Σελίδα 21 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 1116171819202122232425263171 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 1587

Θέμα: Honda Bros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2

Re: Σασμαν

Αρχικά δημιουργήθηκε από nitso
    Καλησπερα ,μια ερωτηση θελω να κανω στους απανταχου brosακιδες...η πρωτη και η δευτερα ειναι φυσιολογικο που χτυπανε ελαφρος οταν μπαινουν?...εχει να κανει με το ρελαντι?.....το εχω ρυθμισει γυρω στις 1500 στροφες.

den xerw kiolas min lew kamia xazomara alla to na kthpa apo stamatimeno bazontas prwti h deutera(giati deutera?)k me 1500 strofes einai kapws <<fisiologiko>>baltw stiw 1000 strofouyles na douleuei k des k ti ladia exeis mesa,mpas k allaxeis marka ladioy,exei na kanei k auto.
    pantos deutera min bazeis apo stash.

Δεν εννοουσα οτι ξεκιναω με δευτερα ,απλα πανω στην αλλαγη απο 1η σε 2η ....τα λαδια δεν γνωριζω τι μαρκα μου εβαλε ο μηχανικος αλλα ο τυπος ειναι 10-40

τα εκλασε η τσιμουχα του αριστερου καλαμιου
    μλκια
    για πειτε τα απομνημονεύματά σας περι τσιμουχας ,ελατηριων ,γλιστρωνε,λαδιωνε
    τι αλλαζω εκτος απο τις τσιμουχες?
    ποσο?
    και
    σε ποιον?
    το εχει κανει κανεις μονος του?

mille merci!

Αρχικά δημιουργήθηκε από hlektronio
    μλκια
    ποσο?
    και
    σε ποιον?

mille merci!
    δες εδωhttp://translate.google.gr/translate?hl=el&langpair=en|el&u=http://hawkworks.net/manual/

η εδωhttp://translate.google.gr/translate...nual%2F&anno=2

τα εχω δει αυτα
    αλλα θελω να ακουσω προσωπικες ιστοριες

το εχεις επιχειρησει εσυ sernodas2 ?

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από hlektronio
    [B]τα εχω δει αυτα
    αλλα θελω να ακουσω προσωπικες ιστοριες

οκ φανηκε περιεργο ετσι οπως το εγραψα
    αλλα περασα ενα μαθημα και ημουνα χαρουμενος

κανα tip επι του θεματος?

Χεράς ή Βροντάς; Το avatar του/της Dumah
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sernodas2
    [i]

Honda CB 400 Super Four
    Honda CBR 400 RR
    Honda CB 250 Classic
    Yamaha Super Tennere
    Kawasaki ZZR 600
    Yamaha TDM 850
    Honda Bros 400
    Honda Transalp 650
    Yamaha TDM 850

...and So Must Go On...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hlektronio
    μλκια
    ποσο?
    και
    σε ποιον?

mille merci!

Hello!

δεν είναι κάτι δύσκολο σαν διαδικασία αλλά καλύτερα να είναι δυο άτομα και όχι μόνος σου, ειδικά αν λείπουν κάποια πράγματα όπως πχ σίγουρος τρόπος να στηριχθει η μοτο κτλ... Επίσης χρειάζεται και μια σχετική εμπειρία στο θέμα συντήρησης και χειρισμού εργαλείων/εξαρτημάτων...

Πρέπει να αφαιρεθεί ο τροχός, το φτερό και κατόπιν τα καλάμια, καλό είναι να ξεσφίξεις ελαφρως την τάπα από τα καλάμια πριν τα αφαιρέσεις, για τη βίδα στην κάτω πλευρά θέλεις μακρύ άλλεν και προαιρετικά οδηγό για τις τσιμούχες για να μην τις χτυπάς με την παλιά για να μπουν...

Σε κάθε περίπτωση ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του Service Manual

Αν δεν έχει γίνει ποτέ θα μπορούσες να αλλάξεις και τα κουζινέτα (no 8 & 9 στη φωτο)

Φυσικά αλλάζεις και λάδια και πλένεις και τις άδειες πλέον μπουκάλες...

Για τα ανταλλακτικά σε όποιο μαγαζί φέρνει ανταλλακτικά honda, μην πάρεις τσιμούχες κτλ άλλων κατασκευαστών από ebay γιατί θα είναι κατώτερης ποιότητας.

Ότι άλλο θες ρώτα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled.jpg 
Προβολές:	442 
Μέγεθος:	47,8 KB 
ID:	202992
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Ήταν μετά το πρώτο μάθημα στη σχολή που τη γνώρισα... φίλη συμφοιτητή... ξανθιά, πράσινα μάτια... love in first sight... :a07:

ουυυπππςςςςς!!!! σόρρυ, λάθος ιστορία....... :rotflmao:

φίλε hlektronio πλάκα κάνουμε έτσι, μην κολλάς!

Το λοιπόν:

εδώ είναι το καλάμι σε πλήρη ανάπτυξη, με ότι έχει μέσα δηλαδή. Για την αλλαγή θες τις τσιμούχες και λάδια τουλάχιστον.
    Μια σημείωση για τις τσιμούχες, δεν είναι αυτές που βλέπεις στο καλάμι εξωτερικά, αυτές είναι για την σκόνη, αν τις σηκώσεις προσεκτικά (για να μην γρατζουνίσεις τη μπότα) με ένα ίσιο κατσαβίδι θα δεις από κάτω τις τσιμούχες του λαδιού. Στο σχήμα είναι το 18, το κάτω η τσιμούχα του λαδιού και το πάνω (24) η τσιμούχα για τις σκόνες.

break
    ρε chr1s_86 πότε έγραψες εσύ;;;; gp δεν έβλεπες;

Ε, ό,τι είπε ο chris. Πολύ προσοχή μην γδαρθούν τα καλάμια γιατί μετά με την κίνηση θα χαλάνε την τσιμούχα και θα έχεις πρόβλημα. Αν έχουν ήδη κάποιο μικρό σημαδάκι η *επίβοφη* λύση είναι τρίψιμο με ντουκόχαρτο, τουλάχιστον χίλια και πάνω και πολύ απαλά με πολύ προσοχή. Πρόβλημα είναι οτιδήποτε στο οποίο βρίσκει το νύχι σου. Βασικά σε ενδιαφέρει το κομμάτι της διαδρομής, που τρίβεται δηλαδή με την τσιμούχα, παραπάνω δεν σε απασχολεί.

Μακρύ allen έχω να σου δώσω, αν είσαι Αθήνα, τα allen τύπου Γ δεν είναι καλά γιατί δεν μπορείς να ασκήσεις δύναμη και μπορεί να χαλάσεις και τη βίδα, και επειδή έχουν κοντό κεφάλι δεν βρίσκεις στο εμπόριο. Είχα πάρει αυτή την κασετίνα.

Για τα κουζινέτα θα συμφωνήσω με τον chris να αλλαχθούν μιας και λύνεις που λύνεις το μπροστινό, συν ότι μάλλον δεν θα έχουν αλλαχθεί και ποτέ, και μετά έχεις ξεμπλέξει με το μπροστινό (ακόμα και ελατήρια να θες να αλλάξεις στο μέλλον γίνεται με τα καλάμια πάνω στο μηχανάκι, απλά λύνεις την πάνω τάπα). Αυτή την τάπα χαλάρωσε τη, όπως είπε ο chris, πριν βγάλεις τα μπροστινά από το μηχανάκι γιατί μετά δε θα λύνει, και μην πιάσεις στη μέγγενη το καλάμι... Στη μέγγενη θα χρειαστεί να πιάσεις τη μπότα (το κάτω χοντρό κομμάτι) για να βγάλεις την κάτω αλλενόβιδα, αλλά βάλε κάποιο πανί και προσεκτικά στο σφίξιμο.

Ό,τι άλλο θες ρώτα!
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

παιδες ευχαριστω πολυ για το κοπο σας!!

για ελατηρια και λαδια τι προτεινετε??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Εγώ πήρα αυτά της RaceTech και λάδια αυτά που προτείνει ο Hord*, της Maxima. Λάδια έβαλα 15άρια αλλά δεν ξέρω αν κάνουν και για εσένα γιατί εγώ έκανα και revalving με emulators της RaceTech, αν ψάξεις στο site θα τα βρεις. Ας πει καλύτερα για ιξώδες λαδιού κάποιος άλλος. Για ελατήρια έχω διαβάσει επίσης ότι είναι καλά της wp και τα προοδευτικά της hyperpro.
    Για αποτελέσματα δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν το έχω βγάλει ακόμα στο δρόμο ( ) αλλά απ' ό,τι έχω διαβάσει στο hawkgtforum με το revalving είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα (νομίζω ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις με το μαμά μπροστινό).

*ο Hord είναι Αμερικάνος και έφτιαχνε Bros (εκεί τα λένε Hawk) για να τρέχει σε αγώνες.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Καθαρισμος καρμπιλατερ

Καλησπερα σε ολα τα μελη ,

επειδη μου παρουσιαζει κατι αρρυθμιες στο ρελαντι χωρς να σβηνει,υποθετω οτι μαλλον θελει καθαρισμα το καρμπιλατερ.

Ειναι ευκολη η διαδικασια καθαρισμου?....θελει και ρυθμιση μαλλον!!!.

Υπαρχει περιπτωσει να φταινε και τα μπουζι?

Η μοτοσυκλετα ειναι μια Honda Bros 400.

Χεράς ή Βροντάς; Το avatar του/της Dumah

Re: Καθαρισμος καρμπιλατερ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nitso
    Καλησπερα σε ολα τα μελη ,

επειδη μου παρουσιαζει κατι αρρυθμιες στο ρελαντι χωρς να σβηνει,υποθετω οτι μαλλον θελει καθαρισμα το καρμπιλατερ.

Ειναι ευκολη η διαδικασια καθαρισμου?....θελει και ρυθμιση μαλλον!!!.

Υπαρχει περιπτωσει να φταινε και τα μπουζι?

Η μοτοσυκλετα ειναι μια Honda Bros 400.

To πιο πιθανό για μενα είναι τα μπουζί...
    Για το καρμπυρατέρ αν δε θες να δώσεις πολλά λεφτά, κυκλοφορούν και κάτι καθαριστκά.
    Άδειασε το ρεζερβουάρ τελείως και γέμισετο αφού τα φυσίξεις, με κατοστάρα βενζύνη + καθαριστικό δυό τρείς φορές...
    Honda CB 400 Super Four
    Honda CBR 400 RR
    Honda CB 250 Classic
    Yamaha Super Tennere
    Kawasaki ZZR 600
    Yamaha TDM 850
    Honda Bros 400
    Honda Transalp 650
    Yamaha TDM 850

...and So Must Go On...

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed

Re: Re: Καθαρισμος καρμπιλατερ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dumah
    To πιο πιθανό για μενα είναι τα μπουζί...
    Για το καρμπυρατέρ αν δε θες να δώσεις πολλά λεφτά, κυκλοφορούν και κάτι καθαριστκά.
    Άδειασε το ρεζερβουάρ τελείως και γέμισετο αφού τα φυσίξεις, με κατοστάρα βενζύνη + καθαριστικό δυό τρείς φορές...
    γιατι 100ρα?

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •