μπραβο κοπελια!χαιρομαστε ολοι και σε συγχαιρουμε για το κουραγιο σου!νασαι καλα και να αναρρωσεις πληρως πολυ πολυ γρηγορα!!
μπραβο κοπελια!χαιρομαστε ολοι και σε συγχαιρουμε για το κουραγιο σου!νασαι καλα και να αναρρωσεις πληρως πολυ πολυ γρηγορα!!
περαστικα κοπελια απο ενα ομοιοπαθη (σπασμενο χερι) απο πτωση
τα θετικα vibes ολων πιστευω βοηθησαν ολο αυτο τον καιρο
* να χαιρεσαι τον ανθρωπο σου![]()
gas......N
Περαστικά κι αγύριστα κορίτσι, να χαίρεσαι τους ανθρώπους και τα τετράποδα κουκλιά σου που σ΄αγαπάνε και γρήγορα πάλι πάνω στο μοτόρι σου.![]()
Ευχαριστώ όλα τα παιδά κι ας μη σας πολυξέρω εδώ.
Επιτέλους βρίσκομαι ξανά σπιτάκι μου, συντροφιά επιτέλους με τα τετράποδα παιδιά μου και αναρρώνω. Ελπίζω σύντομα να είμαι ξανά μάχιμη.
![]()
σιδερενια, ποτε ξανα !
Ride On !
Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Επιτέλους βρίσκομαι ξανά σπιτάκι μου, συντροφιά επιτέλους με τα τετράποδα παιδιά μου και αναρρώνω. Ελπίζω σύντομα να είμαι ξανά μάχιμη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
![]()
Σιδερένια και να είσαι πάντα καλά.![]()
Έφη ποτέ ξανά! Δυνατή και χαμογελαστή σου εύχομαι να είσαι...![]()
"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."