Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
O Λαζαριδης που ειναι?!
Πρεπει να παω τις ζαντες ή θα τις βγαλει αυτος απο το μηχανακι?!
![]()
![]()
μετα τον Αγιο Ανδρεα , περνας και την veso και τον βλεπεις απο μακρυα στα αριστερα σου ...
O Λαζαριδης που ειναι?!
![]()
![]()
μετα τον Αγιο Ανδρεα , περνας και την veso και τον βλεπεις απο μακρυα στα αριστερα σου ...
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Δλδ συνφωνειτε οτι ο Λαζαριδης ειναι οκ?!....Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
δεν ξερω .. δεν τον εχω δοκιμασει .... βεβαια θα με χαλουσε να εβλεπα να γρατουναει την ζαντα (οι περισσοτεροι αυτοκινητοζανταδες το κανουν) και ας πληρωνα 5 γιουργια ....Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δλδ συνφωνειτε οτι ο Λαζαριδης ειναι οκ?!....
συνεπως αν πας εκει να μας πεις την γνωμη σου ....![]()
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Μα για αυτο ρωταω και εγω...Για να μην γινει καμια ζημια...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
δεν ξερω .. δεν τον εχω δοκιμασει .... βεβαια θα με χαλουσε να εβλεπα να γρατουναει την ζαντα (οι περισσοτεροι αυτοκινητοζανταδες το κανουν) και ας πληρωνα 5 γιουργια ....
συνεπως αν πας εκει να μας πεις την γνωμη σου ....![]()
![]()
![]()
O Λαζαριδης που ειναι?!
![]()
![]()
Ακτη Δυμαιων και Β.Ηπειρου..........
Μονο ζαντες, 5 ευρω η μια (ξεμονταρισμα-μονταρισμα-ζυγοσταθμιση)
15 ευρω η μια, νομιζω, να στην βγαλει απο το μηχανακι
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Ακομα δεν εχω βρει καποιον να μην γρατζουνισει την ζαντα..............Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δλδ συνφωνειτε οτι ο Λαζαριδης ειναι οκ?!....
ΘΕΡΜΟΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΜΙΚΕΣ, ΟΛΟΙ εχουν αφησει και καποια γρατζουνια στην ζαντα, , ισως οχι με την πρωτη, αλλα με την 2η -3η ΣΙΓΟΥΡΑ
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Ok δεν τρελαινομαι αμα γινει καμια γρατσουνιτσα γτ το μηχανακι ειναι ενα XT225 SEROW!![]()
Eυχαριστω παιδια...
Θα ρωτησω και τον μηχανικο μου να δω τι παιζει και θα αποφασισω...
Α,κατι τελευταιο.Ο Λαζαριδης εχει ειδικο μηχανιμα ζυγοσταθμισης για μοτο ή ειναι αυτοκινητων?!
Γτ εχω διαβασει οτι αμα ειναι αυτοκινητου δεν κανει δουλεια![]()
![]()
![]()
Καλημέρα παίδες!!!
Τελικά ποιός είναι μέσα για αύριο πρωί;;
Γαλαξίδι, Ιτέα, Λαμία, βλέπουμε....
"Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
- V. Rossi, What if I had never tried it -
...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???
Καλημέρα παίδες..
Γαλαξίδι Ιτέα παίζει και την Kυριακή (4-5 scooteria θα συναντηθούν με άλλα 3-4 εκεί).Φαί καφές και αναχώρηση απο την παλιά interamerican στις 10 το πρωί..όσοι ψήνονται για χαλαρή βολτίτσα είναι ευπρόσδεκτοι.. :-)
Για κάποιον φίλο που ρώτησε για τον Λαζαρίδη..ναί είναι μια χαρά οκ :-) Βρίσκεται μετά τη veso...στο φανάρι που σταματάς για να στρίψεις Β.ηπείρου στη γωνία πάνω είναι το κατάστημα ένα μεγάλο Μπλε. Δε το χάνεις :-) Τυχαίνει να είναι γνωστός μου αλλά δε νομίζω να έχει διαφορά με κάποιον που δεν είναι γνωστός του..δοκίμασε κ πες μας.
Άλλαξα πρόσφατα λάστιχα και δε χρέωσε τίποτα για περαστικά (σε τιμή που δε βρήκα στην αγορά..και σε σκούτερ που είναι μανικάκι έτσι..)
Δεν καταλαβα τι σε χρεωσε ομως?!Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Καλημέρα παίδες..
Γαλαξίδι Ιτέα παίζει και την Kυριακή (4-5 scooteria θα συναντηθούν με άλλα 3-4 εκεί).Φαί καφές και αναχώρηση απο την παλιά interamerican στις 10 το πρωί..όσοι ψήνονται για χαλαρή βολτίτσα είναι ευπρόσδεκτοι.. :-)
Για κάποιον φίλο που ρώτησε για τον Λαζαρίδη..ναί είναι μια χαρά οκ :-) Βρίσκεται μετά τη veso...στο φανάρι που σταματάς για να στρίψεις Β.ηπείρου στη γωνία πάνω είναι το κατάστημα ένα μεγάλο Μπλε. Δε το χάνεις :-) Τυχαίνει να είναι γνωστός μου αλλά δε νομίζω να έχει διαφορά με κάποιον που δεν είναι γνωστός του..δοκίμασε κ πες μας.
Άλλαξα πρόσφατα λάστιχα και δε χρέωσε τίποτα για περαστικά (σε τιμή που δε βρήκα στην αγορά..και σε σκούτερ που είναι μανικάκι έτσι..)![]()
Τις ροδες τις εβγαλε αυτος ή τις πηγες εσυ?!Επισης,τα λαστιχα τα πηρες απο αυτον ή του τα πηγες εσυ?!
![]()
![]()
Ίσως να φταίω εγώ που δε κατάλαβες.. :P
Πήγα με το μηχανάκι..ήπια καφέ για καμια ώρα γιατί τόσο έκανε το παιδί να βγάλει - αλλάξει - βάλει λάστιχα στο scooter μπρος πίσω..και πλήρωσα τα λάστιχα και μόνο (δηλαδή δε με χρέωσε εργασία κάπου) σε τιμή 20Ε πιο κάτω απο Αγ.Σοφίας που είχε ρωτήσει ένας φίλος για εμένα για τα ίδια λάστιχα.
20Ε δεν ειναι πολλα αλλα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Ίσως να φταίω εγώ που δε κατάλαβες.. :P
Πήγα με το μηχανάκι..ήπια καφέ για καμια ώρα γιατί τόσο έκανε το παιδί να βγάλει - αλλάξει - βάλει λάστιχα στο scooter μπρος πίσω..και πλήρωσα τα λάστιχα και μόνο (δηλαδή δε με χρέωσε εργασία κάπου) σε τιμή 20Ε πιο κάτω απο Αγ.Σοφίας που είχε ρωτήσει ένας φίλος για εμένα για τα ίδια λάστιχα.
εσυ πηρες τα ελαστικα απο αυτον ενω εγω απο εξωτερικο!!!![]()
![]()
Ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες φιλε μου...
Θα ρωτησω και οπου παω θα γραψω εντυπωσεις...
![]()
![]()
Τίποτα.
Ρώτησε χρέωση για πέρασμα μόνο, αν και κάποιος πιο πάνω έχει απαντήσει ήδη :-)
Και κάτσε εκεί στο πέρασμα ώστε ν αποφύγεις γρατσουνιές κτλ που λένε. Μπροστά σου το κάνει.
Στα 150 με 130Ε υπάρχει μια διαφορά για άλλους αμελητέα για άλλους όχι:-)
Και μια πληροφορία που μόλις έμαθα..ναι έχει μηχάνημα ζυγοστάθμισης για μότο..στο μαγαζί το γωνιακό που είναι καθαρά για μότο-και μεγάλα φορτηγά :-)
ΥΓ εκδρομή Κυριακή κανείς ιτέα-γαλαξίδι?
hello..
το σ/κ θα μαι σερρας..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κ λογικα τριτη-τεταρτη μπακ ιν πατρας..
να κανονισουμε τπτ..
ΠΑΑΑΑΑΝΟΟΟΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΓΑΜΩΑΛΥΣΙΔΑ ΜΟΥ ΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ @@
ας σουν ας αη γκετ μπακ, οκε?![]()
Ψηνομαι με την προυποθεση οτι θα εχω προλαβει μα περασω ελαστικα και να φτιαξω και κατι αλλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Τίποτα.
Ρώτησε χρέωση για πέρασμα μόνο, αν και κάποιος πιο πάνω έχει απαντήσει ήδη :-)
Και κάτσε εκεί στο πέρασμα ώστε ν αποφύγεις γρατσουνιές κτλ που λένε. Μπροστά σου το κάνει.
Στα 150 με 130Ε υπάρχει μια διαφορά για άλλους αμελητέα για άλλους όχι:-)
Και μια πληροφορία που μόλις έμαθα..ναι έχει μηχάνημα ζυγοστάθμισης για μότο..στο μαγαζί το γωνιακό που είναι καθαρά για μότο-και μεγάλα φορτηγά :-)
ΥΓ εκδρομή Κυριακή κανείς ιτέα-γαλαξίδι?
![]()