Σελίδα 21 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 111617181920212223242526 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 403

Θέμα: πόσο αδιάβροχο τελικά πρέπει να είναι ένα dainese

Παλαιό μέλος
    Μήν ανχώνεστε βρέ.......δεν το έχω πάρει ακόμα το μπουφάν.
    Και όμως............ έγινα αδιάβροχος....

Ε να προσθέσω ένα σπαμάκι ακόμα....
    Dainese gore-tex G-Gator μπουφάν, Rock παντελόνι, Fulcrum μπότες και Richa γάντια (δεν θυμάμαι το μοντέλο) πέρυσι Θεσσαλονίκη Αθήνα όλο υπό βροχή και δεν πέρασε σταγόνα. Ούτε μέσα στην πόλη. Και φέτος με τις βροχές του Σεπτέμβρη το ίδιο μέσα στην Αττική. Τα γάντια από μέσα, γιατί δεν χωράνε να μπουν από πάνω από το μανίκι και εννοείται το παντελόνι πάνω από τη μπότα. Όντως δύο τρία εκατοστά από τη φόδρα στο μανίκι βρέχονται, αλλά δεν το νιώθεις επάνω σου, είναι το γάντι εκεί. Εκτός αν φοράς κοντά γάντια... Αν δεν κάνω λάθος, τα Dainese Jerico πιάνουν κάτω από το μπουφάν το αδιάβροχο κομμάτι και πάνω από το μπουφάν η cordura τους και έχουν "νεροχύτη" για να μην κάθεται το νερό μέσα στο γάντι και περνάει προς το χέρι. Θα πάω να τα ξαναδώ, είναι η επόμενη αγορά... Τα richa δεν έχουν βάλει ποτέ νερό, αλλά δεν κρατάνε κρύο και η αντιολισθητική επένδυση στα δάχτυλα, διαλύθηκε από την πρώτη χρονιά.

Πάντως στο σκούτερ που τα χέρια σου είναι περίπου οριζόντια, είναι αναμενόμενο να "πάρει" πιο βαθιά νερό. Στα στρητ που οδηγούμε οι περισσότεροι, τα χέρια και κατ' επέκταση τα μανίκια είναι προς τα κάτω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    μολις διαβασα και τις 21 σελιδες
    αληθεια τωρα που δεν εχεις μπουφαν τί κανεις;;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    μολις διαβασα και τις 21 σελιδες
    αληθεια τωρα που δεν εχεις μπουφαν τί κανεις;;

Παλιά μου τέχνη κόσκινο....... αδιάβροχο και ταλαιπωρία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από rizlaaa
    Παλιά μου τέχνη κόσκινο....... αδιάβροχο και ταλαιπωρία..
    Ενώ θα είχες το μπουφανάκι σου και θα ΄σουν κύριος...

Αλλά δεν ακους
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δεν άκουσες το βροχοποιό; Ε καλά να πάθεις... Μιλάμε για εμπειρία στο θέμα, ο λόγος του νόμος. :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Γιατί δεν καταλαβαίνετε ένα φτωχό πλήν τίμιο μοτοσικλετιστή....

Γιατί δεν καταλαβαίνετε ένα φτωχό πλήν τίμιο μοτοσικλετιστή....
    Αυτός δε μας καταλαβαίνει...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    rizlaaa να σε ρωτήσω κάτι.. Κατ'αρχας συμφωνώ μαζί σου ότι είναι πολύ πρακτικό να έχεις αδιάβροχο μπουφάν-παντελόνι-γάντια. Αλλά δεν σε ενοχλεί ρε παιδάκι μου που όλη η βρώμα του δρόμου θα βρεθεί ξαφνικά πάνω στο dainese σου των 400? ? Γιατί αυτό γίνεται όταν βρέχει.. Λίγο τα αυτοκίνητα με τις ρόδες τους, λίγο οι λακούβες με τα βρωμόνερα, λίγο ο αέρας, λίγο το ιδιο το μηχανάκι σου που μπορεί να είναι βρόμικο, ε δεν θέλει και πολυ να στο λερώσουν...
    Τα παλιά σου αδιάβροχα τα εχεις δει ποτε σου πόσο βρώμικα είναι;;;
    Θες να γίνει ετσι και το μπουφαν σου;;

Εγώ πάντως θα προτιμούσα να φοράω αδιάβροχα* παρά αυτό.

* Ρίξε και καμιά ματιά σε κάτι αδιάβροχα σετ που μοιάζουν σαν να φοράς κανονικό μπουφάν και παντελόνι μηχανής και όχι νιτσεραδα. Έτσι δεν θα χρειάζεται να το βγάζεις όταν θα πηγαίνεις στην τράπεζα π.χ

Παλαιό μέλος
    Καλησπέρα....

Λοιπόν παιδιά επειδή μόλις πρίν απο 20 λεπτά, ενημερώθηκα τηλεφωνικά, ότι το μπουφάν θα είναι Ελλάδα την Δευτέρα, και απο ότι μου είπαν απο το κατάστημα, το μπουφανάκι πέρασε απο "κοντρόλ", και βρέθηκε απολύτως εντάξει.........:hypnotize

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι, και άν γνωρίζετε και έχετε την καλή διάθεση να μου απαντήσετε.

Πιστεύετε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, ακόμα και άν όντως δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν θα έπρεπε να έχω κάποια απάντηση πιο υπεύθυνη, εκτός απο το να μου πεί ο πωλητής ότι είναι ο.κ.

Δηλαδή κάποιο χαρτί η κάποιο mail απο την αντιπροσωπεία, και όχι απλά ένα ξερό "πέρασε απο τον έλενχο και δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα". Είναι λογικό αυτό που ρωτάω η παράλογο...

Εχεις κάποιος κάποια σχετική εμπειρία με παρόμοιο περιστατικό.... για να είμαι ενήμερος.

Ευχαριστώ για την έκ' νέου κατανόηση.......

Συγγνώμη...

Εσύ πιστεύεις οτι ΟΝΤΩΣ βγήκε απ' την Ελλάδα το μπουφάν; :rotflmao: :rotflmao:

(ρε σύ έλεος )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf

* Ρίξε και καμιά ματιά σε κάτι αδιάβροχα σετ που μοιάζουν σαν να φοράς κανονικό μπουφάν και παντελόνι μηχανής και όχι νιτσεραδα. Έτσι δεν θα χρειάζεται να το βγάζεις όταν θα πηγαίνεις στην τράπεζα π.χ
    Νά σε ρωτήσω κάτι.........
    Εχεις μπεί ποτέ σε τράπεζα χειμώνα με μπουφάν και αδιάβροχο απο πάνω, και να δουλεύουν τα
    air contision στο full.... Μετά απο 10 λεπτά, θές να βγάλεις το δέρμα σου απο την ζέστη, όχι μόνο το μπουφάν. Πόσο μάλλον να έχεις και αδιάβροχο απο πάνω.
    Μήν τα βλέπετε απλά ρε παιδιά.... η πραγματικότητα απέχει πολύ.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Συγγνώμη...

Εσύ πιστεύεις οτι ΟΝΤΩΣ βγήκε απ' την Ελλάδα το μπουφάν; :rotflmao: :rotflmao:

(ρε σύ έλεος )
    Οχι ρε φίλε... Φυσικά και δεν το πιστεύω. Αλλωστε σε προηγούμενο πόστ το ανέφερα.:wacko:
    Ισως όμως, κρατάω μια πολύ μικρή επιφύλαξη ότι μπορεί και έγινε θαύμα.

Ομως........επειδή ακριβώς, δεν μπορώ να το αποδείξω, γιαυτό ρωτάω τί "προτάσεις" έχουμε.

Δηλαδή ρωτάω απλά. Πρέπει να απαιτήσω κάποιο χαρτί απο το κατάστημα, η απλά παίρνω το μπουφανάκι στο χέρι, και προχωράω στο σχέδιο "Β".:wacko:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    σχέδιο ''Β'', είπες...?

40 σελίδε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Οχι ρε φίλε... Φυσικά και δεν το πιστεύω. Αλλωστε σε προηγούμενο πόστ το ανέφερα.:wacko:
    Ισως όμως, κρατάω μια πολύ μικρή επιφύλαξη ότι μπορεί και έγινε θαύμα.

Ομως........επειδή ακριβώς, δεν μπορώ να το αποδείξω, γιαυτό ρωτάω τί "προτάσεις" έχουμε.

Δηλαδή ρωτάω απλά. Πρέπει να απαιτήσω κάποιο χαρτί απο το κατάστημα, η απλά παίρνω το μπουφανάκι στο χέρι, και προχωράω στο σχέδιο "Β".:wacko:

αν ειναι 48αρι στο αγοραζω εγω το μπουφανακι σου 50€.
    αφου ειναι ελλατωματικο και δεν κανει την δουλεια του και κατα 99% δεν θα παρεις τα λεφτα σου απο τον εμπορο εφ'οσον το εβγαλε καλο, προκειμενου να σου μεινει στην ντουλαπα, σε συμφερει.

τι λες?

Παρόμοια θέματα

1. Πρέπει να είναι παράνομο το να μη φοράς κράνος ?
    από micmic στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 16:59
  2. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19
  4. Μια βολτα μετα απο καιρο πρεπει να ειναι καλη
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 13:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία