Σελίδα 213 από 217 ΠρώτοΠρώτο ... 113163203208209210211212213214215216217 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.181 έως 3.195 από 3247

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread V

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν ξερεις πιο ειναι το εμβλημα της Ιρλανδιας;
    http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...ed=0CB0Q9QEwAQ

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αααααααα...οκ...τωρα το καταλαβα...μα ηταν τοσο απλο...δηλαδη ΑΛΛΟ αυτο και ΑΛΛΟ οι μαλακιες που εγραψες μετα????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    φιλε μαλλον εχεις προβλημα

βρες καποιο νοημα στην ζωη σου
    get a life που λενε

γιατι το να ασχολεισαι τοση ωρα με αυτο το πραγμα δεν ειναι πολυ καλο

αν δεν μπορεις να καταλαβεις την πλακα που πηγα να κανω(σου χω γραψει 5 φορες)
    και απο που το αρχισες και τελικα που το πηγες εσυ..

μαμησετα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    πιο ειναι

αυτο δεν το περιμενα απο σενα

πλακα κανω ρε απλα χτυπησε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

get a life που λενε

μαμησετα
    http://mrpuzuzu.tripod.com/plan.html

δεν ειχε αρχικο option ''να την πω στον ακατανομαστο'' και αυτοσχεδιασα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    εγω απορω με το...κεφι σας!!!!!

για το σφερο....δεν θελω να διαφωνησω μαζι σου γενικα αλλα εχω την εντυπωση
    1ο.βολευομαστε με τη...διαιτητολαγνεια -οπαδοι αλλα κυριως ομαδες,ασχετα αν εχουν δικιο-με αποτελεσμα να αποσυντονιζονται οι ομαδες .παραδειγμα η ομαδα του Κυραστα που επαιξε μπαλαρα για την εποχη της αλλα ασχετα απο το -να δεχτω-σπρωξιμο του Ολυμπιακου να ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ σε αλλη χωρα με αλλη νοοτροπια ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΙΣ 2 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ να παρει 1 εστω νικη -με ΟΣΦΠ και Παναχαικη- και να παρει πρωταθλημα ετσι κ αλλιως.καπου γουσταρουμε ισως-μας εχουν κανει?-την ιντριγκα και το ρολο η του...αφεντικου η του ....μονιμα αδικημενου!θυμαμαι οτι προ-Κοκκαλη το ονειρο του γαυρου ηταν να κερδισει το βαζελο με πεναλτυ στη...σεντρα-μεχρι που ηρθαν οι...μελισσες/Παπουτσελης!
    2ο.ενταξει δεν του...δοθηκαν και τα...12 πρωταθληματα χαριστικα.Ασε που με την ιδια λογικη να....αφησουμε και καμια αλλη ομαδα να βγει 2η,3η,4η εστω γιατι θυμαμαι και κατι χρονιες που στο 2ο γυρο ο ΠΑΟΚ μεταμορφωνοταν σε...Ρεαλ και πχ.τα φαουλ στο Φραντζεσκο εξω απο την περιοχη δινοταν με το ...φυσημα του αερα με κατι ειδικα κακομοιρες επαρχιακες ομαδες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x

χικ...μπυρα Μπαοκ εχεις πιει φιλλαρακι???χικ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://mrpuzuzu.tripod.com/plan.html

δεν ειχε αρχικο option ''να την πω στον ακατανομαστο'' και αυτοσχεδιασα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλο ητανε και αυτο σχεδιο

κερδισες με την αξια σου και αλλο ενα επιθετο που σε χαρακτηριζει..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

get a life που λενε

μαμησετα

αγαπητε μου μαλλον δεν εχεις καταλαβει ενα πραγμα κ χωρις παρεξηγηση για τον μπαοκτζη:

το θεμα ''Το φαινομενο ΜΠΑΟΚ και πως επιδρα στην ψυχολογια της μαζας'' συζητειται σοβαρα να καθιερωθει ως βασικο μαθημα στο τμημα Κοινωνιολογιας...Συλληβδην, δεν βγαζεις άααααακρη λεεεμε... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από lagman
    αγαπητε μου μαλλον δεν εχεις καταλαβει ενα πραγμα κ χωρις παρεξηγηση για τον μπαοκτζη:

το θεμα ''Το φαινομενο ΜΠΑΟΚ και πως επιδρα στην ψυχολογια της μαζας'' συζητειται σοβαρα να καθιερωθει ως βασικο μαθημα στο τμημα Κοινωνιολογιας...Συλληβδην, δεν βγαζεις άααααακρη λεεεμε... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αυτο ακριβως σατυρισα με το ολο θεμα της μπυρας

το θεμα ειναι οτι αυτο που γραφεις

το γραφεις πιθανοτατα για τον μπλακμπουσα

αλλα επειδη δεν εισαι μονιμος του θρεαντ και δεν ξερεις
    αυτος δεν ειναι μπαοκ για να πω, πως οκ τον καταλαβαινω

αυτος ειναι φιλαρακι παοκτζη, που εχει προιστορια με μενα,

γιαυτο αντιδρα ετσι
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από lagman

το θεμα ''Το φαινομενο ΜΠΑΟΚ και πως επιδρα στην ψυχολογια της μαζας'' συζητειται σοβαρα να καθιερωθει ως βασικο μαθημα στο τμημα Κοινωνιολογιας...Συλληβδην, δεν βγαζεις άααααακρη λεεεμε... :
    πεστα ρε φιλε...και εγω τα λεω στον who και στο Sfero αλλα εκει αυτοι....κολλημενοι...τελικα θα μας πεις τι ποτακι βγαλατε ρε σκουλικια???ασε ασε ξερω....τεκιλα ε???

]

ειδε κανεις κανα τσουρεκι???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και οσοι καταλαβαν καταλαβαν...

λοιπον, στην παρουσα φαση
    (α) εχουμε 42 χρονια αηττητο στα ευρωπαικα εντος εδρας (κ ακομα συνεχιζουμε...)
    (β) φυγαμε με τριποντο απ' την τουμπα
    (γ) εχουμε κουουουουπερ
    (δ) εχουμε ανεβασμενη ψυχολογια, απο νικη με κερκυρα
    (ε) κ βλεεεπουμε...

οσο για το ποτακι, η τεκιλα εχει υφος, παρα...μαλαματινες....
    :rotflmao: :rotflmao:
    η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...

Το τριφυλλι ντε

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    αυτο δεν το περιμενα απο σενα
    ντροπιαστηκα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ρε τι παικτουρα ειναι αυτος ο μαρσελο

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x

για το σφερο....δεν θελω να διαφωνησω μαζι σου γενικα αλλα εχω την εντυπωση
    1ο.βολευομαστε με τη...διαιτητολαγνεια -οπαδοι αλλα κυριως ομαδες,ασχετα αν εχουν δικιο-με αποτελεσμα να αποσυντονιζονται οι ομαδες .παραδειγμα η ομαδα του Κυραστα που επαιξε μπαλαρα για την εποχη της αλλα ασχετα απο το -να δεχτω-σπρωξιμο του Ολυμπιακου να ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ σε αλλη χωρα με αλλη νοοτροπια ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΙΣ 2 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ να παρει 1 εστω νικη -με ΟΣΦΠ και Παναχαικη- και να παρει πρωταθλημα ετσι κ αλλιως.καπου γουσταρουμε ισως-μας εχουν κανει?-την ιντριγκα και το ρολο η του...αφεντικου η του ....μονιμα αδικημενου!θυμαμαι οτι προ-Κοκκαλη το ονειρο του γαυρου ηταν να κερδισει το βαζελο με πεναλτυ στη...σεντρα-μεχρι που ηρθαν οι...μελισσες/Παπουτσελης!
    2ο.ενταξει δεν του...δοθηκαν και τα...12 πρωταθληματα χαριστικα.Ασε που με την ιδια λογικη να....αφησουμε και καμια αλλη ομαδα να βγει 2η,3η,4η εστω γιατι θυμαμαι και κατι χρονιες που στο 2ο γυρο ο ΠΑΟΚ μεταμορφωνοταν σε...Ρεαλ και πχ.τα φαουλ στο Φραντζεσκο εξω απο την περιοχη δινοταν με το ...φυσημα του αερα με κατι ειδικα κακομοιρες επαρχιακες ομαδες!
    Δε διαφωνώ αν και φέτος η ομάδα μου επίσημα δεν έχει μιλήσει καθόλου για διαιτησία ασχέτως αν η μισή ομάδα έχει βγει οφ από κλωτσιές αντιπάλων και μερικά άλλα φαλτσοσφυρίγματα. Απλά νομίζω ότι μας έχουν δώσει το δικαίωμα να τους αμφισβητούμε. Βασικά είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Για τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού τα έχω γράψει αρκετά παλιότερα. Σε γνεικές γραμμές έχω γράψει ότι κάποιες χρονιές είχε σαφώς την καλύτερη ομάδα, αλλά το άγχος των διαιτητών να είναι "καλά παιδιά" ήταν τόσο μεγάλο που τον έσπρωχναν χωρίς να το έχει ανάγκη, με αποτέλεσμα αφενός να ξεφτιλίζεται η προσπάθεια των παιχτών, αφετέρου να δίνεται -βάσιμο- πάτημα για αμφισβήτηση.

Όπως και να 'χει όμως το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αν έπαιρνα κι εγώ σερί κούπες και συμμετοχές σε ομίλους θα ήμουν σαφώς πιο άνετος κι αφ' υψηλού. Μόνο σου λες πώς αντιδρούσατε εσείς και πώς οι ζέλες στα πέτρινα χρόνια σας. Ο ζορισμένος πάντα αντιδρά πιο σπασμωδικά, αφού νιώθει την πίεση -εντός κι εκτός γηπέδου- από τον ισχυρό.

Φρατζέσκος... Τί πόδι ρπμ! Πραγματικά από ένα σημείο και μετά ήταν βαρετό.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε