Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ανάλογα από που έρχεσαι βρε συ
εγώ σου έλεγα για την περίπτωση που κατεβαίνεις από Θεσσαλονίκη![]()
![]()
![]()
ΝΑΙ ΝΑΙ...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μλκ εχω λιωσει![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ανάλογα από που έρχεσαι βρε συ
εγώ σου έλεγα για την περίπτωση που κατεβαίνεις από Θεσσαλονίκη![]()
![]()
![]()
ΝΑΙ ΝΑΙ...![]()
![]()
μλκ εχω λιωσει![]()
![]()
να υπενθυμίσουμε στους φίλους βάζελους ότι στην πιο πρόσφατη πολύ καλή ευρωπαική τους πορεία (1995-96, κατέληξαν στους 4) πέρασαν από τις υπερομάδες (πουθενάδες;): Χάιντουκ Σπλιτ, Ναντ, Πόρτο για τους ομίλους και την φοβερή Λέγκια Βαρσοβίας για να καταλήξουν μετά στον άγιαξ που σας τερμάτισε ευδοκιμώς....
...
φανταζομαι αναφερεσαι στο μοναδικο διπλο που ειχε γινει στο γηπεδο τους (νομιζω για 2 χρονια) και ηταν το τελευταιο επισημο του γηπεδου ε????Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
για να καταλήξουν μετά στον άγιαξ που σας τερμάτισε ευδοκιμώς....
αχ....ουτε στα ονειρα σας τετοια πραγματα ....
![]()
βεβαια....εχετε κανει διπλο στην.....λιλ.....δεν λεω
:rotflmao:
οκ, μπορεί να το παραέκανα με τον κομπλεξισμό καμιά φορά παρασύρομαι όπως γράφωΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
το λεω πολλοστη φορα, μαγκια σας που πηγατε στους 16,
αλλα εσυ κρατας επιλεκτικα οτι θες για να με πεις εμπαθη και με αυτο τον περιεργο τροπο να εθελοτυφλησεις και αλλο..
αυτα που λες βεβαια δεν αλλαζουν την πραγματικοτητα,
οτι δηλαδη πηγατε στους 16 του ΤΣΟΥ ΛΟΥ περνωντας απο εναν ψιλοδυσκολο ομιλο του EUROPA LEAGUE..
Αυτο καταλαβαινω εγω, τωρα εσυ αν το βλεπεις σαν εμπαθεια ή κομπλεξισμο δικαιωμα σου..
σου ζητώ συγνώμη για αυτό.
αλλά ξαναλέω δεν ήταν ψιλοδύσκολος όμιλος του EUROPA
ήταν όμιλος του Champion Leage που εύκολες ομάδες δεν περιλαμβάνει καθόλου
κάποιες είναι πιο εύκολες από κάποιες άλλες σίγουρα αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με τους ομίλους του Europa ούτε για αστείο, δεν είπα ότι δεν είχαμε καλή κλήρωση και ότι δεν υπήρχαν πολύ πιο δύσκολες ομάδες από την Αλκμααρ στο 2 όμιλο αλλά είναι χαζό να λες και τους πρωταθλήτές Ολλανδίας ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ. έλεος δηλαδή ρε ακατανόμαστε δε λέω κάτι που είναι παράλογο μη με τρελαίνεις. Για δες και τα Ρουμπίνια του Καζακστάν (Ρουμπι Καζάν) που ήταν στους ομίλους του CL και δεν ήταν γνωστή ομάδα σαν όνομα τι έκανε στη Μπαρτσελόνα μες στο Καμπ Νου και πόσο <<εύκολα>> τους κέρδισε η Ιντερ.
το CL είναι CL φίλε μου και πουθενάδες δεν έχει μέσα, και όπως όταν εσείς τυχαίνατε αντίστοιχα σε καλές κληρώσεις στο παρελθόν και σας παραδεχόμουνα αντίστοιχα έπραξε ο Ολυμπιακός και αν δεν να τον παραδεχθείς δικαίωμα σου αλλά όχι και να λέμε πουθενάδες ομάδες που παίζουν στο CL επειδή μας χαλάει να κερδίζει ο Ολυμπιακός.
Σίγουρα αν κληρωνόταν με μεγαθήρια ο Ολυμπιακός προφανώς και το πιο πιθανό ήταν να μην περάσει στην επόμενη φάση και να παλέψει για την 3 θέση και ότι καλύτερο κάτσει αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι όποιοι δεν είναι μεγαθήρια είναι πουθενάδες, αν είναι έτσι να παίξουν στο CL οι 10 ομάδες από το αγγλικό, ισπανικό και ιταλικό πρωτάθλημα που μπορούν να χαρακτηριστούν οι μεγάλοι και να τελιώνουμε...... δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα
φιλε εισαι πολυ μορφωμενος ....με συγκινησες...Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι όποιοι δεν είναι μεγαθήρια είναι πουθενάδες, αν είναι έτσι να παίξουν στο CL οι 10 ομάδες από το αγγλικό, ισπανικό και ιταλικό πρωτάθλημα που μπορούν να χαρακτηριστούν οι μεγάλοι και να τελιώνουμε...... δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα
για να σε εξετασω και στην γεωγραφια τωρα![]()
![]()
![]()
αντε και μπιπ εσύ, βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
για να σε εξετασω και στην γεωγραφια τωρα![]()
![]()
![]()
![]()
εντάξει ρε μαν θα πάρω κάποια στιγμή ένα GPS που θα πάει![]()
Ποια Λιλ?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
φανταζομαι αναφερεσαι στο μοναδικο διπλο που ειχε γινει στο γηπεδο τους (νομιζω για 2 χρονια) και ηταν το τελευταιο επισημο του γηπεδου ε????
αχ....ουτε στα ονειρα σας τετοια πραγματα ....
![]()
βεβαια....εχετε κανει διπλο στην.....λιλ.....δεν λεω
:rotflmao:
Χανανε 3-0 και μειωσαν 3-1 στο 90.
Καποιοι μπορουν να συγκρινουν ομιλους και μονο εαν επαιζαν στην ιδια διοργανωση την ιδια χρονια......
Να θυμισω επισεις την χρονια που παλι με 10 βαθμους συγκομιδη ο Ολυμπιακος εμεινε εκτος εναντι του Παο που ειχε περασει μολις με εννεα στον ομιλο του.....
Φυσικα η νικη του Ολυμπιακου επι της Πρωταθλητριας τσου-λου εκεινη την χρονια Λιβερπουλ (υποχρεωνοντας τη στην μοναδικη της ηττα ) ηταν το κερασακι..!
( Μιλανε για ευκολους ομιλους..... Οι βαζελοι..... )
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ρεβανς με την λιβερπουλ φοβερη ομως...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Καποιοι μπορουν να συγκρινουν ομιλους και μονο εαν επαιζαν στην ιδια διοργανωση την ιδια χρονια......
Να θυμισω επισεις την χρονια που παλι με 10 βαθμους συγκομιδη ο Ολυμπιακος εμεινε εκτος εναντι του Παο που ειχε περασει μολις με εννεα στον ομιλο του.....
Φυσικα η νικη του Ολυμπιακου επι της Πρωταθλητριας τσου-λου εκεινη την χρονια Λιβερπουλ (υποχρεωνοντας τη στην μοναδικη της ηττα ) ηταν το κερασακι..!
( Μιλανε για ευκολους ομιλους..... Οι βαζελοι..... )
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ολα τα λεφτα![]()
![]()
http://www.sport24.gr/html/ent/493/ent.332493.asp
δανειζοταν λεει για να πηγαινει στην προπονηση
![]()
![]()
![]()
![]()
αρε αεκαραααααααααααααααα
http://www.sport24.gr/html/ent/475/ent.332475.asp :hypnotize :hypnotize
και πλήρης όπως είναι τώρα ΔΕΝ περναγε ο βαζελος....Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
πουθενάδες δεν ήταν σε καμία περίπτωση, ήταν εύκολος όμιλος σε σχέση με τι θα μπορούσαμε να είχαμε κληρωθεί αλλά αυτό δε λέει κάτι, αυτοί μας έτυχαν αυτούς περάσαμε, με ίσως μπορεί κτλ μπορώ να σου πω πολλά πχ ότι εσείς με τη μισή σας ομάδα δεν θα περνάγατε αλλά δεν το λέω γιατί δεν το ξέρω απλά το εικάζω.
εδω έφαγε τριαρες σε ρυθμο ρελαντί απο ομάδα που δεν μπορεί να νικησει το ΑΠΟΕΛ....
στον ομιλο μας ο βαζελος 4ος θα τερματιζε
οι ομάδες αυτες είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ στις χώρες τους....ειδικα η Στανταρ με το Τσιρκο θα έκανε παρτυ
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Τι σου εκανε εντυπωση δεν μας ειπες...???Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
και η ρεβανς με την λιβερπουλ φοβερη ομως...
ολα τα λεφτα![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
οτι δηλαδη πηγατε στους 16 του ΤΣΟΥ ΛΟΥ περνωντας απο εναν ψιλοδυσκολο ομιλο του EUROPA LEAGUE..
Αυτο καταλαβαινω εγω, τωρα εσυ αν το βλεπεις σαν εμπαθεια ή κομπλεξισμο δικαιωμα σου..
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλιστα παίζαμε europa league τωρα
και ξαφνικα έγινε ψιλοδύσκολος ο όμιλος
αποφασίστε ψιλοδύσκολος ή πουθεναδες![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
οχι εντυπωση...μου αρεσε με χιλια η αντιδραση γαυρων στο γκολ του ριβαλντο....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τι σου εκανε εντυπωση δεν μας ειπες...???![]()
με ειχαν τρελανει στα τηλεφωνα..
και μετα δεν το σηκωνε κανεις![]()
![]()