Σελίδα 21 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 111617181920212223242526 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 379

Θέμα: H ΑΕΚ ΜΕ ΣΕΒΙΛΗ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Να και ενας "κόκκινος"(εκτός του Trooper) που μιλάει λογικά.

Η Αλήθεια λοιπόν φίλε μου , είναι πως ο Κόκκαλης πήρε παίκτες καλούς. Ο Λούα (αν τον τιθασεύσουν), ο Γκαλέτι (τι παικταράς για τα Ελληνικά δεδομένα είναι αυτός ρε; ), ο Κοβάσεβιτς (δεν το ξεχνάει κάποιος το τοπι!) είναι πολλά μίλια μακριά απο την άποψη ονόματος και ποιότητας (εξαίρεση ο Αρουαμπαρένα απο εμάς) αλλά δεν έκανε το αναμενόμενο.....

Να αλλάξει προπονητή. Έμμεσα άλλαηε λίγο την τεχνοτροπία του συλλόγου και έβαλε τεχνικό διευθυντή τον Ίβιτς που όμως δεν ΄μπορεί να δέσει και την ομάδα.

Κάπου εκεί χάνει ο Λεμονής. Δεν είναι θέμα γνώσεων επί γηπέδου. Είναι θέμα ψυχολογίας και πειθαρχίας. Ήδη τα πρώτα κρούσματα είναι εδώ (βλ. Κοβάσεβιτς, Άντζα). Σε σύγκριση με τον Φερέρ (μιας και μιλάμε για ΑΕΚ) εκεί υστερεί για μένα. Βλέπεις τον Μπούρμπο να μπαίνει και να μασάει σίδερα ενώ είχε να παίξει μήνες. Το ίδιο και ο Παυλής που μπήκε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο και πήρε μέχρι και πέναλτυ (!!!). Πρόσεξε... 18ετών... κόντρα στην Σεβίλη , σε προκριματικούς CH.L. Έχει κερδίσει επίσης όλη την ομάδα, καθώς δεν διστάζει να βγάζει κάποιον έξω αν είναι ντεφορμέ, για να πάρει την θέση του κάποιος που δείχνει σωστά δείγματα στις προπονήσεις.

Το "επεισόδιο" με τον Άλβεζ και τα "200.000€ εγώ θα έλεγα οτι του γύρισε boomerang. Νομίζω οτι θέλει να πεισμώσει τον παίκτη να δείξει την αξία του , παρά να τον υποτιμήσει. Απλά δεν έγινε όπως νόμισε.

Σε ενα ντέρμπυ τώρα μεταξύ μας, που πάντα έχει ιδιαιτερότητες, το παιχνίδι θα είναι στο κέντρο ώς συνήθως (αθάνατο Ελληνικο΄ποδόσφαιρο) μιας και οι προσδοκίες του κόσμου είναι αυτές. Φαντάζεσαι ΟΣΦΠ και ΑΕΚ να παίξουν "ανοιχτά" τι έχουν να ακούσουν απο τους οπαδούς τους , την επομένη;... ειδικά αν χάσουν!

Το σίγουρο είναι πάντως οτι θα κριθεί στις λεπτομέρειες για μένα... η ΑΕΚ έχει όντως το προβάδισμα λόγω "χημείας" και λόγω οχι ταχύτερου αλλά πιο έμπειρου κέντρου.

Επίσης να πω, οτι είναι πολύ κακό να "ξεγράφεται" έτσι ο ΠΑΟ. Νομίζω οτι έχει πολλά να δείξει ακόμα κοιτώντας το ρόστερ του και θεωρώ την εικόνα του derby εντελώς πλασματική.

Είμαστε ακόμα στην αρχή και μάλιστα πάλι με διακοπή. Τι να προλάβουν να δείξουν και αυτές οι ομάδες;

Gandalf
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ!

ΤΟΝ ΠΑΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!

Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Αλήθεια ρε παιδια δε νομίζω να αξιζουν τοσο σημασία αυτες οι διαφορες των ομάδων μας...

αφου με το που κανουμε ενα ετσι και περναμε τα συνορα...μας δινουνε ενα χαστουκακι..και γυρναμε πισω και κοιταμε τη καμπουρα του αλλου.

και ναι εμεις ειμαστε για το πουτσο λεει..αλλα εσεις ειστε πιο πολυ για το πουτσο..

τεσπα να περνα η ωρα φανταζομαι και μονο ε?
    ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ? ΑΝ Η ΑΕΚ ΕΦΑΓΕ 4 ΚΑΙ ΠΟΣΣΑ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ? ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!!! ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!

Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Αλήθεια ρε παιδια δε νομίζω να αξιζουν τοσο σημασία αυτες οι διαφορες των ομάδων μας...

αφου με το που κανουμε ενα ετσι και περναμε τα συνορα...μας δινουνε ενα χαστουκακι..και γυρναμε πισω και κοιταμε τη καμπουρα του αλλου.

και ναι εμεις ειμαστε για το πουτσο λεει..αλλα εσεις ειστε πιο πολυ για το πουτσο..

τεσπα να περνα η ωρα φανταζομαι και μονο ε?
    Ε ναι ρε δούκα....μα τι άλλο να κάνουμε??

μόνο αυτό μας έχει μείνει...να δουλεύει ο ένας τον άλλον,σαματας να γίνεται.

τώρα για φέτος φαίνεται και οι 3 ομάδες να ανέβηκαν (πάντα για επίπεδο ελλάδας)
    θα δούμε

δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον Θρύλο λόγω παιχτών αλλά δεν έχουμε προπονητή (και στα ντέρπμυ μετράει πολύ)
    τον καλύτερο προπονητή τον έχει η αεκ με διαφορά και εκεί ποντάρει πολλά

αν είχαμε ντουσαν θα κάναμε περίπατο.αποψή μου.

υ.γ και κόψτε την καραμέλα ότι η σεβίλλη είναι μηγαθήριο.απλώς μια πολύ καλή ομάδα είναι που για το αεκακι φαντάζει μεγαθήριο.
    είναι κωλοφαρδη που δεν θα την πετύχουμε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Re: Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

υ.γ και κόψτε την καραμέλα ότι η σεβίλλη είναι μηγαθήριο.απλώς μια πολύ καλή ομάδα είναι που για το αεκακι φαντάζει μεγαθήριο.

Και που το ξερεις???αφου θα πανε αυτοι,θα πατε και εσεις στους 16 του CL :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ποτε δεν ξερεις.......

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Καλά μην το αποκλείεις κιόλας... μπορεί να περάσετε και οι δύο UEFA απο το CH.L.

αν και με τον όμιλο που έχει η Σεβίλη με Στεάουα, Άρσεναλ και Σλάβια νομίζω, πάρτυ θα κάνει. Σαν να ήταν "έτοιμος" για εκείνη φαίνεται.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    εδωσα και γω ο καημενος λιγες ελπιδες στην αεκ (που μεχρι τη μαλακια του σεζαρ επαιζε στα ισια τον αγωνα)........................................................................ και χαρακτηριστικα αεκτζης!

με το μπαρδό μίστερ,δεν ήθελα να σε θίξω

Μάγε,πολύ γαύροι μιλάνε λογικά.τώρα το αν γράφουνε εδώ (ή όχι) είναι άλλο καπέλο.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: ...

Ε ναι ρε δούκα....μα τι άλλο να κάνουμε??

μόνο αυτό μας έχει μείνει...να δουλεύει ο ένας τον άλλον,σαματας να γίνεται.

τώρα για φέτος φαίνεται και οι 3 ομάδες να ανέβηκαν (πάντα για επίπεδο ελλάδας)
    θα δούμε

δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον Θρύλο λόγω παιχτών αλλά δεν έχουμε προπονητή (και στα ντέρπμυ μετράει πολύ)
    τον καλύτερο προπονητή τον έχει η αεκ με διαφορά και εκεί ποντάρει πολλά

αν είχαμε ντουσαν θα κάναμε περίπατο.αποψή μου.

κοιτα το τι ειναι η σεβίλλη πραγματικα δε με νοιαζει καθολου.
    την εχω δει τα 2 τελευταια χρονια και παιζει απιστευτα γρηγορο και αποτελεσματικο ποδοσφαιρο.
    αυτο και μονο φτανει για να διαλύσει μια ελληνικη ομαδα .

μεγαθηριο η όχι ειναι αυτη τη στιγμη πρωτη στη παγκοσμια βαθμολογία ..εχει παρει 5 τροπαια σε 6 τελικους τους τελευταιους 13 μηνες και γενικα ειναι στα χαι της.
    μπορει σε 2 χρονια να μην τη ξερουμε..οπως δε τη ξεραμε και πριν 3 χρονια..αλλα αυτο δεν εχει να κανει σε τιποτα με το επιπεδό μας.
    τρωμε 4 και χαλαρα..και λεμε οτι ναι μεν αλλά το ενα και το αλλο.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Ναι ρε Δούκα αλλά δεν έχει πλάκα να βρίζεσαι με άλλους.

Εαν δεν τα πούμε μεταξύ μας,με ποιόν θα τα πούμε?

Με την Σαχταρ?:rotflmao: :rotflmao:
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

η σεβίλλη πιστεύω θα περάσει πρώτη στον ομιλό που είναι.και σχετικά άνετα.

τωρα εμείς σαν 2η με ποια πέφτουμε?

γενικά ισπανικές έτσι όπως παίζουν δεεεεεεεεν τις έχουμε

πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο

πρωην μελος Το avatar του/της idi

γενικά ισπανικές έτσι όπως παίζουν δεεεεεεεεν τις έχουμε

πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο
    +1.... τους ειδα στο γηπεδο και τρομαξα.... η καμερα δεν δειχνει πως σε ΟΛΟ το γηπεδο τρεχουν παιχτες πανω κατω....

σσ. TROOPER εισαι προκλιτικος.... ξερεις ποιος θα γραφει απο εδω και μπρος πρωτος πρωτος μετα τα ξεφιλικια σας οταν με το καλο αρχισει το CL εεεε????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ??

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΧΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΒΙΓΙΑ ΘΥΜΗΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ΄.+_

παμε στα επομενα και τα ενδοελλαδικα μπινελικια σε αλλα ποστ .... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΒΤW ο επομενος επισημος αγωνας της ΑΕΚ ειναι παλι ευρωπαικος με την RED BULL σαλτσα...

γαμω τις εκλογες μου γαμω!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

παμε στα επομενα και τα ενδοελλαδικα μπινελικια σε αλλα ποστ .... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Mην βιαζεσε idi μου......

Θα ερθουν οι μερες που δεν θα ηθελες να ειχαμε φυγει απο αυτο το ποστ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΧΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΒΙΓΙΑ ΘΥΜΗΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ΄.+_

ΒΤW ο επομενος επισημος αγωνας της ΑΕΚ ειναι παλι ευρωπαικος με την RED BULL σαλτσα...

γαμω τις εκλογες μου γαμω!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    ΓΙΑ ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΡΕ...........ΑΦΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ........

Δέν πιστεύω ότι ή διαφορά μας μέ τή Σεβίλλη είναι αύτή πού φάνηκε άπό τό
    35-40 καί μετά...........
    Θεωρώ πώς ό Φερρέρ έπέδειξε μεγάλη φιλοδοξία καί καλά έκανε,τό έγραψα
    μετά τό πρώτο μάτς καί ώς διά μαγείας σάν νά μέ άκουσε.....!!!!!!!!
    Χτύπησε στά ίσια τό μάτς πού τελείωσε μέ μιά ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ.....
    ένός παίκτη πού είναι έπιρρεπής σέ αύτά........
    Άπό κεί καί πέρα ......ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ..........ό ένας ήθελε νά τελειώσει όσο
    γρήγορα γινόταν καί ό άλλος έκανε έπίδειξη.......
    Καί θά έλεγα κακής ποιότητας,γιατί όταν δέν έχεις άντίπαλο τότε άρχίζεις
    τά τακουνάκια.........
    Παρόλα αύτά ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ..........όσο κουφό καί νά σάς άκούγεται...
    Άλογάκια πού τρέχουν ναί..........τεχνίτες όμως....????

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΒΙΛΛΗ..............

Αύτή ή όμάδα θά έρθει καιρός φέτος πού μετά τό 75ο λεπτό ...ΘΑ ΧΑΝΕΤΑΙ...!!!
    Τό γιατί καί τό διότι θά τό πούμε τότε....!!!!!!!!!!!!

Νά πιάσω πρώτα τό Φερρέρ..........

Μεγάλος όραματιστής,μού άρέσει πολύ........δέν είναι κλεφτοκοττάς.......!!!!!!!
    ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟ............

ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.........γιά νά βλέπουμε καί τήν άλήθεια

Λάθος θέση ό Ν'σαλίβα καί άχρηστεύθηκε...........κρίμα
    κλάταρε καί ό Ζήκος άπό αύτό........Ο ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΖΗΚΟΣ........
    Δέν χωράνε Λύμπε καί Ριβάλντο σέ τέτοιους άγώνες.......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ μετά τό 75ο..
    Καί δέ χτυπάει πέναλτυ ό καλύτερος μέν άλλά όχι μέ καλή ψυχολογία παίκτης..

Τώρα γιά τούς παίκτες έγώ θά διαφωνίσω μέ πολλούς...
    Ό Παπασταθόπουλος ποιόν φύλαγε στά κόρνερ...???
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ...........
    Καλός μέ μέλλον άλλά πολύ μέλλον........
    Μανωλάς δέν θά γίνει όμως γιατί δέν μπορεί στό ψηλό παιχνίδι....!!!!
    Είναι καλός γιά όμάδα μέ τρείς άμυντικούς καί νά παίζει πλάγιος...
    Ή στό 3-5-2.............ή στό 5.......καί λοιπά ...όποιος ξέρει κατάλαβε....!!!!!!!!!!!!
    Ό Άλβες ....ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΖΩΝΗ..........ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΣ........
    Έπιτέλους πρέπει νά παίξει καί ό .........ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.........!!!!!!!!!!

Ό Παυλής...................ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ............καμμία σχέση μέ τούς άλλους νέους........!!!!!!
    Πιστεύω πώς θά έχει μεγάλη καριέρα.........όπου καί νά παίξει......!!!!!!
    Οί ύπόλοιποι δέν χρειάζεται νομίζω νά σχολιαστούν......έκτός άπό τό Σέζαρ ό όποίος
    δέν ξέρω ίσως μέ τήν έλευση τού Μανού άρχισε νά παραμιλά....!!!!!!

άντε ρε Irinnia τους το λέω τόσο καιρό και επιμένουν

επιτελους ένας με την ίδια άποψη με εμένα.
    αμην

κερασμένη απο εμένα
    μπύρα 13 είναι για να γελάμε με τα βαζέλια

Παρόμοια θέματα

1. ΑΕΚ: «Εμείς με 20εκατ. θα παίρναμε το Τσ. Λιγκ»!
    από Nazgul στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 17:00
  2. ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΚ-ΣΕΒΙΛΗ
    από alximistis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2007, 13:03
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  4. Απαντήσεις: 4