Προτεινω να παμε να παρουμε ατομα απο εδω διαρκειας
Οποιος ψηνεται πμ![]()
Οποιος ψηνεται πμ![]()
mats... περίμενε... μην βιάζεσαι.
Προσωπικά αν θα κάνω την κίνηση , θέλω να δώ σε τι χημεία θα είναι η ομάδα. Είτε τα πάρεις άλλωστε απο Ιούνιο ή τον Αύγουστο , να είσαι σίγουρος οτι ειδικά φέτος θα μείνουν καλές θέσεις, αφού αρκετοί αποκλείεται να ανανέωσουν.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
καλα ρε σεις...μια ερωτηση....θα δωσετε οντως 900 χιλιαρικα...για τον χαλκια;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Προσωπικά αν θα κάνω την κίνηση , θέλω να δώ σε τι χημεία θα είναι η ομάδα. Είτε τα πάρεις άλλωστε απο Ιούνιο ή τον Αύγουστο , να είσαι σίγουρος οτι ειδικά φέτος θα μείνουν καλές θέσεις, αφού αρκετοί αποκλείεται να ανανέωσουν.
Gandalf
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε μάγε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
κάτι πάει να κάνει φέτος η ΑΕΚ...
Δεν έχεις βαρεθεί να το γράφεις αυτό κάθε χρονια;![]()
![]()
![]()
Ειδικά φέτος (09-10) θα ειναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για το αεκακι![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν μιλαω με το που βγουν τα διαρκειας...Βλεπουμε...Αλλα καλο ειναι να οργανωθουμε να δουμε ποσοι ειμαστεΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Δεν μιλαω με το που βγουν τα διαρκειας...Βλεπουμε...Αλλα καλο ειναι να οργανωθουμε να δουμε ποσοι ειμαστε![]()
εγω παντως θα ξαναπαρω.....και βασικα με βλεπω παλι στην 12 ψηλα......προτελευταια σειρα.....και σχεδον κολλητα στην 10.....να βλεπουμε και το γηπεδο πιατο πως παιζει και η ομαδα.....αν τωρα παιξει κατι καλυτερο βλεπωμεν....
![]()
Cpt...
H AEK απο το 2004 και μετά ανεβαίνει. Δεν είναι σίγουρα στο επίπεδο του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ, μιας και αυτοί οι δύο και καλύτερη οικονομική άνεση έχουν και ιδιόκτητα γήπεδα και προπονητικά κέντρα.
Η ΑΕΚ ξεκίνησε απο το φάσμα του υποβιβασμού και απο τότε , εώς φέτος , ήταν δεύτερη!!!!! Έκανε οτι μπορούσε και σήμερα έχει το ρεκόρ διαρκείας (περσινή περιοδος) και έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς με καλύτερη άμυνα και επίθεση στο Ελ. Πρωτάθλημα.
Βήμα-βήμα λοιπόν κάτι κάνει κάθε χρόνο... απλά δεν κάνει το άλμα που περιμένουμε σαν φίλαθλοι της. Εκεί είναι αυτό που περιμένουμε.
Μπορείς να πείς το ίδιο και για τους άλλους δύο;... ίσως κάτι για ΠΑΟ, αλλά μέχρι να δώ κινήσεις , ... μόνο λόγια ακούω και διαβάζω μέχρι στιγμής.
Για τον δε ΟΣΦΠ... ακόμα ψάχνει προπονητή, και όσον αφορά μεταγραφές... περιορισμένο budget κατά Κόκκαλη.
Για τα διαρκείας της ΑΕΚ.. επιμένω... θέλω να δώ πέρα απο μονάδες και τι χημεία θα έχουν. Για οργάνωση το κοιτάμε μαζί. Αν παίξουν των 350 και φέτος κάπου εκεί θα είμαι. Με την προϋπόθεση πάντα πως θα "δέσει" η ομάδα καλύτερα.
Y.G. Γεωργέας και Αλεξόπουλος μένουν τελικά. Να δούμε τι θα μπορούν να προσφέρουν και αυτοί απο την νέα χρονιά. Ρολίστες μεν... αλλά δουλεύουν και οι δύο.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf
Σε τι χημεία... στην κόκα λένε ή στο mdma. Ρε μάγε πραγματικά... δεν κουράστηκες;;; Να πάω να δώσω τόσα λεφτά για ποιο λόγο;;; Για διαρκείας μιλάμε πάντα. Για... την ωραία ατμόσφαιρα του γηπέδου ή για τη θαυμάσια μπάλα που βλέπεις;
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Εχεις ΠΜ.Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Οποιος ψηνεται πμ![]()
![]()
Αν και δεν υποστηριζα καμμια απο τις χθεσινες φιναλιστ του τελικου, μου την εδωσε που το πηρε η Manchester...
ειδικα μετα απο τα δοκαρια της Chelsea...το γηπεδο ειχε γυρει στο β' ημιχρονο και σε ολη την παραταση προς την εστια της United!
Τεσπα...ακομα θυμαμαι τον πιο αδικο τελικο της ιστοριας...Manchester - Bayern....0-1 και πολυ καλυτερη μπαλα οι Γερμανοι και ερχονται οι κολωφαρδοι οι Αγγλοι και βαζουν γκολ στο 89 καΙ στο 91 (αν θυμαμαι καλα..) απο ολος τις σιχαμενες αγγλικες ομαδες τελικα βρηκα πιοο αμισω περισσοτερο...(αν και η Liverpool ειναι και αυτη σοβαρη υποψηφια...)
gia mena pio poly to axize i united...i tselsi den ekane tipota sovaro, an exaireseis ta dokaria apo to pouthenaΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αν και δεν υποστηριζα καμμια απο τις χθεσινες φιναλιστ του τελικου, μου την εδωσε που το πηρε η Manchester...
ειδικα μετα απο τα δοκαρια της Chelsea...το γηπεδο ειχε γυρει στο β' ημιχρονο και σε ολη την παραταση προς την εστια της United!
Τεσπα...ακομα θυμαμαι τον πιο αδικο τελικο της ιστοριας...Manchester - Bayern....0-1 και πολυ καλυτερη μπαλα οι Γερμανοι και ερχονται οι κολωφαρδοι οι Αγγλοι και βαζουν γκολ στο 89 καΙ στο 91 (αν θυμαμαι καλα..) απο ολος τις σιχαμενες αγγλικες ομαδες τελικα βρηκα πιοο αμισω περισσοτερο...(αν και η Liverpool ειναι και αυτη σοβαρη υποψηφια...)
episis mou arese pou exase to penalty ekeino to moun@@@pano o tery. pou ekane oti skoupizotan sto maniki tou, kai eftuse ton tevez sti subloki (oxi oti einai kaluteros autos alla ok)
episis exw na dilwsw oti goustara me xilia tin diaitisia..pou parolo pou se kapoies faseis sfurize oti na nai...eixe to tharos na apovalei ton drogba gia to xastoukaki....se ena teliko C.L....stin diadikasia tis paratasis...![]()
![]()
Απο το διπλα θρεντ η γνωμη μου
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Λυπαμαι που το εχασε ο Τερι και ο Λαμπαρντ....
Χαιρομαι που το πηρε ο Σκοουλς και ο Γκιγκς....Χαρηκα που εχασε το πεναλτι ο Μαρθας Βουρτσης...
Απο εκει και περα αντιπαθεις και οι 2 ομαδες....Ειδικα η Τσελσκι....
Επίσης μαγε, μη στηρίζεις και πολλά στο πολυθρύλητο (αν και όταν γίνει) προπονητικό κεντρο...
Ο ΠΑΟ εχει εδώ και 25 χρόνια, ίσως το καλύτερο εν Ελλάδι. Και;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πρώτα η ενημέρωση...
Αλεξόπουλος παραμένει μάλλον μαζί με Γεωργέα... Ακούγεται έντονα το όνομα του Ρομπίνιο (21χρ. μέσος) για την ΑΕΚ όπου έχει μεσολαβήσει ο Ριβάλντο για να έρθει ο πιτσιρικάς. (Αυτό είναι άλλωστε ενα και απο τα κέρδη του να έχεις τον Ρίμπο στην ομάδα σου).
Για το θέμα διαρκείας της ΑΕΚ...
alximists...και υπόλοιποι...
Λες να μην γνωρίζουμε την "χημεία" που πέφτει; Στον τελικό χθες τους είδατε πως έτρεχαν σπρινταρισμένοι στα 120-130 λεπτά παιχνιδιού; Ούτε άλογο ιπποδρόμου.
Εγώ όμως μιλώ για "χημεία" των αυτοματισμών. Η ΑΕΚ πέρισυ δεν είχε ούτε εναν μέχρι και το τέλος της περιόδου. Τα περισσότερα goal βγήκαν απο στημένα ή απο ικανότητες ατομικές παικτών. Αυτό εννοώ χημεία. Για να μην παρεξηγιόμαστε.
Για το πόσα λεφτά κοστίζουν... το γνωρίζω και για αυτό , αυτή την στιγμή είμαι ακόμα απο επιφυλακτικός εώς και αρνητικός. Περιμένω να δώ δείγματα. Άλλωστε δεν πρόκειται να γίνει ο περσινός χαμός.. αυτό είναι σίγουρο.
Cpt.. το προπονητικό απλά βοηθάει στο να μην τραυματίζονται άσκοπα οι παίκτες και συνάμα είναι κράχτης για μεταγραφές. Είναι το εργαστήριο παικτών , αν έχεις και το κατάλληλο προσωπικό να το αξιοποιήσει. Το προπονητικό δεν δίνει τίτλους αλλά παίκτες. Υπήρξαν και φουρνιές παικτών και υπάρχουν ακόμα (βλ. Νίνης ,Δημούτσος(ΠΑΟ), Παπαδόπουλος (ΟΣΦΠ)κτλ.) που μέσα σε αυτά γίνονται καλύτεροι. Είναι αγγλιστί "huge asset".
Οπότε αναμονή. Πελάτης είμαι και θέλω τα χρήματα μου , να πιάνουν τόπο, αλλιώς δεν τα δίνω... τόσο απλά!
Για το θέμα ΄Νίνη , οι Βάζελοι το ακούσατε;... Σκάουτερ της Ρεάλ, πάει να δεί το Πρωτάθλημα νέων, ΕΙΔΙΚΑ για τον πιτσιρικά. Σιγά μην τον άφηναν! Αν δεν έχει υπογράψει ακόμα και την ρήτρα... χαχα... σε δεύτερα θα τον αρπάξουν , με τις επιδόσεις που είδαμε.
Α... και ενα τελευταίο.. μπασκετικό... Παραλίγο τρομερό έμφραγμα του ΟΣΦΠ απο το Μαρούσι , αν ειδικά έμπαινε στα 2'' το καλάθι και δεν έκανε κόλπα στην στεφάνη. Τώρα αρχίζουν πάντως τα όργανα.
Gandalf