Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Εγω λοιπον που ειμαι ενας νεοπτωχος νομας της καφετερειας και θελω ενα αξιοπιστο καλογυαλισμενο μηχανακι που να τα κανει ολα καλα και να μην κοστιζει πανω απο 8000 ουρα και να μου αρεσει και εμφανησιακα και να εχει και μια καλη σχετικα αυτονομια και να μην ξυπναω ολη την γειτονια οταν το βαζω μπρος το πρωι και να βρισκω ανταλλακτικα οποτε θελω τουλαχιστον για τα επομενα 5-10 χρονια και να μην τα πληρωνω και μια περιουσια και και και και......και δεν ειμαι και 18 χρονων για να πηγαινω συνεχεια στην μια ροδα...
Ε λοιπον νομιζω οτι το τενερε μου ψιλοταιριαζει![]()
Φίλε "peskandritsos" Ίσως παρεξηγήθηκε λίγο αυτό που είπα, ειλικρινά δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ας κοιτάξουν όλοι όσοι αράζουν το full εξοπλισμένο adventure μηχανάκι τους έξω από μια καφετέρια να κάνουν κανένα ταξίδι , καμία ορεινή διαδρομή μπας και αποκτήσουν καμία ‘πρωτογενή’ εμπειρία . Και μετά σχολιάζουν τις αναρτήσει και την μειωμένη απόδοση μιας μηχανής όπως το τενερε όπου ουδέποτε καβάλησαν.
Κατά την γνώμη μου το 90% των αναβατών δεν μπορεί να αξιοποιήσει-ξεπεράσει όσα οι σύγχρονες μοτοσικλέτες προσφέρουν, γιατί απλούστατα αν το είχαν καταφέρει θα είχαν τόσες εμπειρίες να μας διηγηθούν (βλέπε βροχιδης), ώστε δεν θα έμενε χρόνος να αναλωθούν σε ατέρμονες διαμάχες για αναρτήσεις ,αποδόσεις, ακαμψίες και λοιπά μαρκετιστικα τρικ.
![]()
![]()