re Billy, ta thes kai ta les auta? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
και εγώ νομίζω οτι κάνεις λάθος, νομίζω οτι η τσέλσι προσπάθησε αρκετά αλλά δεν τα κατάφερε γιατι ο ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ καλά αμυντικά απλά που μετά το 65-70 που τα ψιλοφτύσαμε (εδώ έχεις δίκιο) ανέβηκε η τσέλσι και προσπάθησε μια χαρά να χτυπήσει το παιχνίδι, έβαλε ανελκά και καλού και λαμπαρντ που ήθελε να τον προφυλάξει για τον τελικό το σκ αλλά δεν του βγήκαν. εγώ πιστεύω ότι ο ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ καλά έκανε και 3 ευκαιρίες στο παιχνίδι μπας και το πάρει δεν του βγήκαν και ήρθε 0-0. μια χαρά ήταν. τώρα για το άλλο που είπες ότι ήταν βαρετό το παιχνίδι, πιστεύω ότι μόνο εμείς οι γαύροι μπορούσαμε να το δούμε όλο και να το ζήσουμε το παιχνίδι. ήταν όπως έβλεπα το βάζελο παλιά στην ευρώπη και με έπαιρνε ο ύπνος μόνο που τώρα παίζαμε εμείς και ήμουν στην τσίτα. αλλά τι τα θες δυστηχώς έτσι πρέπει να παίζουν οι ελληνικές ομάδες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους αν θέλουν να έχουν ελπίδες. απλά είμαι αντίθετος σε αυτό που έκανε ο βάζελος που με όλους τους αντιπάλους έπαιζε έτσι, εμείς τουλάχιστον το κάνουμε μόνο με καμοιά τσέλσι αυτό και όχι με όλους.
koita pou xemitisan ta gaurakia kai milane gai eurwpi re :rotflmao: