Έτσι απο περιέργεια πατάει έστω κ ένας τα λινκ του youtube που βάζει ο CAPSLOCK;![]()
![]()
Εκεί που σ' εχω κυνηγήσει...!!! Να αρχίσω να βάζω;![]()
Έτσι απο περιέργεια πατάει έστω κ ένας τα λινκ του youtube που βάζει ο CAPSLOCK;![]()
![]()
...
καλα ρε μαστορα, εσυ θελεις να μας πεισεις τωρα οτι εχεις κυνηγησει;Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
![]()
εδω μεχρι και στην πατρα προσφατα ρομπα γινατε.
και ξεκολατε με αυτες τις βλακιες τα εχουμε πει παλι.
αν θελετε να βαλετε τα βιντεακια απο τα κυνηγητα, πηγαινετε σε οπαδικα φορουμ.
εδω κανουμε χαβαλε.
οκ;
Νομίζω με τα 4 smileys φαίνεται ότι κινούμαι στο κλίμα χαβαλέ. Έλεος στο φουλ...
...
ναι απλα επειδη το ερμηνευουν οπως θελουν, πρεπει να ξεκαθαριζεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Νομίζω με τα 4 smileys φαίνεται ότι κινούμαι στο κλίμα χαβαλέ. Έλεος στο φουλ...![]()
απο betoto
Ολοταχώς προς την Ευρώπη!
Το κύπελλο UEFA επιστρέφει με δυνατούς αγώνες. Στη Βρέμη, η Βέρντερ υποδέχεται τη Μίλαν, η Άστον Βίλα την ΤΣΣΚΑ ενώ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη γαλλική Σεντ Ετιέν στο Καραϊσκάκη. Όλοι οι αγώνες σε live στοίχημα!
Ολυμπιακός
1.55
Χ
3.60
Σεντ Ετιέν
5.50
στανταρακι..
κουβας..:rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
αναρωτιεμαι υπαρχουν ατομα που πιστευαν πως ο ολυμπιακος θα εκανε κατι στο uefa?υπαρχουν ατομα που πιστευουν πως ο παναθηναικος θα κανει κατι στο cl?πως ρε παιδια?με τι ποδοσφαιρο?με τι ομαδες?αν δε αρχισουν να ριχνουν χρηματα για υποδομες και αν δε σταματησουμε και μεις τισ μλκιες στα γηπεδα, μια ζωη θα τα παμε χαλια στην ευρωπη και θα περιμενουμε την nova μπας και δουμε κανα αγγλικο παιχνιδι για να γουσταρουμε!
ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ FINAL 4
ΠΑΩ ΝΑ ΤΣΙΚΝΗΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ![]()
Απο το sportnet.gr...........
"Ο Μπαφέ Γκομίς έμεινε έκπληκτος από την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού! Το Sportnet επικοινώνησε με τον Γάλλο επιθετικό και μία μέρα μετά την μεγάλη επικράτηση των "πρασίνων" εξέφρασε την έκπληξή του για την εύκολη επικράτηση της Σεντ Ετιέν, λέγοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν γνώριζαν τους "ερυθρόλευκους"!
......kai πο*τανες και πουθεναδες![]()
Μετά τα χθεσινά ........... κρατήστε τα χαρτομάντηλα γιατί πρέπει να καθαρισετε "αυτά" που σας άφησαν οι Γάλλοι ...........Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
Ξέρεις .......... πάρτα μωρή άρρωστη !!!(Gousgounis mode)![]()
![]()
![]()
Α !!! Και τώρα αρχίστε το γνωστό τροπάριο ......... πόσο ομαδάρα είναι η Σουτιέν και που φέτος είναι στα τοπ της ............ ξέρετε εσείς ............ όπως άάάάάάάλλες ομαδάρες ............. Χεέρενφεν, Φερεντσβάρος κ.λ.π.
![]()
![]()
![]()
Πάντως μπράβο ρε Stoybi ....... τουλάχιστον εσύ δεν κρύβεσαι ..........