Σελίδα 213 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 113163203208209210211212213214215216217218223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.181 έως 3.195 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

σωστος σε ΟΛΑ όσα έβαλε ο terens....

φυσικά έβαλε τους δυνατότερους αγώνες γιατι σφαγεία γιναν και στα υπόλοιπα ματς...βλ. πανιώνιο,ξανθη κλπ

δυο καλά φέτος....
    ενα ησυχασαμε εμεις απο λογικές τ΄που τιμουρ και λογικά θα ερθει προπονητης για να ΜΕΙΝΕι

2ον πεσαν οι μασκες...τόσα χρόνια τα βαζελάκια κλαιγόντουσαν για διαιτησίες και ότι πρωτάθλημα με διαιτησία δεν θελουν και θα γιουχαρουν και θελουν 50-50 και και και
    και τώρα

ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΛΙΚΗΣ...

υ.γ πιστευω το φετινό πρωτάθλημα μονο καλό θα κάνει γενικά...θα δούμε του χρόνου
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

όπου γης Το avatar του/της iosif
    παντως ο σαντος για γουρι πρεπει να τοχει να κανει 3 ηττες σερι πανω που φτανει στην πηγη.

ΘΥΜΑΜΑΙ και σε μας την πρωτη του φορα πανω πουμασταν πρωτοι με 6-7 βαθμους καναμε τρεις ηττες σερι με 3-2

τα δυο πεναλτι του κιρκου χτες ηταν κραυγαλεα. δεν μπορει να ειναι τοσο ανικανος, μαλλον ο οχλολατρευτος φοβαται και θελει να διατηρησει καλη διαφορα στα πλει οφ

υγ παιδες απο τοτε που ανεβοκατεβαινα θεσσ/κη απο το 88 αντιληφθηκα οτι δεν μιλαμε για "κρατος αθηνων" αλλα για παρακρατος θεσσ/κης. σε ολα τα επιπεδα. απο πολεοδομιες μεχρι καφρους γηπεδων
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    υγ παιδες απο τοτε που ανεβοκατεβαινα θεσσ/κη απο το 88 αντιληφθηκα οτι δεν μιλαμε για "κρατος αθηνων" αλλα για παρακρατος θεσσ/κης. σε ολα τα επιπεδα. απο πολεοδομιες μεχρι καφρους γηπεδων
    Μάλλον έχεις καιρό να πας σε πολεοδομία ή γήπεδο στην Αθήνα. Μην τα χωρίζεις, παντού τα ίδια σκατά είναι. Άσε που έχω την εντύπωση ότι σε μικρά μέρη τα πράγματα μπορεί να είναι και χειρότερα αφου όλοι είναι γνωστοί...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Μάλλον έχεις καιρό να πας σε πολεοδομία ή γήπεδο στην Αθήνα. Μην τα χωρίζεις, παντού τα ίδια σκατά είναι. Άσε που έχω την εντύπωση ότι σε μικρά μέρη τα πράγματα μπορεί να είναι και χειρότερα αφου όλοι είναι γνωστοί...
    KΡΗΤΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ...

ΟΧΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ Κ ΠΑΠΑΡΙΕΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΑ ΣΕ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΟΥ..ΣΤΟ ΙΚΑ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..

Περιμένω... όχι επεισόδια γενικώς. Ραντεβού για μαχαίρωμα!
    εχω πολλα να σου πω george....
    απο ραντεβου στην καμαρα αν θυμασαι πριν 2 χρονια
    μεχρι ραντεβου σε παιχνιδι παοκ-ηρακλη,,
    μεχρι ξυλο εξω απο το χαριλαου χωρις να υπαρχει αγωνας...
    εχω αν θες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΝ.............ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΑΜΑΩ

Τότε ναί ίσως βάλω τά κλάμματα,άλλά γιά νά τό κάνω αύτό πρέπει νά μήν.........

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ....!!!

και ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

Στήν πόλη μας.....???

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ.............ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ.......

Έ..........άφού ήταν συνδρομητής τής super-3.......!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ώχ ..........Παναγία μου.....

ΞΕΡΕΙ...........ό μαλέας ότι Χαριλάου ,Τούμπα, και Καυταντζόγλειο άπέχουν 500 μέτρα...???
    Είδικά Τούμπα καί Χαριλάου.....???

ΑΣΕ ΡΕ ΤΕΡΕΝΣ....
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ

.......άν τό τόπι παιζόταν στό χόρτο....

ΟΝΤΩΣ............ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟ........!!!!!

Μερικά πράμματα όμως .......δέ σηκώνουν ρίσκο........ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ

ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟ............
    Ακριβώς αυτό που έγραψα! Αδικούν τον εαυτό τους πρώτον υποβιβάζοντας τους αντιπάλους και δεύτερον κάνοντας πράγματα που δεν έχουν νόημα, αφού έχουν όντως καλύτερη ομάδα...

Κλασσική τακτική θείου ιδίως στα πρώτα χρόνια. Μετά το εξέλιξε και βρήκε κι άλλους τρόπους (παιχνίδια εντός γηπέδων, ενστάσεις κλπ). Θα τα δούμε κι απ'τον ΠΑΟ όπου να 'ναι... Αδελφά σωματεία γαρ!

Άσε τέρενς δε μασάμε μία. Είσαι κομπλεξικός και αλαζόνας που νόμιζες ότι η ομάδα σου θα μπορούσε να διεκδικήσει τίτλο απέναντι στον θείο, όπως κι εγώ που νόμιζα φέτος ότι είχα μια ελπίδα. Δεν έφτανε ο 1 γύρος, έπρεπε να κάνω 2 γύρους αήττητος μπας και πουν ότι έχω έστω μια πιθανότητα. Οι 15 σερί αγωνιστικές είναι λίγες (άσε που για να χάσω γύρισε ο κόσμος ανάποδα)...

Για του χρόνου τί περιμένεις; Αν μπει ο Λαυρεντιάδης μέσα προβλέπω σφαγή στην πρασινοκόκκινη οικογένεια (καλά δε συζητώ όποιος πάει να σηκώσει κεφάλι τί θα πάθει).
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    εχω πολλα να σου πω george....
    απο ραντεβου στην καμαρα αν θυμασαι πριν 2 χρονια
    μεχρι ραντεβου σε παιχνιδι παοκ-ηρακλη,,
    μεχρι ξυλο εξω απο το χαριλαου χωρις να υπαρχει αγωνας...
    εχω αν θες...
    Γιώργη άλλο σούτια και ντου (κι ας μην υπάρχει ματς) κι άλλο ραντεβού για ξύλο και μαχαιρώματα.

Ποτέ δεν έγινε αυτό στη Θεσσαλονίκη.

Ντου και γκαζάκια σε συνδέσμους ή πεσίματα γύρω από γήπεδα, σε καφέ, φαγάδικα, δρόμους ναι, γίνονται πολλά. Προχτές πάλι πλακώθηκαν σε εγκαίνια συνδέσμου του Άρη στην Χαλάστρα.

Είναι τελείως διαφορετικό το ένα απ'το άλλο (όχι ότι αυτά που γίνονται δεν είναι αηδίες)!

Θα με πείτε πώς μπήκαν οι 2000 μεμονωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ χωρίς διακριτικά (αλλά με πανώ, κασκόλ και φανέλες);

Καταργήθηκε η απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης;

Γιατί εγώ θυμάμαι όταν παίζαμε στο Καυταντζόγλειο ότι η αστυνομία είχε περίμετρο 500 μέτρα απ'το γήπεδο και δεν άφηνε να περάσει ούτε κουνούπι με ασπρόμαυρα...

Τα ίδια στην Τρίπολη. Μεμονωμένοι με όλα τα διακριτικά!

Στην Ξάνθη μια απ'τα ίδια, την ίδια ημέρα και ώρα που συλλαμβάνονταν οδηγοί λεωφορείων για να μην κατεβάσουν κόσμο στη Λιβαδειά, άσχετα αν οι διοικήσεις των δύο ομάδων είχαν συμφωνήσει σε όλα! Ούτε στη χούντα δεν έγινε αυτό.

Ο χαλίφης τελικά τα κατάφερε! Η βαζέλεια δικαιοσύνη τώρα αποδίδεται!

Γιώργη άλλο σούτια και ντου (κι ας μην υπάρχει ματς) κι άλλο ραντεβού για ξύλο και μαχαιρώματα.

Ποτέ δεν έγινε αυτό στη Θεσσαλονίκη.

Ντου και γκαζάκια σε συνδέσμους ή πεσίματα γύρω από γήπεδα, σε καφέ, φαγάδικα, δρόμους ναι, γίνονται πολλά. Προχτές πάλι πλακώθηκαν σε εγκαίνια συνδέσμου του Άρη στην Χαλάστρα.

Είναι τελείως διαφορετικό το ένα απ'το άλλο (όχι ότι αυτά που γίνονται δεν είναι αηδίες)!
    ρε γιωργο χωρις πλακα τωρα...τι προσπαθεις να μου πεις...
    οτι δεν γινονται τα ραντεβου για ξυλο??
    ή οτι οι του παοκ και του αρη ειναι καλυτερα παιδια απο τους δικους μας και δεν πλακωνονται με ραντεβου??
    ημαρτον ρε μλκ...τα ιδια σκατα ειναι ολοι...και τα ραντεβου ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ειτε αυτοι λεγονται παοκ, αρης, οφη,διαγορας ροδου

Θα με πείτε πώς μπήκαν οι 2000 μεμονωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ χωρίς διακριτικά (αλλά με πανώ, κασκόλ και φανέλες);

Καταργήθηκε η απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης;

Γιατί εγώ θυμάμαι όταν παίζαμε στο Καυταντζόγλειο ότι η αστυνομία είχε περίμετρο 500 μέτρα απ'το γήπεδο και δεν άφηνε να περάσει ούτε κουνούπι με ασπρόμαυρα...

Τα ίδια στην Τρίπολη. Μεμονωμένοι με όλα τα διακριτικά!

Στην Ξάνθη μια απ'τα ίδια, την ίδια ημέρα και ώρα που συλλαμβάνονταν οδηγοί λεωφορείων για να μην κατεβάσουν κόσμο στη Λιβαδειά, άσχετα αν οι διοικήσεις των δύο ομάδων είχαν συμφωνήσει σε όλα! Ούτε στη χούντα δεν έγινε αυτό.

Ο χαλίφης τελικά τα κατάφερε! Η βαζέλεια δικαιοσύνη τώρα αποδίδεται!
    εγιναν εκτεταμενα επεισοδια, επεσε πολυ ξυλο, και μπηκαν με ντου.
    οπως γινονται και σε αλλα παιχνιδια....οπως παει κα ο γαυρος στα εκτος εδρας....οπως πηγε και ο παοκ στα γιαννενα αν θυμασαι ..οπως οπως οπως....

ρε γιωργο χωρις πλακα τωρα...τι προσπαθεις να μου πεις...
    οτι δεν γινονται τα ραντεβου για ξυλο??
    ή οτι οι του παοκ και του αρη ειναι καλυτερα παιδια απο τους δικους μας και δεν πλακωνονται με ραντεβου??
    ημαρτον ρε μλκ...τα ιδια σκατα ειναι ολοι...και τα ραντεβου ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ειτε αυτοι λεγονται παοκ, αρης, οφη,διαγορας ροδου
    Ρε Γιώργο γράφεις ακριβώς ότι κι εγώ! Σου λέω ότι ξύλο, ντου και πεσίματα γίνονται (ιδίως μετά τους τσαμπουκάδες στο Χαριλάου γίνονται αρκετά συχνά). Ραντεβού δεν έχει δωθεί ποτέ! Ακόμα και στην Καβάλα που ξέραμε μια βδομάδα πριν ότι θα πέσει ξύλο ραντεβού δεν υπήρχε. Πήγαν, βρέθηκαν, πλακώθηκαν!

Από κει και πέρα συμφωνώ ότι είτε έτσι είτε αλλιώς αυτά είναι μαλακίες και πρέπει να κοπούν. Απλά όταν σε μία σχετικά μικρή πόλη όπως η Θεσσαλονίκη γίνονται μαγκιές τύπου Χαριλάου (το ότι δεν τα έδειξε η τηλεόραση δε σημαίνει ότι δεν έγιναν) μην περιμένεις να καθίσουν οι διάφοροι πιτσιρικάδες/προβληματικοί/πυροβολημένοι ήσυχα, ιδίως όταν είναι και πλειοψηφία. Δε μπορεί να νομίζουν οι Αριανοί ότι θα τη βγάλουν καθαρή, ιδίως αν αναλογιστείς και το γεγονός ότι δεν ήταν ένα απλό ματς, αλλά πηγαίναμε για πρωτάθλημα! Όπως και να 'χει επιδρά αλλιώς στην ψυχολογία του οπαδού.

Αυτά που έγιναν τότε οι Αριανοί θα τα πληρώσουν πολλαπλά. Δεν το λέω γιατί θα τα κάνω εγώ ή γιατί τα υποστηρίζω, απλά ξέρω τη νοοτροπία και των μεν και των δε. Τα ίδια θα γίνουν και με τους Λαρισαίους. Βγάζουν πανώ και πουλάνε τσαμπουκάδες ξεχνόντας ότι είναι μόλις 150χλμ μακριά!

εγιναν εκτεταμενα επεισοδια, επεσε πολυ ξυλο, και μπηκαν με ντου.
    οπως γινονται και σε αλλα παιχνιδια....οπως παει κα ο γαυρος στα εκτος εδρας....οπως πηγε και ο παοκ στα γιαννενα αν θυμασαι ..οπως οπως οπως....
    Ποιά Γιάννενα ρε Γιώργο! Είχε στηθεί η αστυνομία έξω απ'την πόλη και δεν άφηνε να περάσουν αμάξια με πινακίδες θεσσαλονίκης. Μπλόκο κανονικό! Τί χούντα και μαλακίες, αυτά ούτε τότε δεν γίνονταν!

Εν ολίγοις, δε λέω ότι δεν έκαναν καλά και πήγαν στο Περιστέρι. Λέω όμως ότι όλοι θα πρέπει να μπορούν να πάνε! Υποτίθεται ότι έχουμε δημοκρατία και μπορείς να πας όπου θέλεις σε αυτή τη γαμημένη χώρα και όχι αναλόγως της πινακίδας του αυτοκινήτου σου ή της ομάδας που υποστηρίζεις!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    ΑΣΕ ΡΕ ΤΕΡΕΝΣ....
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ
    Ναι ρε ...

Καλα σου λεει .... Τι ανακατευεσε....

Εκει τα καφροπαληκαρια δινουν ραντεβου στον πυργο τον καταλευκο για να λυσουν τις διαφορες τους στα καταγαλανα νερα του θερμαικου με μακροβουτια και παιζοντας ρακετες.

Πολιτισμενα πραγματα.....

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις