Πολύ ωραίο!! Το χρώμα σου πέτυχε μια χαρά!!!![]()
σευχαριστω πολυ φιλε μου. το χρωμα με παιδεψε αρκετα αλλα το καταφερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Mokilock
Πολύ ωραίο!! Το χρώμα σου πέτυχε μια χαρά!!!![]()
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
Αρκετά πρωτότυπο το χρώμα του φτερου στο χρώμα της μηχανής. Μεγειά!!!!!!! Το βαλιτσάκι φίλε μου, σου εχει παρουσιάσει κοσκίνισμα στο τιμόνι σε κάποιο φάσμα ταχύτητας;?;?
μεχρι τα 150 χλμ δεν καταλαβα τιποτα.αλλα ξερω οτι σε παραπανω χλμ σιγουρα θα κουναει λιγο.Αρχικά δημιουργήθηκε από RENAULT xj6
Αρκετά πρωτότυπο το χρώμα του φτερου στο χρώμα της μηχανής. Μεγειά!!!!!!! Το βαλιτσάκι φίλε μου, σου εχει παρουσιάσει κοσκίνισμα στο τιμόνι σε κάποιο φάσμα ταχύτητας;?;?
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
Η ζελατίνα του fering μου τρίζει οταν κλείνω το γκάζι. Το κάνει και σε αλλον? και αν υπάρχει θεραπεία?![]()
για χαρα παιδες μηπως ξερει κανενας που μπορω να κανω test ride το xj6
To ebike Οκτωβρίου εχει τεστ το diversion.
ειδα το xj6 στον παπαγεωργιου μαυρο και ασπρο τελεια και τα δυο μου τα αφηνει 6200 με πινακιδες αδεια σηματακι χωρις δωρα καλη αγορα μου φαινεται εχει ψωνισει κανενας απο εκει
Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
To ebike Οκτωβρίου εχει τεστ το diversion.
το οποιο μονο καλα λογακια δεν λεει...το θαβει κυριολεκτικα!
αυτό παρατήρησα και εγώ. Οταν τέλειωσα την ανάγνωση παραλίγο να βάλω αγγελία πώλησης...Αρχικά δημιουργήθηκε από sofix
το οποιο μονο καλα λογακια δεν λεει...το θαβει κυριολεκτικα!![]()
Τώρα, χωρίς πλάκα, μπορεί ίσως να έχει ψιλοδίκιο για τις αναρτήσεις. Αλλά για τον κινητήρα και τα φρένα νομίζω το αδικεί πολύ!