Ο dimzab σε λίγο τερματίζει για σήμερα. Ωραία διαδρομή αλλά τους κάνει πολύ ζέστη.
Τον άκουσα λίγο μπουκωμένο πάντως![]()
Ο dimzab σε λίγο τερματίζει για σήμερα. Ωραία διαδρομή αλλά τους κάνει πολύ ζέστη.
Τον άκουσα λίγο μπουκωμένο πάντως![]()
---Dum spiro, spero---
Πήρα εχθές ενα φιλαράκι τηλέφωνο.
αυτοι ειναι απο αυτους που πανε στο 36ωρο για να το κανουν cannonball...
Έφτασε λέει 19.00 η ωρα στο ξενοδοχείο. Το θέμα είναι οτι κουράστηκε για τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ χιλιομετρα!
Μου είπε πως οι δρόμοι εκεί είναι ενα χάλι μαύρο!
Μακάρι να κυλίσει όμορφα και η σημερινή μερα. Εχθές μεχρι τις 21.30 ειχαν φτασει στο ξενοδοχείο 50 ατομα.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
μονο;Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Εχθές μεχρι τις 21.30 ειχαν φτασει στο ξενοδοχείο 50 ατομα.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γυρνώντας σπίτι πέρασα από το λιμάνι.. Σαν το χωριό της μοτοσυκλέτας.. Μοτοσυκλέτες μεγάλες μικρές, σπορ, γυμνές, καινούριες, παλιές.. Κάποιες κοσμήματα πραγματικά.. Αναβάτες κάθε τύπου και γενικότερα πολύ ωραία ατμόσφαιρα.. έκατσα λίγο μήπως δω κάποια γνωστή φάτσα από το μοτό αλλά δυστηχώς αν και δυο τρεις μηχανές μου φάνηκαν γνώριμες από avatar και φωτογραφίες τπτ..
Respect στο παλικάρι που έβγαλε τόσες ώρες με μία R51(?).. ;Όταν σε είδα σκέφτηκα τι φλώρος και χέστης που ήμουν και δεν το τόλμησα με το ybr..
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Δεν νομιζω να το εκανεRespect στο παλικάρι που έβγαλε τόσες ώρες με μία R51(?).. ;Όταν σε είδα σκέφτηκα τι φλώρος και χέστης που ήμουν και δεν το τόλμησα με το ybr... Μονο στον τερματισμο την ειδα την μπεμπα, ουτε στο ξενοδοχειο ουτε στην διαδρομη.
Τι να πω.. άκουσα ότι ήταν Χανιώτης.. και στο μπράτσο του φορούσε ένα ασημί περιβραχιόνιο(?)Αρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
Δεν νομιζω να το εκανε. Μονο στον τερματισμο την ειδα την μπεμπα, ουτε στο ξενοδοχειο ουτε στην διαδρομη.
![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Aαα τοτε παω πασο...Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Τι να πω.. άκουσα ότι ήταν Χανιώτης.. και στο μπράτσο του φορούσε ένα ασημί περιβραχιόνιο(?)
![]()
![]()
![]()
![]()
Γυρνώντας από Ηράκλειο σήμερα το απόγευμα (με αυτοκίνητο) άνοιξε η ψυχή μου με τόσες μοτοσυκλέτες που συνάντησα σε όλο το δρόμο μέχρι και το Ρέθυμνο σχεδόν! Για πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνθηκα τον εθνικό μας (ο Θεός να τον κάνει) δρόμο σαν να έχει αναλάβει να φιλοξενίσει τη μεγάλη γιορτή του μοτοσυκλετισμού, μέσα απ'το νοικιασμένο Swiftάκι χαιρέτισα όλους όσους μπόρεσα και αρκετοί από εσάς καταλάβατε και ανταποδώσατε τον χαιρετισμό, μαγεία..
Μάγκες τι να πω, εύχομαι να περάσατε τέλεια στην Κρήτη μας και να σας ξαναδούμε σύντομα ν'αλωνίζετε με τις ρόδες σας στους δρόμους που ομορφύνατε με το χρώμα σας χτες και σήμερα!!
![]()
:a19:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
[...] μέσα απ'το νοικιασμένο Swiftάκι[...]![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Aνωτέρα βία..!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
ασε τις δικαιολογίες και τρέχα στ' ανεκδοτα, πλάκωσε πελάτηςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Aνωτέρα βία..!
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ξεμπάρκαρα, πήγα στο σπίτι, άλλαξα, κι ήρθα καπάκι στη δουλειά.
Ένα έχω να πω...
Όσοι δεν ήρθαν σε αυτό το 36ωρο λόγω...Κρήτης... Ε-ΧΑ-ΣΑΝ !!!
Ίσως το καλύτερο 36ωρο που έχω κάνει ever!!! Μπορεί να μην είχε τα πολλά χιλιόμετρα που μου αρέσουν όπως σε άλλα 36ωρα, αλλά ήταν απλά ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ!!! Τέλειες διαδρομές, πανέμορφα μέρη, δρόμοι με τρελή πρόσφυση να ξύνεις αγκώνες (εξού και ο τερματισμός μου στις 6 ακριβώς το απόγευμα στο ξενοδοχείο) Στροφιλίκι από την εκκίνηση, μέχρι ...τον τερματισμό! Τόσες μαζεμένες φουρκέτες δεν έχω ξανακάνει στη ζωή μου! Τι να λέμε!!!!
Επίσης πρέπει να τονίσω ότι η κινδυνολογία περί δρόμων που γλιστράνε, κατσίκια, αρνιά κι όλα αυτά που είχαν ακουστεί πριν (κι ίσως απογοήτευσαν πολλούς, απλά δεν ίσχυαν!!! Οι δρόμοι της Κρήτης δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα περισσότερο από την υπόλοιπη Ελλάδα, για να μην πω ότι τόσα καλά κομμάτια με τέλεια πρόσφυση μαζεμένα δεν έχω βρει σε κανένα 36ωρο! Και το λέω αυτό χωρίς καμία δόση υπερβολής!
Τα μόνο σημεία που γλιστρούσαν, ήταν στην Ελούντα και μέχρι την Ιεράπετρα (κι όχι όλα τα σημεία) Όλη η υπόλοιπη διαδρομή ήταν από μια χαρά, έως άριστη ως πρόσφυση. Βασικά, οι δρόμοι των μεγάλων πόλεων της Κρήτης γλιστρούσαν. Έξω ήταν μια χαρά! Σβάρνα πηγαίναμε!
Αρνιά και κατσίκια, συνάντησα πολύ λιγότερα απ΄όσα συνάντησα πέρυσι στην Πελοπόννησο!
Οι Κρήτες οδηγοί από την άλλη, ήταν ΚΥΡΙΟΙ! Πρώτη φορά σε 36ωρο συνάντησα οδηγούς να σου ανοίγουν τον δρόμο μόλις έβλεπαν μοτοσυκλέτα από πίσω τους! Άψογοι κυριολεκτικά.
Και τέλος, πρέπει να πω πως η φάση των τριών διανυκτερεύσεων παρέα με τους 36ωρήτες, ήταν όλα τα λεφτά. Τρελός χαβαλές πάνω στα πλοία, αλλά και στο ξενοδοχείο, κάτι που δύσκολα θα ξανασυμβεί!
Μάγκες... απλά ΧΑΣΑΤΕ όσοι δεν ήρθατε λόγω Κρήτης!!!
Αυτά προς το παρών. Μόλις βγήκα από το καράβι και ακόμα ...στρίβω! :rotflmao:
Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!
To νήμα δεν είναι χώρος για σπαμ αλλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
...δρόμοι με τρελή πρόσφυση να ξύνεις αγκώνες ...
...κινδυνολογία περί δρόμων που γλιστράνε, κατσίκια, αρνιά κι όλα αυτά που είχαν ακουστεί πριν (κι ίσως απογοήτευσαν πολλούς, απλά δεν ίσχυαν!!! Οι δρόμοι της Κρήτης δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα περισσότερο από την υπόλοιπη Ελλάδα, για να μην πω ότι τόσα καλά κομμάτια με τέλεια πρόσφυση μαζεμένα δεν έχω βρει σε κανένα 36ωρο! Και το λέω αυτό χωρίς καμία δόση υπερβολής!...
... έως άριστη ως πρόσφυση. Βασικά, οι δρόμοι των μεγάλων πόλεων της Κρήτης γλιστρούσαν. Έξω ήταν μια χαρά! Σβάρνα πηγαίναμε!...
...Οι Κρήτες οδηγοί από την άλλη, ήταν ΚΥΡΙΟΙ!Πρώτη φορά σε 36ωρο συνάντησα οδηγούς να σου ανοίγουν τον δρόμο μόλις έβλεπαν μοτοσυκλέτα από πίσω τους! Άψογοι κυριολεκτικά...
ή εμείς κατοικούμε σε άλλο νησί και βιώνουμε μια άλλη πραγματικότητα, οι στατιστικές και οι αναφορές στα βιβλία συμβάντων της τροχαίας είναι πλασματικά, τα νεκροταφεία μας δεν είναι γεμμάτα νεαρά παιδιά από τροχαία και τα επείγοντα στα τοπικά νοσοκομεία είναι γεμμάτα μαιμού σακατεμένους και σκοτωμένους ή...ή απλά έτυχες σε μια καλή ημέρα.
Αφού πέρασες καλά τα άλλα, μάλλον, περιτεύουν.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Φίλε μου... είπα τι είδα εγώ σε ένα ΣΚ και σε 1000χιλ δρόμων της Κρήτης. Ίσως κάποιοι από εσάς, δεν έχουν οδηγήσει σε άλλα μέρη της Ελλάδας για να συγκρίνουν. Πέρυσι έκανα 1800χιλ στην Πελοπόννησο και φέτος 1000 στην Κρήτη. Ε... η Κρήτη νομίζω είχε καλύτερους δρόμους! Εξαιρούνται βέβαια κάτι καλντερίμια που περάσαμε μέσα σε κάτι χωριά που ίσα που χώραγε ένα αυτοκίνητο. Αλλά εκεί όμως δεν γίνεται να σκοτωθείς αφού μέχρι 30-40χαω μπορείς να πας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
To νήμα δεν είναι χώρος για σπαμ αλλά...
ή εμείς κατοικούμε σε άλλο νησί και βιώνουμε μια άλλη πραγματικότητα, οι στατιστικές και οι αναφορές στα βιβλία συμβάντων της τροχαίας είναι πλασματικά, τα νεκροταφεία μας δεν είναι γεμμάτα νεαρά παιδιά από τροχαία και τα επείγοντα στα τοπικά νοσοκομεία είναι γεμμάτα μαιμού σακατεμένους και σκοτωμένους ή...ή απλά έτυχες σε μια καλή ημέρα.
Αφού πέρασες καλά τα άλλα, μάλλον, περιτεύουν.
![]()
Εγώ είδα μια τεράστια ευθεία πριν το Ηράκλειο όπως γυρνούσαμε στην οποία υπήρχε ένα τσακισμένο και διπλωμένο στα δύο στην κυριολεξία Honda (maybe VFR) που στούκαρε λένε με 200 πάνω σε προπορευόμενο φορτηγάκι. Μετά, δεν σου φταίνε οι δρόμοι...(νομίζω)
Αναλόγως των δρόμων, προσαρμόζεις την ταχύτητά σου, και δεν ξεπερνάς κατά πολύ τα όρια που αυτοί βάζουν.
Οι πόλεις σας..ναι...γλιστράνε... όσο γλιστράνε και οι δικοί μας στην Αθήνα.
Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!