Είσαι πολύ άμπαλος λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
τον νιντζα τον παω με χιλια,:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Είσαι πολύ άμπαλος λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
τον νιντζα τον παω με χιλια,:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ελα μωρε τι ξερει τωρα αυτος
http://www.sport24.gr/html/ent/812/ent.368812.asp
σωπα ρε συ τωρα...ποιος Καν και π*πες...εχεις υποψιν σου το τρομερο team προπονητων τερματοφυλακων του moto.gr;
τον Καν θα ακουσουμε τωρα!!!
Αμπαλος ο Τζορβας, να βαλει μεσα τον Χαλκια η μαλλον καλυτερα τον κηπουρο ως εκτακτη συμμετοχη...![]()
![]()
![]()
Ήταν σκατά η ομάδα τότε και ο λόγος προφανής:
Ο καραπαπάρας ο Αλκέτας δεν κάλεσε στην εθνική τον Παχατουρίδη και αυτό επηρέασε όλα τα παιδιά της ομάδας!
ρε συ...ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΕΙΠΑ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε φιλε την φαση την ειδα 200 φορες
και νομιζω καταλαβα τι εγινε
και γω δεν τον χρεωνω 100% ευθηνη
οπως δεν τον χρεωνω 100% ευθηνη στο γκολ της κορεας, (και το χω γραψει ηδη)
αλλα μας βαζεις ενα αρθρο για να τον δικαιολογησεις, κατι που κανεις σε καθε ευκαιρια με τον αλεξη, και συ και διαφοροι αλλοι..λες και ειναι ξαδερφος σας
καλος χρυσος ο τζορβας, αλλα στις ψηλες μπαλιες και στις εξοδους ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ
οτι και να πει ο καν, και ο καθε καν
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ (τωρα που βλεπεις εσυ οτι τον δικαιολογω ειναι δικο σου ζήτημα ) στις ψηλες ο τζορβας....
αναφερομαι ΜΟΝΟ στην φαση του γκολ, οπου πιστευω οτι δεν φταιει 100%...
μη με κανεις παλι να τα γραφω...αν ειναι πες μου να στα ζωγραφισω
γιναμε 4 τα αρχ@@Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
να θου πω....εγω που πανηγύριζα αλλά ΔΕΝ στοιχημάτισα μετράω???
![]()
![]()
εσυ φίλε μου εισαι ειδική περίπτωση....τόσο φτανει το μυαλό σου τόσα λες.....(και τα συνδέεις με τον βαζελο)....Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εσυ εισαι αλλη περιπτωση
εσυ πανηγυριζες γιατι εχει πολλους βαζελους η εθνικη..
εσυ αγορι μου παιζεις σε δικια σου πιστα
μονος σου![]()
π.χ για βυντρα ή που επιμένω να παίζει σπυρόπουλος και τορο αριστερα ...αυτοί που παίζουν...
μαθε να κρίνεις τους παίκτες απο την απόδοση εφόσον βλέπεις εθνική....και άσε τις ομάδες απο έξω
εδω έφτασα στο σημείο να λέω ,αυτην την περίοδο, Νινη αντι κατσουρ ή Τζιόλη...ποιον ??υον Νινη....
τραβα πιες καμια φραπα κατω απο τον πύργο του αιφελ γιατι απο αναγνωση/κατανόηση δεν τραβας...
υ.γ αμα θες στο ζωγραφίζω και εγω....θα είσαι ο μόνος που θα απαντιεται με ζωγραφιές
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Είσαι πολύ άμπαλος λέμε:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
re ninja kai ta muala sta kagelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
exie paiksei kai se all star game re....kai vgike mvp
ameeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
σωπα ρε συ τωρα...ποιος Καν και π*πες...εχεις υποψιν σου το τρομερο team προπονητων τερματοφυλακων του moto.gr;
Αμπαλος ο Τζορβας, να βαλει μεσα τον Χαλκια η μαλλον καλυτερα τον κηπουρο ως εκτακτη συμμετοχη...![]()
![]()
![]()
egv lew ton minou....pou exei kai ebeiria
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
αν ειναι πες μου να στα ζωγραφισω
οκ
απλα εχω παρατηρησει μια "στηριξη" στον τζορβα απο μερος σου
και αυτο επισημαινω..
επειδη μαρεσει να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη
και να μην κολαμε σε προσωπα και ομαδες και να τα στηριζουμε οτι και να κανουν..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
γιναμε 4 τα αρχ@@![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
edv afise eksw sofianopoulo, vaitsi...ston karataidi kolises/Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Ήταν σκατά η ομάδα τότε και ο λόγος προφανής:
Ο καραπαπάρας ο Αλκέτας δεν κάλεσε στην εθνική τον Παχατουρίδη και αυτό επηρέασε όλα τα παιδιά της ομάδας!
:rotflmao: :rotflmao:
Ναι ναι...έχει προσπαθήσει να κάνει και ανάποδο ψαλίδι.Αμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re ninja kai ta muala sta kagelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
exie paiksei kai se all star game re....kai vgike mvp
ameeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
Και βάρεσε με το γόνατο το κούτελο κι έμεινε ξερός.:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ναι ναι...έχει προσπαθήσει να κάνει και ανάποδο ψαλίδι.Αμε!
Και βάρεσε με το γόνατο το κούτελο κι έμεινε ξερός.:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
nai alla eswse to gol sto 90 panw sitn grami re.....auto ftanei![]()
άχρηστος σε καμία περίπτωση, καλός είναι αλλά τρώει μερικά πολύ μούφα γκολ πάντως σίγουρα καλύτερος από τον Χαλκιά.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
![]()
Αυτός που έχει αδικηθεί είναι ο Σηφάκης που για μένα είναι καλύτερος των τριών (γνώμη μου)
ο κηπουρός φίλε hymador όταν ήταν στα καλά του ήταν σίγουρα καλύτερος από τους 3 προαναφερθέντες όσο και αν κάνεις πλάκα, τώρα πια μεγάλωσε και τα πνίγει ολίγον τι αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία
τον Τζορβα τον πηγαινα με χιλια αλλα ειναι σκετη απογοητευση....Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
:rotflmao: :rotflmao:
οκ
απλα εχω παρατηρησει μια "στηριξη" στον τζορβα απο μερος σου
και αυτο επισημαινω..
επειδη μαρεσει να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη
και να μην κολαμε σε προσωπα και ομαδες και να τα στηριζουμε οτι και να κανουν..
Χαλκιας δεν ξερω!
αλλα ρε παιδες ο Σηφακης ειναι καλο τερμα νομιζω?![]()