Σελίδα 21 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 1116171819202122232425263171121 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Εγω λοιπον που ειμαι ενας νεοπτωχος νομας της καφετερειας και θελω ενα αξιοπιστο καλογυαλισμενο μηχανακι που να τα κανει ολα καλα και να μην κοστιζει πανω απο 8000 ουρα και να μου αρεσει και εμφανησιακα και να εχει και μια καλη σχετικα αυτονομια και να μην ξυπναω ολη την γειτονια οταν το βαζω μπρος το πρωι και να βρισκω ανταλλακτικα οποτε θελω τουλαχιστον για τα επομενα 5-10 χρονια και να μην τα πληρωνω και μια περιουσια και και και και......και δεν ειμαι και 18 χρονων για να πηγαινω συνεχεια στην μια ροδα...

Ε λοιπον νομιζω οτι το τενερε μου ψιλοταιριαζει

Φίλε "peskandritsos" Ίσως παρεξηγήθηκε λίγο αυτό που είπα, ειλικρινά δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ας κοιτάξουν όλοι όσοι αράζουν το full εξοπλισμένο adventure μηχανάκι τους έξω από μια καφετέρια να κάνουν κανένα ταξίδι , καμία ορεινή διαδρομή μπας και αποκτήσουν καμία ‘πρωτογενή’ εμπειρία . Και μετά σχολιάζουν τις αναρτήσει και την μειωμένη απόδοση μιας μηχανής όπως το τενερε όπου ουδέποτε καβάλησαν.
    Κατά την γνώμη μου το 90% των αναβατών δεν μπορεί να αξιοποιήσει-ξεπεράσει όσα οι σύγχρονες μοτοσικλέτες προσφέρουν, γιατί απλούστατα αν το είχαν καταφέρει θα είχαν τόσες εμπειρίες να μας διηγηθούν (βλέπε βροχιδης), ώστε δεν θα έμενε χρόνος να αναλωθούν σε ατέρμονες διαμάχες για αναρτήσεις ,αποδόσεις, ακαμψίες και λοιπά μαρκετιστικα τρικ.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasfazer
    Φίλε "peskandritsos" Ίσως παρεξηγήθηκε λίγο αυτό που είπα, ειλικρινά δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ας κοιτάξουν όλοι όσοι αράζουν το full εξοπλισμένο adventure μηχανάκι τους έξω από μια καφετέρια να κάνουν κανένα ταξίδι , καμία ορεινή διαδρομή μπας και αποκτήσουν καμία ‘πρωτογενή’ εμπειρία . Και μετά σχολιάζουν τις αναρτήσει και την μειωμένη απόδοση μιας μηχανής όπως το τενερε όπου ουδέποτε καβάλησαν.
    Κατά την γνώμη μου το 90% των αναβατών δεν μπορεί να αξιοποιήσει-ξεπεράσει όσα οι σύγχρονες μοτοσικλέτες προσφέρουν, γιατί απλούστατα αν το είχαν καταφέρει θα είχαν τόσες εμπειρίες να μας διηγηθούν (βλέπε βροχιδης), ώστε δεν θα έμενε χρόνος να αναλωθούν σε ατέρμονες διαμάχες για αναρτήσεις ,αποδόσεις, ακαμψίες και λοιπά μαρκετιστικα τρικ.

Μωρε μια χαρα τα λες εσυ..
    Εγω εχω αρπαξει στροφαλο που ειμαι σχεδον 3 μηνες χωρις μηχανη και μου εχουνε πρηξει τα @@ απο την ΥΑΜΑΗΑ οτι ερχεται και ερχεται και ολο καποιοι αλλοι φταινε και λεει θα ειμαι απο τους πρωτους που θα το παραλαβουν...
    Ολο μλκιες.
    Αλλα εχω βαλει ενα τελευταιο οριο.
    25-7-2008 Παω την οικογενεια διακοπες.
    Αν δεν το εχω μεχρι τοτε ΥΑΜΑΗΑ .
    Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν μουσμουλα.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Μωρε μια χαρα τα λες εσυ..
    Εγω εχω αρπαξει στροφαλο που ειμαι σχεδον 3 μηνες χωρις μηχανη και μου εχουνε πρηξει τα @@ απο την ΥΑΜΑΗΑ οτι ερχεται και ερχεται και ολο καποιοι αλλοι φταινε και λεει θα ειμαι απο τους πρωτους που θα το παραλαβουν...
    Ολο μλκιες.
    Αλλα εχω βαλει ενα τελευταιο οριο.
    25-7-2008 Παω την οικογενεια διακοπες.
    Αν δεν το εχω μεχρι τοτε ΥΑΜΑΗΑ .
    Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν μουσμουλα.
    25-7 ειπα??? Μηπως ειμαι πολυ ελαστικος???
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

25-7 ειπα??? Μηπως ειμαι πολυ ελαστικος???
    Κόψε κάτι, κόψε κάτι...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Κόψε κάτι, κόψε κάτι...
    Εσυ βρωμοσαλιγκαρε μας ειρωνευεσαι που σερνεσαι με την κοιλια στα χωματα???

Αληθεια απο πυρετο πως πας??

Ξερεις εσυ...

Εσυ βρωμοσαλιγκαρε μας ειρωνευεσαι που σερνεσαι με την κοιλια στα χωματα???

Αληθεια απο πυρετο πως πας??

Ξερεις εσυ...

Συμπάσχω μαζί σου Στρατούλη μου, και το ξέρεις...

Το κορίτσι μπήκε στο χειρουργείο και οι γιατροί αυτή την στιγμή συσκέπτονται για την κατάστασή του όσο εγώ περιμένω καπνίζοντας το ένα τσιγάρο μετά το άλλο...

Θα ενημερώσω τάχιστα όταν βγει η διάγνωση...

Άντε λέεεεεεμμμμεεεεεεε... Δεςν αντέχω.. Θέλω βόλτα.... (πάλι...)

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Συμπάσχω μαζί σου Στρατούλη μου, και το ξέρεις...

Το κορίτσι μπήκε στο χειρουργείο και οι γιατροί αυτή την στιγμή συσκέπτονται για την κατάστασή του όσο εγώ περιμένω καπνίζοντας το ένα τσιγάρο μετά το άλλο...

Θα ενημερώσω τάχιστα όταν βγει η διάγνωση...

Άντε λέεεεεεμμμμεεεεεεε... Δεςν αντέχω.. Θέλω βόλτα.... (πάλι...)

Βρε λες να ειναι εγκυος???

Βρε λες να ειναι εγκυος???
    Τι είπες τώρα? Κι εγώ που την προσέχω να μην κάνει κακές παρέες...

Θα την αποκληρώσω αν είναι...

Αλλά ένα πυρετούλι, τοοοοσο δα μικρούλι έχει μόνο... (Ελπίζω...)

XR
    XTR
    XJR

Τι είπες τώρα? Κι εγώ που την προσέχω να μην κάνει κακές παρέες...

Θα την αποκληρώσω αν είναι...

Αλλά ένα πυρετούλι, τοοοοσο δα μικρούλι έχει μόνο... (Ελπίζω...)
    Και οταν βγει απο το νοσοκομειο εεεε?

ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΑΡΩΣΤΗ σε κοβω

Και οταν βγει απο το νοσοκομειο εεεε?

ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΑΡΩΣΤΗ σε κοβω
    Το βασικό είναι να βγει, και να βγει καλά. Αφού ο πυρετός δεν θεραπεύεται με απλή ασπιρίνη και οι γιατροί ακόμα συσκέπτονται, κάθομαι στα κάρβουνα...

Αλλά γιατροί είναι αυτοί... μην τους πιέσουμε πολύ και κάνουν κανά λάθος...

Κατά τα άλλα... είναι καλό κορίτσι... υπάκουο...

Μάλλον θα της τη χαρίσω αυτή τη φορά...

Μακάρι να τη βγάλει καθαρή να πάμε καμιά βόλτα ΣΚ με ένα φίλο που πήρε Fireblade 08 σήμερα...

Αν πω ότι δεν έχω άγχος και είμαι ήρεμος... θα λέω ψέματα...

Thanks για το ενδιαφέρον φίλε

XR
    XTR
    XJR

Ενα πουλακι ειπε οτι το παπορι απ την περσια φορτωθηκε και καταφτανει στον προορισμο του τη πρωτη εβδομαδα του Ιουλιου.Δηλαδη την ε ΕΠΟΜΕΝΗ

Ενα πουλακι ειπε οτι το παπορι απ την περσια φορτωθηκε και καταφτανει στον προορισμο του τη πρωτη εβδομαδα του Ιουλιου.Δηλαδη την ε ΕΠΟΜΕΝΗ
    Με παραδόσεις την μεθεπόμενη στους τυχερούς...

XR
    XTR
    XJR

Με παραδόσεις την μεθεπόμενη στους τυχερούς...
    :a19:

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12

Για πε ρε Στράτο τι ξέρεις .......
    Μην παίζεις με την ψυχική μας υγιεινή , γιατί θα με δείτε στα κανάλια , με τους αβανάκιδες που έχουμε μπλέξει........
    :a017: :a37:
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Για πε ρε Στράτο τι ξέρεις .......
    Μην παίζεις με την ψυχική μας υγιεινή , γιατί θα με δείτε στα κανάλια , με τους αβανάκιδες που έχουμε μπλέξει........
    :a017: :a37:
    Για δε ρωτας καλυτερα τον σαλιγκαρο που σαν βρωμιαρικο σκουληκι βγαζει τετοιες βρωμες???

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3