Σελίδα 21 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 111617181920212223242526 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 427

Θέμα: Πως θα πεισω τους γονεις μου να παρω μηχανη!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
    αν ηταν γκομενα βεβαια δεν υπηρχε τετοιο θεμα τωρα...σωστα?? το φορουμ και καθε φορουμ δεν μαζευει μελη αλλα ουτε διωχνει - το ζητουμενο καμια φορα ειναι η συμπεριφορα και ποσο .....φασιστας νοιωθεις την δεδομενη στιγμη !! ...
    τα ιδια πραματα με αλλα λογια ειπε ο kaps αλλα εδω συμφωνησες.(καλα λεω οτι πρεπει να κατεβαζουμε σεφερη για να χαιδευουμε τα αυτια μερικων εδω μεσα μη και βαλουν τα κλαματα η μη και αρχισουν τους χαρακτηρισμους)

υ.γ.λατρευω τους ανθρωπους που χαρακτηριζουν και ειδικα χωρις να ξερουν!!!δηλωνει...ωριμοτητα!!!

υ.γ.2 κανεις δεν τον εδιωξε.του πεσε βαρυς ο μουσακας και εφυγε μονος του.δεν ειδα πουθενα να γραφει φυγε.

υ.γ.3 αυτο για τις γκομενες που ειπες....πολυ γελασα !!!!απλα εκει το πικαρισμα πεφτει με αλλο τροπο.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: Πως θα πεισω τους γονεις μου να παρω μηχανη!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dolmas
    Γεια σας!Ειμαι 23 χρονων και η μονη μου εμπειρια απο μηχανες μεχρι στιγμης ειναι οι μηχανες κουρεματος και του φραπε!Οδηγω απο τα 18 μου αυτοκινητο,δεν ειχα κανενα ατυχημα,οδηγω συνετα κτλ και αυτο το ξερουν οι δικοι μου!
    Το θεμα ειναι οτι προχθες τους ειπα οτι λεω να βγαλω διπλωμα για μηχανακι αλλα αυτοι αρχισαν τα "ουτε να το σκεφτεσαι" "θα μας κανεις να πεθανουμε απο την στεναχωρια" και αλλα τετοια που με εκαναν να νοιωθω τυψεις...
    Οικονομικο προβλημα δεν υπαρχει αλλα επειδη εχω χασει ξαδερφο απο μηχανη ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα...θα μου πειτε τωρα 23 χρονων εισαι κανεις οτι θελεις αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι ακομα μενω μαζι τους,θα σπουδαζω αλλα 2-3 χρονια,μου εχουν παρει και αμαξι κτλ
    Πως να τους πεισω ρε σεις?Καμια ιδεα?Να βγαλω στα κρυφα διπλωμα?
    pes toys oti tha skiseis to diploma toy pianou ama den se afisoune
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Re: Πως θα πεισω τους γονεις μου να παρω μηχανη!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    pes toys oti tha skiseis to diploma toy pianou ama den se afisoune
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Re: Πως θα πεισω τους γονεις μου να παρω μηχανη!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dolmas

Οικονομικο προβλημα δεν υπαρχει αλλα επειδη εχω χασει ξαδερφο απο μηχανη ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα...θα μου πειτε τωρα 23 χρονων εισαι κανεις οτι θελεις αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι ακομα μενω μαζι τους,θα σπουδαζω αλλα 2-3 χρονια,μου εχουν παρει και αμαξι κτλ
    και για να μην το πολυκουράζουμε το παληκάρι το λέει ξεκάθαρα

ότι μένει με τους δικούς του γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς (οπότε έμμεσα λέει πως αν μπορούσε θα έμενε μόνος του)

και επίσης παραδέχεται ότι αφού είναι 23 θα έπρεπε να κάνει ότι θέλει (αλλά δεν μπορεί μιας και συντηρήται από τους δικούς του)

Οπότε άκυρα πετάχτηκαν όλοι οι μάγκες αυτόνομοι του forum να τον κράξουν μιας και φαίνεται ότι γνωρίζει ποια είναι η θέση του και τι μπορεί να κάνει

το μόνο που ζήτησε είναι να μοιραστεί τον προβληματισμό του με κάποιους που αγαπούν τις μηχανές και όχι διδάγματα για τη ζωή του

βάζει κάποιος ένα σοβαρό θεματάκι που απασχολεί αρκετά άτομα στην ηλικία του και εμείς οι μάγκες του λέμε ότι είναι φλώρος

ρε δε μπα να γράψουμε όλοι μαζί στο "η γκόμενα μου φοβάται τη μηχανή"

καλημέρες

ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    τα ιδια πραματα με αλλα λογια ειπε ο kaps αλλα εδω συμφωνησες.(καλα λεω οτι πρεπει να κατεβαζουμε σεφερη για να χαιδευουμε τα αυτια μερικων εδω μεσα μη και βαλουν τα κλαματα η μη και αρχισουν τους χαρακτηρισμους)
    και βεβαια συμφωνησα - στο θεμα δεν διαφωνησα με κανεναν αλλα ...διαβασε πιο κατω!

υ.γ.λατρευω τους ανθρωπους που χαρακτηριζουν και ειδικα χωρις να ξερουν!!!δηλωνει...ωριμοτητα!!!
    χαρακτηριζω?...δεν ξερω τι ακριβως?! ...ωριμοτητα? σε μενα αναφερεσε?

υ.γ.2 κανεις δεν τον εδιωξε.του πεσε βαρυς ο μουσακας και εφυγε μονος του.δεν ειδα πουθενα να γραφει φυγε.
    εχεις δικιο.....ακους εκει η παλιο λουγκρα!!!

υ.γ.3 αυτο για τις γκομενες που ειπες....πολυ γελασα !!!!απλα εκει το πικαρισμα πεφτει με αλλο τροπο. πως δηλαδη??......ας πουμε > ''αντε τραβα μωρη τρελοπετουγια που θες και μηχανη ,παενε πλυνε τα βρακια σου ξεκ0λ0 ή σε κανα πεζοδρομιο να βγαλεις κανα φραγκο και μη μας πρηζεις τα φρεσκα τσουρεκια μαςςςς '' :hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
    αν ηταν γκομενα βεβαια δεν υπηρχε τετοιο θεμα τωρα...σωστα?? το φορουμ και καθε φορουμ δεν μαζευει μελη αλλα ουτε διωχνει - το ζητουμενο καμια φορα ειναι η συμπεριφορα και ποσο .....φασιστας νοιωθεις την δεδομενη στιγμη !! ...

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Ο makocer μου φάινεται έχει δίκαιο σε αυτό που είπε με τις γκόμενες! Το πρόσεξα και εγώ!
    Όταν μπεί γκομενάκι στο φόρουμ σαν νέο μέλος, έχουμε 15+ σελίδες με αστειάκια και χαχαχα και χουχουχου...το παιδάκι όμως το σκίσατε...
    Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Ο makocer μου φάινεται έχει δίκαιο σε αυτό που είπε με τις γκόμενες! Το πρόσεξα και εγώ!
    Όταν μπεί γκομενάκι στο φόρουμ σαν νέο μέλος, έχουμε 15+ σελίδες με αστειάκια και χαχαχα και χουχουχου...το παιδάκι όμως το σκίσατε...

Χαλαρα, οταν βλεπεις οποιοδηποτε ασχετο Θρεντ να γιγαντωνεται τοτε καποιο γκομενακι κανει παιχνιδι

Τελικα το παλικαρι τους επεισε τους γονεις του?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
    Χαλαρα, οταν βλεπεις οποιοδηποτε ασχετο Θρεντ να γιγαντωνεται τοτε καποιο γκομενακι κανει παιχνιδι

Τελικα το παλικαρι τους επεισε τους γονεις του?
    Βασικά δεν ξέρουμε και παίζει να μην έχει διαβάσει καθόλου την συζήτηση που κάνουμε 2 μέρες τώρα...

δεν έχει δώσει σημεία ζωής!
    Chris

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat

Ειναι πάνω απο πτώματα και κάνει ανατομία !!!

"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Βασικά δεν ξέρουμε και παίζει να μην έχει διαβάσει καθόλου την συζήτηση που κάνουμε 2 μέρες τώρα...

Κοιτα οταν κανει παιχνιδι συνεχως το καταλαβαινεις

πεφτει ο Server απο τα πολλα post,pm

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    re pedia na pao piso na diavazo i grafete tzimpekia?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    re pedia na pao piso na diavazo i grafete tzimpekia?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να πας να πας
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Ασε δεν αξιζει τον κοπο, τα καλυτερα ηταν τα δικα σου και τα υπολοιπα φιλοσοφικολαγνειες......

Για να πω κι εγω τη παπαρια μου, κανουν οοοολοι λαθος: εμεις γιατι χωρις να ξερουμε βασικα πραγματα για τον ντολμα τον επικριναμε και ο ντολμας γιατι ....δεν εχει λαχανο :rotflmao: :rotflmao: (δε κρατηθηκα) ...τεσπα, γιατι με το που του την ειπανε παρεξηγηθηκε και πηρε των οματιων του - τωρα αυτο πως να το πω: φλωρια ή σνομπισμο; Πφφφφφ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
    ...Για να πω κι εγω τη παπαρια μου, κανουν οοοολοι λαθος: εμεις γιατι χωρις να ξερουμε βασικα πραγματα για τον ντολμα τον επικριναμε και ο ντολμας γιατι με το που του την ειπανε παρεξηγηθηκε και πηρε των οματιων του...
    Μπά καλά τα λές!

Chris

Παρόμοια θέματα

1. Να πάρω μηχανή και αν ναι ποιά?
    από anathema13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2010, 11:07
  2. Να σας πω τι χρήση θα κάνω να μου πείτε τι μηχανή να πάρω?
    από rider6182 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2010, 12:37
  3. Θέλω τους φίλους μου να βρω
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2005, 09:22
  4. Θελω τους φιλους μου να δω
    από AFTER στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2005, 16:03
  5. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19