή, το αυτοκίνητο, το βαν, τον τράκτορα επειδή είναι η δουλειά σου ή αφορά τη δουλειά σου δεν έχει να κάνει με το πάθος. Έχει να κάνει με το πάθος μόνο αν από επιλογή κάνεις αυτή τη δουλειά, εννοώντας ότι έχεις διαλέξει αυτή ακριβώς την εργασία ενώ υπήρξαν κι άλλες εναλλακτικές διάφορου είδους.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Dr. Luv,
    το πάθος δεν έχει καμία σχέση ούτε με τα χιλιόμετρα, αλλά ούτε και με το πόσα τερτίπια και άσκημες καταστάσεις συναντάει κάποιος στο δρόμο. Το να κάνεις 1, 50, 200, 3000 χιλιόμετρα με τη μηχανή επειδή το θέλεις πραγματικά υποδηλώνει πάθος. Το να κάνεις τα ίδια χιλιόμετρα με τη μηχανή, το αυτοκίνητο, το βαν, τον τράκτορα επειδή είναι η δουλειά σου ή αφορά τη δουλειά σου δεν έχει να κάνει με το πάθος. Έχει να κάνει με το πάθος μόνο αν από επιλογή κάνεις αυτή τη δουλειά, εννοώντας ότι έχεις διαλέξει αυτή ακριβώς την εργασία ενώ υπήρξαν κι άλλες εναλλακτικές διάφορου είδους.
    συνηθως αυτος που εχει παθος για την μοτοσοκλυτα το αποδυκνειει εμπρακτα αναλογα το ειδος της μοτοσυκλετας που επιλεγει.αν λοιπον εχει παθος με τα διτροχα τοτε υπερτερει καθε λογικης αρα δεν χωραει καμια δικαιολογια σε εναν με χωματινο να μην μεσα στην λασπη ολη μερα, σε ενα ss να μην τρωει τις πιστες κτλ.

οσο για τους ντελιβεραδες αν δεν εχεις παθος για το δικυκλο δεν αντεχεις ουτε μια βδομαδα οσο αναγκη και αν εχεις την δουλεια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Υπάρχει και ο αντίλογος σε αυτά που λες..

Θες να μου πείς μήπως αυτοί οι δοκοί που στηρίζονται ακριβώς; Πως ακριβώς στέκονται στον δρόμο που θα δεχτούν πλευρικές πιέσεις ανέμων; Γιατί άραγε ακόμα και μεγάλα scooter που αναφέρεις (Τ-ΜΑΧ) σε πλευρικούς ανέμους αλλά και σε επαναλαμβανόμενα S , δεν τα καταφέρνουν;σου ειπα οτι υπαρχουν σκουτερ με πλαισιο τυπου διαμαντι και σκουτερ που χρησιμοποιουν τον κινητηρα και δοκους σαν πλαισιο. αυτο με τους πλευρικους ανεμους ειναι οτι πιο ασχετο εχω ακουσει για τα σκουτερ.πραγματικα πως το σκεφτικες και τις σε κανει να πιστευεις οτι ενα ss εχει μικροτερη πλευρικη επιφανεια.οσο για τα επεναλαμβανομενα ss ποιος σου ειπε οτι δεν τα καταφερνουν? και γιατι δεν τα καταφερνουν εχουν μεγαλυτερο μεταξονιο μηπως? σιγουρα δεν ειναι τοσο ζυγισμενα οσα τα ss αλλα σιγουρα τα καταφερνουν καλύτερα απο ενα μεγαλο τουρισταδικο,αρα ειναι καπου στην μεση

Η επιλογή αυτόματου κιβωτίου (οχι tiptronic που έχει το FJR) δεν υπάρχει στις μοτοσυκλέτες.. τσέκαρε το ξανά σε παρακαλώ.αν διαβασες ειπα οτι στο μελλον θα ειναι επιλογη του χρηστη το αυτοματο κιβωτιο οπως εγινε και σε ολα τα αυτοκινητα ειδικα σε εκεινα με μεγαλη ροπη

Οι 16'' είναι αρκετά πιο επικίνδυνες σε σύγκριση πάντα με άλλους τύπους μοτοσυκλετών. Στα SS θα βρεις 16'' σε μπροστινό αλλά θα πρέπει να συνυπολογίσεις αναρτήσεις, πλαίσιο , κάστερ, μετατρόχιο , μεταξόνιο που πραγματικά κάνουν τεράστια διαφορά με ενα scooter. Για να μην πάμε σε μεγαλύτερες διαστάσεις τροχών (βλ. 17-19-21'' )
    ξερεις τι μ'αρεσει οτι συγκρινει τα σκουτερ με την κορυφη σε καθε ειδος.αν μπορουσαν να ειναι ανετα οσο τα μεγαλα τουρισταδικα, ευκολοδηγητα οσο τα παπια, στριφτερα οσο τα ss και να πανε και χωμα τοτε θα κλεινανε πολλα εργοστασια, αληθεια υπαρχει μηχανη που τα κανει ολα και πρεπει να υπαρχει σκουτερ.μου αναφερεις τα ss ξερω πως πανε και τι στησιμο εχουν μιας και ειχα 636 αλλα απο την αλλη ειναι οτι πιο αβολο για μεσα στην πολη, για δικαβαλο, για ταξιδι

Το πόσα χλμ κάνουν οι αναβάτες μηχανών τύπου scooter, δεν το κρίνω καθώς δεν το γνωρίζω αλλά και πολύ λίγο έχει να κάνει με αυτό που είπα. Τα scooter αφήνουν ελάχιστο περιθώριο τεχνικής οδήγησης (έχω και εγώ την εμπειρία μου σε scooter, οπότε μπορώ να κρίνω) σε σχέση με άλλο τύπο μηχανής. Τα scooter κατηγορίας Burgman 650 και Τ-ΜΑΧ 500 , πάνε ακριβώς στο παρακάτω σχόλιο.αν δεν θελουν τα σκουτερ τεχνικη οδηγηση τοτε μαλλον δεν πρεπει να εχεις εμπειρια απο οδηγηση.το μονο πιο ευκολο ειναι οτι δεν εχεις ταχυτητες.απο την αλλη ομως δεν εχεις φρενο κινητηρα που σημαινει οτι πρεπει και να κρατας τις στροφες να μην σου βγαλει νεκρα απο την αλλη πρεπει να φρεναρεις πιο δυνατα γιατι δεν εχει φρενο απο τον κινητηρα + οτι πρεπει να προσεχεις να μην βρει το σταντ πολυ και να μην εχεις υποστροφη

Γενικά πιο άνετο και πιο βολικό είναι ενα αυτόματο κιβώτιο σε scooter με σέλα μαλακή αλά πολυθρόνα κτλ.. κτλ.. κτλ.. απέναντι σε ενα SS ή σε ενα street cafe racer ή σε ενα Super motard. Όμως 80-90% αναβάτες μηχανών με πείρα , όταν μιλάμε πάντα για τα ίδια λεφτά, θα προτιμήσουν μηχανή και οχι scooter.ο καθενας με τις αναγκες του απλα εδω στην ελλαδα ειναι διαφορετικα τα πραγματα, για ρωτα και κανενα που πηγε ιταλια να σου πει πως πανε τα σκουτερ και αν τα οδηγουν εμπειροι.αντε να σου πω και αυτο και ο ροσσι με σκουτερ μετακινειτε οχι με ss.απλα στην ελλαδα το ψωνιο ειναι τοσο μεγαλο που η μεγαλυτερη πλειοψηφια με ss δεν εχει μπει ποτε σε πιστα
    Δηλαδή απέναντι σε ενα όποιο scooter των 8-10000? και σε ενα αντίστοιχο διαφορετικό τύπο μηχανής , πίστεψε με οι αναβάτες δεν θα κοιτάξουν εύκολα το scooter. Οχι επειδή δεν είναι βολικό, αλλά επειδή δεν απεικονίζει αυτό που λέμε μοτοσυκλέτα στο μυαλο τους. Αν τώρα θεωρείς πως ενα σημαντικό ποσοστό αυτών που έχουν καβαλήσει και κάποιες μηχανές , δεν ξέρουν τι θέλουν .. ..... είναι κάτι που δεν το συμμερίζομαι.σου απαντησα πιο πανω.δες τις πωλησεις των ss και τραβα μια σερρες να δεις πως εχουν τα πραγματα.βεβαια περι ορεξεως ειναι ολα

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    συνηθως αυτος που εχει παθος για την μοτοσοκλυτα το αποδυκνειει εμπρακτα αναλογα το ειδος της μοτοσυκλετας που επιλεγει.αν λοιπον εχει παθος με τα διτροχα τοτε υπερτερει καθε λογικης αρα δεν χωραει καμια δικαιολογια σε εναν με χωματινο να μην μεσα στην λασπη ολη μερα, σε ενα ss να μην τρωει τις πιστες κτλ.

οσο για τους ντελιβεραδες αν δεν εχεις παθος για το δικυκλο δεν αντεχεις ουτε μια βδομαδα οσο αναγκη και αν εχεις την δουλεια.
    Όταν ήμουνα φοιτητής δούλεψα πολλά χιλιόμετρα διανομέας, για να ξέρεις το μεγαλύτερο ποσοστό όσων κάνουν αυτή τη δουλειά είτε την κάνουν συμπληρωματικά, είτε 12ώρο. Ένα μεγάλο μέρος που αφορά και Έλληνες και αλλοδαπούς είναι οικογενειάρχες. Το 90% έχουν κάποιο παλιό αυτοκίνητο που το προσέχουν σαν τα μάτια τους. Είναι πολύ μικρό το ποσοστό εκείνων που έχουν ψώνιο με τις μηχανές κι ακόμη μικρότερο εκείνων που ορμώμενοι απ' το επάγγελμα του διανομέα αρχίζουν να γουστάρουν τα δίκυκλα. Ακριβώς τα τερτίπια των δρόμων και των οδηγών κάνουν το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των ανθρώπων να σιχαίνεται και το επάγγελμα και τα μηχανάκια. Αρκετοί μάλιστα τα κλειδώνουν εκεί που δουλεύουν και φεύγουν με άλλο μέσο. Κι έχω κάνει αυτή τη δουλειά πολύ, σε εξοντωτικούς ρυθμούς και κάποτε με συντήρησε για πολύ καιρό.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Όταν ήμουνα φοιτητής δούλεψα πολλά χιλιόμετρα διανομέας, για να ξέρεις το μεγαλύτερο ποσοστό όσων κάνουν αυτή τη δουλειά είτε την κάνουν συμπληρωματικά, είτε 12ώρο. Ένα μεγάλο μέρος που αφορά και Έλληνες και αλλοδαπούς είναι οικογενειάρχες. Το 90% έχουν κάποιο παλιό αυτοκίνητο που το προσέχουν σαν τα μάτια τους. Είναι πολύ μικρό το ποσοστό εκείνων που έχουν ψώνιο με τις μηχανές κι ακόμη μικρότερο εκείνων που ορμώμενοι απ' το επάγγελμα του διανομέα αρχίζουν να γουστάρουν τα δίκυκλα. Ακριβώς τα τερτίπια των δρόμων και των οδηγών κάνουν το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των ανθρώπων να σιχαίνεται και το επάγγελμα και τα μηχανάκια. Αρκετοί μάλιστα τα κλειδώνουν εκεί που δουλεύουν και φεύγουν με άλλο μέσο. Κι έχω κάνει αυτή τη δουλειά πολύ, σε εξοντωτικούς ρυθμούς και κάποτε με συντήρησε για πολύ καιρό.
    εκτος οτι ειναι ασχετα με το θεμα του θρεντ αυτα που γραφεις εγω παλι ξερω πολλους ντελιβεραδες που εχουν μηχανες, μεχρι και ντελιβερα με ολοσωμη πετυχα μια φορα στην λαρισα και οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι καθυστερησε στις σερρες και ηρθε κατευθειαν και δεν προλαβε να αλλαξει.....τωρα αν αρκετοι τα κλειδωνουν και φευγουν με αλλο μεσο δεν λεει τιποτα παλι.αρκετοι ειναι παλι που βαζουν τα δικα τους δικυκλα για να κερδισουν παραπανω λεφτα.πραγματικα απορω το ποσοστο 90% πως το εβγαλες.το να εχεις μονο αυτοκινητο μπορει να σημαινει οτι καταφερες να αγορασεις μονο αυτοκινητο γιατι μ'αυτο βολευεται η οικογενεια.....και εγω τωρα θα παρω αυτοκινητο γιατι δεν μπορω να κανω διαφορετικα τι σημαινει αυτο.
    με την λογικη σου οτι σιχαινονται το δρομο τοτε ολοι οι επαγγελματιες οδηγοι μολις τελιωνουν απο την δουλεια κυκλοφορουν μονο με τα ποδια γιατι σιχαινονται το τιμονι.
    σαν επιλογο φερνεις παραδειγμα τον ευατο σου που εχεις δυο διτροχα και αναιρει ολα τα παραπανω που εχεις πει

Δε μιλάμε για 'μενα συγκεκριμένα. Όπου και πάλι εγώ είχα την κάποια εμπειρία και το μέσο κι έκανα αυτή τη δουλειά. Έχοντας πέσει πάνω μου αυτοκίνητο στην Κωνσταντινουπόλεως στον Ταύρο θα ήταν μια καλή πρόφαση ή ακόμη και δικαιολογημένη απόφαση για να τα παρατήσω. Όταν όμως σε μια πολύ περίεργη φάση μπορούσα μόνο εγώ να βοηθήσω την οικογένεια μου δεν είχα την πολυτέλεια να τα παρατήσω όταν υπήρχαν μέρες που έκλεινα με 70 και 80 ευρώ. Και γιατί να το κρύψω άλλωστε το δεύτερο δίτροχο στο οποίο αναφέρεσαι βγήκε απ' το ντελίβερυ όταν πλέον είχα την πολυτέλεια να κρατήσω κάποια χρήματα για 'μενα. Αλλά εγώ ούτως ή άλλως αγαπώ τις μοτοσυκλέτες κι αποδέχομαι ως δέλεαρ και όχι συγκαταβατικά και το κρύο και τη βροχή και τον εξοπλισμό. Λες πως το 90% είναι αυθαίρετο. Είναι πολύ λιγότερο αυθαίρετο να λέω κάτι τέτοιο έχοντας δουλέψει σε μεγάλες αλυσίδες και διαμένοντας στην Αθήνα απ' ότι να λες το αντίθετο εσύ που όπως λες απλώς έχεις ρωτήσει ντελιβεράδες και που μένεις σε μια κατά πολύ μικρότερη πόλη. Η δειγματοληψία σου στηρίζεται σε διαφορετικό γεωγραφικό πλάτος κατά πρώτον και κατά δεύτερον εγώ ήμουν ένας απ' αυτούς και τα έβλεπα καθημερινά. Ωραία κι εγώ φορούσα στολή και για το ντελίβερυ και τι λέει αυτό; Ωραία δούλευα μια περίοδο μ' ένα παιδί που είχε και το blackbird κι ήμασταν οι 2 μας και άλλοι 5 ή 7 διανομείς που πριν από κάθε διαδρομή εύχονταν να τελειώσει καλά η ημέρα και να γυρίσουν σπίτια τους και στις οικογένειες τους και να κατέβουν επιτέλους απ' το μηχανάκι.

Δε μιλάμε για 'μενα συγκεκριμένα. Όπου και πάλι εγώ είχα την κάποια εμπειρία και το μέσο κι έκανα αυτή τη δουλειά. Έχοντας πέσει πάνω μου αυτοκίνητο στην Κωνσταντινουπόλεως στον Ταύρο θα ήταν μια καλή πρόφαση ή ακόμη και δικαιολογημένη απόφαση για να τα παρατήσω. Όταν όμως σε μια πολύ περίεργη φάση μπορούσα μόνο εγώ να βοηθήσω την οικογένεια μου δεν είχα την πολυτέλεια να τα παρατήσω όταν υπήρχαν μέρες που έκλεινα με 70 και 80 ευρώ. Και γιατί να το κρύψω άλλωστε το δεύτερο δίτροχο στο οποίο αναφέρεσαι βγήκε απ' το ντελίβερυ όταν πλέον είχα την πολυτέλεια να κρατήσω κάποια χρήματα για 'μενα. Αλλά εγώ ούτως ή άλλως αγαπώ τις μοτοσυκλέτες κι αποδέχομαι ως δέλεαρ και όχι συγκαταβατικά και το κρύο και τη βροχή και τον εξοπλισμό. Λες πως το 90% είναι αυθαίρετο. Είναι πολύ λιγότερο αυθαίρετο να λέω κάτι τέτοιο έχοντας δουλέψει σε μεγάλες αλυσίδες και διαμένοντας στην Αθήνα απ' ότι να λες το αντίθετο εσύ που όπως λες απλώς έχεις ρωτήσει ντελιβεράδες και που μένεις σε μια κατά πολύ μικρότερη πόλη. Η δειγματοληψία σου στηρίζεται σε διαφορετικό γεωγραφικό πλάτος κατά πρώτον και κατά δεύτερον εγώ ήμουν ένας απ' αυτούς και τα έβλεπα καθημερινά. Ωραία κι εγώ φορούσα στολή και για το ντελίβερυ και τι λέει αυτό; Ωραία δούλευα μια περίοδο μ' ένα παιδί που είχε και το blackbird κι ήμασταν οι 2 μας και άλλοι 5 ή 7 διανομείς που πριν από κάθε διαδρομή εύχονταν να τελειώσει καλά η ημέρα και να γυρίσουν σπίτια τους και στις οικογένειες τους και να κατέβουν επιτέλους απ' το μηχανάκι.
    που να μιλουσαμε για σενα φιλε προσωπικες εμεπειριες μου λες οπως ξεχνας οτι η αθηνα ειναι μονο το 50% της ελλαδας οποτε και ολα να τα ειδες το 90% αναφερεται σε οτι ειδες :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    που να μιλουσαμε για σενα φιλε προσωπικες εμεπειριες μου λες οπως ξεχνας οτι η αθηνα ειναι μονο το 50% της ελλαδας οποτε και ολα να τα ειδες το 90% αναφερεται σε οτι ειδες :rotflmao: :rotflmao:
    Εννοείται οτι το 90% αναφέρεται σε οτι έχω δει προσωπικά.

μπρρρρρρρρρρ Το avatar του/της joe_black

Οδηγάω μηχανές 15 χρόνια τώρα.

Ξεκίνησα από

lead (aki ) Honda

πέρασα σε

παπι

s

ss

on- off

Εδώ και ένα χρόνο έχω το SH Honda,
    πιο όμορφα δεν έχω νιώσει.

Σας μιλάω ειλικρινά, πιο όμορφα δεν έχω νιώσει στην ζωή μου.
    - την μοτοσυκλετική -

ΥΣ μένω Αθήνα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από joe_black

Οδηγάω μηχανές 15 χρόνια τώρα.

Ξεκίνησα από

lead (aki ) Honda

πέρασα σε

παπι

s

ss

on- off

Εδώ και ένα χρόνο έχω το SH Honda,
    πιο όμορφα δεν έχω νιώσει.

Σας μιλάω ειλικρινά, πιο όμορφα δεν έχω νιώσει στην ζωή μου.
    - την μοτοσυκλετική -

ΥΣ μένω Αθήνα.

Σε πειρανε τα χρονια ε??!!!!!

Προς τί τα δεικτικά σχόλια φίλε μου;

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223