Σελίδα 21 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 11161718192021222324252631 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 667

Θέμα: ΔΕΛΕΑΡ...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Καλα κρασια!

Μαιρα, κατσε και διαβασε ΟΛΟ το θρεντ ωστε να γνωριζεις τι εχει παιχτει!

Χρηστο, crs, εμεις που μενουμε διπλα, εμενα γιατι δε με ενοχλει η αποσταση?

Εξηγησε μου...

ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ Ή ΟΧΙ...

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΓ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΒΡΗΛΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ!!!

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΥΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ 7-8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

ΕΠΙΣΗΣ ΞΑΝΑΛΕΩ...

δεν "εσπασα" κανενα μοτο, (μιλαω σαν Δημητρης) και δε νιωθω καμμια ηθικη ευθυνη απεναντι σε κανενα!

Καντε μια ψηφοφορια στην τελικη και μη με ζαλιζετε προσωπικα ουτε με πμ!

ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΔΕΛΕΑΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ"!

Δημήτρη, αυτό που πέχτικε είναι πως αοφασίστικε να αλλάξει το μαγαζί που μαζευόμαστε για τον όποιο λόγο!!! Όσο για το κέντρο στις 7-8 το βράδυ, το κέντρο είναι πάντα πιγμένο!!!! Εδώ ζούμε, όμως αυτό έχουμε και ξαναλέω πως αν είναι δεν παμε 2 Δευτέρες και την τρίτη Πάμε Χαλκίδα!!! Έχουμε και την εκδρομή μας και σχεδον την ίδια ώρα θα κάνουμε και σχεδόν την ίδια βενζίνη θα κάψουμε!!!! Μήπως να μαζευόμαστε 2 φορές το μήνα στη Χαλκίδα?

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    :μπανανα?
    PLAKA PLAKA AN TO IXAME SIMERA 8A PLOUTIZAME...:rotflmao:

SILEKTIKOTATO ME MEGALI ISTORIA....

MONO TA TEST PAP POU 8A EFAGE FTANOUN...XAXAXAXA
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Δημήτρη, αυτό που πέχτικε είναι πως αοφασίστικε να αλλάξει το μαγαζί που μαζευόμαστε για τον όποιο λόγο!!! Όσο για το κέντρο στις 7-8 το βράδυ, το κέντρο είναι πάντα πιγμένο!!!! Εδώ ζούμε, όμως αυτό έχουμε και ξαναλέω πως αν είναι δεν παμε 2 Δευτέρες και την τρίτη Πάμε Χαλκίδα!!! Έχουμε και την εκδρομή μας και σχεδον την ίδια ώρα θα κάνουμε και σχεδόν την ίδια βενζίνη θα κάψουμε!!!! Μήπως να μαζευόμαστε 2 φορές το μήνα στη Χαλκίδα?

MAIRA MOU S AGAPAO SE 8AVMAZO ISE SPOUDEO ATOMO I AMAZONA TOU FORUM RE PEDI MOU ALA 8A MOU EPITRPSIS.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Στις 11 υπολογίζω να πινω τον καφέ μου μετά την Αμφισσα

Και δε βλέπω να γυρίζω το βράδυ
    Το πρωί όμως θα γυρίσεις Λιβαδειά ε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
    na pros8esw kai kati..

An ontws oi perissoteroi erxontai gia thn 'parea' stis synanthseis mas tis Deyteres, tote den 8a eixan toso provlhma na er8oun kai ston alimo, h opoudhpoe allou kanonisoume pou na mhn einai sto kentro ths a8hnas akrivws...

Apo oti mou fenete omws, oi Deuteres gia tous perissoterous einai 'mia kalh mera gia kafe' pou tyxenei na mhn exoun kanonisei kati kai giauto erxontai stis synanthseis.

Λοιπόν, για να ξέρεις υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι,ε αυτήν τη παρέα που ακόμα και το ένα χιλιόμετρο το μετράνε για να δουν αν θα έχουν βενζίνη να πάνε στη δουλειά τους την επόμενη!!! Αυτοί δλδ δεν έχουν δικαίομαι να μπορούν να έρχονται??? Συγνώμη κιόλας αλλά τα 5χλμ παραπάνω κοστίζουν κιόλας!!!!

Καλή η παρέα αλλά αν είναι να μην έχουμε βενζίνη για τον υπόλοιπο μήνα προτιμώ να μην πάω!!!! Άρα λοιπόν το κέντρο είναι μια χαρά! πολύ θα ήθελα να είναι δίπλα από το σπίτι μου αυτή η καεφετέρια! Να μην κινδυνεύω κιόλας πηγαίνοντας για καφέ, περνόντας από το κέντρο!!! Αλλά σκέφτομαι και λίγο τους άλλους! Βλέπεις δεν είμαι η μόνη που θα ήθελε κάτι δίκαιο!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Στις 11 υπολογίζω να πινω τον καφέ μου μετά την Αμφισσα

Και δε βλέπω να γυρίζω το βράδυ
    αυτα ειναι γαμω την αγανακτηση γαμω!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Το πρωί όμως θα γυρίσεις Λιβαδειά ε???
    θα δούμε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Λοιπόν, για να ξέρεις υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι,ε αυτήν τη παρέα που ακόμα και το ένα χιλιόμετρο το μετράνε για να δουν αν θα έχουν βενζίνη να πάνε στη δουλειά τους την επόμενη!!! Αυτοί δλδ δεν έχουν δικαίομαι να μπορούν να έρχονται??? Συγνώμη κιόλας αλλά τα 5χλμ παραπάνω κοστίζουν κιόλας!!!!

Καλή η παρέα αλλά αν είναι να μην έχουμε βενζίνη για τον υπόλοιπο μήνα προτιμώ να μην πάω!!!! Άρα λοιπόν το κέντρο είναι μια χαρά! πολύ θα ήθελα να είναι δίπλα από το σπίτι μου αυτή η καεφετέρια! Να μην κινδυνεύω κιόλας πηγαίνοντας για καφέ, περνόντας από το κέντρο!!! Αλλά σκέφτομαι και λίγο τους άλλους! Βλέπεις δεν είμαι η μόνη που θα ήθελε κάτι δίκαιο!!!

POU NA SOU STILO LEFTA GIA ISITIRIA
    TO TRAM EXI STASI EKI KONTA LEME:wacko:
    8A PERNIS TO METRO META TO TRAM KE 8A ISE EKI PROTI:wacko:

DEN VAZO GELAKIA ALA TA ES8ANOME....

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS

απ'ότι ξέρω, ας με διορθώσουν οι τεχνικά κατηρτισμένοι, όταν μια μηχανή δουλεύει με πρώτη δευτέρα από φανάρι σε φανάρι, ή ρελαντί για πολύ ώρα, καίει περισσότερη βενζίνη απ'ότι όταν δουλεύει σταθερά με 4η-5η στις 4000 στροφές κι ας κάνει και 5 χλμ παραπάνω....και σιγουρα δευτέρα δεν πρόκειτε ποτέ, ειδικά τις ώρες που πάμε, δηλαδή μετά τις 8, να βρεις κίνηση είτε στην εθνική, είτε στην παραλιακή...
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    POU NA SOU STILO LEFTA GIA ISITIRIA
    TO TRAM EXI STASI EKI KONTA LEME:wacko:
    8A PERNIS TO METRO META TO TRAM KE 8A ISE EKI PROTI:wacko:

DEN VAZO GELAKIA ALA TA ES8ANOME....
    οσο και να πολεμας 10 χρονια χρησης προσφερουν μια ανεση και μια εφαρμογη πρωτης ταξης.
    επισης αυτη η φθορα στον χρονο ειναι τις μοδας πλεον,αλλωστε σε ολους αρεσει το "κιτρινο" μονο οι φωτογραφοι το συχαινονται :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

οσο και να πολεμας 10 χρονια χρησης προσφερουν μια ανεση και μια εφαρμογη πρωτης ταξης.
    επισης αυτη η φθορα στον χρονο ειναι τις μοδας πλεον,αλλωστε σε ολους αρεσει το "κιτρινο" μονο οι φωτογραφοι το συχαινονται :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    KE POU TO KSERIS AFTO GIA TOUS FOTOGRAFOUS?
    ISE KE ESI DIKIA MAS?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

..........

Εσείς φύγατε και πήγατε στο καινούργιο μαγαζί, εσάς σας αρέσεις το καινούργιο μαγαζί, να ερχόμαστε να σας βλέπουμε, πήρατε τις αποφάσεις και τέλος!!!!

Ρε παιδιά ποιοι είστε εσείς? Γιατί εγώ ξέρω για μια παρέα με μηχανές που συχνάζει σε ένα μαγαζί!!!! Όχι καναν υπουργό με το επιτελείο του!!!!

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Αλλά σκέφτομαι και λίγο τους άλλους! Βλέπεις δεν είμαι η μόνη που θα ήθελε κάτι δίκαιο!!!

το τι είναι δίκαιο και τι όχι δεν είναι αντικειμενικό......αυτό καθορίζετε από τη θέληση των πολλών....

άλλωστε το ξαναλέω η πορεία θα δείξει.........αν όντως δεν είναι καλό το μαγαζί θα αδειάσει σιγά σιγά και θα ξαναγεμίσει το δέλεαρ....

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    KE POU TO KSERIS AFTO GIA TOUS FOTOGRAFOUS?
    ISE KE ESI DIKIA MAS?
    προς το παρων εξασκω το φουστης και οταν το τελειοποιησω θα πιασω και την μηχανη στα χερια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: διοτι πανω απ ολα η τεχνη θελει στυλ :rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

προς το παρων εξασκω το φουστης και οταν το τελειοποιησω θα πιασω και την μηχανη στα χερια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: διοτι πανω απ ολα η τεχνη θελει στυλ :rotflmao: :rotflmao:
    E VEVEA KE OS GNOSTO
    OPOS IPE KE O XARI KLIN EMIS I KALITEXNES TON PERNOUME
    KE IXE PROS8ESI GIA TON EAFTO TOU
    EGO TON EXO PARI TRIS FORES
    O GIANIS O PARIOS TON EXI PARI 5
    KE AFTOS POU DEN TON EXI PARI KA8OLOU INE O GIORGOS O MARINOS....

Παρόμοια θέματα

1. Δευτέρα 23/8 το Group therapy συνεχίζετε στο ΔΕΛΕΑΡ
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 21:18
  2. Συναντηση Δελεαρ για coca-amstel στις 9:00...
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2004, 13:01
  3. Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 17:37
  4. Καλημέρα...ΚΑΦΕΔΑΚΙ...στο...ΔΕΛΕΑΡ...29/5;;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 17:32
  5. Δελεαρ 2/4/04