Σελίδα 211 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 111161201206207208209210211212213214215216221 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.151 έως 3.165 από 3857

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    σας βλεπω ορισμενους με καινουρια τσιλικα μηχανακια 300αρια+ (νταξ κινεζους βεβαια), να κυκλοφορειτε
    με κατι αθλια χιλιοταλαιπωρημενα κρανη που το πιθανοτερο ειναι να αγοραστηκαν καινουρια απο
    καποιο παζαρι πριν 15-20 χρονια...
    μα καλα ρε σεις, σκασατε 5-6-8 ξερω γω χιλιαρικα για ολοκαινουριο μηχανακι, και τσιγκουνευτηκατε τα
    2 κατοσταρικα για ενα κρανακι τσι προκοπης??? ενα ελεος καπου..

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    σας βλεπω ορισμενους με καινουρια τσιλικα μηχανακια 300αρια+ (νταξ κινεζους βεβαια), να κυκλοφορειτε
    με κατι αθλια χιλιοταλαιπωρημενα κρανη που το πιθανοτερο ειναι να αγοραστηκαν καινουρια απο
    καποιο παζαρι πριν 15-20 χρονια...
    μα καλα ρε σεις, σκασατε 5-6-8 ξερω γω χιλιαρικα για ολοκαινουριο μηχανακι, και τσιγκουνευτηκατε τα
    2 κατοσταρικα για ενα κρανακι τσι προκοπης??? ενα ελεος καπου..
    Άσε... Έχω δει εγώ κάτι κατόχους R 1200 με τέτοια....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μέλος Το avatar του/της Ilias_83
    Για να μη χαλάσει το "καλό" μου είπε κάποιος κάποτε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Είναι σαν αυτούς που έχουν αμάξια του 50χιλιαρου,και κάνουν παζάρι να αγοράσουν από το σούπερ μάρκετ τον μονολιτρο πυροσβεστήρα των 12 ευρώ.

Παλαιό μέλος
    Σε είδα χθες κατά τις 8 το απόγευμα με το ZERO στην Παπανανικολή Χαλάνδρι να έχεις απίστευτες επιταχύνσεις μονο και μονο για να στρίψεις μετά σε ενα στενό δεξια

Ελπίζω να συνεχίσει να είσαι όρθιος γιατι με αυτούς τους ρυθμούς επιτάχυνσης είσαι σε άλλη διάσταση ....................... και αμφιβάλω αν λάστιχα-ασφαλτος και λοιπα οχήματα μπορούν να συμβαδίσουν

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σας είδα χτες δικάβαλο στο CB500X να πηγαίνετε για μπάνιο, με λαστιχένιες σαγιονάρες αμφότεροι... όταν χρειάστηκε να βάλεις το πόδι κάτω απότομα, γιατί δεν σε έπαιρνε η μανούβρα, πρέπει να τα χρειάστηκες λίγο με την ανύπαρκτη πρόσφυση ε;...άσε που πήγε και να σου βγει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Σε είδα Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης στο φανάρι μέσα σε νοικιάρικο αμάξι, κούναγες χέρια και προσπαθουσες κατι να δείξεις.
    Νομίζαμε έδειχνες το GLX πίσω, μου κάνεις νόημα και δείχνεις εμένα. Μου κάνει νόημα για ξερογκαζιά. Σου ρίχνω 1-2 και τρελάθηκες.
    Σφηνώνεις το αμάξι ανάμεσα στα υπόλοιπα, έρχεσαι κοντά και μου λές στα αγγλικά
    " Έχω έρωτα με τα Hornet 600, έχω 2, ένα μαμά και ένα πειραγμένο. Φοβερή η εξάτμιση σου, πολύ ωραία εμφάνιση και ωραίος ήχος. Αν του βάλεις πρόγραμμα θα ακούγεται ακόμα πιο ωραία."
    Ο τύπος από τον ήχο ήξερε αν το έχω φλασάρει ή όχι.
    Του έριξα 1-2 γκαζιές ακόμα, άναψε το φανάρι και φύγαμε, τελικά δεν έχει μόνο στα βαλκάνια κάγκουρες.
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Σαββατο βράδυ σε ειδα βρε Μ@@@@@ βρε Μ@@@@@@@@ με το υπ αριθμον ΙΜΕ**** Subaru impreza να ντριφταρεις διχως αυριο με πάνω απο 60-70 χλμ /ωρα στο χωματινο παρκινγκ της παραλιας Λομβαρδας. Πανω κατω για τουλαχιστον 2 λεπτα εκσφενδονιζοντας χωμα και πετρες αριστερα δεξια ενω στο χωρο βρισκοντουσαν παρκαρισμενα αυτοκινητα και λιγο πριν διεσχιζε το παρκιγνκ ενα ζευγαρι με μωρο στο καροτσι. Το δε χωμα εφτασε μεχρι τον δρομο διπλα οπου για μερικα δευτερολεπτα μετα βιας υπηρχε ορατοτητα.

Το καλυτερο δε ειναι οτι δεν μιλαμε για καποιον ανωριμο πιτσιρικο,αλλα για ενα τυπο κοντα στα 60. Μπραβο και ξαναμπραβο Μ@@@@@@!!!
    Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 22/07/2024 στις 08:35. Αιτία: Αφαίρεση Αρ. Κυκλοφορίας
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Μέλος Το avatar του/της geioann
    Αφού έχεις αριθμό πινακίδας ρίξε μια καταγγελία. Ποτέ δεν ξέρεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    Σε βλέπω σχεδόν κάθε μέρα μέσα στην κίνηση είτε στην Όλγας, είτε στην Τσιμισκή, είτε στην παραλιακή το απόγευμα με το γαλάζιο GSXR και τα αυτοκόλλητα Rizzla κτλ και μου φτιάχνεις κάθε φορά τη διάθεση!!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Σε είδα σήμερα με το "ηλεκτρικό;;;; σπαστό;;;; μοτοποδήλατο;;;;" να βγαίνεις κάθετα μπροστά από το αυτοκίνητο που ήταν δεξιά μου, όντας και οι δύο σε κίνηση, για να περάσεις την νησίδα από το άνοιγμα για τα καροτσάκια. Είσαι πολύ τυχερή που σε είδα, πολύ τυχερή που δεν είχα προλάβει να ανοίξω γκάζι, και που πρόλαβα να σταματήσω. Θα γινόμασταν μπάλα και θα τα σπάγαμε όλα στα τσιμέντα από το παρτέρι! Για κράνος ούτε λόγος. Και σου λέω, "να σκοτωθούμε θέλεις;" και φεύγεις σα να μην τρέχει τίποτα. Θα σε πετύχω πάλι αύριο! Θα περάσουμε καλά!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Σε είδα ζούζουρα να έχεις γίνει μπάμπουρας και μνημείο της φύσης

Συνημμένο 454674

Δύο δίτροχα θαύματα έχω δει στην περιοχή, ελπίζω κάτι να γίνει και με εσένα...
    Εδώ: https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post3216252, ταιριάζει καλύτερα

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Σε είδα πράσινο Μorini SCR στην Λ. Δημοκρατίας, όμορφο!
    Η διάθεση σου να αφήσεις το αριστερό χέρι στο γόνατο ενώ κινείσαι χαλαρά, λέει αρκετά για την λειτουργία και την αίσθηση της μοτό.
    Μια λύση είναι κίνηση χαλάρωσης του χεριού κρεμασμένο προς τα κάτω, μια άλλη είναι να έχεις χαμηλότερο τιμόνι αλλά θα χάσεις την καλή
    αν είδα καλά, θέση που έχει για την όρθια στάση σου.

Υπάρχει και η πιθανότητα να έχεις αρρύθμιστες τις μανέτες όσον αφορά την θέση τους. Τις χαλαρώνεις, τις φέρνεις στο σημείο που τα δάκτυλα
    πέφτουν χωρίς προσπάθεια πάνω τους και σφίγγεις.

Μέλος
    Είναι όντως πανέμορφο.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων