Σελίδα 210 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 110160200205206207208209210211212213214215220 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.136 έως 3.150 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    περασες τωρα τους πουθεναδες του ομιλου και νομιζεις οτι εισαι καποιος :rotflmao: :rotflmao:

και παλι με το ζορι περασες ε, μαμηθηκε ο διας,

με το ζορι πηρες αποτελεσματα στον πειραια,
    η αρσεναλ τελευταια αγωνιστικη ωστε να μην εχει ενδιαφερον
    και το αλλο ματσακι Χιτακι..
    Είσαι τουλάχιστον τραγικός με αυτά που λες

οκ σε πόνεσε πολύ αλλά μη βγάζεις και τα κόμπλεξ σου επειδή ζηλεύεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ψιτ....παλλικαρι....επειδη αναφερεσε σε εμενα...διαβασες τι ειπε ο βατραχος???

- Στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει ο κ. Θανόπουλος είχε πει ότι οι περισσότερες μεταγραφές που έγιναν ήταν τελικά δική σας επιλογή:

«Ήταν τρίτες επιλογές δικές του, όχι πάντως δικές μου. Δικές μου επιλογές ήταν μόνο δύο. Να μην πω τώρα… Αφήστε, εκνευρίζομαι. Αν είπε αυτά τα πράγματα ο κύριος Θανόπουλος, θα του πω εγώ. Δεν μπορεί να τα πει σε εμένα αυτά. Από πέντε παίκτες όταν παίρνεις έναν και είναι τέταρτη-πέμπτη επιλογή, τι γίνεται τότε….».

δικες του επιλογες ηταν 2...ποιες να ηταν αραγε???

καλα...η συνεντευξη του Θανοπουλου ηταν πριν κανα 3 μηνο...τωρα θα του τα πει???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και ξαναλεω....αυτος ειχε πει....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ...αυτος...και κανεις αλλος....και οτι δεν χρειαζοταν αλλους παιχτες...τοτε...στην αρχη του πρωταθληματος...μην ξαναβαζω το link...

τερμα τα φραγκα (και οι μιζες) και σε αλλες πολειτιες....ΟΥΣΤ...

α ναι...θυμαμαι μια ηρωικη δηλωση...ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝΕ...και μου μυριζει ηρωικοτατη εξοδος...

και κατι τελευταιο...οταν απο 5 παικτες παιρνεις την τεταρτη/πεμπτη επιλογη και αυτο γινετε συνεχεια...κραζεις και σηκωνεσε και φευγεις...εδω φευγεις αν εχεις μαλακα προεδρο που σου ζαλιζει τα @@ μονο και μονο επειδη κανει συνεχεια δηλωσεις...δεν θα φυγεις επειδη σου χαλανε το ονομα που εχεις χτισει???γαμωτο...και αργει και ο φεβρουαριος να μαθουμε που εκλεισε.... ρε βαζελια...θα αντεξει το διδυμο σας μεχρι τοτε η θα σας δανεισουμε βατραχακι Κερμιτ???:rotflmao:

O MΠΑΓΙΕΒΙΤΣ..............ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ

Κάτω άπό πίεση μεγάλη μέν άλλά τεράστια λάθη...!!!

Έδώ καί πολύ καιρό όμως ,.........ΖΗΤΑΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ..............ότι πιό τίμιο.
    Μερικοί όμως σάν έσένα Πάνο βάζοντας πάνω άπό όλα τόν έγωισμό δέ λένε νά τό δούν καί νά
    τό καταλάβουν....
    Προσπαθούν νά ρίξουν τό σημερινό μας χάλι έπάνω του....
    Είναι δυνατόν νά παίξει μπάλλα μιά όμάδα πού οί παίκτες της κάθε μέρα άπειλούν νά τήν κάνουν...??
    Τί θά έκανε σέ αύτήν ό καλύτερος προπονητής τού κόσμου....??
    Καλώς.......ΚΑΙ..........κακώς ό Μπάγιεβιτς άποτελεί ένα σπουδαίο κομμάτι τής νεώτερης ίστορίας τής ΑΕΚ...
    Τό νά προσπαθεί λοιπόν κάποιος νά άγνοήσει αύτό τό κομμάτι είναι άφελές καί κουτό....!!

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ...........Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 50.......!!!

ΠΑΝΩ ΑΠ'ΌΛΑ....................Η ΑΕΚ.....!!!!

Όνειρο μας νά δούμε ένα γήπεδο καί μιά όμάδα πού θά κερδίζει ξανά τίτλους μέ 40 πόντους διαφορά άπό τόν δεύτερο...
    ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΛΑ.................καί όχι κλέβοντας όπως άλλοι...!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Και σε λένε κότα,προδότη,δειλό,πουλημένο και βάτραχο!Ή μήπως τότε θα τον εκτιμούσες Πάνο;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ............

Δέν έχει έπιλογές πλέον................κάτω άπό αύτές τίς συνθήκες ΚΑΙ.............κουβαλώντας τή ρετσινιά....!!!
    Γιαυτό θά καθόταν καί μέ τίς δέκατες πέμπτες έπιλογές καί θά σφύριζε κλέφτικα......γιά τό καλό τής όμάδας
    γιά νά μή..........ΒΑΡΕΣΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ...!!!
    Παράδειγμα ό Μανωλάς....δέν είναι ΑΕΚΑΡΑ...??
    Καί όμως τήν έκανε πολύ νωρίς....!!!!

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

Ζηλευει?...........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Περυσι που ησουν ρε ψευτοπρωταθλητη Ελλαδος οταν η Παναθα τελιωνε πρωτη στον ομιλο με _Ιντερ και Βρεμη......

Δε μπορει να ειναι καθε φορα Πασχα.......... δηλαδη δε μπορει να πετυχαινεις παντα αλκμααρ και στανταρ λιεγης που ειναι ο ορισμος του καφενειου.......... με την αρσεναλ εξω απο τυχη εφαγες μονο 2 και εδω με τα τριτα ησουν τυχερος που ο κηπουρος ειναι ξεκολιαρης και ποιανει τα παντα ......... να σε δουμε με μια ομαδα επιπεδου ch.l και τοτε ........

:a31: :a31: :a31:
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Ρε βίλλα κούλαρε!

Προφανώς και η πρόκριση είναι σπουδαία δουλειά (δεν το κρύβω ότι θα ήθελα κι εγώ να είμαι στους 16), αλλά δεν έκανε και κάτι σπουδαίο η ομάδα σου.

Τουλάχιστον όχι κάτι που δεν έχει ξανακάνει!

Πήρες τα ματς στην έδρα σου (πολύ τυχερός στην κλήρωση γιατί με Άρσεναλ ήταν το τελευταίο και έτσι όπως ήρθαν τα πράματα δεν τους πολυέννοιαζε) αλλά εκτός ήσουν και πάλι τραγικός. Ο βασικός λόγος που πέρασε λοιπόν ήταν οι βαθμοί που έκοψε η Άρσεναλ απ' τους άλλους δυο μιας και όταν έπαιξε μαζί τους δεν ήταν σίγουροι και τους χρειαζόταν.

Μπράβο λοιπόν για την πρόκριση, αλλά μήπως αντί για πανηγύρια θα έπρεπε να δείτε να κάνετε καλή εμφάνιση στον άλλο γύρο (με όποιον κι αν κληρωθείτε); Αλλιώς τί νόημα έχει το φετινό; Το έχεις ξανακάνει και με πολύ καλύτερες ομάδες και με πολύ καλύτερη μπάλα. Στο τσούκου τσούκου τα πήρες τα ματς (εκτός κι αν εσένα σου άρεσε η ομάδα σου με Αλκμάαρ και Λιέγη).

ΥΓ Τελικά ο θείος είναι και μάγκας και κωλόφαρδος. Εκεί που αρχίζετε και κράζετε του κάθεται μία πρόκριση και σας ξανακοιμίζει. Πάλι δεν τον βλέπω να βάζει το χέρι στην τσέπη...

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

όπου γης Το avatar του/της iosif
    μαλιστα

κανουμε μαιμουδιες να κανουμε τα πιτσιρικια αεκ
    και αεκ δεν θα υπαρχει σε λιγο.....
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    μαλιστα

κανουμε μαιμουδιες να κανουμε τα πιτσιρικια αεκ
    και αεκ δεν θα υπαρχει σε λιγο.....
    mageeeeee.....

eides pou sta elega????
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

ρε μαν οκ, εγω ειμαι κομπλεξικος, το ξερουμε αυτο,

εισαι που δεν εισαι, πεισε με εσυ ή καλητερα πεισε τον εαυτο σου με επιχειρηματα οτι δεν περασες απο τον ομιλο των πουθεναδων..

ξαναλεω, μπραβο και μαγκια να σε στους 16 αλλα μην κοροιδευομαστε ρε μαγκες..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

o βενγκερ συνεχιζει να ενισχυει αυτα που ελεγα πριν τον αγωνα για κολητιλικια με ζικο, γλυψιματα και "μιλημενα" παιχνιδια, δειτε το εξωφυλο της σπορτ ντει..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ρε μαν οκ, εγω ειμαι κομπλεξικος, το ξερουμε αυτο,

εισαι που δεν εισαι, πεισε με εσυ ή καλητερα πεισε τον εαυτο σου με επιχειρηματα οτι δεν περασες απο τον ομιλο των πουθεναδων..

ξαναλεω, μπραβο και μαγκια να σε στους 16 αλλα μην κοροιδευομαστε ρε μαγκες..
    πουθενάδες δεν ήταν σε καμία περίπτωση, ήταν εύκολος όμιλος σε σχέση με τι θα μπορούσαμε να είχαμε κληρωθεί αλλά αυτό δε λέει κάτι, αυτοί μας έτυχαν αυτούς περάσαμε, με ίσως μπορεί κτλ μπορώ να σου πω πολλά πχ ότι εσείς με τη μισή σας ομάδα δεν θα περνάγατε αλλά δεν το λέω γιατί δεν το ξέρω απλά το εικάζω. Το γεγονός παραμένει ότι είμαστε στους 16 και αυτό έχει σημασία, αν θες να το μηδενίσεις εσύ επειδή είμαστε αιώνιοι αντίπαλοι είναι δικό σου θέμα αλλά αυτό εμπάθεια δείχνει και τίποτα άλλο γιατί δεν μηδενίζεται μια πρόκριση στο CL που παίζεις αντίπαλος ομάδων που έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα στη χώρα τους λέγοντας τους πουθενάδες.

εξάλλου αν ήταν πουθενάδες θα παίζανε αντίπαλοι σας στο ΟΥΕΦΑ όχι στο CL για να μην ξεχνιόμαστε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

edit: ουπς λάθος

εξάλλου αν ήταν πουθενάδες θα παίζανε αντίπαλοι σας στο ΟΥΕΦΑ όχι στο CL για να μην ξεχνιόμαστε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ψιτ....εσυ αστα πολλα λογια....και να θυμασαι μονο ενα πραγμα....

ξεκινωντας απο την αθηνα......

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .ΠΡΩΤΑ ειναι ο βολος και μετα η λαρισα......

κανονισε να σε ψαχνουμε πουθενα

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ΠΡΩΤΑ ειναι ο βολος και μετα η λαρισα......

κανονισε να σε ψαχνουμε πουθενα
    ανάλογα από που έρχεσαι βρε συ

εγώ σου έλεγα για την περίπτωση που κατεβαίνεις από Θεσσαλονίκη

πουθενάδες δεν ήταν σε καμία περίπτωση, ήταν εύκολος όμιλος σε σχέση με τι θα μπορούσαμε να είχαμε κληρωθεί αλλά αυτό δε λέει κάτι, αυτοί μας έτυχαν αυτούς περάσαμε, με ίσως μπορεί κτλ μπορώ να σου πω πολλά πχ ότι εσείς με τη μισή σας ομάδα δεν θα περνάγατε αλλά δεν το λέω γιατί δεν το ξέρω απλά το εικάζω. Το γεγονός παραμένει ότι είμαστε στους 16 και αυτό έχει σημασία, αν θες να το μηδενίσεις εσύ επειδή είμαστε αιώνιοι αντίπαλοι είναι δικό σου θέμα αλλά αυτό εμπάθεια δείχνει και τίποτα άλλο γιατί δεν μηδενίζεται μια πρόκριση στο CL που παίζεις αντίπαλος ομάδων που έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα στη χώρα τους λέγοντας τους πουθενάδες.

το λεω πολλοστη φορα, μαγκια σας που πηγατε στους 16,

αλλα εσυ κρατας επιλεκτικα οτι θες για να με πεις εμπαθη και με αυτο τον περιεργο τροπο να εθελοτυφλησεις και αλλο..

αυτα που λες βεβαια δεν αλλαζουν την πραγματικοτητα,

οτι δηλαδη πηγατε στους 16 του ΤΣΟΥ ΛΟΥ περνωντας απο εναν ψιλοδυσκολο ομιλο του EUROPA LEAGUE..
    Αυτο καταλαβαινω εγω, τωρα εσυ αν το βλεπεις σαν εμπαθεια ή κομπλεξισμο δικαιωμα σου..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II