Εγώ την έχω, να πώ την αλήθεια!Αντε,ξεσκέπασέ την!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Έχεις περιέργεια να μάθεις την ιστορία?????
Εγώ την έχω, να πώ την αλήθεια!Αντε,ξεσκέπασέ την!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
kai lega kai ego....pou pige o psilos??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Εγώ την έχω, να πώ την αλήθεια!Αντε,ξεσκέπασέ την!!!!
το original α-μηχανο™ μελος
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
de thelw na se apogoiteusw alla tetoia wra oxi idiaitera...:smilea:
go big or go home!!!
καλα ρε ποκερμον...θα κατσεις τωρα να πεις οοοοολλληηηη τη φαση????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κερναω μπυρονια!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
kai lega kai ego....pou pige o psilos??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
σας πηρε ο υπνος??????? :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
oxi akoma alla opou na nai tha mas pa.......:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
go big or go home!!!
ΠΑΡΩΝ!!!Ο POKERMON μάλλον συντάσει την ιστορία σας!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
σας πηρε ο υπνος??????? :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Το 97 γνώρισα την συνονόματη μέσα από το νετ και από μια καλή παρέα που είχαμε τότε με πολλά παιδία ( καλή ώρα) όταν γνωριστήκαμε καλά, κολλήσαμε σαν φιλαράκια γιατί είχαμε και οι 2 καψούρα τις μοτό!!!! Κάναμε όνειρα σαν φίλοι τις βόλτες που θα κάνουμε και όλα τα σχετικά γιατί εγώ σκόπευα να ξαναπάρω μοτό μιας και είχα χωρίσει από μεγάλη σχέση η οποία μου την είχε στερήσει ( ΞΕΝΕΡΩΤΗ )!!!! Από την άλλη όμως όλα καλά και ωραία αλλά είχα και τις ανάγκες μου σαν άντρας!!!!! Έτσι λοιπόν ενώ σχεδιάζαμε να πάμε μαζί όταν είναι να την αγοράσω, να είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα ανέβει στην μοτό κτλ κτλ εγώ έμπλεξα με μια κοπέλα και πέρναγα καλά ( κοινός πήδαγα μόνο χαχαχαχαχα )!!!! Όταν αυτή η κοπέλα έμαθε για την EVI τσίνησε, και μου έκανε την ζωή δύσκολη, οπότε δεν έγινε τπτ από ότι είχαμε φανταστεί με την EVI η οποία τσαντίστηκε πάρα πολύ ( και με το δίκιο τις ) και κάποια στιγμή που συναντηθήκανε αυτές οι 2 μαζί έγινε το σώσε!!!!!! Η μια να ουρλιάζει μου έκλεψες τον καλύτερο μου φίλο παλιό@$%@#$%@#$ η άλλη πας να μου φας τον γκόμενο παλιό@#$#@$%@#$%#!!!!
ωστόσο εγώ ξενέρωσα και με τις 2 γιατί δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που φέρονται έτσι ( εμείς γιατί υπάρχουμε δηλαδή ) και εξαφανίστηκα και από τις 2!!!!! Ε μετά από μια βδομάδα μου κλέψανε την μοτό και ησύχασα!!!! Από μαλακια μου λοιπον ειπα στην evi ότι αυτές φταίγανε που μου την κλέψανε, ότι με ζηλεύανε κτλ κτλ και έτσι απλά σταματήσαμε να μιλάμε!!!!! Επίσης να σου πω ότι μετά από καιρό σταμάτησα να μιλάω με όλη την παρέα από το νετ γιατί τους θεωρούσα όλους υπεύθυνους χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!! Θες και την συνέχεια για το πώς ξαναβρεθήκαμε ρε???? Δεν κουράστηκες ακόμα????
@ Pokerland
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: παειιι ο ενας ο ψηλός!!! :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από L.omerta
oxi akoma alla opou na nai tha mas pa.......:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
xaxaxaxa ola ta grapseee xaxaxaxa :P
de ftaio ego!!! afti itan istero kai ziliara!!!Xxaxaxaxaxa
Πράγματι,φαίνεται άσχημα μια τετοια συμπεριφορά.Ομως people changes like the seasons do όπως λέει ένα τραγούδι των Bon Jovi.Αυτό ισχύει για την a-mixani αλλά και για 'σένα!Για πές και την συνέχεια.Με ενδιαφέρει πολύ(άμα δε βαριέσε)![]()
h amixani den katalava pou kolaei se ayth thn istoria...???![]()
go big or go home!!!
Καλά καλά είσαι και εσύ μια τσουραβδο!!!!! Απάντηση evis με mail όταν έμαθε ότι μου κλέψανε την μοτό!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
xaxaxaxa ola ta grapseee xaxaxaxa :P
de ftaio ego!!! afti itan istero kai ziliara!!!Xxaxaxaxaxa
ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΕΨΕ!!!!!!
:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Καλά καλά είσαι και εσύ μια τσουραβδο!!!!! Απάντηση evis με mail όταν έμαθε ότι μου κλέψανε την μοτό!!!!!
ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΕΨΕ!!!!!!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: