Σελίδα 21 από 82 ΠρώτοΠρώτο ... 1116171819202122232425263171 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 1221

Θέμα: K7 vs R1-07 pioeinai pio dinato?

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Έλα κρυφογρηγορε μια φορά μπήκες σε ένα drack day και έγινες και εσύ οδηγός? ….

Κοιτάξτε .να δείτε που γέμισε η Ελλάδα από γρήγορους ρε παιδιά αρκεί βέβαια να έχεις YAMAHA και όλα έρχονται μόνα τους ερεεεεε …. νουμεραααααα ….

Τώρα αν λέω ψέματα η όχι πηγαίνετε εδώ http://www.proactionracing.gr/index.php?id=77 και θα σας λυθούν όλες οι απορίες για χρόνους ,φωτογραφίες βαθμολογίες και άλλα……..για αυτό καλυτερα να μασάς παρά να μιλάς …………….

:a31: :a31: :a31: :a31:
    δε τρέχω με το μηχανάκι μου ρε :a31: για να κοκορεύομαι και να λέω είμαι γρήγορος!

Αυτά τα κάνουν κάτι κομπλεξικοί σα και σένα!

ούτε μία φορά δεν ανακοίνωσα τι χρόνους κάνω και ποτέ δε μπήκα στη διαδικασία να με μετρήσω άλλος το έκανε!

οδηγώ για τη πάρτη μου και μόνο όχι για να με κάνουν παρέα οι άλλοι ενώ προσπαθω να τους πείσω οτι είμαι γρήγορος και αγωνιζόμενος επειδή κάποια στιγμή μου έκατσαν λεφτά και έτρεξα 2-3 αγώνες μόνο και μόνο για να μπορώ να λέω οτι είμαι αγωνιζόμενος!

Α! και γρήγορος να είσαι και αργός και ο Ρόσι ο ίδιος να είσαι εγώ στα @@ σε γράφω!!!:a57:
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: και να η λυση:

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Μπήκα αλλά με κάτι τύπους δεν αξίζει να καις θερμίδες πατώντας πλήκτρα στο πληκτρολόγιο!

Έχει δίκιο ο Titan άκουσε τον μην σπαταλάς τις θερμίδες σου θα σου χρειαστούν στη

:a31: :a31: που τραβάς συνέχεια ………………:hypnotize :hypnotize ...Το ίδιο κάνει και αυτός ………
    Πές μας ρε Τζίμ στις πόσες φορές που τον :a31: τη μέρα σε τσούζει? Εγκυκλοπαιδικά... Αν και για μένα έπρεπε να το σταματίσεις στα 16 όπως κάναμε οι υπόλοιποι όταν αρχίσαμε να πηδάμε συστηματικά...αλλα μάλλον απ'οτι φαίνεται δεν έχουν έρθει όλοι σε αυτή τη φάση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    ΠΟΣΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΡΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗ ????

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΟΥ

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
    Δεν βλέπεις στη Φωτό ? αγκαλάζει την μοτό λες και αγκαλιάζει δέντρο:a32: :a32: :a32:
    E μπορεί να έχει καταλήξει και εκεί κάποια στιγμή αν δε το έχει κάνει ήδη!

Είναι ένας λόγος που οι πίστες δεν έχουν δέντρα!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    +1

Παντως lykos για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, εδω θα επρεπε να σταματησεις πλεον να μιλας και να ζητησεις και μια συγνωμη ενδεχομενως...

Ο ανθρωπος αποδειχθηκε οτι ειναι αγωνιζομενος στο πρωταθλημα ταχυτητας και αν αυτο δεν φτανει, περισυ ειχε βγει πρωτος, και εσυ ΑΚΟΜΑ τον ειρωνευεσαι;
    Δηλαδη αν στο Τυμπακι Κρητης εχει μια ΧΨ πιστα, στην οποια ο ανθρωπος αυτος τρεχει τοπικο πρωταθλημα και βγαινει και πρωτος, ΤΙ νοημα εχει να τον καλεις στα Μεγαρα να τρεξει; Πιστευεις οτι στα Μεγαρα θα αποτυχει παταγωδως, η οτι εκει θα εχεις περισσοτερες ευκαιριες να τον περασεις απο πανω;

Αν αυτος εχει οντως τις αποδειξεις σε οτι λεει και ΕΙΝΑΙ γρηγορος, εσυ ΤΙ εχεις να δειξεις; Εδω

και τοσο καιρο λες οτι περνας τους παντες, περνιεσαι για γρηγορος, πατας τα 1000 κλπ και ολοι εδω το παιρνουμε στο χαβαλε, αλλα οταν συνεχιζεις να ειρωνευεσαι ανθρωπους που θα επρεπε να ΣΕΒΕΣΑΙ (ως wannabe γληγορος ), τοτε γινεται το ΛΙΓΟΤΕΡΟ γραφικος!

Καλυτερα να ληξει εδω το ολο θεμα και να μασας παρα να μιλας...

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ
    ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ .

+10000000

Έτσι ακριβώς! Άυριο κι όλας αν έχεις λεφτά πιάνεις ένα περαστικό που οδηγεί παπί και το κάνεις αγωνιζόμενο χωρίς κάν να ξέρει απο συμπλέκτη! Και τη Γιαγιά μου μπορώ να κάνω...
    Άσε που μπορεί να είναι και πιο γ΄ρηγορη απο κάποιους εδώ μέσα!!!
    Είναι στο DΝΑ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Εσενα ειδικα... σε παταω απο πανω με τι παπαριτσα σου να πω οτι ητανε κανα αλλος σοβαρος.. να ελεγα ναι...

Αλλα εσυ εισαι GTP

Αντε παω για βολτα τωρα πολυ ασχοληθηκα κιολας.
    Άντε πήγαινε καμία βόλτα να χαλάσεις κανα δίσκο... Και ο μάστοράς σου κλέφτης θα γίνει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    δεν ξεκουνατε σιγα σιγα, να ανεβειτε σερρες το σ/κ, να ξεμουδιασουμε λιγο, αντι να καθεστε μπροστα στο πληκτρολογιο και να στριβετε με τα πληκτρα λεω γω????
    +1000
    Μπράβο ρε Γιώργο...
    Έβαλες φωτό με το καλό μηχανάκι!!!!

Άντε πήγαινε καμία βόλτα να χαλάσεις κανα δίσκο... Και ο μάστοράς σου κλέφτης θα γίνει?

Τι ειναι ρε μλκ R1???

Το gixxer δε καταλαβαινει χριστο ολη μερα στις σιμπλεκτιες και στις κονδρες ειναι.Μετα απο καμια 5 μηνες και αμα θελει....

Α!Το δοκιμασα με R1 2005 με ολοσομες κιολας δεν χρειαστηκε καν να το σπασω τερμα :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
    Ναι πας βόλτα για καφέ 2 στενά ποιο πάνω γιατι ακόμα την σπρώχνεις :rotflmao:

Τι ειμαι εγω ρε βλακα σαν εσενα να πινω καφε ολη μερα ακομα και στα φορυμ? :rotflmao: :rotflmao:

Παντως πολυ παπαρια το R6 χτες πηρα ενα βολτα δε παει βημα..

H C επιλογη απο το δικο μου πιο καλα παει :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    δε τρέχω με το μηχανάκι μου ρε :a31: για να κοκορεύομαι και να λέω είμαι γρήγορος!

Αυτά τα κάνουν κάτι κομπλεξικοί σα και σένα!

ούτε μία φορά δεν ανακοίνωσα τι χρόνους κάνω και ποτέ δε μπήκα στη διαδικασία να με μετρήσω άλλος το έκανε!

οδηγώ για τη πάρτη μου και μόνο όχι για να με κάνουν παρέα οι άλλοι ενώ προσπαθω να τους πείσω οτι είμαι γρήγορος και αγωνιζόμενος επειδή κάποια στιγμή μου έκατσαν λεφτά και έτρεξα 2-3 αγώνες μόνο και μόνο για να μπορώ να λέω οτι είμαι αγωνιζόμενος!

Α! και γρήγορος να είσαι και αργός και ο Ρόσι ο ίδιος να είσαι εγώ στα @@ σε γράφω!!!:a57:

+1
    Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΥΡΙ ΚΑΙ ΓΚΑΜΑΩ .

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΡΥΘΜΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ JIM ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ "PAMPERS" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΟΥΝ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    +1
    Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΥΡΙ ΚΑΙ ΓΚΑΜΑΩ .

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΡΥΘΜΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ JIM ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ "PAMPERS" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΟΥΝ.
    Σε αυτο συμφωνο και εγω μαζι σας.

Αλλα ο Jim δε το επεξε μαγκας απλα για πλακα ειπε για τα yamaha και μετα εσεις το πηρατε στα σοβαρα και εγινε οτι εγινε...

Τι ειναι ρε μλκ R1???

Το gixxer δε καταλαβαινει χριστο ολη μερα στις σιμπλεκτιες και στις κονδρες ειναι.Μετα απο καμια 5 μηνες και αμα θελει....

Α!Το δοκιμασα με R1 2005 με ολοσομες κιολας δεν χρειαστηκε καν να το σπασω τερμα :rotflmao: :rotflmao:
    Ίσως να ξεκίνησε με 6η! αλλιώς δεν εξηγείται!

Τι ειμαι εγω ρε βλακα σαν εσενα να πινω καφε ολη μερα ακομα και στα φορυμ? :rotflmao: :rotflmao:

Παντως πολυ παπαρια το R6 χτες πηρα ενα βολτα δε παει βημα..

H C επιλογη απο το δικο μου πιο καλα παει :rotflmao:
    To C τι είναι το πρόγραμμα που το κάνει αργό???
    Γιατί δεν νομίζω να το βάζεις και στο κανονικό καμία φορά...
    Αν και δε πρέπει να έχει διαφορά!!!

Ίσως να ξεκίνησε με 6η! αλλιώς δεν εξηγείται!

Ε μπορεις να το πεις και ετσι τι 6 τι 1 σταματημενα μεχρι να παει 8-10 χιλ. στροφες δε προχορανε τα R1.

To C τι είναι το πρόγραμμα που το κάνει αργό???
    Γιατί δεν νομίζω να το βάζεις και στο κανονικό καμία φορά...
    Αν και δε πρέπει να έχει διαφορά!!!
    Κοιτα h suzuki σκεφτετε οικονομικα σου τι να καιμε τζαμπα βενζινα.. μονο οταν χρειαζετε.

Οταν βλεπεις κανα νινzα κανα τζιξερ το βαζεις στο A

Oταν βλεπεις κατι cbr kai r1 το βαζεις στο C δε χρειαζετε παραπανω...

Ante kai ama einai kana R1 2007 το βαζεις στο B οχι τπτ αλλο απλα να εχει να λεει οτι με περασε με B εμενα :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF