Σελίδα 215 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 115165205210211212213214215216217218219220225 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.211 έως 3.225 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ετσι μπράβο...κωλοτούμπες

μ'αρεσετε...γιατι τα προηγούμενα χρόνια άλλα γράφατε....

κατα ταλλα σωστα...είναι μεσα η ΠΑΕ και δεν έχει σαλιο...
    το θεμα είναι να μην το πιστεύουν και τα ζωα τα δικά μας αυτα και κανουν τουμπεκι
    γιατι μονο μέσα δεν είναι η ΠΑΕ...τωρα αν θελει να τα τσεπώσει ο θειος για να την κανει αυτο είναι άλλο πράγμα...6 χρόνια τώρα μαζεύει παντως και δεν ξοδευει
    οχι φιλε μου!!!

Κωλοτουμπες δεν ειναι να λες οτι ολα αυτα τα χρονια ο γαυρος ηταν διορισμενος και μετα να λες οτι τωρα ειμαι εγω!

Κωλοτουμπα ειναι η επαση η ψωχωση και το αβαβα για το κατεστημενο που σου εδινε τα πρωταθληματα ολα αυτα τα χρονια.........που τωρα μετατραπηκε σε κραυγη για τη διαιτησια!!!

Αυτη ειναι κωλοτουμπα!!!!

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Τώρα μπαίνει το πράγμα στη σωστή του διάσταση!!!

Για να μη λέτε ότι τα λέω εγώ:

Το γεγονός:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ο μεγαλυτερος ογκος των φιλων του Παναθηναικου ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ οτι φετος ειχε τη διαιτησια
    Και η υπόθεση:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ το πρωταθλημα θα το παιρναμε εμεις............
    Ποιό είναι πιο ισχυρό; Το γεγονός ή η υπόθεση;

Απλά και ξεκάθαρα, τουλάχιστον να μη λέτε ότι είμαστε και παντελώς τρελοί... Όπως και σε κάποια πρωταθλήματα του γάβρου (όχι σε όλα) έτσι και στο φετινό θα υπάρχουν σκιές, καθώς από τη στιγμή που μπαίνει ο παράγοντας κοράκι τα καλύτερος-ξεκαλύτερος είναι ιστορίες για αγρίους. Κατά τα άλλα μάλλον έπρεπε να το πάρετε εσείς.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Ρε σφέρο...

Αντι να ασχολείσαι με τον Βάζελο που εξ' αρχης είχε μπει σε τροχιά τιτλου, δεν κοιτας τον μΠαοκ που καταφερε και τα σκάτωσε τις 3 τελευταίες αγωνιστικές;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε σφέρο...

Αντι να ασχολείσαι με τον Βάζελο που εξ' αρχης είχε μπει σε τροχιά τιτλου, δεν κοιτας τον μΠαοκ που καταφερε και τα σκάτωσε τις 3 τελευταίες αγωνιστικές;

Απ'το θέατρο σκιών του ΣΠΑΘΑρη και μετά δεν έχω να περιμένω και πολλά μέχρι να αρχίσουν τα play off... Δεν πα να χάσω και τα άλλα δυο. Δε λέει τίποτα!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Απ'το θέατρο σκιών του ΣΠΑΘΑρη και μετά δεν έχω να περιμένω και πολλά μέχρι να αρχίσουν τα play off... Δεν πα να χάσω και τα άλλα δυο. Δε λέει τίποτα!
    Οκ, παντα καποιος αλλος φταίει...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Οκ, παντα καποιος αλλος φταίει...

Είπα εγώ ότι φταίει κάποιος; Απλά μέχρι να αρχίσουν τα play off δε μου λέει και πολλά τό αν θα κερδίσω ή όχι...

Είπα εγώ ότι φταίει κάποιος; Απλά μέχρι να αρχίσουν τα play off δε μου λέει και πολλά τό αν θα κερδίσω ή όχι...
    Καλά. Απλα νομισα οτι ο παοκ σα μεγάλη ομάδα εχει στοχους υψηλότερους απο το να μπει - μαθηματικα - στα πλέιοφ.

Λαθος έκανα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    sferopetadhn

http://www.sentragoal.gr/article.asp...&pubid=7548880

Δεν τα λέω εγω... αυτοί τα λένε φίλε...

Αλλά σκέψου οτι μπορεί και να γίνει.. .ειδικά σε μια περίοδο που ψάχνουν και λεφτά , η βία που επικρατεί είναι μια πρώτης τάξεως αφορμή για να κλείσουν κάνουλα.

Και προσωπικά συμφωνώ μαζί τους... τι σημαίνει επιδότηση απο το κράτος σε μια ανώνυμη εταιρία; Αν μπορεί να επιβιώσει ας το κάνει με την δική της δύναμη , οχι με τα δικά σου και δικά μου λεφτά.

Α... και σύντομα ακολουθεί και ανακοίνωση απο την αστυνομία που θα αναφέρεται στην απόσυρση των δυνάμεων απο τα αστυνομικά γήπεδα όπου υπεύθυνες θα είναι μόνο οι ΠΑΕ..

ε ρε τι έχει να γίνει... μια στις χίλιες αν εφαρμοστούν τα παραπάνω.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

και πολύ καλά θα κάνουν...

και στις επιδότησεις και στα μετρα ασφαλείας...

επιχειρήσεις είναι οι ομάδες...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Πανούτσος...

Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα του πώς από το πρώτο τραπουλόχαρτο πέφτει ένας πύργος από χαρτιά. Τα πάντα ξεκίνησαν μετά την απόφαση να προβληθεί σαν το έγκλημα του αιώνα η κάρτα του Σπάθα στον Πάμπλο Γκαρσία. Για την κάρτα μίλησαν ο Γκαρσία, ο Λίνο, ο Κονσεϊσάο, ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας και κάθε άλλος που θα έγραφαν τη γνώμη του. Υστερα από την ήττα από την ΑΕΚ ο Γκαρσία πάλι για την κίτρινη κάρτα του Σπάθα μίλαγε. Δεν έχω διαβάσει τις δηλώσεις μετά την ήττα από τη Λάρισα, αλλά δεν θα μου κάνει έκπληξη αν κάποιος μιλήσει πάλι για την κάρτα του Γκαρσία. Οπως δεν μου έκανε έκπληξη ότι αποδείχθηκε το μεγάλο αξίωμα που έλεγε ο Γιάννης Ιωαννίδης «δώσε στον αθλητή δικαιολογία γιατί μπορεί να χάσει ένα παιχνίδι, και θα το χάσει».
    http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&a...autid=12&sn=13
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

οποιος εχει ασχοληθει ΣΟΒΑΡΑ με τον αθλητισμο ξερει τι σημαινει ψυχολογια...οταν σου δειχνουν ξεκαθαρα οτι ΔΕΝ προκεται να διεκδικησεις στα ισια ενα τροπαιο μετα οντως ερχετε και η καταρρευση...αυτο δεν αποτελει 100% αλλοθι αλλα ειναι μια ωραια καραμελιτσα ιδιος για αυτους που ευνοουνται...ο Πανουτσος αν ηταν μαγκας να εγραφε ενα τετοιο αρθρο αντε μετα τον αγωνα με τον Αρη για να μην πω πριν...μετα χριστον προφητες εχουμε γεμισει...πιο τρανο παραδειγμα η ΑΕΚ του 2008 που γαμαγε και εδερνε στο πρωταθλημα και στα play off κατερευσε...για διαφορους λογους που δεν εχουν σημασια να ξαναλεμε...

και η πλακα ειναι τωρα που φαινετε οτι αλλαζουν τα κοζια γιατι ακομα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι 100-0 υπερ του βαζελου βλεπεις τους μεν και τους δε να κολοτουμπιαζουν...οι γαυροι που δεν ασχολιοντουσαν με την διαιτησια να εχουν σηκωσει λαβαρο επαναστασης...και οι βαζελοι με τα dvd να γελανε υποτιμιτικα...μονη σταθερη αξια η ΑΕΚ που την γαμανε συνεχεια και ειναι συνεχεια στο κλαμα...αντε και φετος ο ΜΠΑΟΚ που καταλαβε καλα στο πετσι του τι κοροιδευε τοσο καιρο στον συνδικεφαλο...

και πριν πεταχτει κανας εξυπνακιας....ριξτε σε ολα τα υπολοιπα ευρωπαικα πρωταθληματα (μεχρι και στην Τουρκια) τι σημαινει προσπαθω να παιξω επι ισους ορους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

ayto poy leei o captain einai oti anti na antiparelthoun to paixnidi me ton ari, OTI kai na ginetai apo ekei kai pera....ftaiei to derby sto xarilaou....katalabes??
    auta pou elegan kai alles omades, kai meta gelousame....

pou legame anti na koitaxoume brosta...giati ok, oti egine egine , perase....psaxnoume gia dikaiologies....

kai i karamela me ton garsia...paei polyyyyy makrua.
    edw thumasai prin to paixnidi me tin aek sto oaka...4 agwnes prin...elege Ti na pame na kanoume???afou tha mas sfaxoun!
    to thumasai???
    psaxnoun dikaiologies....prin kan ginei to paixnidi
    ok, egine o aris....as poume loipon oti adikithikes....apo ekei kai pera ..TI???
    auto sou leei o captain

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ayto poy leei o captain einai oti anti na antiparelthoun to paixnidi me ton ari, OTI kai na ginetai apo ekei kai pera....ftaiei to derby sto xarilaou....katalabes??

pou legame anti na koitaxoume brosta...giati ok, oti egine egine , perase....psaxnoume gia dikaiologies....

edw thumasai prin to paixnidi me tin aek sto oaka...4 agwnes prin...elege Ti na pame na kanoume???afou tha mas sfaxoun!
    to thumasai???
    ok, egine o aris....as poume loipon oti adikithikes....apo ekei kai pera ..TI???
    auto sou leei o captain
    εως ενα σημειο εγω μαζι σας ειμαι...αλλα φανταζομαι και ξερεις οτι αλλο να εισαι στους 2 βαθμους διαφορα και να πεφτεις και στην φωτια και αλλο να εισαι 5 περιμενοντας ενα στραβοπατημα του αντιπαλου...εδω γελαμε...που βασικα εγινε με την ηττα σας στο ΟΑΚΑ... και την ΑΕΚ να κερδιζε σιγα να μην περιμενε και δευτερο στραβοπατημα...εδω χτες κερδισατε με ενα γκολ offside και μια βουτια/πεναλντυ/κοκκινηκαρτα της Καραγκουνας...

ασε που για να εχεις ελπιδες στα play off πρεπει να παιζεις οσο μπορεις με φουλ ομαδα...και οι καρτουλες τις τελευταιες αγωνιστκες πεφτουν αβερτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

to thumasai???
    auto sou leei o captain
    Ρε φίλε εκείνο το ματς ήταν μισό πρωτάθλημα, όχι μόνο γιατί χάσαμε τους βαθμούς (όχι ότι θα το παίρναμε σίγουρα αλλά έτσι όπως πήγε και 1000 χρόνια να παίζαμε το πολύ πολύ να μας έδινε άλλες 2-3 κόκκινες) αλλά και γιατί μας απέβαλλε δύο πολύ βασικούς παίκτες (δυστυχώς δεν έχουμε και ιδιαίτερο βάθος πάγκου). Φάνηκε ξεκάθαρα στο ματς με την ΑΕΚ που και πάλι χάθηκε από την απίστευτη κουνελιά του Χαλκιά!

Και χτες τη Λάρισα την παίζαμε μονότερμα, είχαμε 2 δοκάρια και φάγαμε 2 γελοία γκολ. Τί να κάνουμε που δεν έχουμε Σισέ ή κάτι ανάλογο να κάνει τη μισή φάση γκολ. Εμείς θέλουμε 5 φάσεις για 1 γκολ και δεν είναι και ότι πιο εύκολο.

Από κει και πέρα εγώ στον κάπταιν είπα ότι πλέον δεν υπάρχουν στόχοι μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου αφού όυτως ή άλλως η βαθμολογία των play off ξεκινάει με τις ομάδες πολύ κοντά η μια στην άλλη. Αυτό που θα περίμενα από την ομάδα και τον προπονητή θα ήταν να κάνει μια μίνι προετοιμασία και στα 2 ματς να βάλει να παίξουν τα δεύτερα μπας και έχουμε περισσότερες εναλλακτικές στον πάγκο.

[B
    Τί να κάνουμε που δεν έχουμε Σισέ ή κάτι ανάλογο να κάνει τη μισή φάση γκολ. [/B]
    ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΘΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΜΠΑΛΛΙΤΣΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ...

ο τροχονομος εμαθα σε κανε κουνελι...

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις