Αρχικά δημιουργήθηκε από ullyses
Μάριε θα είσαι σήμερα ο κομιστής ?![]()
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣττ Θές να μας κλίσουν μέσα ?
Ναι θα είμαι![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ullyses
Μάριε θα είσαι σήμερα ο κομιστής ?![]()
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣττ Θές να μας κλίσουν μέσα ?
Ναι θα είμαι![]()
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Σήμερα κάναμε εντουράδα στον Υμηττό με κάτι φίλους και φτιάξαμε ένα καινούργιο μονοπάτι που συνδέει το πιστάκι παπάγου με τα υπόλοιπα μονοπάτια του βουνού. Περνά την Αττική οδό από κάτω! και συνεχίζει ανηφορικά μέχρι τη πρώτη φλαταδούρα. Υπάρχει και ανηφορικό μονοπάτι στην ίδια περιοχή που περνά πάνω από την αερογέφυρα της Αττικής οδού στην ίδια περίπου πλαγιά.
Κάναμε και σχέδια για νέα μονοπάτια + νέο πιστάκι.
Όποιος θέλει βόλτα, ευχαρίστως με την πρώτη ευκαιρία.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Σήμερα κάναμε εντουράδα στον Υμηττό με κάτι φίλους και φτιάξαμε ένα καινούργιο μονοπάτι που συνδέει το πιστάκι παπάγου με τα υπόλοιπα μονοπάτια του βουνού. Περνά την Αττική οδό από κάτω! και συνεχίζει ανηφορικά μέχρι τη πρώτη φλαταδούρα. Υπάρχει και ανηφορικό μονοπάτι στην ίδια περιοχή που περνά πάνω από την αερογέφυρα της Αττικής οδού στην ίδια περίπου πλαγιά.
Όποιος θέλει βόλτα, ευχαρίστως με την πρώτη ευκαιρία.![]()
Μπράβο ρε Κωστή χαράς το κουράγιο σου με τέτοιο κρύο![]()
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
[B]Σήμερα κάναμε εντουράδα στον Υμηττό με κάτι φίλους και φτιάξαμε ένα καινούργιο μονοπάτι που συνδέει το πιστάκι παπάγου με τα υπόλοιπα μονοπάτια του βουνού. Περνά την Αττική οδό από κάτω! και συνεχίζει ανηφορικά μέχρι τη πρώτη φλαταδούρα. Υπάρχει και ανηφορικό μονοπάτι στην ίδια περιοχή που περνά πάνω από την αερογέφυρα της Αττικής οδού στην ίδια περίπου πλαγιά.
Όποιος θέλει βόλτα, ευχαρίστως με την πρώτη ευκαιρία.
:a51:
Μέσα στον αγωγό ομβρίων υδάτων της Α.Ο. Ωραία κατηφορίτσα, στο ανέβα έχει και αλμα.
δεν το εχω δει απο κοντα αυτο το περασμα αλλα πιστευω μονο κατεβασμα παιζει στο συγκεκριμενο εεεε?Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Ένα ωραίο πέρασμα από την σημερινή βόλτα.
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Μόνο κατέβασμα και με το που θα κατέβει αμέσως αριστερά, γιατί ευθεία έχει γκρεμοοοοο...Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
δεν το εχω δει απο κοντα αυτο το περασμα αλλα πιστευω μονο κατεβασμα παιζει στο συγκεκριμενο εεεε?![]()
Ειχε και αντρικό καιρό,είχε και αντρικά περάσματα...εγώ ο βλάκας έπινα καφεδάκι στα ζεστά.
Μπράβο Κώστα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Μόνο κατέβασμα και με το που θα κατέβει αμέσως αριστερά, γιατί ευθεία έχει γκρεμοοοοο...![]()
και πες και την αληθεια παλιο τσιγκουνη ολα αυτα τα κανεις για να μην περασεις διοδια ε???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ