μαλακα επαιζε!!! σοβαρα μιλαω! αμα σου πω οτι επαιζε και για ζουλιο μπαπτιστα θα με πιστεψεις????Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
bale kai ton NUNO GOMEZ MESA...
KAI GAMHSAME IDI MOY....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
μαλακα επαιζε!!! σοβαρα μιλαω! αμα σου πω οτι επαιζε και για ζουλιο μπαπτιστα θα με πιστεψεις????Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
bale kai ton NUNO GOMEZ MESA...
KAI GAMHSAME IDI MOY....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
ama moy pesi gia ton daniel...ton mpatista..Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μαλακα επαιζε!!! σοβαρα μιλαω! αμα σου πω οτι επαιζε και για ζουλιο μπαπτιστα θα με πιστεψεις????![]()
![]()
![]()
![]()
paizei.
![]()
![]()
Santos τέλος λέει απο Μπενφίκα .... και πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα ακολουθήσουν τον δρόμο της εξόδου και οι επιλογές του. ΄Μέσα σε αυτούς και ο Κατσουράνης, όπου παρόλο που ανανέωσε και θεωρείται απο τους καλύτερους στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα, πρέπει να ταιριάξει στα πλάνα του νέου προπονητή , για να αποδίδει.
Μένει να δούμε που θα πάει ο Κατσούρ... προσωπική μου άποψη πάντα , έτσι;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
«Αετός» στην ΑΕΚ
Παίκτης της ΑΕΚ είναι από το βράδυ της Τρίτης ο Εμανουέλ Χεσούς Μπονφίμ Εβαρίστο Μανού. Ο 25χρονος Πορτογάλος δεξιός χαφ είχε απασχολήσει την «Ένωση» και στις αρχές του καλοκαιριού, ωστόσο τότε η μεταγραφή του από την Μπενφίκα δεν είχε προχωρήσει για οικονομικούς λόγους. Ο γάμος, τελικώς, θα γίνει με καθυστέρηση περίπου δυόμισι μηνών, αφού ο Λορένσο Σέρα Φερέρ έκρινε πως ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός θα του είναι χρήσιμος την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες ολοκληρώθηκε και ο Μανού θα έρθει στην ΑΕΚ ως δανεικός για ένα χρόνο (έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Μπενφίκα), με την οψιόν αγοράς του να φτάνει στο 1,5 εκατ. ευρώ. Ο παίκτης, που δεν υπολογιζόταν τόσο από τον Φερνάντο Σάντος, όσο και από τον αντικαταστάτη του, Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο, αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να τεθεί αμέσως στη διάθεση του προπονητή του.
Τη συμφωνία, πέρα από τον εκπρόσωπο Τύπου της Μπενφίκα, επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του Μανού, Ντίνις Φοντάο. «Έχουμε συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, αλλά υπάρχει συμφωνία. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Τις τελευταίες ημέρες ήμασταν σε συνεχή επαφή με την ΑΕΚ και όλα εξελίχθηκαν ιδανικά», δήλωσε στη «SportDay» και συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή. Ο Μανού θα έρθει στην Αθήνα και θα τελειώσει το θέμα. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά. Ήταν κάτι που ήθελε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, γι' αυτό και είναι πολύ ικανοποιημένος από τις εξελίξεις. Η αλήθεια είναι ότι και η ΑΕΚ τον ήθελε, όπως φάνηκε τις τελευταίες μέρες».
Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Ζουάο Μανού, τόνισε από την πλευρά του: «Ο γιος μου ταξιδεύει για την Αθήνα και από την Πέμπτη θα μπορεί να δουλέψει με τον Σέρα Φερέρ. Ανυπομονεί να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ριβάλντο».![]()
![]()
![]()
![]()
μου αρεσει που οταν ερχοντουσαν παιχτες στον ολυμπιακο για τον ριβαλντο λεγατε οτι το μονο που ξερουν για εμας ηταν ο ριμπο
τωρα που λενε τα ιδια για το αεκακι το κανετε γαργαρα![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
kai aytoi poy erxonte ston olympiako gia doyn to ribaldo ths aek erxonte leme...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μου αρεσει που οταν ερχοντουσαν παιχτες στον ολυμπιακο για τον ριβαλντο λεγατε οτι το μονο που ξερουν για εμας ηταν ο ριμπο
τωρα που λενε τα ιδια για το αεκακι το κανετε γαργαρα![]()
:rotflmao:
a re loya loya ti toys ekanes..
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
kai aytoi poy erxonte ston olympiako gia doyn to ribaldo ths aek erxonte leme...:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
kai aytoi poy erxonte ston olympiako gia doyn to ribaldo ths aek erxonte leme...:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλο![]()
Κίνηση ανθρωπιάς
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα προσφέρουν τον οβολό τους για την ενίσχυση των πληγέντων από τις καταστροφικές και φονικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. Ο Τραϊανός Δέλλας πρότεινε στους συμπαίκτες του να δώσουν το μισθό του μήνα, καθώς επίσης και όποιο άλλο ποσό επιθυμεί ο καθένας, κάτι που έγινε δεκτό από όλους. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα κατατεθούν σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν ανοιχτεί για τους πυρόπληκτους.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Εmanuel de Jesus Bonfim Evaristo “Manu”. O 25χρονος (28/8/1982) Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με την ΑΕΚ να διατηρεί τη δυνατότητα να αγοράσει τα δικαιώματά του το καλοκαίρι του 2008.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Manu δήλωσε στο aekfc.gr :
" Όταν προέκυψε η πιθανότητα να έρθω στην ΑΕΚ, είχα μιλήσει με τον Κώστα Κατσουράνη, μου είπε πολύ καλά λόγια για τον σύλλογο. Ήθελα και εγώ να έρθω στην ΑΕΚ. Στην ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που τους ξέρω από την Benfica, o Moretto, o Manduca που μου έχουν δώσει κάποιες πληροφορίες για την ομάδα. Γνωρίζω επίσης και τον Geraldo Alves. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη και δεν χρειάζεται κάποιος παίκτης να πάρει πολλές πληροφορίες για αυτήν. Το γεγονός ότι δεν ήμουν στην προετοιμασία, δεν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην προσαρμογή μου γιατί όλο αυτόν τον καιρό προπονούμαι καθημερινά αλλά γενικά προσαρμόζομαι εύκολα. Δεν θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα.
Η ΑΕΚ έχει πολύ θερμό κοινό και το σίγουρο είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".
Ο Μanu θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 16.30 στο Ολυμπιακό Στάδιο
![]()
3/8 Σεβιγια και μετα αν αποκλειστουμε εχουμε
20/9 Σάλτσμπουργκ
23/9 Ατρόμητος
26/9 Βέροια
30/9 Λεβαδειακος
4/10 Σάλτσμπουργκ
7/10 Πανιωνιος
σε 18 μερες 6 αγωνες, οι 4 εκτος....
παμε φορτσα ΑΕΚαρα... αντε γιατι σκουριασαμε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Σαν πολλούς να παίρνουμε... σαν να το παρακάναμε... και δεν είναιι και αναγνωρισμένης αξίας.
Πάντως ο Μανούθ έχει τη φήμη... Λάκη. Τρέχει τρέχει φτάνει στο τέρμα και χάνει το γκολ!![]()
μπαααα λιγοι ειναι ! μολις αρχισουν οι τραυματισμοι θα παιξουν ΟΛΟΙΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Σαν πολλούς να παίρνουμε... σαν να το παρακάναμε... και δεν είναιι και αναγνωρισμένης αξίας.
Πάντως ο Μανούθ έχει τη φήμη... Λάκη. Τρέχει τρέχει φτάνει στο τέρμα και χάνει το γκολ!![]()
![]()
![]()
![]()
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ
φορτσα ΑΕΚαρα
αν βαλουμε ενα γρηγορο γκολ ολα γινονται![]()