Ελα ρε Βασσάρα πάρ' το πάνω σου και μην ακούς τίποτα αγόρι μου!
Αντε συνΑΕΚτζήδες,ελάτε ν' αρχίσουμε όλοι μαζί την κλάψα για ν' αρχίσουν οι υπόλοιποι να λένε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ελα ρε Βασσάρα πάρ' το πάνω σου και μην ακούς τίποτα αγόρι μου!
Αντε συνΑΕΚτζήδες,ελάτε ν' αρχίσουμε όλοι μαζί την κλάψα για ν' αρχίσουν οι υπόλοιποι να λένε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Για το τι έγινε σήμερα και το τι θα γίνει αύριο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στα νενέ μου ............
![]()
![]()
![]()
Τετάρτη και Πέμπτη με νοιάζει τι θα γίνει !!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Και μένα με νοιάζει ρε φίλε το Ουέφα,αλλά με τέτοια κουτσουρεμένη ομάδα πολύ φοβάμαι πως θα τον πιούμε άσχημα.
Για σάς δεν ξέρω...είστε απρόβλεπτοι και ικανοί για το καλύτερο και για το χειρώτερο.
Στον σημερινό αγώνα πάντως ξαναείδαμε την γνωστή αηδία,που δεν μάς αφήνει περιθώρια,ως Ελλάδα,να δούμε προκοπή στη Ευρώπη.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αν εξαιρέσεις τον Τόζερ, όλοι οι υπόλοποι ήταν...
LIBYKOS
Αν έχει ξεκουραστεί η γρια (Λυμπερόπουλος) και έχετε ψυχή όλα παίζουν ........
Σας εύχομαι πραγματικά την καλλίτερη τύχη που γίνεται να έχετε (κι αυτή παίζει).........
Όσο για μας όπως λέει και το τραγούδι ..............
Ο Νινης, ο Νινης, ο Νινης σέρνει καράβι ..............................
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Πλάκα, πλάκα το παιδάκι αυτό θα πάθει επαγγελματικό burnout πριν γίνει 18 !!!!!!!!!
ρε μλκ ακομα μιλας δε βλεπεις τι παιζειΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
0-0 Η ΠΟΥΘΕΝΑΔΑ !!!!!!!!
![]()
????
και σε ειχα για λογικο ατομο....
ΒΑΣΑΡΑΣ ΡΟΥΛΣ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΛΙ Χ Η ΠΟΥΘΕΝΑΔΑ...
ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ...
ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ....:rotflmao:
ΓΙΑ ΠΡΩ(Κ)ΤΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ...
ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ...
ΤΡΙΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ...
Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ???
ΕΛΑ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΑ ΤΩΡΑ...
ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΑΙΝΕΟΥΣ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ....
ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΟ ΣΚ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.....
Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.
καλα ρε π@@στη μου χ φερατε παλι? ολοι εναντιον της αεκ ειναι πια...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σας εχουν βαλει στο ματι λεμε...
Λορένθο Φερέρ: "Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που οι αποφάσεις του διαιτητή επηρεάζουν τον αγώνα! Είναι αδιανόητο για διαιτητή αυτής της κλάσης να μην βλέπει ένα πέναλτι που έγινε μπροστά του. Με όσα βλέπω, όλα είναι προαποφασισμένα στο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος μου ζήτησε πριν καιρό να μείνω για πολλά χρόνια στην ομάδα. Εγώ επαναστατώ γι'αυτά που γίνονται και θα μείνω στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια. Ολοι μαζί να διαμαρτυρηθούμε για το καλό του ποδοσφαίρου!"
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ![]()
ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΛΕΣ???:rotflmao:
ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ...![]()
ΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΜΕΤΑ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.
βλεπω....παιζει η αεκ το πουλι τηςΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε μλκ ακομα μιλας δε βλεπεις τι παιζει
????
ΒΑΣΑΡΑΣ ΡΟΥΛΣ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αιντε ρε μλκ που σου φταιει και ο βασσαρας τωρα.
α και που σαι...εκεινο το air condition δεν ειναι αναγκη ν γυρισετε ολη την ελλαδα για να το παρετε.καθηστε σπιτι και θα σας το φερω εγω.
χαχαχαχαχα
ε ρε γελιο οι κλαψοπουθεναδες!!!
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
με αυτη την κ@λ@νοοτροπια που εχετε μην περιμενετε να φτιαξετε ομαδα...
μια ζωη στην κλαψα ειστε, οποιος σας κερδιζει στημενο ειναι...
εχετε τοσο μεγαλη πικρα που δεν ξερετε τι σας φταιει πλεον...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε μλκ ακομα μιλας δε βλεπεις τι παιζει
????
ΒΑΣΑΡΑΣ ΡΟΥΛΣ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μλκ IDI έλεος δηλαδή! Έλεος!!!!!!!
Από ολόκληρο το παιχνίδι πας και ξεχωρίζεις μία ή δύο φάσεις!!!!!!
Την καλύτερη φάση σε όλο το παιχνίδι ο Εργοτέλης την είχε και μεις... ούτε μία!!!!!!!!!
Σταμάτα πια! Πότε θα καταλάβεις επιτέλους κάτι; Ότι όσο και να σε "σφάζουν" οι διαιτητές, όταν εσύ δεν μπαίνεις στο γήπεδο να "πατήσεις" την άλλη ομάδα τι περιμένεις;;;;;;;
Και οκ στο ντέρμπι πες ότι ήταν ντέρμπι δεν θα δοθούν πολλές ευκαιρίες αν σου χάλαει δύο ο διαιτητηής σε κρέμασε.
Αλλά με τον Εργοτέλη; Ενώ κυνηγάμε τη δεύτερη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη; Θα έπρεπε να τους πάιζουμε μονότερμα σε όλο το ματς. Κι εμείς δεν είχαμε ούτε μία ευκαιρία.
Πότε επιτέλους θα συνειδητοποιήσεις ότι η ομάδα... έμεινε από μπαταρία;
Πως και πως περίμενα αυτό το ματς για να δω ανάκαμψη. Και είδα τα... αρχ..α μου!!!!!
Άσε μας πια με τη διατησία.
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Για το τι έγινε σήμερα και το τι θα γίνει αύριο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στα νενέ μου ............
![]()
![]()
![]()
Τετάρτη και Πέμπτη με νοιάζει τι θα γίνει !!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.............????????
Κανένα θαύμα......?????????????
ΔΥΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ......!!!!!!!!!!!!!!
Δέ βλέπεις πού πετάμε καί οί δύο.....????
Έσύ πάρε άριθμητήριο καί γώ θά βρίζω τήν τύχη μου πού έχασα
τή μισή εύκαιρία....!!!!!!!!!!
Έτοιμάσου νά έκτεθούμε άμφότεροι.....!!!!!!!!!!
Οί πρωταθλητάρες ...ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ................όπως ....ΠΑΝΤΑ................
έχουν πάρει θέση στόν ......
ΚΑΝΑΠΕ.........τέτοια έποχή......:rotflmao::rotflmao:
![]()
ΥΓ. Άκόμα τό σκέφτεσαι γιά hayabusa..???Έτοιμάζεται καί ό vangelis.....άντε πάμε γιά
σύλλογο.............πουρω-haya....!!!!!
![]()
εγω θελω να πω την αποψη μου γενικα για τους ποδοσφαιρικους αγωνες!!!
ολες οι μεγαλες ομαδας κατα τη διαρκεια της χρονιας, θα κανουν γκελες και θα χασουν βαθμους απο τις αντιπαλους χαμηλοτερου βελινεκους!!!!
η πορτο, μπενφικα, ρεαλ, μπαρτσα,μιλαν, αιντχοβεν, αγιαξ,λυον(εκτος της ιντερ φετος)............. ΟΛΟΙ θα βρεθουν μερικες φορες σε κακη μερα και θα χασουν βαθμους απο κουλες ομαδες!!!!!!!!!!!!!ειναι στο προγραμμα η γκελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι φυσιολογικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οποιος εχει ασχοληθει με αθλητισμο, θα εχει καταλαβει οτι δεν ειναι ολες οι αγωνιστικες μερες ιδιες................αλλες μερες ειναι στις καλες του, και αλλες στις κακες του!
το προβλημα στην ελλαδα, ειναι οτι, ο οσφπ μολις θα βρεθει σε κακη μερα, η εχει ντερμυ και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ.................ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΑΠΟΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ!!!!
Και οταν το αντιπαλο δεος γινει απειλητικο(φετος η αεκ)..............θα σφαχτει και σε αλλους αγωνες πλην του ντερμπυ!!!
ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!
για μενα ειναι λαθος, καποιες απωλειες με υποδεεστερους αντιπαλους να προκαλουν εσωτερικη γκρινια.............ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ <ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ>
αν η διαιτησια ηταν σωστη στην ελλαδα, η αεκ αυτη τη στιγμη θα ηταν πρωτη και δεν θα μιλαγε κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(σιγουρα με την προσθηκη 2/3 καλων πακτων, θα γινει ακομα καλυτερη)
επισης, οταν οι παικτες μιας ομαδας ξερουν οτι υπαρχει παρασκηνιο εναντιον τους........ειναι λογικο να μην ειναι απολυτα συγκεντρωμενοι στον αγωνα!!!!!!
αντιθετα οταν παιζουν γνωριζοντας οτι εχουν το παρασκηνιο με το μερος τους (βλεπε οσφπ) οι παικτες αισθανονται ποιο ασφαλης και παιζουν με μεγαλυτερη ηρεμια!
οταν ομως πανε στην ευρωπη και χανουν το ασυλο της διαιτησιας που ειναι συνηθησμενοι να εχουν, σπανε ολα τα αρνητικα ρεκορ!!!!!!!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΟΣΦΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE!!!!!!!!!!!
![]()