Σελίδα 21 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 1116171819202122232425263171121 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ME ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.....................ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

πράσινος.......
    Όσο κί άν μάς τό παίζεις.........cool-άτος...!!!

Πολύ καλά τά είπε τό παλικαράκι...........πού δέν είναι καραγκιόζης,τύπου ..........
    μέ σωστή νοοτροπία..........
    Καί τόσα πού είπε γιά έναν παίκτη πού ίσως μελλοντικά βρεθεί στόν ΠΑΟ άν παίξει μπάλλα........ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....
    Έλπίζω νά τό έπιασες αύτό τό τελευταίο...!!!
    αν αυτην ειναι γνωμη ενος ανθρωπου που ενω οι προπονητες μιας ομαδας ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΦΑΓΗ...και την βλεπει μονο ο υγιης φιλαθλος(εσυ δηλαδη) τοτε η γνωμη σου περασε και δεν ακουμπησε.

αυτα που εχω γραψει κατα καιρους εναντιον του παναθηναικου φανερωνουν αν ειμαι βαμμενος η οχι...

σου ξαναλεω....σαντος,κωστικος,παικτες του παοκ (εκτος κουτσιανικουλη και αυτος κατοπιν εορτης) ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΥΝΟΗΣΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

αλλα αφου το λες εσυ...ετσι θα ειναι΄

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ...στη τελικη εννια μηνες εχει να ηττηθει ο Πανθηναϊκος, πες το τυχη, πες το οπως θες, συμβαινει παντως!

τοτε γιατι κραζατε τον σουμ που ειχε την ομαδα αητητη ενα χρονο και πηρε και νταμπλ ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

ποιος ήταν που έκραζε και ήταν έτοιμος να εκραγεί όταν οι επιλογές (για ακόμα μια φορά) του θείου Σωκράτη κόντεψαν να μας βγάλουμε καρκίνο ενώ δεν είχε αρχίσει καλά καλά η χρονιά?
    μήπως,λέω εγώ τώρα,ήταν ο κόσμος που δεν άντεχε το χάλι του μυρωδιά Κετσμπάϊα?

Φιλε μου δεν ξερω απο ποτε παρακολουθεις τον γαυρο (και δεν το λεω ειρωνικα ) αλλα εχετε μεγαλη ιστορια κουτοχορτου.μην με κανεις να ανατρεξω τωρα σε οτι σας εχουν ταισει ολα αυτα τα χρονια

Ντάξει μπορεί με τον τρισμέγιστο Αλμπέρτο να γελάσαμε όλοι λόγω του εκεντρικού της όλης εμφάνισης αλλα δεν είχε άδικο.
    Η απαξίωση & ο μη σεβασμός σε αυτή τη χώρα δίνει ρέστα!ο κάθε πουθενάς,ο κάθε αποτυχημένος που πιάνει μια πένα,κράζει κατα το δοκούν.

το ιδιο λεμε φιλε μου εδω, γιατι φωναζεις ?

τι συστημα είναι αυτό με τη δημιουργία εντυπώσεων ρε σεις???

ρε φιλε σε ποιον θα δημιουργησουμε εντυπωσεις? σε τιποτα 8χρονια που γραφουν εδω?? οτι να ναι...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pontikis-paraga.jpg 
Προβολές:	56 
Μέγεθος:	33,5 KB 
ID:	178353

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Στις 12/01/2001, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 107,4 ο Στέλιος Μανωλάς "τα έχωσε" στο Στάθη αλλά "κάρφωσε" και το... Μελισσανίδη! "Αν τα έχει πει αυτά ο Στάθης (εννοεί αν έχει δώσει εντολή να κάνουν τους "τραυματίες") είναι εγκληματίας, πρέπει από σήμερα να φύγει από την ΑΕΚ, να εξαφανιστεί, διότι είναι επικίνδυνος και είναι λυπηρό για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να τους λένε παράγοντες τι να κάνουν. Γιατί αν εμένα μου έλεγε κάτι τέτοιο ο Στάθης, θα τον πλάκωνα στις κλοτσιές. Θα τον πετούσα έξω, όπως έχω κάνει στο παρελθόν, όταν έσβησε τα φώτα ο Μελισσανίδης, που πήγα να φύγω από το γήπεδο!"

Όνομα:	pontikis_sto aek-osfp 2.jpg 
Προβολές:	56 
Μέγεθος:	21,5 KB 
ID:	178354

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    Φιλε μου δεν ξερω απο ποτε παρακολουθεις τον γαυρο (και δεν το λεω ειρωνικα ) αλλα εχετε μεγαλη ιστορια κουτοχορτου.μην με κανεις να ανατρεξω τωρα σε οτι σας εχουν ταισει ολα αυτα τα χρονια
    απο τα μέσα της δεκαετίας του 90.
    αυτό με το κουτόχορτο έχει πολλές αποφύσεις.
    μια που -ίσως- δεν την βλέπετε/δεχεστε και λέει ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού όχι μόνο κάνει (στο πλαίσιο της αερολογίας) αλλά ασκεί κιολας ενεργή κριτική.
    Να σου θυμήσω επιγραμματικά καναδυο περιστάσεις όπου όταν ο κόσμος "μίλησε",τα γρανάζια κύλησαν.
    το πρόσφατο με το μαλάκα τον Τιμούρ. θα μου πεις τι σου φταίει ο Τιμούρ?ο θείος Σωκράτης τον έφερε εκείνον κατηγορησε.τον θείο Σωκράτη σε πληροφορώ ότι (επιτέλους) τον κατηγορεί η πλειοψηφία.
    οσο για τον Κετσμπάϊα,φταίει κι αυτός γιατί εκτός του ότι ήταν άμπαλος & μυρωδιάς μεγαλομαλακας σαν προπονητής ομάδας πρωταθλητισμού,το έπαιζε ο γαμών και δέρνων στην ομάδα.στη δε επική συνέντευξη μετά την Καβάλα,εγώ απόρησα πως δνε έφυγε το ίδιο βράδυ με τις πίπες που αμόλαγε.

πριν 3-4 χρόνια επι μεταλ γκιαρ.
    πρώτο άκουσμα του "εεε οοο αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό" & "Σωκράτη ξύπνα και άκου την 7,ομάδα για να φτιάξεις χρειάζονται λεφτά".τότε που ο θείος τα πήρε άσχημα στην κράνα και δήλωνε ότι δε θα δεχτεί υποδείξεις απο κανέναν.
    όταν όμως ο κόσμος τον έφερε στα προθυρα του ανοιχτού πολέμου,μάλλον αναθεώρησε την αδιάλλακτη στάση του και ήρθε στα ίσα του.την επόμενη χρονια,είδαμε πλάνο,προγραμματισμό,τεχνικό διευθυντή (κάτι που ζητούσαμε χρονια),μεταγραφές βάση σχεδίου,αρκετό χρήμα να πέφτει σητν ομάδα κλπ.

Θα γυρίσεις και θα μου πεις ότι στηρίξαμε τον Κόκκαλη στην κοντρα του με την κυβερνηση.
    δίκιο έχεις.όταν έγινε όμως αυτό,οι μνήμες απο τα πέτρινα χρονια μας δεν είχαν σβήσει ακόμα.
    τώρα πλέον είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν επαναλαμβανόταν το σκηνικό ,ο θείος θα έπαιρνε τα αρχίδια του.

και επιτέλους πότε θα πείτε να καταλάβετε ότι επειδή οι εφημερίδες γράφουν τα δικά τους,δε σημαίνει ότι ο κόσμος το δέχεται αβλεπί!
    ναι ο πρωταθλητής πουλάει ξερω γω 10000 (δεν ξέρω ακριβώς,τυχαίο το νουμερο) φύλλα ημερησίως.ο Ολυμπιακός όμως είναι και η πιο λαοφιλής ομαδα.λογικό δεν είναι να υπάρχουν και ανθρώποι που δεν νιώθουν και πολύ?

Ντάξει μπορεί με τον τρισμέγιστο Αλμπέρτο να γελάσαμε όλοι λόγω του εκεντρικού της όλης εμφάνισης αλλα δεν είχε άδικο.
    Η απαξίωση & ο μη σεβασμός σε αυτή τη χώρα δίνει ρέστα!ο κάθε πουθενάς,ο κάθε αποτυχημένος που πιάνει μια πένα,κράζει κατα το δοκούν.

το ιδιο λεμε φιλε μου εδω, γιατι φωναζεις ?

ποιος φωνάζει??απλά συμφώνησα.

τι συστημα είναι αυτό με τη δημιουργία εντυπώσεων ρε σεις???

ρε φιλε σε ποιον θα δημιουργησουμε εντυπωσεις? σε τιποτα 8χρονια που γραφουν εδω?? οτι να ναι... [/B][/QUOTE]

αυτή την αίσθηση αφήνουν τα γραπτά σας ρε μαν.και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί διαλέγετε αυτό τον τρόπο.
    δες λίγο τι εβαλα ως παραθέσεις στο προηγουμενο σεντόνι.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    απο το 93 μεχρι το 04 ειναι 11 χρονια.

απο το 04 μεχρι σημερα ειναι 5 χρονια

αρα εχετε να παρετε 16 χρονια πρωταθλημα
    και εμεις 5

αντε γεια μας

:wacko:
    το 94 το πρωταθλημα το πηρε η ΑΕΚ(και επισημα)

το ιδιο και το '08(οπως θες παρ'το)

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    έλα ρε φίλε,σιγά που θα τα ρίξουμε και στη διαιτησία.
    το πρώτο του μήτρογλα ήταν τσίτα οριακό.και στο ριπλέυ ακόμα δεν ήσουν σίγουρος.
    και του Ντουντού έκανε μαλακία ο βοηθός.
    να'χαμε να λέγαμε πάντως,δεν είναι καν αξια αναφοράς αυτά.μόνο ομάδες με δικέφαλους κάθονται και κλαίγονται και ψυρίζουν τέτοιες φάσεις.

+1000 μαζι σου

απλά στο τέλος της χρονιάς δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την γνωστη καραμέλα...για τιποτα αλλο

+ ότι ΑΝ αυτα δίνοταν στην ομάδα του Εργοτέλη φαντάζεσαι τι θα γραφαν και θα λέγαν τωρα...περι ευνοιας
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

oxi re megalos termatofulakaras o sorentino re....gia auto kai kanei kariera sto ekswteriko.xaxaxaxxaxax

o lube file AN thymasai, pige aek, otan den tou ekane sumbolaio o panathinaikos.....alliws oute me sfaires...ksereis kala oti sto aekaki erxontai oloi san teleutaia epilogi...
    rivaldo
    basinas.
    klp.
    οπως εχω ξαναγραψει... 3-4 καλοι παιχτες παιξαν με τη φανελα του βαζελα ολοι και ολοι.... οι 2 ηρθαν στην ΑΕΚ(Λυμπε-Κυργιακος) δε πα να τους πεταξες... να τους εφτυσες και οτι θες.... δεν εχω κανενα προβλημα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kaneis lahtos , den sugkrinw pote paiktes tis omados mou me paiktes mikroteris omadas....o vagelis to ekane....

alliws tha tous evaza dipla dipla me tous paiktes tis aek...tou ari...tou paok....klp klp

:rotflmao: :rotflmao:
    και παλι θα σου θυμισω οτι η "μεγαλη" σου ομαδα δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΑ καλυτερο απο τη "μικρη" δικη μου, τα τελευταια χρονια....

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    +1000 μαζι σου

απλά στο τέλος της χρονιάς δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την γνωστη καραμέλα...για τιποτα αλλο

+ ότι ΑΝ αυτα δίνοταν στην ομάδα του Εργοτέλη φαντάζεσαι τι θα γραφαν και θα λέγαν τωρα...περι ευνοιας
    δε χρειάζεται να φαντάζομαι,ξέρω.
    εγώ δεν ασχολούμαι με τέτοια όμως.μας έδωσε 2 κόρνερ & 2 οφφσάιτ εναντίον μας και κάτι τρέχει στα γύφτικα να πούμε.
    δεν έχει νόημα να μπαίνεις στο τρυπάκι του τι θα πουνε οι αλλοι ρε φίλε.για όλη την κλάψα τους και τα βιντεάκια που ανεβαινουν κατα καιρούς,θα μπορούσε να αντιπαρατεθούν αντιστοιχα δικά μας.
    μόνο που δεν ξέρω κάποιον νοήμων ανθρωπο να κάτσει να ψυρίζει κάθε παιχνίδι για να βρει φάσεις και να τις κάνει το "καμάρι" των γιουτουμπ φανς.

ήμαρτον με τους πουθενάδες
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

ερωτηση προς....:

βαγγεληηηηη.......

σε αυτην την παικτουρα....
    αυτον τον σκορερ...το μπλανκο ντε....

του εξηγησε κανεις οτι σκοπος του παιχνιδιου ειναι απο το μισο μετρο να στελνει την μπαλα ΑΝΑΜΕΣΑ στα δυο δοκαρια; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    υγ. (φανταζομαι η μαγικη πασα του σισε στον κατσουρανη εγινε κατα λαθος ε; )

ερωτηση προς αεκρουλες.....

α ) τι σημαινει νίκη;;;, οποιος ξερει (λεμε τωρα ) ας απαντησει....
    β ) θα σωθει φετος η αεκρουλα;;
    γ ) πως ειναι να ειναι ακομα οκτωβρης και να ξερεις οτι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΛΙ δεν υπαρχεις στο πρωταθλημα;;;
    δ) πως το λεει ο γνωστης ο ιντι..... κανει πολυ κρυο εκει στους μείον γαμισέ τα;;
    αλλος ενας παιχτης της ΑΕΚ που βγηκε αχρηστος απο τον καλτζορτζ... ο πρωτος σκορερ της σουφραλιγκ 2 συνεχομενες χρονιες....

α. η νικη ειναι σχετικο πραμα... άλλοτε την αξιζεις και άλλοτε οχι... στην ελλαδα δε ειναι παραμετρος πολλων παραγόντων περα απο την ποδοσφαιρικη αξια
    β. θα σωθει ο βαζελος?
    γ. δε μασαμε ατσαλωμα και υπομονη.
    το πρωταθλημα δε θα το ξαναπω το πηραμε και το 2008 για οσους ξεχνανε ευκολα αυτα που γραφαν οι ιδιοι το μαη του ιδιου χρονου ...
    δ. πολυ κρυο αλλα φοραω καλα παλτα (σαν τους παιχτες σας)

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    και παλι θα σου θυμισω οτι η "μεγαλη" σου ομαδα δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΑ καλυτερο απο τη "μικρη" δικη μου, τα τελευταια χρονια....

βασικα δυο διαφορες..

α ) νταμπλ ( τι σου λεω τωρα :rotflmao: )

β)

Όνομα:	vathm.jpg 
Προβολές:	50 
Μέγεθος:	64,5 KB 
ID:	178358

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    αλλος ενας παιχτης της ΑΕΚ που βγηκε αχρηστος απο τον καλτζορτζ... ο πρωτος σκορερ της σουφραλιγκ 2 συνεχομενες χρονιες....

α. η νικη ειναι σχετικο πραμα... άλλοτε την αξιζεις και άλλοτε οχι... στην ελλαδα δε ειναι παραμετρος πολλων παραγόντων περα απο την ποδοσφαιρικη αξια
    β. θα σωθει ο βαζελος?
    γ. δε μασαμε ατσαλωμα και υπομονη.
    το πρωταθλημα δε θα το ξαναπω το πηραμε και το 2008 για οσους ξεχνανε ευκολα αυτα που γραφαν οι ιδιοι το μαη του ιδιου χρονου ...
    δ. πολυ κρυο αλλα φοραω καλα παλτα (σαν τους παιχτες σας)

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxaaxaxxaxaaxaxxaaxxaxaax
    εχεις φοβερο γέλιο για αυτο γουσταρω να απαντας.
    τον μπλανκο τον βγαζει αχρηστο ο βαγγελης με την ιδια λογικη που βγαζει και τον σισε, οχι εγω.

α) παλι δεν εδωσες σαφη ορισμο της λεξης ΝΙΚΗ...αλλα τι σου λεω τωρα που να ξερεις και εσυ
    β) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...μαλλον...ριξε μια ματια στην βαθμολογια και θα καταλαβεις.εκτος πια και αν εχεις σταματησει να κοιτας την βαθμολογια βεβαια χχχααχαχχαχα
    γ) ε σου εχει γινιει συνηθειο πια....τοσα χρονια αυτο κανεις :rotflmao: :rotflmao:
    δ) βαλε και τον καραμπελα ρε...ειναι χοντρο κραταει καλα

τερενςςςςςςςςςς????

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...OK/253575.html

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...OK/253569.html

ΑΛΛΑ ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.....

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις