σημερα εγινε η χρεωση της καρτας και παραδοθηκε στο τοπικο γραφειο της ΤΝΤ.Αντε να παιρνουν το δρομο τους...
Τα κρανακια τι ημερομηνια παραγωγης ειχαν??Η Καρολ μου ειπε τελη 08!
σημερα εγινε η χρεωση της καρτας και παραδοθηκε στο τοπικο γραφειο της ΤΝΤ.Αντε να παιρνουν το δρομο τους...
Τα κρανακια τι ημερομηνια παραγωγης ειχαν??Η Καρολ μου ειπε τελη 08!
τα δικα μου 0808 (Ιουλιος 2008, πιο φρεσκα δεν υπαρχουν)
όσον αφορά την ημερομηνία παραγωγής του δικού μου γράφει H07. Tι σημαίνει αυτό;
Από ότι διάβασα κάπου στο thread H=2008 (Έτος), 07=Έβδομος μήνας (δηλαδή Ιούλιος).
Τα λέω καλά;
Οπότε Ιούλιος του 2008 οπότε και φαντάζομαι πως ποιό φρέσκια ημερομηνία δεν υπάρχει.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
0808; Τι εννοέις;Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
τα δικα μου 0808 (Ιουλιος 2008, πιο φρεσκα δεν υπαρχουν)
το γραφει στη παρενθεση!![]()
στα SHOEI εχει τη μορφη 0808## (*)
.... 20"08"ετος "08"μηνας "##"(δε θυμαμαι τι γραφει εδω) μερα
που την γράφει ρε παιδιά την ημερομηνία; (shoei xr εδώ)
ψαξε μεσα στο εσωτερικο του κρανους ειναι κατω απο το "μαξιλαρακι" εχει 2-3 αυτοκολλητα το ενα λεει production date και εχει ενα εξαψηφιο αριθμο με σφραγιδα
http://www.mxdirtrider.com/h-resourc...our-helmet.htm
Σύμφωνα με το παραπάνω και με αρκετά άλλα άρθρα που έχω διαβάσει η ημερομηνία παραγωγής δεν παίζει ρόλο. Αρκεί το κράνος να είναι σωστά αποθηκευμένο. Ο ωφέλιμος χρόνος του αρχίζει από όταν αρχίζεις να το χρησιμοποιείς. Ακόμη και η ίδια η shoei δεν αναφέρει πουθενά αντικατάσταση λόγω λήξης του κράνους![]()
Varadero MK1
φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά λέω εγώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasm
http://www.mxdirtrider.com/h-resourc...our-helmet.htm
Σύμφωνα με το παραπάνω και με αρκετά άλλα άρθρα που έχω διαβάσει η ημερομηνία παραγωγής δεν παίζει ρόλο. Αρκεί το κράνος να είναι σωστά αποθηκευμένο. Ο ωφέλιμος χρόνος του αρχίζει από όταν αρχίζεις να το χρησιμοποιείς. Ακόμη και η ίδια η shoei δεν αναφέρει πουθενά αντικατάσταση λόγω λήξης του κράνους![]()
![]()
δε νομιζω να χαλασε κανεναν φρεσκο πραγμα!
ανιχνευτη που εχασες το track του δεματος?
Τελικά το δικό μου είναι φλεβάρης του 2008. Μια χαρά!
Δεν κατάλαβα τι ρωτάς. Γίνε λιγάκι ποιό συγκεκριμένος και ευχαρίστως θα σου απαντήσω. Track δέματος αν έχασα; Πραγματικά νομίζω ότι είσαι εκτός θέματος πάντως.Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
δε νομιζω να χαλασε κανενα φρεκο πραγμα!
ανιχνευτη που εχασες το track του δεματος?
![]()
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Τελικά το δικό μου είναι φλεβάρης του 2008. Μια χαρά!![]()
με βαση αυτο καταλαβα οτι σε καποια φαση εχασες τη δυνατοτητα ανιχνευσης του δεματος.Παρανοηση δικια μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από anixneyths
Μόλις τσέκαρα να δω λεπτομέρειες για την παραγγελία μου από το bikersbargains.co.uk. Το πακέτο είναι πλέον (το πρωί δεν ήταν...) "trackable" δια μέσο του "site" της ΤΝΤ. Πλέον το μόνο που απομένει είναι να περιμένω. Όταν παραλάβω θα στείλω φωτογραφίες και σχόλια.
Γειά από εμένα.![]()
Γενικοτερα ολη την ωρα εβλεπες που βρισκοταν το δεμα??
Μερικες φορες λογω βιασυνης γραφω βιαστικα και δε γινεται ευκολα αντιληπτο απο τους αναγνωστες τι θελω να πω.Συγγνωμη.
Γιατι ειμαι εκτος θεματος?Νομιζω οτι ειμαι σχετικοτατος με το θεμα αγορας απο το εν λογω μαγαζι,καθωτι δεν εγραψα κατι ασχετο.Αρχικά δημιουργήθηκε από anixneyths
Πραγματικά νομίζω ότι είσαι εκτός θέματος πάντως.
![]()
Επισης αν δεν ηταν αυτο το θεμα,δε νομιζω οτι θα τολμαγα να αγορασω απο εξω.
Το οτι για καποιους φαινεται απλη διαδικασια η παραγγελια απο το εξωτερικο,δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν noobαδες στο θεμα κ ισως προβληματα και φοβιες που εχω συναντησει εγω να τα βρουν και αλλοι και να αγχωνονται αδικως.
Ευχαριστω ομως οπως και να χει για τις απαντησεις σου.
Εστω και ετσι 21 σελιδες θεμα,βοηθαει πολυ και προπαντων μας γλιτωνει χρηματα.