δειτε εδω live παρουσιαση του γηπεδου AEL
http://www.kontra.gr/Soccer/Hellas/S...sa/298521.html
ΚΑΒΛΑ
τρελα
συγχαρητηρια μαγκες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δειτε εδω live παρουσιαση του γηπεδου AEL
http://www.kontra.gr/Soccer/Hellas/S...sa/298521.html
ΚΑΒΛΑ
τρελα
συγχαρητηρια μαγκες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
+798Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Είπα πριν ότι δεν ήταν. Τουλάχιστον με αυτά που έδειξε η τηλεόραση, γιατί δικοί μας παίχτες είπαν ότι ο Αβραάμ κρατούσε τον Σάλπι από πίσω κι από εκεί δεν είχε ριπλέϊ. Δεν είδα, δεν ξέρω. Απ' ότι φάνηκε δεν ήταν. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν δοθεί τα ίδια και χειρότερα, αλλά αυτό δεν το κάνει πέναλτι.
Κατά τη γνώμη μου του Βιεϊρίνια ήταν περισσότερο γιατί τον σταματάει περισσότερο με τα χέρια κι όχι στα ίσια με ώμο... Όμως ούτε κι αυτό είναι κατά τη γνώμη μου γιατί ο κοντός είχε στο μυαλό του το πέσιμο παρά την ντρίμπλα (όπως έκανε και με ΑΕΚ στη φάση με τον Λαγό). Σε σοβαρές διαιτησίες δεν δίνεται. Μόνο όταν το κοράκι θέλει δίνεται αυτό και φυσικά όχι μέσα στο Καραϊσκάκη...!
Γενικώς είμαι της άποψης ότι οι διαιτητές στην Ελλάδα σφυρίζουν πολύ και χωρίς λόγο, κόβοντας τον όποιο ρυθμό και εκνευρίζοντας τους παίχτες. Σε γνεικές γραμμές καλά έκανε και δεν τα σφύριξε, αλλά στις κάρτες μάλλον τα σκ@τωσε... Ο Ντούντου έκανε κρα!
Δεν έχει σημασία. Η ομάδα μου μού άρεσε γενικώς και σίγουρα το σκορ δε λέει τίποτε γιατί μετά την αποβολή παίχτηκε άλλο ματς. Όλοι ήταν γενικώς καλοί πέραν του επιθετικού τομέα που ο κοντός ήταν ανύπαρκτος. Πέραν της γενικής του εικόνας που δεν ήταν καλή, είμαι σίγουρος ότι αν ήταν στη θέση του ένας δυνατός παίκτης στυλ Σισέ ή Μούσλι, ο Αβραάμ δεν είχε ελπίδα. Θα τον έβαζε μέσα στην εστία, αλλά με τα αν δεν κάνεις τίποτα.
Για την κερκίδα... μην τα ξαναλέμε. Όσο δεν θέλουν να κάνουν κάτι, μπουρδέλα θα είναι. Όλοι οι οπαδοί όλων των ομάδων, αρκεί να τους δοθούν οι αφορμές...
ΥΓ Το τρίτο πέναλτι ήταν και καλά στο φάουλ που σούταρε ο Πορτογάλος και η μπάλα "βρήκε" σε χέρι. Μην το ψάχνεις. Ούτε καν το συζητώ αυτό... Ο ορισμός του κολλητού.
παντως εχω την εντυπωση οτι ο Παμπο προσπαθησε να μην σφυριξει πολυ ειδικα στο α ημι που ειναι προς τιμη του ....και πεναλτυ δεν ηθελε να δωσει αν δεν ηταν καραμπινατο-φανηκε και στο πεσιμο Αβρααμ στην περιοχη- ουτε και να αποβαλλει παικτη και αν δεν τον...παρακαλουσε με την ανοησια του ο Ιβιτς θα το εφαρμοζε...
η μονη ελεγχομενη φαση ειναι Αβρααμ -Σαλπι αλλα απο τη στιγμη που στα ριπλει δεν μου φανηκε κατι φανερα επιληψιμο ....
το λαθος των παικτων και των διοικησεων ειναι οτι πρεπει να επενδυσουν στη διαιτησια για το...δευτερο γυρο πραγμα που ΜΠΟΡΕΙ να γυρισει και μπουμερανγκ...μαγκια του Χαβου που τουλαχιστον δεν μιλησε καθολου για διαιτησια .οπως κ ο Βαλβερδε στο ντερμπι με τον ΠΑΟ ξερει οτι δεν πρεπει να δινονται αλλοθι στους παικτες και να αποπροσανατολιζεται η ομαδα ...μεγαλο πραγμα η ηρεμια σε μια ομαδα-θυμιζω το παιχνιδι προπερσι με βαλβερδε στην Τουμπα...-
για το παιχνιδι...
Ολυμπιακος.ενα γκολ στο α ημι εναντια στη ροη του παιχνιδιου που ηλθε οταν στιγμιαια εφαρμοσε τακτικη Βαλβερδε-πιεση ψηλα,κλεψιμο,γρηγορη κινηση με πασες καθετες μπροστα-,στο β ο Βαλβερδε διορθωσε την ανορθογραφια που ετσι κ αλλιως φαινεται να μη πολυγουσταρει να ....βαφτιζει δηλαδη παικτες σε θεσεις βαζοντας τον Ποτουριδη που για οσους τον εχουν δει το οτι ειναι ταλεντο ειναι γνωστο τωρα φανηκε οτι....σηκωνει και την φανελα-Ελλαδα η χωρα των...σεντερμπακ?????????-φαινεται παντως οτι η ομαδα εχει πλανο και τακτικη και δουλευει σ αυτα...
Αβρααμ,Ντουντου,Μραλας κορυφαιοι-και Ρομενταλ για οσο επαιξε-και οι πλαγιοι αμυντικοι προσπαθησαν και κρατησαν τη θεση τους χωρις προβληματα ιδιαιτερα αλλα επιθετικα δεν ειναι ουτε Ραουλ ουτε Τορο...Ριερα λιγα πραγματα οπως κ ο Φετφα εκτος μιας ισως φασης...Ουρταδο απλα πιο σταθερος απο αρχικα παιχνιδια ..Φουστερ σε ρηχα νερα...
ΠΑΟΚ.ενα ονομα...ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ...μεγαλο παιχνιδι ...-τα καραγκιοζιλικια με την εξεδρα απλα αδικουν την εμφανιση του-.ομαδα με πολυ καλο τεχνικα ιδιως κεντρο που γνωριζονται πλεον πολυ καλα και...φαινεται...Βιερινια -για την κλαση του -λιγα πραγματα κ ακομα πιο λιγα ο Σαλπι-μηπως πρεπει να ερθει η ωρα Μουσλι και να δει λιγο ...παγκο?
αμυνα -με απουσιες-κρυο/ζεστη αλλα δεν ειχε και την πιεση απο τους αποντες ακραιους μπακ του αντιπαλου...αν ο ΠΑΟΚ παραμεινει συγκεντρωμενος -εχει και καλο διαχειριστη/προπονητη το Χαβο -θα παει καλυτερα ακομα...
απο τα καλυτερα παιχνιδια φετος ...απλα θα θελα να μην ειχαν απουσιες κ οι δυο ομαδες η τουλαχιστον να μην...μ@λακιζοταν ο Ιβιτς![]()
![]()
Ξέρεις τί πάει να πει; Πάει να πει ότι ο ένας φορούσε πράσινα κι ο άλλος ασπρόμαυρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
τι παει να πει, ητανε ποιο πολυ και ποιο λιγο, και π@π@ρια μεντολες..
Τόσο απλά όσο σου το γράφω!
Γιατί υπάρχουν τα μαρς πέναλτι, υπάρχουν αυτά που το δώσει -δεν το δώσει δε λες τίποτα και υπάρχουν κι αυτά που το δίνει γιατί θέλει. Τα δικά μας με του Λουκά ήταν στην ίδια κατηγορία, απλά το ένα δόθηκε (και το κοράκι πήγε σπίτι του γιατί ήταν ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ) και το άλλο δεν δόθηκε και όλα μέλι-γάλα...
Πέρα από τα πέναλτι είδες καθόλου τί έγινε προχτές; Και τα ριπλέι χάθηκαν και οι 50 κάμερες δεν έπιασαν τον Ντούντου να κλωτσάει τη μπάλα στο κεφάλι του Ίβιτς, τη σκαριά στο Γκαρσία και την αγκωνιά στον Ίβιτς ένα λεπτό πριν την αποβολή. Το πλασέ όμως του Μιραλάς το δείξανε από κάθε γωνία... Ούτε ΜΙΑ αμφισβητούμενη υπέρ του ΠΑΟΚ δεν έδειξαν, παρά μόνο από την κάμερα που δεν έδειχνε ουσιαστικά τίποτα! Αυτά κάνει η -κρατική κατά τα άλλα- ΝΕΤ (που δίνει εργολαβία στον γάβρο το μισό ετήσιο μπάτζετ του ΠΑΟΚ βρέξει χιονίσει) και μετά λέτε κομπλεξικούς όσους τα λένε. Μιλάτε για κλάψες, κάφρους, ζούγκλα κλπ χωρίς ποτέ να σκεφτείτε τί μπορεί να περνάει από το μυαλό του κάθε οπαδού που βλέπει την ομάδα του να προσπαθεί να κάνει κάτι και να τρώει ταβάνι, όχι γιατί δε μπορεί, αλλά γιατί δεν την αφήνουν να μπορέσει.
Έχω ξαναπεί στους γάβρους παλιότερα. Δώστε στον ΠΑΟΚ 12 σερί πρωταθλήματα (άρα και 12 απ' ευθείας συμμετοχές σε όμιλο και στα λεφτά που σου δίνει) και όχι μπουκάλια δεν θα πέφτουν στην Τούμπα, αλλά ούτε βρισιά δεν θα ακούγεται. Όταν είσαι στη θέση του ισχυρού τους βλέπεις όλους αφ' υψηλού και διατυπώνεις θεωρίες. Όταν βρεθείς από κάτω όμως ξεχνάς και ευγένειες και όλα και κοιτάς πώς να ξεφύγεις.
Πες μου πώς θα ένιωθες εσύ να παίζεις σε παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα. Μάλλον προς μαλάκας μεριά και ξέρεις πως όταν νιώθεις έτσι οι αντιδράσεις σου δεν είναι απολύτως νηφάλιες και φυσιολογικές. Σκέψου μόνο πώς μπορεί να νιώθει ο οπαδός μιας οποιασδήποτε άλλης ομάδας όταν βλέπει τα δύο παιδοβούβαλα να μαλλώνουν για τη διαιτησία, όταν οι σύλλογοι που διοικούν έχουν γαμήσει παντοιοτρόπως το ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες! Και μη μου αρχίσεις για επενδύσεις σε παίκτες και πορείες και πρέσβεις! Τα λεφτά αυτά είναι όσα λείπουν από τις τσέπες των υπολοίπων Ελλήνων, γιατί οι κύριοι μόνο από αγάπη δεν εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο...
Όλο το σκηνικό είναι σα να λένε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ότι για το κατάντημα της χώρας φταίει ο Λεβέντης. Βέβαια όταν μιλάει όλοι συμφωνούν, αλλά κατά τα άλλα είναι γραφικός, γιατί ο τρόπος που τα λέει δεν είναι ο "σωστός". Ασχέτως βέβαια αν οι κύριοι με τους "σωστούς" τρόπους είναι κι αυτοί που τα τρώνε εδώ και δεκαετίες. Αυτοί τα λένε ωραία.
Ουφ!
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
γινεσαι κουραστικος ρε μαν
γραφω ενα "αστειακι" για να πικαρω τα παοκια
και καθεσαι και ψαχνεις τωρα για την μπυρα του βαζελο
το μαμας και ψοφαει
και στην τελικη εγραψα
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥΛΙΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
ξαμουλησου τωρα στα σουπερ μαρκετ να βρεις την μπυρα θυρα 13
μπας και μου την πεις
να νιωσεις καποιος, κατι..
ελεος πια..
h mpyra pouliotan poly, kai se ola sxedon ta super market.
alla itan xalia kai aposurthike amesws, meta kai apo tis diamartiries opadwn
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν μπορω να ειμαι ευγενικος γιατι ειμαι κομπλεξαρας...και ολη μου η ζωη ειναι να σε δω να γραφεις εδω μεσα για να στην πω....για να μην σου πω οτι ειπα εγω στον Ζαγορ να βγαλει μπυρα...να τις βαλουν στα σουπερ μαρκετ...να τις δει ο φιλος σου...να σου το πει...να το γραψεις εδω μεσα...και να ειμαι εγω ετοιμος στην γωνια να σε μειωσω...τελικα ειμαι πολυ σατανικος...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ti mlk![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ποιόν είπες Παμπορίδη ρε;![]()
kala mi ntrelenesai....tha borouse na se eixe pei kai mako![]()
![]()
![]()
mlkaaaaaaaaaaaaaΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε νουμερο....στο μαθημα του μπαλετου σου ποιος νομιζεις οτι επαιζε???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ξέρεις τί πάει να πει; Πάει να πει ότι ο ένας φορούσε πράσινα κι ο άλλος ασπρόμαυρα.
Γιατί υπάρχουν τα μαρς πέναλτι, υπάρχουν αυτά που το δώσει -δεν το δώσει δε λες τίποτα και υπάρχουν κι αυτά που το δίνει γιατί θέλει. Τα δικά μας με του Λουκά ήταν στην ίδια κατηγορία, απλά το ένα δόθηκε (και το κοράκι πήγε σπίτι του γιατί ήταν ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ) και το άλλο δεν δόθηκε και όλα μέλι-γάλα...
otan ta elega gia tin net....legate oloi oti vlepw fantasmata kia psaxnw pantou allothi![]()
Ξέρεις τί πάει να πει; Πάει να πει ότι ο ένας φορούσε πράσινα κι ο άλλος ασπρόμαυρα.
Πέρα από τα πέναλτι είδες καθόλου τί έγινε προχτές; Και τα ριπλέι χάθηκαν και οι 50 κάμερες δεν έπιασαν τον Ντούντου να κλωτσάει τη μπάλα στο κεφάλι του Ίβιτς, τη σκαριά στο Γκαρσία και την αγκωνιά στον Ίβιτς ένα λεπτό πριν την αποβολή. Το πλασέ όμως του Μιραλάς το δείξανε από κάθε γωνία... Ούτε ΜΙΑ αμφισβητούμενη υπέρ του ΠΑΟΚ δεν έδειξαν, παρά μόνο από την κάμερα που δεν έδειχνε ουσιαστικά τίποτα! Αυτά κάνει η -κρατική κατά τα άλλα- ΝΕΤ (που δίνει εργολαβία στον γάβρο το μισό ετήσιο μπάτζετ του ΠΑΟΚ βρέξει χιονίσει) και μετά λέτε κομπλεξικούς όσους τα λένε. Μιλάτε για κλάψες, κάφρους, ζούγκλα κλπ χωρίς ποτέ να σκεφτείτε τί μπορεί να περνάει από το μυαλό του κάθε οπαδού που βλέπει την ομάδα του να προσπαθεί να κάνει κάτι και να τρώει ταβάνι, όχι γιατί δε μπορεί, αλλά γιατί δεν την αφήνουν να μπορέσει.
Έχω ξαναπεί στους γάβρους παλιότερα. Δώστε στον ΠΑΟΚ 12 σερί πρωταθλήματα (άρα και 12 απ' ευθείας συμμετοχές σε όμιλο και στα λεφτά που σου δίνει) και όχι μπουκάλια δεν θα πέφτουν στην Τούμπα, αλλά ούτε βρισιά δεν θα ακούγεται. Όταν είσαι στη θέση του ισχυρού τους βλέπεις όλους αφ' υψηλού και διατυπώνεις θεωρίες. Όταν βρεθείς από κάτω όμως ξεχνάς και ευγένειες και όλα και κοιτάς πώς να ξεφύγεις.
Πες μου πώς θα ένιωθες εσύ να παίζεις σε παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα. Μάλλον προς μαλάκας μεριά και ξέρεις πως όταν νιώθεις έτσι οι αντιδράσεις σου δεν είναι απολύτως νηφάλιες και φυσιολογικές. Σκέψου μόνο πώς μπορεί να νιώθει ο οπαδός μιας οποιασδήποτε άλλης ομάδας όταν βλέπει τα δύο παιδοβούβαλα να μαλλώνουν για τη διαιτησία, όταν οι σύλλογοι που διοικούν έχουν γαμήσει παντοιοτρόπως το ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες! Και μη μου αρχίσεις για επενδύσεις σε παίκτες και πορείες και πρέσβεις! Τα λεφτά αυτά είναι όσα λείπουν από τις τσέπες των υπολοίπων Ελλήνων, γιατί οι κύριοι μόνο από αγάπη δεν εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο...
Όλο το σκηνικό είναι σα να λένε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ότι για το κατάντημα της χώρας φταίει ο Λεβέντης. Βέβαια όταν μιλάει όλοι συμφωνούν, αλλά κατά τα άλλα είναι γραφικός, γιατί ο τρόπος που τα λέει δεν είναι ο "σωστός". Ασχέτως βέβαια αν οι κύριοι με τους "σωστούς" τρόπους είναι κι αυτοί που τα τρώνε εδώ και δεκαετίες. Αυτοί τα λένε ωραία.
Ουφ!
πολλα απο οσα λες ειναι αληθεια
οπως για τα ριπλευ πχ ή οτι αντιστοιχα πεναλντι εχει παρει ο γαυρος απειρα
εχει παρει και καποια ο βαζελος
αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι φοβασαι για να παραδεχτεις
πες ρε παιδακι μου
ειναι ΓΕΛΟΙΟΙ που ζητανε 3 πεναλντι
οπως ολοι κραζουμε τις διοικησεις μας για κατα καιρους μαλακιες που κανουν
βγες και πες στο δεν ειναι τοσο δυσκολο
ουτε κακο
ξερεις ειναι το ιδιο που κανουν τα χανουμια,
πουλανε τρελα για να μην αμαυρωθει "ο ιερος αγων τους"
ερμηνευουνε κανονισμους οπως να ναι
για να μη φανει οτι πηραν σφυριγμα..
και φετος συγκεκριμενα τα χανουμια εχουν καλη αντιμετωπιση απο την διαιτησια
την παιζουν δικαια και που και που κανα σφυριγματακι το παιρνουν
οταν παιρνετε σφυριγματα
και οταν κανετε καραγκιοζηλια
να το λετε δεν ειναι κακο, και εμεις το παραδεχομαστε..
και η εικονα του "χειρουργειου" και φετος που προσπαθησατε να βγαλετε προς τα εξω ως ομαδα
μετα τον προχτεσινο αγωνα
ειναι γελοια..
και επισης δεν καταλαβαινω, και επαναλαμβανω , τις γελοιοτητες τυπου
να μιλαμε ποδοσφαιρικαΑρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Όταν προσπαθείς να βγάλεις το πέναλτι του Λουκά σωστό και λες ότι δεν έγινε πέναλτι στον κοντό είσαι τουλάχιστον αδαής. Τα χέρια του Αβραάμ με τον Βιεϊρίνια τα είδες; Αν του Λουκά ήταν άγγιγμα, του Αβραάμ τί ήταν;
Δε λέω ότι ήταν παράβαση, αλλά να κοροϊδεύει ο οπαδός της ομάδας με το "άγγιγμα" πάει πολύ!
και να μην κλανουμε..
δηλαδη του σαλπι ηταν λιγο ποιο πολυ πεναλντυ απο του λουκα
αλλα δεν ητανε πεναλντυ![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
δηλαδη του σαλπι ηταν λιγο ποιο πολυ πεναλντυ απο του λουκα
αλλα δεν ητανε πεναλντυ![]()
re sy.....τι δεν καταλαβαινεις......
ειπε δεν ειναι πεναλτυ κανενα....
ΤΟ ΕΙΠΕ ,,...ξεστραβωσου...
και μετα απανταει σε σενα μονο, και σου λεει οτι αν δινεται τουλουκα. τοτε πρεπει να δωθει και του σαλπι...
τι ακριβως δνε καταλαβαινεις εδω και καμποσες σελιδες?
εσενα τι σε φωναξαμε εδω περα?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re sy.....τι δεν καταλαβαινεις......
ειπε δεν ειναι πεναλτυ κανενα....
ΤΟ ΕΙΠΕ ,,...ξεστραβωσου...
και μετα απανταει σε σενα μονο, και σου λεει οτι αν δινεται τουλουκα. τοτε πρεπει να δωθει και του σαλπι...
τι ακριβως δνε καταλαβαινεις εδω και καμποσες σελιδες?
δικηγορο του μπαοκ?
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
αυτο δεν καταλαβαινω
ξεστραβωσου
Δε λέω ότι ήταν παράβαση, αλλά να κοροϊδεύει ο οπαδός της ομάδας με το "άγγιγμα" πάει πολύ!
και διαφορα που ελεγε πριν καποια ποστ
ειστε πολυ κουραστικοι
"τα φιλαρακια"
που πεταγεστε σαν τσουτσεκια οταν καποιος την λεει στα φιλαρακια σας..
τι εγινε ο αλλος βρηκε μπυρες ή οχι ακομα?
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
εσενα τι σε φωναξαμε εδω περα?
δικηγορο του μπαοκ?
πρεπει να ειμαι δικηγορος καποιου για να απανταω στα ποστακια?
σιγα μη σου ζηταμε και την αδεια σιγα σιγα...
εισαι και εσυ μερος του σατανικου σχεδιου μου???Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
h mpyra pouliotan poly, kai se ola sxedon ta super market.
alla itan xalia kai aposurthike amesws, meta kai apo tis diamartiries opadwn![]()